Alle innlegg Sukkerforum

Træge menn som er pålogget men ikke ser melding!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym tuppa on. 23 mai 2012 13:27

Mange tråder her inne har gått på at menn ikke får første melding/kommentar fra kvinne, men må si det er akkurat sammme motsatt vei!
Jeg er faktisk en som er frempå, og sitter ikke å gjæret (trøndersk) og venter!
Hvorfor er så mange menn på nett når dere ikke ser noe som helst???
Frustrerende. hmmm

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 23 mai 2012 13:42

Pålogget betyr ikke nødvendigvis at de sitter ved pcen. Og har de ikke Sukker-vinduet oppe og aktivt surfer på Sukker så ser de heller ikke at de har fått melding. :P

Har det gått flere dager så begynner det å se mørkt ut, har det derimot bare gått noen minutter/timer så er det fortsatt gode muligheter. :)

Skjult ID med pseudonym tuppa on. 23 mai 2012 13:45

Så slå den helv... pc av da, når du ikke bruker/ser på sukker!!!!

Skjult ID med pseudonym tuppa on. 23 mai 2012 13:46

Legge til at jeg er en som får mange mail pr. dag, så det går ikke på det!!!

Skjult ID med pseudonym tbird80 on. 23 mai 2012 13:55

Nå gjalt nok ikke denne tråden din meg, men takker for påminnelsen, for jeg skrev litt med ei for noen dager siden og kutta plutselig ut. Ble liksom bare sånn, når det ble flere dater med ei annen. Tok tak i det og sendte en forklaring nå. Vet iallefall at jeg selv ville satt pris på en liten "forklaring" selvom man bare har vekslet noen får meldinger.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 23 mai 2012 13:55

Har også hørt om problemer med at en vises som online i forbindelse med bruk av Sukker på mobiltelefonen.
Men da svarer du vel sikkert bare "Men så ikke bruk Sukker på den jæv... mobilen da!!!", så ja, da er en vel like langt.
Du får kontakte de som er offline da vet du. Da vet du at de ser at de har fått mail når de logger inn. :P
Kanskje nettdating ikke er noe for deg? :P

Skjult ID med pseudonym tuppa on. 23 mai 2012 14:02

Akkurat som jeg ikke har gjort det. Daaaaa
Nettdating begynner å bli "garva" på, sååå....
Irrriterende til tider, men sånn er det vel !

Skjult ID med pseudonym -Bene- on. 23 mai 2012 14:05

Har egentlig ingenting med saken å gjøre, men jeg registrerer at flere synes den nye funksjonen nederst til høyre er plagsom. Jeg har selv opplevd flere ganger at 'Post' ikke blir gul etter å ha mottatt ny post, dermed er den faktisk ganske praktisk :)

Skjult ID med pseudonym IQ200 on. 23 mai 2012 14:14

Dere jenter trenger ikke så meget som forsøke å projisere deres egne feil og mangler over på oss menn. Jeg snakker med stor autoritet i dette spørsmål da jeg har hatt mangfoldige kvinne og manns-konti på sukker. Her er to eksempler som setter saken på spissen hvor den står godt. En konto med en svært kjekk mann med åpenbart norsk utseende og en konto med ei vakker dame med pike-look. Begge bilder var av personer som er 32 år.

Jenteprofilen mottot ca. 3000 førstemeldinger de første 14 dager.
Mannsprofilen mottok 16 førstemeldinger de første 14 dager.

Forskjellene er antageligvis ikke like store når to profiler med middelmådig profilbilde måles opp mot hverandre, men med dette eksempel får du en klar og tydelig tendens hvordan det ligger an på sukker.

Jeg har forsket litt i dette og kommet til at årsaken er at jentene kan tillate seg å være tafatte, slike med mindreverdighetskompleks og det som verre er fordi menn er så tørste på fittesaft at de uansett tar initiativ.

Skjult ID med pseudonym sta on. 23 mai 2012 14:43

Skriv trege folk, så skal jeg tildels være enig :) Ikke noe å irritere seg over, next! :p
Godt ikke alle er like sier nå jeg, så får de som leker likt finne hverandre, ikke verre enn det :) Man skal jo ikke passe sammen med alt og alle heller.

Ikke at man forventer svar innen noen timer altså, men 2 dager etter at melding er lest burde i grunn være ett minimum for i det hele tatt vise litt interesse. Lenger enn det så er du glemt for min del ;)

Man kan slå av mail når man får meldinger samt at er man på mobilversjonen oppdaterer den ikke at man har fått melding riktig. Slik at det kanskje ikke vises før man logger på igjen. Og på mobil kan dette ta noen dager dersom man sjekker sånn hver 3 time eller noe.

Samt oss forumtroll som bare sjekker forumet på mobil, da ser vi innlogget ut selv om man ikke sjekker meldinger :)