Alle innlegg Sukkerforum

Hvor lenge gidder du....?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Rallaren fr. 25 mai 2012 19:20

Du treffer en mann/ ei dame. dere treffes noen ganger, melder masse her, msn, skype, hva som helst. Har grei kontakt, andre ganger god. Treffes igjen. Hvor lenge gidder du holde på sånn uten at det blir noe forhold? Når den andre ikke vet, trenger tid- får se...?

Skjult ID med pseudonym pseudo fr. 25 mai 2012 19:25

Det kan lønne seg å trekke seg unna - det kan i beste fall skape mer interesse fra den andre parten. Hvis ikke, så er det greit også tenker jeg.

Skjult ID med pseudonym Blåruss fr. 25 mai 2012 19:56

@Rallaren, jeg er ganske klar på at jeg ikke dater mer enn en dame av gangen. Sier også at jeg synes det er helt uinteressant hvis damen skal multidate. Da eliminerer du veldig mye av det du skriver om.

Er damen interessert, så merker du det. "Trenger tid, får se osv" er rødt flagg og jeg gidder i alle fall ikke mer enn et par dager. Da er hun rett og slett ikke interessert.

Skjult ID med pseudonym Rallaren fr. 25 mai 2012 20:08

Var vel det jeg tenkte...vedkommende er trolig ikke nok interessert...hm....

Skjult ID med pseudonym bolla fr. 25 mai 2012 20:10

Da er han/hun ikke interessert. Svarer bare fordi de kjeder seg, er ikke interessert i deg. Hiv henne/han ut. Bruk tiden din på andre som er seriøse.

Skjult ID med pseudonym Pedro fr. 25 mai 2012 20:17

Det gidder eg ikkje spes lenge... som noen er inne på her... det tyder på at noen driver å sjekker ut fleire om gangen...