Alle innlegg Sukkerforum

Facebook-blokkering..

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Titt on. 23 mai 2012 22:55

Litt merkelig er det med gamle flammer som har blokkert meg på Facebook, er at de helt plutselig blir synlig igjen...

Jeg har lagt de bak meg og kommet meg videre i livet, men jeg lurer på hva det skyldes... Det kan være at de har fjerna blokkeringen selvfølgelig, men kan det være en annen grunn? En teknisk feil?

Skjult ID med pseudonym Khione on. 23 mai 2012 23:23

Du sier du har komt over de og gått videre, men da lurer jeg på følgende; Hvorfor søker du de opp på Facebook da? :)

Skjult ID med pseudonym Titt on. 23 mai 2012 23:52

Jeg søker de ikke opp, de kommer opp som forslag når jeg fks skriver inn forbokstaven til en kamerat, familiemedlemmer, kollegaer osv.

Skjult ID med pseudonym mammamø to. 24 mai 2012 16:10

De har vel ikke blokkert deg, bare sletta deg som fb-venn.

(kvinne 48 år fra Oslo) to. 24 mai 2012 16:53 Privat melding

Njaaa.... det skyldes kanskje at dere har felles venner....? Da vises de gjerne og kommer nok opp som forslag på venner....Facebook vet jo ikke at dere er x'er :-) Kanskje du kunne be de lage et X-register, slik at man ikke kan se de eller søke de opp evernever igjen hehehe :-)

Du ser fort nok om du åpner vennelisten din om de står registrerte som venner der, om de så gjør er det jo bare å "unfriend" de, men om de dukker opp pga av at dere har felles venner, vel, det er nok noe du må leve med :-)

(mann 48 år fra Oslo) fr. 25 mai 2012 06:22 Privat melding

Hvis de da HAR blokkert deg i utgangspunktet?

Skjult ID med pseudonym Mannehora fr. 25 mai 2012 09:15

De har nok bare slettet deg som facebookvenn ja, siden de ikke ønsker noe mer kontakt. Alternativt kan det være at de har deaktivert hele facebookprofilen sin en periode og det dermed kan se ut som de har slettet og blokkert deg, men så aktiverer de den igjen fordi de føler de ikke klarer seg uten (ja, det er faktisk litt vanskelig når flere og flere fester, grillinger i parken og andre sosiale arrangementer kun annonseres på face). Jeg har i alle fall opplevd det siste et par ganger.