Alle innlegg Sukkerforum

Jeg har blitt asosial!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym bada bing fr. 25 mai 2012 22:58

Det suger, men det er sant. I'm simply not a people person anymore. Tror egentlig alldri jeg har vært det heller. Nå høres jeg jævlig arrogant ut, men fakta er at de aller fleste folk kjeder vettet av meg! Det er så mye tomt, forutsigbart blabla at jeg får fnatt! Det som gjør meg trist er at dette har gjort seg gjeldende selv blant barndomskompisene mine når vi møtes. Man skal følge en godt asfaltert vei av soiale koder, og passe på at man ikke mener noe som ikke er passe tannlaust og mainstream.

Nå kommer jeg sikkert til å få mye kjeft her på forumet:)

Skjult ID med pseudonym nøff fr. 25 mai 2012 23:02

Er helt enig. Jeg har i tillegg fått spader av noen tv-kanaler, som feks TV2. Makan til B og C kjendisdyrking og kjendisskaping av ubrukelige drittunger!

Ikke noe kjeft å få av meg, bare enighet:)

Skjult ID med pseudonym Odins_Mjød fr. 25 mai 2012 23:04

samme her, om man ser bort fra kommentaren om barndomsvennene. Må som oftest drikke en del for å dumme meg ned nok til å synes ting folk snakker om er interessant.....

Skjult ID med pseudonym arnold fr. 25 mai 2012 23:11

Stemmer, andre er totalt uinteressante og unødvendige i livet.
En selv er den eneste man trenger i livet for å ha det bra.
Venner, familie, helt ubrukelig, man trenger det ikke.
Det å bruke tid på venner er bortkastet, så slikt trenger man ikke i livet, bare å kutte ut dem.

Skjult ID med pseudonym Nref fr. 25 mai 2012 23:20

Henger meg på det meste nevnt over (NB! Unntatt arnolds evinnelige messing om dette temaet, det ligger ikke DER...), MEN med Odins_Mjøds tilføyelse (eller generelt "gode venner som er like sære som meg" er vel bedre, uansett når man nå pådro seg dem). Ikke uten grunn at jeg ofte sier '"Folk' er oppskrytt", heller... Det er vel de der "sosiale kodene" (ofte helt meningsløse) + "tannløst/mainstream" som er mest irrterende for min del (har generell "A4-noia"), men dette har jeg gitt fullstendig blanke i i hele mitt liv, så får "folk" ("oppskrytte" eller ei) like det eller la vær... Og eremitt-perioder (innomhus mutters alene en hel helg med bare bøker og musikk (avslått TV!) som "selskap") MÅ jeg ha innimellom for å overleve, har alltid vært sånn (og tror flere kunne ha hatt godt av det...).

Skjult ID med pseudonym Tingeling fr. 25 mai 2012 23:34

Makan til syt da, gutter!
Mer seriøst....det er en forskjell på å sette pris på/like/verdsette mennesker, og å leve overfladisk (og å akseptere stilltiende) "pjatte-jatte-no-meaning-mainstream".
Livet får det innholdet du selv fyller det med. Så det så!
;-)

Skjult ID med pseudonym Nref fr. 25 mai 2012 23:44

Ikke direkte syting fra min side, i hvert fall, Tingeling (vi har vel vært innom temaet før), men har en velutviklet allergi mot "A4-livet/konformitetstyranniet" og trenger også rett og slett en del "egentid" (i "full isolasjon med brev-og besøksforbud (for andre)"...) for å fungere over lengre tid, har bare kommet til den konklusjonen med åra... :) Og det er ikke alltid så enkelt å UNNGÅ overfladiske pjatte-/konformitetsryttere i hverdagen heller, dessverre. Så var det jo å prøve å IKKE bruke energi på å irritere seg over slikt, da, og DER innrømmer undertegnede at man nok kan bli en del hakk bedre... ;-)

Skjult ID med pseudonym Anaïs fr. 25 mai 2012 23:51

T.S:
Good for you! Det er bra å ta pauser fra folk innimellom. Prøv å se det fra den positive siden, du får masse tid for deg selv til å reflektere over det meste. Jeg synes det er sunt! Du kommer nok inn i "varrrrrmen" igjen etterhvert ;)
Jeg pleier å gå i hi i perioder, det hjelper mot mental fordervelse...

Skjult ID med pseudonym bada bing fr. 25 mai 2012 23:55

Jeg har funnet ut at jeg liker å henge med sarkastiske, negative folk, hehe:)

Skjult ID med pseudonym arnold fr. 25 mai 2012 23:58

Hvorfor ikke gå i "hi" på permanent basis?
Fra andre får en jo bare pjatt, tomhet, kjedsomhet, bortkastet tid etc?
Man er selv sitt eget univers, og trenger intet mer i livet.

Skjult ID med pseudonym Anaïs lø. 26 mai 2012 00:03

Å gå i hi på permanent basis og miste alt som skjer rundt omkring i denne verden? Nei! Jeg hadde nok blitt enda mer gal enn det jeg er nå...litt folk av gangen er ok og dessuten kan man plutselig være så heldig at man finner noen få som virkelig beveger deg, som lærer deg ting, en ny verden...jepp permanent hi er ikke noe å satse på.

Skjult ID med pseudonym Tingeling lø. 26 mai 2012 00:06

Ja, Nref...temaet har vi vært innom. Både her og "der ute". Og jeg kjenner igjen allergifølelsen som kan bli overveldende nok iblant, og tanken slår meg at jeg er både på feil planet, i feil format og på feil tid. + litt til...
Jeg tror det handler mer om å akseptere at mennesker er forskjellige, jeg. I det akseptet ligger evnen til å møte andre mennesker uten fordømmelse også. Og når jeg evner å se andre med et nysgjerrig og vennlig blikk fremfor oppgitthet og fordømmelse opplever jeg at min raushet blir større. Dermed minsker følelsen av irritasjon til et minimum, og jeg kan bruke energien min så mye bedre enn å riste på hodet av alle" mainstream-mennesker" som lever livet sitt meningsløst...i MINE selvopptatte, trangsynte og skylappbefengte øyne.
Jeg har funnet ut at det er viktig for MEG å minne meg selv på at jeg alltid ser ting fra mitt eget ståsted. Men det betyr jo ikke at jeg ser ting korrekt. Sånn kort sagt, da...
:-)

*Bølgeskvulp og solnedgang gjør noe med persepsjon og perspektiver...;-)*

Skjult ID med pseudonym Nref lø. 26 mai 2012 00:08

Ja! Prøv gjerne, arnold, å legge (hjemme-)permanent på en bjørn mens den ligger i hiet sitt (det ER det du mener, hva?)... Og rapporter etterpå (hvis du kommer velberget tilbake...)!

Skjult ID med pseudonym Nref lø. 26 mai 2012 00:13

Som sagt/antydet, Tingeling, medgir uten problemer at det er mer enn nok å ta tak i for undertegnedes del mht. "evne til å ha et noe mer overbærende syn på omverdenen" (ikke minst å la VÆRE å bruke energi på å surmule/irritere seg over elementer i denne) rent generelt, ja... Er ikke "innrømmelse" første tegn på "bedring", da (ref. AA og lignende...)? ;-)

Skjult ID med pseudonym manndåm1 lø. 26 mai 2012 00:15

@ Tingeling

"Jeg tror det handler mer om å akseptere at mennesker er forskjellige"

Ny klisje på gang?

Jeg føler det at de menneskene som sier at vi mennesker er forskjellige er de som er redd for å skille seg ut.
Jeg har opplevd i min omgangskrets, blant mine nærmeste så er det nærmest blitt forbudt å kritisere andre for å være kjedelige og diktere.

Dermed ender man alltid opp med denne unnskyldningen ved å si at " folk er forskjellige" fordi jeg tror folk flest ønsker ikke å diskutere andre og observere fordi de syns det er ubehagelig.

Skjult ID med pseudonym Lowry lø. 26 mai 2012 00:17

Det er her inne som ellers.
Man diskuterer som regel ikke, man sier sin mening, en monolog.

Skjult ID med pseudonym manndåm1 lø. 26 mai 2012 00:17

Diltere skulle det stå der;)

Skjult ID med pseudonym Anaïs lø. 26 mai 2012 00:29

Det er tross alt en kunst å diskutere saklig, kritisk tenkning er ikke akkurat en del av skolepensum, desverre..

Skjult ID med pseudonym Gutten ma. 28 mai 2012 19:12

Tror ikke det er bare deg.. Hele Norge har vært asosial siden gudene vet, er det ett sted i verden det er vanskelig å

få kontakt med en annen person, Spesielt (Jenter) så er det Norge! :-/

Skjult ID med pseudonym belling on. 30 mai 2012 19:51

Lite kjeft å se, men det er sikkert fordi forum er en litt asosial aktivitet i seg selv?

Skjult ID med pseudonym singelvest on. 30 mai 2012 21:53

gidder ikke lese mer på dere... dette blir for kjedelig diskusjon...

(mann 47 år fra Oslo) to. 31 mai 2012 01:25 Privat melding

Jeg er såpass tom og forutsigbar sjøl at jeg er bare glad for den input jeg kan få. Så nei, jeg kjenner meg nok ikke helt igjen.