Alle innlegg Sukkerforum

Kvifor må vi alltid være jegeren ?

Vis siste innlegg
(mann 57 år fra Sogn og Fjordane) sø. 27 mai 2012 00:55 Privat melding

I,am HUMVEE
Har vært her inne på sukker ei stund no, men dert er ein ting eg alltid har lurrt på, KVIFOR ER DET ALLTID EG SOM MÅ VÆRE JEGEREN ?
i forhold til profilen- kvifor er det ingen kvinner som tar konakt med meg ???? kvifor er det eg som alltid som må må gje komplimentar ?
Spesielt i forhold til profilen, den må eg skryte over og fortelle kor interessanr den er. ingen skriv for å fortelle kor sexy og intressant eg er,
Eg føler meg tilbakeførd til sytti og åttiåra, please jenter, jakt litt på meg, berrë lite gran, det skal berre litt iniativ til, ikkje sitt og vent på at eg skal ta konakt :-)

Skjult ID med pseudonym poppy sø. 27 mai 2012 01:12

Du er nok i eldste laget for meg;)) Men jeg jakter faktisk selv og gir komplimenter, bare så det er sagt:)

Skjult ID med pseudonym nonsense sø. 27 mai 2012 01:13

Det virker ikke på den måten her på Sukker. Kvinnene sitter og ergrer seg over at de bare har noenogtjue besøk hver dag og bare en fem-seks røde hjerter daglig. Jo, det kan hende de tar en titt på enkelte profiler som tilfredsstiller deres nøye tilpassede kravspesifikasjon, men veien derfra til faktisk å ta kontakt, er lang og komplisert. Dessuten burde DU kjenne din besøkelsestid og føle om vibrasjonene HUN kjenner når hun besøker din profil tilsier at DU burde ta kontakt. Mest sannsynlig har hun funnet deg uinteressant siden lyset faller fra feil side i profilbildet (noe må det jo være) eller på grunn av noe fjas du har skrevet. Du vet, konklusjoner blir truffet veldig fort basert på en noe obskur liste over ønskede egenskaper eller fraværet av andre, avgjørelsen er endelig, og det finnes ingen ankeinstans. (Disclaimer: Jeg har ikke sett profilen din og svarer på generelt grunnlag).

Jeg har prøvd internasjonale datingsteder, og damene er mye mer aktive. Mye, mye mer.

(mann 33 år fra Hordaland) sø. 27 mai 2012 01:14 Privat melding

poppy, er da ikke lenge siden jeg så deg skrive at du hadde sendt din første melding? Etter hvor lenge på sukker? ;b

TS, tror mye av "problemet" ligger hos oss menn. "Vi" (kan ikke helt inkludere meg her...) er såpass pågående/aktive/desperate og sender så mye meldinger at damene knapt nok trenger. I tillegg er det jo tradisjonelt sett menns jobb... Så da blir det sånn.

Skjult ID med pseudonym Nref sø. 27 mai 2012 01:23

Bare jeg slipper å være "Negeren" er jeg fornøyd, jeg (får være grenser for hvor mye "minoritet" man skal være i samfunnet)... ;)

Skjult ID med pseudonym poppy sø. 27 mai 2012 01:26

@lnx

Nei det har jeg ikke nektet for heller. Må jo begynn en plass. Og nå har det snudd for meg :D

(mann 33 år fra Akershus) sø. 27 mai 2012 09:30 Privat melding

Menn generelt er så flinke til å ta initiativ at jenter ikke trenger å gjøre det. Derfor gjør sjelden jenter det. Derfor tvinges menn som ikke liker å ta initiativ, til å ta initiativ. Dermed har man et selvforsterkende fenomen som skaper mye frustrasjon.

Skjult ID sø. 27 mai 2012 09:43

I alle genrasjoner har mannfolkene vært jegeren, det får de jammen fortsette med. Jeg har over hode ingen interesse at å drive med jakt på noen jeg synts er interesant. Jeg sitter bare på gjerdet og venter, så kommer de en en etter en. Mannfolk er så utrolig lettlurte........

Skjult ID med pseudonym S sø. 27 mai 2012 09:53

Hvorfor må jeg være jegeren? Hvorfor får jeg aldri svar? Hvorfor er kvinner her så kresne og sære? Hvorfor rennes jeg ikke ned av besøk på profilen min? Hvorfor må jeg skrive noe interessant for å få kontakt? Herregud, nå må dere mannfolk f*$n meg skjerpe dere og slutte å sutre og grine offentlig på forum, DET hjelper hvertfall ikke på interessen. Spesielt med et innlegg blottet for selvinnsikt men fullt av skrivefeil. Jeg orker ikke besøke profilen til TS fordi du er for gammel for meg, bor for langt unna, men mest fordi jeg spyr av menn som skaper og vrir seg fordi de ikke får plukket ut det de vil her i sukkerbutikken - enten fordi de er for giddalause til å ordne på sin egen profil eller søker helt FEIL kvinner (for unge, for mye utdanning, osv osv). Jeg jakter her inne. Men jeg sender bare melding til den som er veldig spesiell for meg, og spammer ikke et kobbel av manneprofiler. Vi liker kanskje best 'en av gangen' metoden, den funker hvertfall fint for meg.

Skjult ID med pseudonym Dame sø. 27 mai 2012 09:58

@S - Amen! :-D

Skjult ID med pseudonym sirene sø. 27 mai 2012 09:58

Applaus til @S :-)

Skjult ID med pseudonym Stevia sø. 27 mai 2012 15:10

@ S
Vi er faktisk en del menn som har skjønt at spillet er som det alltid har vært. Vi nyter det når andre tar initiativ, men venter ikke passivt.

Og vi klager selvfølgelig ikke på forumet.

Skjult ID med pseudonym S sø. 27 mai 2012 15:11

Jeg vet det Stevia, og det er heldigvis flertallet :)

Skjult ID med pseudonym Stevia sø. 27 mai 2012 15:19

For å si det rett ut, så lever jeg godt med at andre klager, så kan vi som trives, surfe på velvilje fordi vi vinkler alt positivt.

Skjult ID med pseudonym Adiosmann sø. 27 mai 2012 15:21

Jeg kan bekrefte at damer på internasjonale datingnettsteder er mye mer aktive enn på norske.
De tar en titt på mannfolka rett og slett.

Og det å surfe innom profilen til en mann er vel ikke så farlig damer? Det kan jo sammenlignes med det blikket du sender til en mann IRL som gjør at han faktisk tar kontakt?

(mann 33 år fra Hordaland) sø. 27 mai 2012 15:32 Privat melding

@S, jeg synes ditt innlegg har et langt mer sutrende preg enn TS sitt. Han har ikke sagt at alle jenter er sånn-og-sånn, men er frustrert over at jenter flest er passive. Vel, jenter ér passive i forhold til menn, så frustrasjonen er helt reell, og han skriver et helt greit innlegg om det. Du skriver derimot et ganske sutrende, generaliserende og negativt innlegg, hvor du tillegger TS en masse meninger som han ikke gav uttrykk for. Kanskje sikter du til helt andre forum-sutrere, men det hjelper ikke ;)