Alle innlegg Sukkerforum

VG i et nøtteskall!

Vis siste innlegg
(kvinne 37 år fra Akershus) on. 23 mai 2012 23:22 Privat melding

Fotball på forsiden???? Fotball interesserer meg midt i ryggen!
Er heller interessert i å vite hvordan det ligger an mellom Israel og Iran, om vi får en 3. verdenskrig?!
Disse fotballspillerne hjelper ikke en dritt om det bombes rundt øra på en.....

Skjult ID med pseudonym Trønder on. 23 mai 2012 23:23

Kjøp en annen avis.

Skjult ID med pseudonym Gunsan80 on. 23 mai 2012 23:25

Kjøper ikke VG, man kan`ke unngå å se hva som står på forsiden på de forskjellige avisene, serru....

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 23 mai 2012 23:26

Du kan trøste deg med at om det blir 3. verdenskrig, så kommer det nok på forsiden. :P

Skjult ID med pseudonym Nref on. 23 mai 2012 23:29

Vel, det var "Solskjær fortsetter som trener i Molde" som direktesendt (ukommentert) hovedsak i Dagsrevyen i dag... SÅ kom Ingvild Bryn med "Og vi har også desse nyhendene... (22/7-rettssak, "krigogfredogpolitikkogsånn" ETTER det...). DET reagerte jeg faktisk på (VG skriver jo bare dritt uansett, så er blitt immun for forsidene deres, tror jeg...).

Skjult ID med pseudonym Snehvit on. 23 mai 2012 23:30

Se og hør har jo masse nyttig stoff...

(mann 34 år fra Buskerud) on. 23 mai 2012 23:30 Privat melding

Har byttet til Dagbladet i det siste, jeg, siden de har en knapp for å fjerne hele breivik saken :)
PR sirkuset til Molde, eller fotball generelt er kjedelig å lese om eller se på, ja. Morsommere å spille.

(mann 52 år fra Møre og Romsdal) on. 23 mai 2012 23:34 Privat melding

@gunsan

Thumbs up : )

Skjult ID med pseudonym fyr84 on. 23 mai 2012 23:34

Fotball til folket!

Skjult ID on. 23 mai 2012 23:38

Heia MFK!:)

Skjult ID med pseudonym Gunsan80 on. 23 mai 2012 23:38

Det verste er at vi fôrer disse tabloidavisene økonomisk. Vi godtar "viktige" nyheter som ikke er viktig i det hele tatt.
Det er nok slik at statskanalen må ta for seg denne rettsaken pga sammendrag pr. dag. Du ville kanskje tenkt annerledes om du hadde vært involvert/ pårørende?

Skjult ID med pseudonym Blåruss on. 23 mai 2012 23:41

VG gir folket de nyhetene de ønsker. Det er ikke tilfeldig hva som ligger på forsiden. Det som ligger der er det folk klikker som gale på. De web analytikere som ser hva som er populært og fokuset blir deretter.

Så hvis du har problemer med det som ligger på forsiden av VG, så er det egenetelig den jevne sosialdemokrat du har problemer med.

Skjult ID med pseudonym Elregn on. 23 mai 2012 23:53

Vg er bare Se og Hør i større format.
:)

Skjult ID med pseudonym Gunsan80 to. 24 mai 2012 00:06

Godt mulig det, blårussen.. :/

Skal være sikkert og visst, Elregn

Skjult ID med pseudonym Nref to. 24 mai 2012 00:11

Da er vel undertegnede (som notorisk VG-boikotter) et eksempel på en veldig "ujevn" sosialdemokrat, da..? Evt. lirer bare Blåruss av seg grove generaliseringer mot "motsatt side", slik sånne ofte gjør (ofte i VG (debattforumet), faktisk!)... Beklager, men måtte bare. ;)

Skjult ID med pseudonym Blåruss to. 24 mai 2012 00:14

@Nref, nå er det vel svært få i Norge som ikke er sosialdemokrater. Alle partier på stortinget er jo sosialistiske. Så det kunne like godt stått "norges befolkning"

Skjult ID med pseudonym Nref to. 24 mai 2012 00:16

Du verden... Identitetskrise coming up, kjenner jeg. :)

Skjult ID med pseudonym reg to. 24 mai 2012 07:32

Som sagt, VG er tabloid og undermåls.
Som sagt, skal man ha ordentlig avis, les noe annet.

Skjult ID med pseudonym Alene to. 24 mai 2012 09:20

Godset på topp, Godset på topp, Godset, Godset, Godset på topp!

JA til mer fotball og sport generelt i avisa, det engasjerer hvertfall, Den rettssaken har jeg null interesse for, han er jo skyldig (den saken er jo rimelig klar) og om han blir dømt til fengsel, forvaring eller tvunget psykisk helsevern så kommer han jo aldri til å slippe ut igjen uansett. DET er det jeg brur meg om, ikke hvordan han kommer til å sone.

Jeg har lest samtlige saker om OGS i alle aviser jeg har kommet over for som Man Utd-supporter i 21 år så hadde jeg blitt litt lei meg hadde han gått til Villa selv om han trenger PL-erfaring for å ta over for Ferguson en gang. For det er ingen tvil om at det er ambisjonen hans og det hadde vært moro...

Skjult ID med pseudonym Gunsan80 to. 24 mai 2012 09:30

Hvordan kan du si at jødene er for mektige? Iran kommer til å få med seg flere av de arabiske og asiatiske landene...

Driiiiit i å diskutere fotball i denne tråden!!!!!!

Skjult ID med pseudonym reg to. 24 mai 2012 09:40

Ikke undervurder fotball, kriger har startet ifbm fotballkamper.

Så fotball opptar hjernene til mange, med omtrent samme innholdet.

Skjult ID med pseudonym Nref to. 24 mai 2012 09:51

Men kjære alene; Fotball uansett f... ER ikke pr. def. "viktig" rent objektivt (uansett hvor interessert man nå måtte være i det; Det ER, bottom line, en "fritidsinteresse"/"underholdning", hva du vil) mht at hva de nå enn gjør innafor den sporten har det IKKE "betydning for ditt LIV", derav undertegnedes reaksjon på at statskanalen faktisk hiver seg på den der Solskjær-(ikke-)saken. DET er mitt poeng.
Det ER viktig hva rettstaten (at den ikke mister "hodet") foretar seg i 22/7-saken, og i minste fall viktig for "oss" (medlem av NATO, viktig handelspartner, etc, etc) hva to fjott-stater (etter hvert har jo "idiot-kvotienten" i de styrende organer i Israel begynt å nærme seg tullingene i Irans prestestyre) i Midtøsten river kjeft mot hverandre om, ikke minst pga hvilke land de respektive er alliert med; Israel-USA, Iran-Russland/Kina, førstnevnte alliert via NATO, de to sistnevnte viktige for eksport/import/økonomi. Så. Og EU-trøbbelet er også viktig for et EØS/Schengen-land som oss, EU er vårt viktigste (igjen) marked og inkluderer en haug med nevnte allierte land... Ser man ikke den himmelropende forskjellen i "viktighet" på de tre sistnevnte sakene og "hvem som trener Molde og hvem vedkommende evt skal trene etter utgått kontrakt" behøver man litt "Reality check"...
PS til tj; "Jødene" og Israel er ikke synonymt, og gir bare de mest rabiate Isarel-vennene nok et "skyts" for å skrike "antisemittisme" og med de kvele hver eneste saklige (og høyst nødvendige) POLITISKE debatt, så skill SKARPT mellom staten Israel og "jødene" i ubestemt flertall, er du grei..? :)

Skjult ID med pseudonym Alene to. 24 mai 2012 09:56

Nref: Jeg sa ingenting om viktighet i mitt innlegg, du finner ikke det ordet nevnet en gang. Jeg snakket om hva JEG er interessert i, noe som vil være i samsvar med store deler av det norske folk, derav grunnen til at fotball er på forsida og NRK/TV2 osv. Finne sikkert mye viktig i verden som jeg ikke bryr meg om fordi jeg ikke trenger, jeg bor jo bare i lille Norge :) Hva dere prater om med midt-Østen og Israel etc. har jeg ikke peiling på, de sakene gidder jeg aldri lese så har ingen anelse om hva som skjer der. Og jeg liker det!

Skjult ID med pseudonym Nref to. 24 mai 2012 10:04

Joda, og JEG er også interessert i mye rart ("kultur og sånt"), men jeg ville faktisk reagert akkurat likt hvis noen av disse sakene ble prioritert (ja, sikkert...) foran det som ER beviselig viktig (JEG bruker det ordet, for om du er aldri så uinteressert, så er mye av dette viktig for DEG, enten du liker det eller ei...). Og greit at du liker det, og ikke er interessert i det jeg nevner, men å rope om "mer fotball" (eller annen (NB!) rent objektivt sett(!) relativt uviktig "underholdning") i avisene er ikke et godt tegn, det finnes haugevis av egne tidsskrifter og nettsider (jeg benytter meg av disse, har nettopp sjekket (klassiske) musikkanmeldelser på et par amerikanske og engelske spesialnettsteder) hvor man kan dyrke disse interessene sine uten at det trenger å havne i på forsida eller som hovedsak i store riksmedier, det har ikke noe der å gjøre... Bare det. :)

Skjult ID med pseudonym bat to. 24 mai 2012 10:05

Har ikke peiling på, gidder ikke lese, ingen anelse om hva som skjer...
Og ignorantene liker det.

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 to. 24 mai 2012 10:06

Verdenskrig i den form den har vært i tidligere tror jeg neppe kommer til å skje igjen.
Om noen arabiske stater starter en koalisjon og ypper opp til krig så er NATO på banen, midtøsten ville uansett ikke klart en stor krig, da de hadde blitt satt enda lengre tilbake i utvikling uansett utfallet.
Visst det er noen stat vi bør passe på så er det Kina og Nord Korea, Nord Korea kan være gale nok til å starte noe bare fordi styret i det landet kan ikke se forbi egne landegrenser.
Kina er nok en mer reell trussel, når de begynner å gå tom for ressurser som er nødvendige så skal det bli interessant å se hva som skjer.

Og til dere fotball fanatikere, seriøst det finnes også andre ting her i livet enn fotball.
Utsagn som "JA til mer fotball og sport generelt i avisa," blir for teit.
Den tiden som verden/Europa er inne i nå, så spiller det veldig liten rolle om Gamsten scorer på frispark, eller om Wayne Rooney virkelig klarer å få hår på hodet igjen......

Skjult ID med pseudonym Alene to. 24 mai 2012 10:18

Haha, ingen som skjønner at jeg heller bensin på bålet heller? Setter ting på spissen? Makan som folk fyrer seg opp ass... Og riksavisene vil ha lesere, de vil ikke formidle det som er viktig, de tjener ingenting på viktige ting vs. populære ting. Og den som sier at fotball ikke er populært skjønner virkelig ikke at det finnes andre ting i verden enn krig og elendighet... For å snu det litt rundt.

Skjult ID med pseudonym Nref to. 24 mai 2012 10:24

Enig med Gunsan, bare en liten tilføyelse hva angår den geopolitiske analysen; Hva angår Nord-Korea, er om ikke annet lederne klar over hva som foregår rundt i verden, og tviler STERKT på at de noen gang vil bruke atomvåpen, de er ikke direkte dumme (det er nærmest å be om at landet blir fullstendig utslettet av "alle andre" med konvensjonelle våpen og det VET de), og mye av truslene deres rettet ut mot verden er primært "innenrikspolitikk" for å holde kontroll på egen (etter hvert relativt misfornøyde) befolkning... "Ytre fiende" som retorisk grep funker alltid, det skjedde også i Iran etter demonstrasjonene i etterkant av siste valg.

Fremdeles (og det har det vært i mange år) er mitt (og en del andres) "råtips" (høye odds) på hvilken stat som kan føle seg presset nok til faktisk å gå så langt som til å "trykke på knappen" (ta-daa..!) Israel, dessverre (husk at Pakistan, Saudi-Arabia og tildels Egypt er allierte med og avhengige av USA (hvilket de har skjønt er "lurt"), ikke minst disse generelle velvilje (Saudi-Arabia pga olje-eksport, Pakistan pga kampen mot gale islamister som opererer i grenseområdene til Afghanistan), uansett hvilken retorikk de bruker utad; Den Arabiske Liga har også flere ganger kritisert Iran, ikke minst fordi de med sin "bølle-retorikk" er "dårlig reklame" for de arabiske landene i Midt-Østen og Nord-Afrika)...

(mann 52 år fra Møre og Romsdal) to. 24 mai 2012 10:27 Privat melding

Iran har ikke angrepet ett annet land siden ca 500 år BC. Israel Har badet i blod siden staten desverre ble opprettet og værre vil det nokk bli.Verden ville blitt ett mye tryggere og bedre sted om staten ble borte.
Eneste som støtter Israel er uvitende kristne og kristne fundamentalister.De fleste andre i verden hater dem.
En kan spørre seg hvorfor ?
Jeg er oppriktig svært bekymret for at det morderiske Israel skal utløse en ny storkrig og ødelegge verden slik vi kjenner den i dag.

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 to. 24 mai 2012 10:28

Nok en gang så feiler du, alle vet at det finnes andre ting enn det.
Men det som mange er ute etter er en mer likevekt, uansett så tror jeg de fleste kan være enige om at sport opptar en veldig stor del av avisene.
Det de kunne gjort var og hatt 2 opplag, en med og en uten sport.

Men nå kaller fintværet på meg, så stikker ut og nyter sola.

Skjult ID med pseudonym bat to. 24 mai 2012 10:31

De "gale islamistene" er i eller er støttet dypt inne i det pakistanske maktapparatet.

Og noen her har nå også vist seg som ekstremt Israelfob i tillegg til ekstremt homofob...

(mann 57 år fra Oslo) to. 24 mai 2012 10:47 Privat melding

Vi får vel de avisene og trykksakene folk flest fortjener.

Vi har vel også det Stortinget og den regjeringen folk flest fortjener.

Men jeg tillater meg å ikke identifisere meg med folk flest i alle sammenhenger.

Likevel leser jeg Aftenposten. Det gjør folk flest også. Jeg ser nye dritt på TV, akkurat som folk flest. Jeg hører på P1 og P4 (sa jeg det?).

Men å kjøpe VG (eller SE og Hør), nei så folkelig er jeg ikke.

Skjult ID med pseudonym Nref to. 24 mai 2012 10:58

Jepp, bat, de "gale islamistene" (i mangel av bedre ord) er å finne inne i både etteretningen og statsapparatet i Pakistan, og derav ser også de demokratisk valgte myndigheter seg helt nødt til å være på "godfot" med USA/NATO/Vesten forøvrig... Så en veldig interessant dokumentar om dette på NG (tror jeg det var) for noen måneder siden. Er det stygt å si at Pakistan "fungerte bedre" som millitærdiktatur under Musharraf? Kan jo referere til det tidligere Jugoslavia som sammenligning...
(PS; Er det "Israelfobisk" å påpeke at Israel pr NÅ har den absolutt minst "fred-og-fordragelighet"-innstilte regjering de har hatt siden før Oslo-prosessen, som forøvrig nåværende statminister har uttalt offentlig (bl.a i Jerusalem Post, som jeg leser regelmessig) at han faktisk er stolt over å ha bidratt til å kjøre på ræv..?)

Skjult ID med pseudonym bat to. 24 mai 2012 11:08

@Nref
Når noen snakker med den ordleggingen der, inkl det at om den staten ble borte, er det nok også et understatement.
(En blind Israelhater og homohater ville nok vært mer korrekt fra min side.)

Skjult ID med pseudonym Nref to. 24 mai 2012 11:24

Vel, bat, da føler jeg meg heldigvis IKKE truffet i det hele tatt, skulle bare dobbeltsjekke. :)
Liker også svært dårlig den retorikken du refererer til (har påpekt denne ørten ganger tidligere selv), for ordens skyld; Ødelegger veldig for "oss" (undertegnede, i hvert fall) som tillater seg å kritisere STATEN Israel (jfr. min kommentar om bruk av ordet "jødene" over) på lik linje med både Iran og Pakistan (som stater), alle tre (og for den del flere land "nedi der") notoriske bråkebøtter og "farlige" på hver sin måte (ikke minst for hverandre) slik styringa er i disse pr nå...
PS; Mohammar Gadhafi hadde en litt treffende kommentar (som vanlig fra den kanten kraftig "over the top", da) da han ble spurt om han ville anerkjenne en evt. Palestinsk stat i sin tid; "Jeg anerkjenner ikke Palestina. Palestinerne er idioter. Jeg anerkjenner ikke Israel. Israelerne er idioter"....