Alle innlegg Sukkerforum

Hva er det med menn og alder?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym pigalopp sø. 4 mai 2008 23:41

Jeg har ikke vært her så lenge, men en ting har jeg lagt merke til; mange menn vil helst ha kvinner som er yngre enn dem selv, og det er få som søker etter kvinner som vipper noen få år over. Selv er jeg 51, og ser på mannlige profiler på dem som er fra 48 til 58 år.

Har ikke mannfolka skjønt at kvinnsen har gjennomsnittlig lenger levetid, og at det derfor er ideelt at hun er noen år eldre. Om man så treffer den rette, så er sjansen større for at man får fler år sammen, enn når mannen er flere år eldre. La oss gå inn for færre enker dere, he he.... ;-)

Skjult ID med pseudonym petimeter sø. 4 mai 2008 23:49

Hadde du vært mann så hadde du lagt merke til at mange kvinner her inne søker etter menn som er 10 år yngre. Noen er jo attraktive og holder seg godt, mens andre må ha et feilaktig bilde av hvor attraktive de er (dvs. i mine øyne skulle de være sjanseløse mht å skaffe seg menn som er 10 år yngre).

Og hvorfor søker menn etter yngre damer. En av forklaringene kan jo være at utrolig mange på din alder +/- ikke gidder å holde kroppen sin i noenlunde god stand (tenker på overdrevent matinntak, røyking, mangel på mosjon mm).

(mann 47 år fra Telemark) sø. 4 mai 2008 23:56 Privat melding


At kvinnen har lengre levetid en mannen vil i årene fremover trolig endre seg dramatisk i og med at kvinnene er ute i arbeidslivet på lik linje med mannen og risikerer stress relatert sykdom, inkludert hjerteinfarkter og den slags som tidligere var forbeholdt menn, samtidig som kvinner har adoptert Mannens dårlige drikkevaner, og statistisk gått forbi mannen hva røyking angår. Det er i dag flere kvinner i 30årene med KOLS en menn i samme aldersgruppe. KOLS pasienter har dramatisk redusert levetid sammenlignet med normalbefolkning. Dette kommer på toppen av at kvinner har sine "typiske" sykdommer og dødsårsaker fra før. Jeg har god tro på at "min" generasjon menn, i alle fall dersom man smmenligner med yrkesaktive kvinner med tilsvarende vaner og uvaner som mannen tradisjonellt har hatt enerett over vil leve minst like lenge som kvinnene -og at ikke røykere selvsagt vil toppe statestikken på lang levetid.

Skjult ID med pseudonym draupne ma. 5 mai 2008 00:06

Men øker ikke den levealderen for både kvinner og menn da? Eller kommer kvinnene og redder AFP ordningen for oss med å dø tidligere?

Skjult ID med pseudonym nimbex ma. 5 mai 2008 00:09

Om jeg skal svare for meg selv -og innenfor min egen aldersgruppe, så handler det for meg personlig om muligheten til å stifte familie og få barn med en fremtidig livsledsager. Kvinnen er på sitt mest fertile i 16-17 års alderen (bare så det er nevnt) , og muligheten for å føde et friskt barn reduseres ganske raskt i løpet av 30 årene, og dramatisk i 40 årene. Dessuten anser mange kvinner 35-45 seg veldig ferdig med den delen av livet sitt. Jeg titter på damer i den aldergruppen som står oppført i profilen min.

Nå er det skummelt å mene noe om en aldergruppe og deres holdning til kropp og helse, og en god del kvinner er faktisk flinkere en menn til å holde seg sunne og slanke til høy alder. Der tror jeg kvinner generellt er flinkere en menn, men om jeg tar en fysisk test så vil den vise at min "alder" har en fysikk som tilsvarer en godt trent 26 åring, og jeg trener meg opp til en opptaksprøve til noe som godt kan sammenlignes med befals skolen.

Kvinnen i mitt liv må holde seg i nogenlunde god form, like å være fysisk aktiv og ha overskudd til både lek og sex uten å bli utslitt ;o) Sansynligheten for at hun er eldre en meg er svært liten. Og hun må ha lyst å få barn sammen med meg.

Skjult ID med pseudonym pigalopp ma. 5 mai 2008 00:09

@petimeter
Nå betegner jo du deg som et petimeter da... Godt ikke alle tenker som deg. Dessuten snakket jeg ikke om en forskjell på ti år, jeg snakket om toppen fem år den "gale" veien. Skulle gjerne visst hvem du var, og hvordan du så ut, så jeg kunne se hvordan du beskriver deg selv.
Selv liker jeg ikke muskler som buler ut både her og der, men en velproporsjonert kropp er fin. Har du kontor-puselanker og stor rompe så kan du bare klikke videre, men noen få kilo for mye er greit. Heldigvis er vi alle forskjellige, og smaken er som den berømmelige baken.
Nå ser ikke jeg noe særlig på kvinnelige profiler her inne, men de får jo søke etter hva de vil, og ut i fra det du sier så har de jo ingen sjans. Jeg for min del synes det er greit med to-tre år yngre, men ti blir for mye. Går jo ikke på barnerov da...

Skjult ID med pseudonym nimbex ma. 5 mai 2008 00:14

Kvinner har tidligere ikke vært utsatt for yrkespress, stressrelatert sykdom, hjerte og kar på lik linje med menn. Smtidig som den industrielle revulosjon før man fikk HMS på plass gjorde at nesten utelukket menn utsatte seg for svære mengder tungmetaller, asbest, kjemikalier, eksos, løsemdiddler m.m i yrkeslivet som kvinnen i den generasjonen ble spart for. Hvor store utslag endringer i likestilling -rollefordeling og inntak av tobakk og alkohol vil ha for levealder vil vi jo se i tiden fremover, men det blir litt som å snakke om klimaendringene -vi vet det vil få en betydelig inflytelse på været, men ikke hvor meget :o) Jeg tror forskjellen mellom kvinner og menn forsvinner helt etterhvert som vi likestilles både i yrkeslivet og i livet forøvrig.

Skjult ID med pseudonym nimbex ma. 5 mai 2008 00:19

Jeg snikleser en del profiler til kvinner 40 ++ Og er i grunnen imponert over hvor godt mange klarer å holde seg i form. Her på sukker er det tilsynelatende svært mange spreke 40 åringer, av og til lurer jeg litt på hvor flinke fotografen er, og hvor oppdaterte bildene er, menjeg tror i grunnen de fleste er både realistiske og ærlige på bilder. tror mange menn sakker akterut rent fysisk på en del av disse.. og da blir det vel litt av et dilemma. Jeg kan tenke meg at en sprek og flott kvinne å 40 år, neppe har lyst å gå ut med en sliten 45 år gammel "gubbe" med sofa kropp tendenser. Hvor skal de finne seg en brukbar partner? -det tror jeg må være frustrerende!

(kvinne 40 år fra Oslo) ma. 5 mai 2008 00:22 Privat melding

Jada så att......... Detta inlegg borde väl kanske jag låtit bli å läsa ja..... Får väl se hur gott jag sover inatt Nimbex.....;)

(kvinne 40 år fra Oslo) ma. 5 mai 2008 00:27 Privat melding

Jag tar en cigg till, dricker upp ölen å går å lägger mig jag.... Snx people:)

(mann 47 år fra Telemark) ma. 5 mai 2008 00:28 Privat melding

Jeg tar vel ikke nattesøvnen fra deg Jezzy? Du har fremdeles flere år på deg før du sliter med å bli gravid, selvsagt om du røyker mye så skjer jo den prosessen langt raskere, og muligheten for å bli gravid likeså.

Visste du at KOLS er en lungesykdom som nå ofte rammer kvinner i 30 års alderen, den rammer heldigvis kun de som røyker, og er desverre irreversibel. Lungene har fått varig skade, og livsforløpet forringes dramatisk. Skulle man kutte ut tobakk før man får KOLS, så minker muligheten for å utvikle sykdomen i takt med tiden man er røykfri da.

nattaklem til deg ;o)

Skjult ID med pseudonym m i i e ma. 5 mai 2008 00:34

Jeg tror det bare er å innse at kvinner og menn ikke utfyller hverandres aldersønsker her inne jeg. De fleste menn søker kvinner som er fra egen alder og 10 år ned, og de fleste kvinner søker menn som er fra ca 2 år yngre til 7 år eldre. Tar jeg kontakt med men på min egen alder synes de stort sett jeg er for gammel. Veldig mange av de som tar kontakt med meg er over 50 år, og det er langt unna hva jeg ønsker i profilteksten min.

Uansett, vi kan ønske oss det vi vil, men jeg vil sette pris på at vi viser respekt for andres ønsker. Dvs at vi ikke lyger på alder ( noe noen gjør for å få kontakt med aldersgruppen de søker).


Også kan jeg krysse fingre for at det finnes noen jevnaldrende der ute ute som synes jeg kan være interesant selv om jeg ikke er 10 år yngre :)

En liten digresjon som ikke handler om levealder. Jeg skjønner i grunn menn godt når de søker kvinner som er yngre. I hvertfalli min aldersgruppe. både i forhold til ønske om barn., men også i forhold til å føle seg som en mann. Voksne kvinner er som regel veldig trygge på seg selv og er ganske tydelige på hva de ønsker og forventer. De fleste kvinner liker å føle seg som den feminine i ett forhold og da skal det en usedvanlig trygg og mentalt sterk mann til fpr å kunne matche :) På den andre siden tror jeg jo at vi som samtalepartnere og kjærester er interesante og enkle å leve med, siden vi er tydligere og ofte har en bred erfaringsbakgrunn.Skjult ID med pseudonym m i i e ma. 5 mai 2008 00:36

nimbex, det er heldigvis en del spreke menn på ca 40 også :) Jeg synes det oftere kan være vanskligere å finne en som matcher meg mentalt enn en som er i ok fysisk form :)

Skjult ID med pseudonym nimbex ma. 5 mai 2008 00:40

Jezzy, du er på ingen måte "håpløs" man kan f.eks. bruke deg som et dårlig eksempel :o)) -ville bare si det jeg, så du får litt positivitet også.

Skjult ID med pseudonym nimbex ma. 5 mai 2008 00:40

Miie er selvsagt et godt eksempel

(kvinne 40 år fra Oslo) ma. 5 mai 2008 00:41 Privat melding

Så du menar altså att jag kan bruke cigaretter som prevensionsmedel om några år? Hehe, kiddin`;)

Jada Nimbex, jag vet, å jag skämms över att jag som många andra bara skiter i det:(

Skjult ID med pseudonym m i i e ma. 5 mai 2008 00:43

tusen takk nimbex

(mann 44 år fra Buskerud) ma. 5 mai 2008 10:47 Privat melding

Alder er vanskelig...Se bare på ungkaren på tv....
Og det er nok desverre en del vrangforestilninger og fordommer der ute i irl
Kjemi har ingen ting med alder og gjøre..Så send meg gjerne en voksen god dame/kvinne/jente på 40 som har lyst på barn...
Tror desverre ikke innboksen min blir full da?? Synd men sant!

Skjult ID med pseudonym Zitelle ma. 5 mai 2008 11:04

Jeg tror i grunn det er mange kvinner på rundt 40 som kunne tenke seg barn jeg.
Men jeg tror det er få menn som ønsker å bli pappa, men mange menn som ønsker å mislykkes med å lage dem :-)

Skjult ID med pseudonym pigalopp ma. 5 mai 2008 13:43

*lol* Herlig Zitelle.....
Jeg var ferdig med min barneproduksjon da jeg var 26, og hadde intet ønske om fler etter det. Veldig enig i den siste uttalelsen din, he he ;-)

(mann 44 år fra Buskerud) ma. 5 mai 2008 13:51 Privat melding

Zittelle
Rekker opp handa
Jeg er sjelden jeg da!!!

Skjult ID med pseudonym jeppe ma. 5 mai 2008 15:10

Om dama mi dør ett år eller 40 etter meg, fører ikke til at jeg vil få noe mer tid med henne.

Skjult ID med pseudonym Mandag ma. 5 mai 2008 17:21

@jeppe: Ja, en superegoist er du, men du er iallfall en ærlig sådan!

Skjult ID med pseudonym frosk ma. 5 mai 2008 18:33

Det stemmer ikke at bare røykere får kols. Også eks-røykere kan få det, mange år etter at de har sluttet.

(mann 51 år fra Oslo) ma. 5 mai 2008 20:30 Privat melding

Høres litt stusselig ut med ei dame som ikke liker mislykkede forsøk på barneproduksjon, og er ferdig med produksjonen...

*ler*

Skjult ID med pseudonym pigalopp ma. 5 mai 2008 22:31

@kit001
Du misforstår nok litt. Selv om jeg er ferdig med min produktivitet på det feltet, så kan jeg jo være enig i det som blir sagt?

sitat:
Men jeg tror det er få menn som ønsker å bli pappa, men mange menn som ønsker å mislykkes med å lage dem :-)

Skjult ID med pseudonym pigalopp ma. 5 mai 2008 22:33

Sa ikke noe om at jeg ikke likte mislykkede forsøk jeg Kit001 *ler*

Skjult ID med pseudonym Zitelle ma. 5 mai 2008 22:48

kit.

Kanskje bare en omskriving av begrepet nonne?
Forresten: Jeg lurer på når man liksom blir ......jomfru.....igjen.....hvor lang tid på det gå da? *spør for en venninne assåååh*

Skjult ID med pseudonym kit001 ma. 5 mai 2008 23:08

Å "tilbakeføre" jomfrudommen er visstnok en av de operasjonene våre private sykehus utfører, zitelle. Populært i noen kulturer...

@pigalopp. Jeg protesterer ikke høylytt på hypotesen om at det var en bevist kortslutning fra meg...

Skjult ID med pseudonym Zitelle ma. 5 mai 2008 23:11

kit kit kit.....ikke tenk så matematisk da, kjære. Alt går jo an i fantasien, drømmen, følelsene eller tankene, ikke sant? ;-)

Skjult ID med pseudonym nitrelo ti. 6 mai 2008 00:01

Samme argumentet kan man bruke på jenter midt i tenårene som valgte seg gutter med lappen og terninger i taket, til yngre gutters store fortvilelse. Men jentene valgte det fordi de visste at de kunne få det, likesom eldre menn vet at de kan få yngre damer. Jada, de kan ikke få deg ms.x, men eldre damer + yngre kvinner er langt mer utbredt enn det motsatte, også utenfor sukkerverdenen. I tillegg så har nok Hollywood satt litt for ekstra griller i denne oppfatningen.

Skjult ID med pseudonym Zitelle ti. 6 mai 2008 00:06

Jeg ØNSKER ikke en yngre mann jeg! Jeg ønsker meg the man for meg uavhengig av alder...med en viss grense opp og ned.....
Lurer på hvor det kommer fra det at man tror at alle i hele verden ønsker en yngre mann eller en yngre kvinne.

Skjult ID med pseudonym m i i e ti. 6 mai 2008 00:07

Jeg merker en tendens til at jeg stadig blir sjekket opp av yngre menn på byen. Faktisk oftere enn jeg blir sjekket opp av jevnaldrene og eldre. . Det samme opplever venninner, Det er nesten slik at jeg tror en del gamle fordommer er i ferd med å endre seg og at det blir mer og mer akseptert at aldersforskjell går den veien også.

Skjult ID med pseudonym m i i e ti. 6 mai 2008 00:09

Forøvrig er jeg enig med zitelle og er derfor glad for at alder ikke er så begrensende uansett hvem som er eldst/yngst.

(mann 70 år fra Møre og Romsdal) ti. 6 mai 2008 07:15 Privat melding

Helt enig miie, dette med aldersforskjell er i ferd med å endres.Spesielt blant kvinner og menn med havarert ekteskap bak seg.
Den helt store iveren ette å starte på nytt er ikke så utbredt spesielt blant kvinner som befinner seg på solsiden av 50 tallet.
Vi gutteaktige menn blir jo stadig sjekket opp av kvinner vi kunne vært far til, den yngste for min del var 25, men sånt kan jo ikke vare.

Skjult ID med pseudonym oktobersol lø. 10 mai 2008 05:14

..en ting til... jeg har faktisk truffet to menn fra nettet som på profilen løy fra seg 4 år på alder :-D

Skjult ID med pseudonym Mango lø. 10 mai 2008 07:41

Men det er utrolig stor forskjell i den reelle alderen også. En mann på 45 kan være mer ungdommelig enn en på 30, det handler jo også mye om å ta vare på seg selv, både kroppslig og å beholde et åpent sinn, samtidig som en tar vare på erfaringene og utvikler seg.

At det er større sjanse for å treffe noen som en passer sammen med, dersom de er omtrent på egen alder er jo en annen sak.... :o)

(kvinne 50 år fra Buskerud) lø. 10 mai 2008 10:31 Privat melding

Mango, gjelder det der kun for menn tror du?

Skjult ID med pseudonym Mango lø. 10 mai 2008 10:56

Ja, klart! Kvinners modenhet følger alderen nøyaktig! ;o)

Nei, det tror jeg ikke i det hele tatt. Det samme gjelder absolutt for kvinner. Og kanskje på en litt bedre måte også? Har inntrykk av at kvinner oftere får modenheten, samtidig som de holder seg sporty og unge, mens mange av disse mennene bare aldri ble voksne. Noe som kanskje ikke er så positivt...