Alle innlegg Sukkerforum

Anonym på forum?

Vis siste innlegg
(mann 42 år fra Nordland) lø. 26 mai 2012 14:05 Privat melding

Hvorfor velger så mange å svare anonymt på forumet her inne?

Skjult ID med pseudonym IQ200 lø. 26 mai 2012 14:11

Det kan være at de anser forumet å være et sted for fornuftig diskusjon. I fornuftig diskusjon hverken styrkes eller svekkes argumentene av signaturens beskaffenhet.

Skjult ID med pseudonym tresnitt lø. 26 mai 2012 14:15

Du har noen gullkorn iblant, IQ200.

(mann 52 år fra Møre og Romsdal) lø. 26 mai 2012 14:16 Privat melding

Finnes en million tråder og like mange meninger om dette temaet.

Selv forstår jeg ikke hva de er så redde for,men nå er jeg ikke skuddredd heller : )
Men er litt bekymret for faceraping og at noen skriver under mitt nick.Er også redd for at noen skal såre meg,men det har ikke skjedd ennå.

Skjult ID med pseudonym poppy lø. 26 mai 2012 14:18

Stiller meg pent og pyntelig bak svaret til IQ200.....Faktisk ;-))

(mann 42 år fra Nordland) lø. 26 mai 2012 14:22 Privat melding

Ser den IQ200, men nå er jo dette et nettsted der de fleste vel er ute etter oppmerksomhet? Og da skjønner jeg ikke helt hvorfor så mange velger å unngå oppmerksomhet ved å være anonyme...

(mann 45 år fra Oslo) lø. 26 mai 2012 14:25 Privat melding

@seriously
Er det faceraping det heter, som Danty gjorde med meg igår? (Vrengte bildet mitt og satt det på navn "tosnitt".)

Skjult ID med pseudonym Snehvit lø. 26 mai 2012 14:26

Fordi jeg ikke gidder ha masse pepper i innboksen etterpå pga at jeg har hatt en mening som ikke alle liker..... Noen gangr er jeg her med bilde,andre ganger ikke.. :)

(mann 42 år fra Nordland) lø. 26 mai 2012 14:30 Privat melding

Snehvit: Akkurat det kan jeg skjønne, men ser jo at mange velger å være anonyme selv med helt ordinære innlegg og det skjønner jeg ikke.

Skjult ID med pseudonym sukkertabu lø. 26 mai 2012 14:32

@snehvit
Hvorfor får du så mye pepper i innboksen og ikke jeg? Er det menn som er noe dritt?

Skjult ID med pseudonym Nref lø. 26 mai 2012 14:32

Sjekk tråd-arkivet, har presisert min (gode) "grunn" til anonymitet såpass mange ganger nå at jeg er litt lei av å gjenta meg sjæl...

Skjult ID med pseudonym sukkertabu lø. 26 mai 2012 14:35

@Nref
Ja men det er litt mer komplekst enn som så.

Skjult ID med pseudonym Blåruss lø. 26 mai 2012 14:36

Rett og slett fordi mange av meningene mine er politisk ukorrekte og antisosialistiske. Vil ikke skremme vekk sosialistiske kvinner med det, da disse ofte er gode til sengehygge.

Skjult ID med pseudonym poppy lø. 26 mai 2012 14:37

@snehvit

Ser den...Jeg fatter ikke at folk ikke kan skille mellom forum og privat. IKKE dra forumsprat til privaten daaaaaa!!;-)

(mann 52 år fra Møre og Romsdal) lø. 26 mai 2012 14:38 Privat melding

@tresnitt
faceraping ja. Ble helt sjokket i natt og får meg framdeles ikke til å tro at det var danty som gjorde det. I så fall må han føle seg ganske uvel når han en gang står opp.

@Snehvit
Jeg har hatt en del kontroversielle meninger her inne,men ikke fått noe pepper.Kanskje er jeg så fryktinngytende at ingen tør ? ; )

Skjult ID med pseudonym L lø. 26 mai 2012 14:43

Tror rett og slett det har med å gjøre om man har lyst på oppmerksomhet rundt sin person om sine meninger eller ikke. Eller nærmere bestemt hvilke meninger man ønsker koblet til sin person eller ikke.

I dagens politisk korrekte Norge begynner dette dessverre å bli et problem, mens her inne på sukker kan jeg skjønne TS sitt spørsmål.

(mann 45 år fra Oslo) lø. 26 mai 2012 14:44 Privat melding

@seriously
Den var ganske drøy. Plutselig ser jeg mitt eget forvrengte ansikt. Og jeg ble med en gang redd fordi jeg trodde noen hadde gjort noe med computeren min. Men jeg så fort humoren med det. Men det er ikke noe man egentlig burde gjøre. Særlig ikke uten å spørre.

Skjult ID med pseudonym IQ200 lø. 26 mai 2012 15:03

@wolfcry,

jeg vil behørig behandle dette tema i min sjekketråd på et senere tidspunk. Foreløpig har jeg bare en løs disposisjon i hodet. Jeg kan oppsummere essensen på følgende vis.

Nettsjekking dreier seg for flertallet om å skape nysgjerrighet hos potensielle partnere. Det er kun et nærmest forsvinnende lite midretall som har fordel av fronte ansiktet sitt i forumet (eller profilen for den saks skyld). Hvis du ikke er bildeskjønn medvirker det ikke til annet enn irritasjon. Hjernen til leserne går i motvillig modus og helt ubevisst utfordres spørsmål om saklighet på følgende vis: "Medvirket bildet til å elevere teksten?".

Nettdejting har dessuten et negativt fortegn grunnet det enorme utvalg. Det innebærer at utvelgelse foregår ved diskriminering. Folk leter ikke etter ønskelige egenskaper for på denne måte å inkludere potensielle partnere. Folk (særlig kvinner) leter etter uønskede egenskaper for så å velge bort. Fokus blir således motsatt av hva det bær være. Den tekniske oppbygning av nettdejtingstedene medvirker til å forsterke denne negative mentalitet. Dette kan eksemplifiseres ved at jentene foræres med en blokkeringsfunksjon og alle de stokk dumme jentene kaster seg over denne og benytter den, ikke på fornuftig vis, men som et maktmiddel. En måte å si "Asshole!" uten å skrive det. Jentene generelt benytter blokkering for å "ta igjen" når det påpekes at hun er urimelig eller inkoherent i sine ytringer. Fremfor å støtte opp om sine utsagn tyr hun heller til det enkle og dumme. Uten blokkeringsfunksjonen ville vi øke polarisering og konfliktnivå hvilket i sin tur ville fremprovosere oppriktighet. Oppriktighet er noe mennesker verdsetter høyt, men vi kommer aldri dit i nettdejting grunnet teknikken oppmuntrer til konfliktskyhet. Blokkeringsmulighet er en totalt misforstått hjelp som ikke tjener til annet enn å redusere antallet produserte partnere. Den kunne med hell bli fjernet til fordel for et grått hjerte som ikke fungerer som noe annet enn notat til seg selv sant at det var mulig å gjøre manuelle match-søk der grå hjerter kan utelukkes fra datasettet.

Kort oppsummert. Det er ikke lurt å skrive i forumet i full åpenhet fordi teksten din benyttes kun for å lete etter feil og ikke etter riktig. Dette fordi nettdejting i sitt utvalg og tekniske funksjonalitet er av negativ natur.

Skjult ID med pseudonym loom lø. 26 mai 2012 15:07

Danty sier han får melding hvert annet minutt etter bruk av sminkedokka.Han har skiftet pånytt.

Skjult ID med pseudonym tresnitt lø. 26 mai 2012 15:09

Den er jo morsom. Men det er rart at han får lov. Med tanke på hva hva andre ikke kan gjøre.

Skjult ID med pseudonym Nref lø. 26 mai 2012 15:12

L skrev følgende;
"I dagens politisk korrekte Norge begynner dette dessverre å bli et problem, mens her inne på sukker kan jeg skjønne TS sitt spørsmål."
Og Blåruss dette;
"Rett og slett fordi mange av meningene mine er politisk ukorrekte og antisosialistiske [...]"

Vel, en av grunnene til at jeg har slutta helt med å f.eks. debattere i nettaviser (snakker om her om helt normale lokalaviser i undertegnedes nærområde) var fordi undertegnede tidvis la frem en del meninger/utsagn som av enkelte ble stemplet som nettopp eksempler på f.eks. "PK", "sosialisme" og "kulturmarxisme"... Fikk også æren av å bli kalt ting som "landssviker", "APe", "sosialistsvin" og lignende nedsettende hets, og siden jeg gjorde disse debattene under (NB!) fullt navn var jeg også så "heldig" å få dette gjentatt (i tilfelle jeg ikke fikk det med meg..?) pr SMS, e-post og tillke på åpen gate...
Så hvem som bedriver hva her, er jeg f..n ikke så sikker på, i mitt tilfelle var det i hvert fall folk plassert GODT ute på høyresiden med såkalte "politisk U-korrekte meninger" (de som skriker mest om "sosialistisk meningspoliti", "sensur" og "ytringsfrihet") som tok fra MEG all lyst til å drive med nettdebatter under fullt navn.

(Og som kronisk lettgooglet utfra profilen ville det omtrent vært akkurat det samme hvis jeg stilte opp under Sukker-nicket allikavæl)

(mann 52 år fra Møre og Romsdal) lø. 26 mai 2012 15:14 Privat melding

@tresnitt

Med mindre danty har en god forklaring på dette vil nok "babysitterne" gi han en ferie ; )

Skjult ID med pseudonym Blåruss lø. 26 mai 2012 15:20

@nref Det er proppfult av idioter på begge siden av den politiske skalaen. Jeg er liberal, som i libertarianer og mener folk skal kunne si hva de ønsker uten å bli utsatt for slikt du ble. Men at det er idioter som oppfører seg slik er bare enda bedre grunn til å være anonym her.

Skjult ID med pseudonym Danty lø. 26 mai 2012 15:23

Metallica & påfølgende barrunde på onsdag. Grillsession ibakt date og rødvin på torsdag. Rødvinsbedugget, fårete, barnslig og fritidsproblembefengt hjemmekveld i går.. Vet ikke om det er en god forklaring på min uhøflige "eksperiment/lek" i går?

Skjult ID med pseudonym tresnitt lø. 26 mai 2012 15:24

@seriously
Si ikke det. Jeg er ikke sur på Danty for at han gjorde det. Det var humoristisk. Men han kunne ikke vite at jeg selv ville le av det. Og er man uheldig kan selvsagt dette skade en. Og det er ingen helhetlig fornuftig logikk her på sukker ang hva som tillates og ikke.

(mann 44 år fra Oslo) lø. 26 mai 2012 15:24 Privat melding

ja, huff... Danty, slem gutt :)

Skjult ID med pseudonym Danty lø. 26 mai 2012 15:25

Jeg ville gi deg et konkurransefortrinn, seriously ;) apropos baby-sitterne

Skjult ID med pseudonym Nref lø. 26 mai 2012 15:27

Jupp, Blåruss, vet om og kjenner andre folk i "samme debattmiljø" som fikk lignende ting slengt etter seg på samme måten, bare at det var med motsatt politiske fortegn... Det er flere enn undertegnede som ikke gidder lenger da, rett og slett for sitt eget mentale velbefinnendes del. Og det er synd, for da får jo "bøllene" på begge sider av det politiske spekteret (og ofte HELT i hver sin ende av det) "makta" over nettdebattene.

Skjult ID med pseudonym tresnitt lø. 26 mai 2012 15:30

@Danty og seriously
Det er verd å merke seg for noen det du skrev, Danty. Plutselig flommet det inn besøkende. Så slik fungerer dette stedet. Humor-løgner kan fungere svært effektivt. Men du MÅ jo ha mange besøkende i utgangspunktet. Du er så "modellpen" selv. (Jeg har faktisk ikke hatt en eneste besøkende siden igår. (Hehe))

Skjult ID med pseudonym tresnitt lø. 26 mai 2012 15:35

(1384 besøkende (siden jeg startet på sukker) igår, og 1384 idag.)

Skjult ID med pseudonym Danty lø. 26 mai 2012 15:36

@tresnitt

Nei, snubler kanskje 3-4 kikkere i døgnet på min profil (når den var normal), men de fleste legger ikke igjen noe annet enn spor av at de har snoket. Dukker opp en og annen melding i løpet av en uke, men ytterst sjelden fra noe jeg gjensidig fatter interesse for.

Det er opplagt slik at menn selv må ta initiativ her. Kvinner kan bare opprette en profil og sørge for at den tidvis er online. Nesten som om hun setter ut et garn i strømbefengt farvann. Så kan hun bedrive andre gjøremål et par timer, for så å kikke etter hvor mange "fisk" som har gått i garnet hun la ut :)

Skjult ID med pseudonym tresnitt lø. 26 mai 2012 15:44

Angående det: Jeg har aldri vært med i disse "hvem besøker hvem-diskusjonene". Men de sier - mange her - at menn FÅR like mye besøk. (Jeg klager slett ikke på det.) Men det aner meg at menn må som regel starte.

Skjult ID med pseudonym S lø. 26 mai 2012 15:50

Jeg snoker hos Danty hele tiden ;)

(mann 52 år fra Møre og Romsdal) lø. 26 mai 2012 15:51 Privat melding

@danty

Har også hatt mine dårlige "netter" både her og på facebook, men jeg var tidlig oppe å slukket brannen : )
På facern har jeg en søster (baby-sitter) som ringer om jeg har gjort noe upassende : )

Merkelig at en så kuul type som deg fortsatt er singel. Masse kuule folk her inne : )

Skjult ID med pseudonym S lø. 26 mai 2012 15:52

lol @ seriously...

Skjult ID med pseudonym IQ200 lø. 26 mai 2012 16:14

Jeg synes ikke vi skal kalle det for et problem at jentene skriver en førstemelding for hver hundrede av det samme for menn. Ei heller at jenter klikker profiler i forholdet 1:50 målt opp i mot menn. Det er ikke klokt å forsøke å fremprovosere aktivitet hos jentene som ikke er naturlig for dem. For det første sliter de enormt med selvtillit. Dess vakrere de er, dess svakere selvtillit. Redslen for avvisning tilsvarer dødsangst for dem.

Det som derimot er et stort problem består i at jentene er så mentalt tilbakestående at de ikke forstår at det er umulig på fornuftig vis å utelukke en potensiell kjæreste fra profilbildet alene. Det er som om de ikke forstår at de små sjarmtrekkene de som regel forelsker seg i bare unntaksvis blir synlig på et bilde. Dessuten er det et enormt problem at en vesentlig andel jenter på sukker er useriøse skrullehuer som ikke befatter seg med sukker på annen måte enn å benytte henvendelser til å pleie et skakkjørt selvbilde. For å toppe det hele så medvirker jentenes elendige romfølelse til at de heller ikke klarer å lese personlighet inn i hverken bilder eller tekst.

Det største problem med nettdejting har ikke engang med kjønn å gjøre. Vi må ikke glemme at det for mange her tilstede sannsyneligvis er en grunn til at de er single. Det er rimelig å tro at mange er så håpløse at de ikke er til å leve med. Iallefall ikke for fornuftige mennesker.

Skjult ID med pseudonym reg lø. 26 mai 2012 16:36

Anonym fordi man ikke har lyst til å bli offentlig knyttet opp mot intime og andre diskusjonstema her inne.
Anonym (og uten kontakt med andre på forum) fordi mange er upålitelige, tvilsomme og henger ut, outer etc andre på forum.
(Og slipper sladder mm)

Skjult ID med pseudonym tresnitt lø. 26 mai 2012 16:36

@IQ200
Grunnen til at det er vrient at menn ofte er pålagt å starte er fordi jeg trur ikke på at så mange som det ser ut til har så lite å si om seg selv (i profilen). Og når mange generelt er så lukkede har det liten hensikt å prøve å lukte seg fram bare via trærne. Det blir for latterlig. (Hvis man derimot er blant dem som søker sex-dukker så betyr selvfølgelig teksten minimalt.)

Skjult ID med pseudonym Elregn lø. 26 mai 2012 17:00

Fordi noen blir litt varm i toppen av og til .

Skjult ID lø. 26 mai 2012 17:19

Vet ikke.

Skjult ID med pseudonym reg lø. 26 mai 2012 18:51

En konfrontasjon kan være oppsigelse, og det er enda en god grunn...

Skjult ID med pseudonym reg lø. 26 mai 2012 18:57

@tj.
Ytringsfrihet.
Kan nevne et sovjetisk ordtak om at alle har full ytringsfrihet til å si hva de vil, men etterpå, derimot...

Skjult ID med pseudonym reg lø. 26 mai 2012 19:06

@tj.
Det ser ikke ut som om du helt har skjønt dette med ytringsfrihet.

Skjult ID med pseudonym Snehvit lø. 26 mai 2012 23:24

Det er mange som har reagert på ting jeg har skrevt, er vel mannfolk, ja... Så da kan jeg velge å være meg selv og aldri få noen date, eller hete Snehvit og ha et ørlite håp....

Prøver aldri å få folk enige i mine personlige meninger,men likevel er dte noen som bare "må" ta det videre til innboksen..Thats life... Så Ts... Om vi ikke har en sykt god match må du nok bare leve med bildeløse Snehvit... ;)

Skjult ID med pseudonym Snehvit lø. 26 mai 2012 23:38

tj... faktisk ikke.. Har møtt folk uten match pga det som er skrevet her...

OM jeg finner tonen med en ansiktsløs og han med meg, ja da finner vi tonen på tross av utseendet.::SÅ kan det hende vi får kontakt i innboksen, deretter in real..så nope, intet hinder.. ;)

Kan hende noen liker meg for den jeg er under Snehvit, og blir nysgjerrig...det vil tiden vise....

Skjult ID med pseudonym Snehvit lø. 26 mai 2012 23:48

Hvem av meg er uenig med meg selv?..mente kanskje at DE med bilder som har en match/ alder som ikke er i min " gruppe" vil aldri finne meg her inne MED bilder.. Ikke gjør dette så vanskelig, daa....

OM du. TJ er 20 år + eller minus min alder, da vil vi uansett ikke treffe på hverandre med bilde...Det var mitt poeng..... Om du og jeg har samme alder, har vi trolig sett hverandre likevel.. Varke værre.. ;)

Skjult ID med pseudonym Snehvit sø. 27 mai 2012 00:04

Neida... for alt du vet, kan vi allerede ha snakka sammen..U never know- dog jeg tviler ;)