Alle innlegg Sukkerforum

Den store kjærligheten ?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Usikker lø. 26 mai 2012 07:40

For et par år siden møtte jeg han som står som den store kjærligheten ..Han gikk fra meg, noe som var helt jævlig. Nå vil han at vi skal treffes, og han uttrykker at ham har tenkt på meg, men vet ikke hva han vil..
Jeg orker ikke et brudd til med han, så bør jeg styre unna?

Skjult ID med pseudonym Odins Mjød lø. 26 mai 2012 07:43

Du har jo svart deg selv, egentlig. Hvor mange forhold er det som i dag varer livet ut? Valget er jo ditt. Potensielt lykke i måneder eller år før det bruddet som ganske sikkert kommer til slutt, eller ikke noe lykke og ike noe brudd.

Skjult ID med pseudonym tuppa lø. 26 mai 2012 07:44

Halloooo! Definitiv ikke din store kjærlighet! Bare noe du tror, for det finnes enn annen dær ute for deg!
Styr unna med en gang, ellers blir du garanter såret.
Du har vel ikke ett ønske om en mann som ikke ønsker deg totalt og helt?

Skjult ID med pseudonym sirene lø. 26 mai 2012 08:21

@Usikker

Så lenge han ikke vet hva han vil, synes jeg du bør holde deg unna ham. Ellers risikerer du at du plutselig er i et "til og fra forhold", der du egentlig bare er god å ha til det dukker opp noe annet som han liker bedre. Det blir en berg-og-dalbane av følelser, og vil sannsynligvis gi deg mer sorg enn glede.

Skjult ID med pseudonym Usikker lø. 26 mai 2012 08:40

Takk for svar!! Sendte han nettopp en meld der jeg takket nei til og møtes..dere har jo helt rett!! Jeg skrev at han heller kunne ta kontakt igjen dersom han ønsket noe fullt og helt. Regner ikke med å høre noe mer fra han ; )

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 lø. 26 mai 2012 08:54

Hadde aldri klart og blitt sammen med min x, tydeligvis så var ikke 9år noe å jobbe for.
Klarer ikke å stole på at det ikke vil skje igjen. Se deg heller etter noen som kan bli din neste partner, enn å falle tilbake til en gammel.

Skjult ID med pseudonym Blåruss lø. 26 mai 2012 09:07

@Grimstad82++

Skjult ID med pseudonym Nref lø. 26 mai 2012 09:25

Du mener, Grimstad, at sett i retrospekt er ikke eksen en "type" som det kunne falt deg inn å satse på/gå inn i et forhold med i DAG (uavhengig av personlige erfaringer DU har hatt med vedkommende)?

Skjult ID med pseudonym Lilleulv lø. 26 mai 2012 09:38

Det avhenger mye av grunnen til at han gikk fra deg, tenker jeg. Var det fordi han møtte en annen? At dere var for ulike? At han ikke var nok forelsket? Ikke var klar for et forhold? Må vite noe om det for å gi råd.

Men jeg tror du nesten uansett gjorde rett. Det er veldig behagelig for en som vet at en annen er på kroken, mens man selv får lov til å være usikker og komme og gå som man vil.... Men er det holdbart for den andre?