Alle innlegg Sukkerforum

Profil-hjelp

Vis siste innlegg
(mann 28 år fra Rogaland) ti. 22 mai 2012 12:59 Privat melding

Lurer rett å slett på om noen jenter gidder å gå innom profilen min å kikke litt å komme med tilbakemelding. Jeg har ikke peiling på hva jeg skal skrive for å vekke interessen hos jentene på sider som dette, jeg er jo tross alt ikke en jente. Hadde jeg vært jente hadde det vært nok for meg om det stod; Jeg liker Rock n' Roll, fotball og øl. ;)

For å være helt ærlig synes jeg at profil teksten min er ganske kjedelig, men jeg har ihvertfall vært ærlig. Jeg er jo tross alt ikke en supermann som redder fallende barn fra en brennende byggning hver helg. Det finnes andre som har utdannet seg til den jobben. De kalles brannmenn :)

Kjekt hvis noen hadde gidda å hjulpet meg litt :)

(mann 43 år fra Akershus) ti. 22 mai 2012 13:38 Privat melding

Ta en titt på min, fått mange hyggelige tbml på den:) men ikke kopier da, bare for å gi litt veiledning :)

(mann 43 år fra Akershus) ti. 22 mai 2012 13:38 Privat melding

Ta en titt på min, fått mange hyggelige tbml på den:) men ikke kopier da, bare for å gi litt veiledning :)

(kvinne 47 år fra Vest-Agder) ti. 22 mai 2012 13:43 Privat melding

done :)

(mann 38 år fra Oslo) ti. 22 mai 2012 14:50 Privat melding

Nå er ikke jeg jente, men syntes du hadde en bra profil. Men jeg hadde prøvd å finne litt bedre bilder, selv så liker jeg å se ansiktet på jenter, gjerne øyne og smil med :)

Også hadde jeg kanskje fjernet første linja, for tross alt så kan jeg se alderen og høyden din, greit at du er høyre enn meg men du trenger ikke å skryte! xD

Kanskje også fylle ut litt hva du ser etter, og ikke bare "hvem vet"? Det skal DU vite! Jeg tenner veldig på jenter som vet hva de vil, kanskje det finnes jenter som er sånn de og, og en slik beskrivelse er litt turn off.

Håper det hjalp noe, morsomt å titte på en annen mans profil! :P

(kvinne 34 år fra Buskerud) ti. 22 mai 2012 14:59 Privat melding

Jeg likte profilen din godt og alikevel har vi match under 70, så vet ikke hva det kommer av :) Enig med rasec at man ikke trenger å nevne alder og høyde igjen da det er det første man ser, men det blir bare detaljer. Synes du virker som en grepa kar med øye for å ha det moro og nyte livet, til forskjell fra de profilene hvor man må ha tidenes best pyntede cv :) Du virker avslappet og fornuftig.

(mann 28 år fra Rogaland) ti. 22 mai 2012 15:18 Privat melding

Det er kanskje ikke nødvendig med alder å høyde to ganger? For å være helt ærlig la jeg ikke merke til det, hehe :p Bør kanskje fylle ut hva jeg ser etter også ja, er jo tross alt forskjell på ei gardsjente og ei byjente! ;)

Takk for hjelpen ihvertfall! Setter pris på det :)

(mann 30 år fra Vestfold) ti. 22 mai 2012 16:47 Privat melding

Slenger meg på og ber om tilbakemelding jeg også!

Skjult ID med pseudonym sta ti. 22 mai 2012 16:50

Bilder gjør mye ja, som rasec liker jeg også at hun har 2-3 bilder der man ser øynene og ansiktet klart, og ett perfekt smil er jo gull ( synder vel mot denne selv, men men ).

Synes uansett teksten virker bra jeg, men du var dessverre ikke min type ;) Kan være fordi du ikke er jente hmmm

Gjelder nok bare å kontakte den jenta som er noe for deg tenker jeg :) Tar ofte litt tid, ikke sikkert hun finnes blandt 90+ matchene :) Lykke til!

Skjult ID med pseudonym -m- ti. 22 mai 2012 17:23

sfjording:

den siste linja i teksten din kan du feks heller dra til din fordel i stedet for å si at du desverre ikke er intresert i sport( som heller er en bra ting!!) kan du feks si og til alle dere jenter som er lei av sportsgale menn jeg er ikke en av dem! ;) eller noe i den duren..er kansje heller ikke en bra ting å si helt i starten at du har tynt hår det trenger du ikke si hår og sånn ser man jo på bildet og det trekker vell kansje litt ned..
da har jeg i vertfall prøvd å gi deg litt råd

Ts:

De øynene dine bør du seriøst dra nytte av også kansje et smil på profilbildet hadde gjort seg? så på resten av bildene at du er ganske kjekk kar spes det ene bildet der du sitter å spiller gitar. Ellers syns jeg du faktisk hadde en bra profiltekst. Beskrivelen din av drømmepartneren var spesielt bra ellers var kansje den første teksten litt lang?

good luck til begge!

(mann 30 år fra Vestfold) ti. 22 mai 2012 21:46 Privat melding

Da har jeg fått et par pekepinner her inne i tråden og en på melding.
Har da endret litt i profilteksten, samt byttet ut profilbilde med noe forhåpentligvis bedre bilde.

Hva synes dere jenter og kvinner om det nye profilbilde?

(Mulig det fortsatt vises som det forrige, er kanskje synlig om dere går inn på profilen min??)

Skjult ID med pseudonym Sfjording1 ti. 22 mai 2012 21:47

... Jepp, ikke oppdatert her men det vises om du går inn på profilen!