Alle innlegg Sukkerforum

God kjemi.

Vis siste innlegg
(mann 32 år fra Oslo) ti. 22 mai 2012 20:35 Privat melding

Det er mange jeg har skrevet brev med der blant annet matchen, interesser, ønsker og verdier tilsier at dette burde gi en god kjemi, men så tar samtalen aldri skrittet videre fra en mer formell og overfladisk tone.

Hva er god kjemi for deg?

Hva skaper/trigger en umiddelbar god kjemi i et førstegangsbrev noen har sendt til deg?

Hvis den ikke kommer umiddelbart, hvor lenge er du villig til å vente før du antar at dere ikke får det?
Skalaen går fra å ikke svare på første brev til at man vil møtes for å "gi det en sjanse til tross".

(siden vi er på sukker.no lar jeg ikke skalaen gå lengre ettersom jeg syns alt etter første møte bare handler om hvordan man har det seg i mellom - ikke noe med nettdating å gjøre)

Må ikke svare på alt :-)

Skjult ID med pseudonym Skjult ID ti. 22 mai 2012 20:38

God kjemi klarer jeg aldri finne ut av skriftlig.

God kjemi er når man treffes og det er hyggelig hele tiden, ingen pinlige stillheter hvor noen må si noe bare for å si noe og at hun ler litt av det jeg sier og jeg ler litt av det hun sier.

Men for å få truffet noen, så må vi ha en viss dialog på mail, men jeg synes det er svært vanskelig å si noe som helst om hvordan daten blir utfra noen mailer frem og tilbake. Var på en date rett etter at jeg meldte meg inn på Sukker, og den var ekstremt lite vellykket. Selv om det var interessante mailutvekslinger.

Skjult ID med pseudonym Drake ti. 22 mai 2012 20:47

God kjemi er å sette seg ned på andre siden av bordet etter å ha fått en klem og føle at turen dit var verdt det og glede seg til hun åpner munnen, God kjemi er trygghet i førsteinntrykket, God kjemi er å si "unnskyld at jeg prater så mye" og få et smil og "det går bra, jeg liker å høre deg prate" tilbake.

God kjemi er det motsatte av den steinen du får nederst i magen idet du innser at dette var bomtur, og du ikke veit helt hvordan du skal få kommet deg ut derifra fort nok.

Skjult ID med pseudonym -m- ti. 22 mai 2012 20:49

drake sin forklaring var veldig bra.

syns fort jeg kan merke om jeg har god kjemi med de jeg skriver med her inne og jeg ser fort om det blir lengde i brevene og om det flyter av seg selv..men om det virkelig er kjemi ser man jo ikke før man møtes..

hehe uff ja sånne deits hvor man har mest lyst til å løpe derfra...grøss..ikke vært på mange sånne men de jeg har vært på...oh lordi..haha blir morsomme samtaler ut av sånne vertfall :P

Skjult ID med pseudonym Lionking41 ti. 22 mai 2012 22:31

Er det ingen som har merket at god eller dårlig kjemi på en date rett og slett kan ha med dagsform å gjøre? Hvis man drar på date rett etter arbeid, dødssliten og helt edru (;)), så skal det litt til å oppleve kjemi, eller??