Alle innlegg Sukkerforum

Logger av

Vis siste innlegg
(mann 39 år fra Akershus) to. 24 mai 2012 22:25 Privat melding

Hva synes dere om at du som bruker står som pålogget i ca 1 time etter at du har logget av? Spurte sukker om dette og fikk som svar at det var fordi det mest sannsylig var fordi brukern befinner seg i nærheten av en pc... Synes nå den er litt tynn jeg da. Har man logget av, så har man logget av .
Men nå logger jeg AV! . God natt:)

Skjult ID med pseudonym sirene to. 24 mai 2012 22:28

Hahahaha!! Dagens! ;D

Skjult ID med pseudonym o.o to. 24 mai 2012 22:30

Synes først og fremst at "...fordi brukern befinner seg i nærheten av en pc" var en dårlig forklaring. Høres ut som at hvis man logger av, men så står nærme PC'en så vil man stå som pålogget(?).

Rent teknisk skyldes det nok at sesjonen man får ved innlogging, av en eller annen grunn "lever" etter at du har lukket nettleseren. Men hvis du trykker på "logg ut"-knappen, så dør denne sesjonen. Så det er mulig at selve visningen (som pålogget) ikke dør samtidig.

(kvinne 48 år fra Oslo) fr. 25 mai 2012 00:47 Privat melding

njaaa... er ikke alltid man vises som avlogget selv om man er avlogget, spesielt tror jeg dette gjelder om man har vært inne via smarttelefon (ikke særlig smart men...). Har opplevd å ha lukket sukker via smarttelefon og lagt telefonen fra meg, mens jeg var hos en kompis og han så meg som online på sin pc, selv flere timer senere....så gå ikke alltid utifra at folk som ser ut til å være online faktisk er online :-)

Skjult ID med pseudonym frøkna fr. 25 mai 2012 09:58

Dette vil vi ikke ha noe av. Forventer at Sukker fikser dette ASAP.

(mann 37 år fra Oslo) fr. 25 mai 2012 11:43 Privat melding

Forklaring er rimelig syltynn.
Sesjonen drepes nok når man logger ut, men den indikatoren (grønne prikken) + der det står på profilen om man er pålogget eller ikke, oppdateres antageligvis på et schedulert intervall.
F.eks. 1 gang i timen eller annenhver time.

M.a.o. vil man nok stå pålogget noe lenger enn det man er uansett, litt avhengig av hvordan man "treffer" ifht denne synkroniseringen.

Går sikkert an å endre på dette (hyppigere intervaller eller sette opp hele greia på en annen måte).

Spørsmålet er om det er noe man føler er så viktig at man bruker masse tid og ressurser på det.
Er et ganske vanlig fenomen på nettsteder at man står pålogget litt lenger enn det man faktisk er.

(kvinne 48 år fra Oslo) fr. 25 mai 2012 11:54 Privat melding

Ja, er det egentlig så farlig hvorvidt man ser pålogget ut eller ei? Vi driver jo ikke overvåkning på folk heller, vil vi ha kontakt så sender vi en melding og de svarer om og når de kan eller har lyst, og haster det så veldig, vel da bør man gjerne kjenne hverandre såpass godt at man har gitt hverandre telefonnummer :-)

Dessuten vil jeg tro det er en del som lar sukker surre og gå i bakgrunnen på pc'n mens de driver med noe annet, jeg lar iblant pc'n stå på og lytter til spotifyen mens jeg stuller med helt andre ting i huset, mulig sukker er på da.... men jeg er vel ikke online sånn i bokstavelig forstand?! :-))

Skjult ID med pseudonym Bolla fr. 25 mai 2012 14:51

@ Aqueena: Ikke alle som tenker som deg her. Ikke alle som synes det er greit å stå som pålogget her etter man er logget ut.. Finnes de brukere som man har blokkert også, som faktisk kan se når du er på til en hver tid.. Det kan være alt fra exer til annet skvip.. Sukker vennligst løs dette problemet med avloggingstiden og synlighet av blokkerte brukere!!!

Skjult ID med pseudonym Lilleulv fr. 25 mai 2012 16:36

Man logges ikke nødvendigvis ut for andre selv om man velger logg ut-funksjonen. Om det er farlig at man står som pålogget om man ikke er det? Ja. For da har man håp om at meldingen leses. Om du spør en person om å gå på kino samme dag, så tror man at meldingen vil leses i løpet av en time eller to. Om man skriver fram og tilbake på kvelden, så tror man at det vil leses før personen legger seg. Men kanskje har personen forlatt maskinen og logget ut for dagen, og det hadde jo vært greit å se.

Jeg har i blant fått meldinger midt på natten med "fortsatt våken ser jeg...?" Noe jeg ikke er. Det bare virker sånn.
Om svaret er at man er i nærheten av en PC i en time etter at man logger av.... så brister logikken før eller siden: Man gang jo ikke være i nærheten av en PC hver eneste gang man logger ut???

Nei, hadde blitt glad om det ble fiksa. Men så klart: Antall påloggede brukere blir jo mye høyere nåe man gjør det på denne måten - i alle fall om det ikke er viktig om hvorvidt det er reelt eller ikke...

Skjult ID med pseudonym sta fr. 25 mai 2012 16:40

Problemet ligger vel i tiden fra siste aktivitet til automatisk utlogging, at man ikke logges ut mens man skriver meldinger. Er vel derfor dette tar tid.

Men selve utloggingsknappen burde jo være relativt nøyaktig ( minus litt tid for mellomlagring av sider, stort sett 5 minutter virker det som ). Så ser heller ikke hvorfor man skal stå som logget om man bruker log ut knappen. Burde være enkelt å fikse akkurat den.

(mann 39 år fra Akershus) fr. 25 mai 2012 20:25 Privat melding

Fint med tilbakemeldinger på dette. Tror ikke dette er en big deal for sukker å ordne om de har noen som kan litt om bruken..
Kanskje jo fler som klager på dette til sukkers tilbakemeldinger eller support ( som står i menyen under forsiden ), jo større sjangs har vi for å få dette frem i lyset.
Ha en god helg folkens:-)

Skjult ID med pseudonym Bolla fr. 25 mai 2012 20:45

Enig med Tyren1979 og de fleste andre her. Sukker burde forbedres på dette...

(mann 38 år fra Buskerud) fr. 25 mai 2012 21:03 Privat melding

Det er jo selvsagt for at det til enhver tid skal se ut som at det er flere som er pålogget enn det virkelig er. Det er nok neppe tilfeldig. Hvis man ser at det er få som er pålogget, så vil man mest sannsynlig logge av selv også. Sukker.no driver ikke denne nettsiden primært for at folk skal finne kjærligheten, men for å tjene penger.