Alle innlegg Sukkerforum

Motiv for elskerforhold?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Femina sø. 27 mai 2012 10:45

Menn og kvinner tenker veldig forskjellig, blant annet om sex, er jeg blitt fortalt, så derfor lurer jeg på: Når du som mann får deg ei elskerinne, er det kun for sex, altså selve akten, eller er det for kroppskontakt og kos også? Det kan da ikke bare være hos kvinner at det frigjøres lykkehormoner i hjernen ved kos?

Og: Hvis du tilbringer hele kvelden med henne og ikke bare den tiden det tar å ha seg ... er det noe du hadde giddet hvis du ikke syntes dama var ok å henge med? Er det av plikt for å unngå at hun får en dårlig følelse (og kanskje avslutter elskerforholdet), eller er det fordi du vil det sjøl?

Jeg merker ihvertfall at kroppskontakten og kosen og det å kunne slappe av på sofaen sammen etterpå er (nesten) like viktig som selve sexen :)

Skjult ID med pseudonym Pelle sø. 27 mai 2012 10:51

Enig med deg.. merker det er på tide med litt ektefølt kos igjen :)

Skjult ID sø. 27 mai 2012 10:52

De gangene jeg har hatt et slik forhold så ser jeg ikke på personen som "elskerinne", men som en "friends with benifits". Så ja, det er ikke bare sexen som er fokuset, men alt det andre du også sier.

Men det krever litt å ikke falle for hverandre, for man har det jo veldig godt sammen!

Skjult ID med pseudonym tuppa sø. 27 mai 2012 11:21

Høres helt greit ut for meg. Må finne meg en elsker altså ;-D

Problemet at få kjekke, hissende og deilige menn i Tr,heim.

Hvor er de da?

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 27 mai 2012 11:47

Ser ikke behovet for noen elskerinne. Har da såpass kontroll at jeg bare begraver alle behov for sex og nærhet i et endeløst hull! :P

Skjult ID med pseudonym Porfirij sø. 27 mai 2012 11:54

Det er vel lurt å avklare på førehand kva ein vil ha..

Eg for min del set også pris på kroppskontakt og kos, så det ville vore ein fordel (men ikkje eit absolutt krav - tøm & røm fungerar det også ;-).

Skjult ID med pseudonym Nref sø. 27 mai 2012 12:13

Hvilken sort "endeløst hull" (koffert), Powpow..? :)

Skjult ID med pseudonym sta sø. 27 mai 2012 12:16

Tror nok det er mer personavhengig enn kjønn egentlig.
Ikke alle damer som er kosete heller, så her er det nok alle versjoner på begge sider.

Menn det jeg legger i elskerforhold så blir det vel mest sexen. Med denne kosen kommer vel også mer intimitet osv? Som ligner mer på ett forhold enn bare elskere? Kommer jo litt ann på hvordan du definerer det da seff :) Er vel kanskje der forskjellen ligger? At man definerer elsker på forskjellige måter.

Skjult ID med pseudonym Nref sø. 27 mai 2012 12:50

Sier han som neppe har fått seg noe på år og dag (da eventuelle partnere garantert har sovnet forlengst av den endeleøse, repeterende messingen av de samme ordene og uttrykkene FØR det har kommet såpass langt...)..? Vurdert den retorikk-boka (Georg Johannesen) jeg anbefalte, IQwhatever? Litt av poenget med (god)retorikk er jo å gjøre budskapet forståelig for mottaker, og siden "folk" er så himmelropende steindumme som du jo vitterlig hevder, burde du vel svelge stoltheten litt innimellom og nedlate deg til å anvende et mer inkluderende språk for at "vi" skal se lyset...
Og uansett, begynn å bruk litt flere synonymer på standard-ordene dine, blir litt kjedelig i lengden ("Staten"="Nasjonen", "Løgn=Usannhet(er)", har flere tips på lager) for oss med i alle fall høyere EQ(!) enn deg, vettu (folk som gjentar seg selv konstant med samme ordlyd er håløst ubrukelige i sosial interaksjon, er min entydige erfaring. PUNKTUM)... :-)

Skjult ID med pseudonym tuppa sø. 27 mai 2012 13:23

@Nref
Du datt vel het tydlig ut av hva spørsmålet egentlig handlet om her. Sex og elsker til en opplysning !

Skjult ID med pseudonym Nref sø. 27 mai 2012 13:32

Skyld ikke på MEG, du (se over...). :-)

Skjult ID med pseudonym tuppa sø. 27 mai 2012 13:38

Var kanskje litt kjapp dær. E trønder sjø...
Du formulerer deg for dypt,at jeg mister helt tråden..
Sikkert en ung uerfaren gutt som skrev det over sjø, ikke noe å bry seg om!

Skjult ID med pseudonym Nref sø. 27 mai 2012 13:47

Greide såvidt å ikke lire av meg en trønder-stereotypi her, tuppa... ;)
Mitt (og en god del andre her inne sitt) råtips ang. "IQtenkpåettall" er nok heller "bitter, halvgammel mann som fremdeles bor hjemme hos mor", men hva vet jeg? :-)
Uansett, og til trådemnet; Det med "elsker/elskerinne" tror jeg funker for noen som klarer HELT å separere sex/forhold-bitene, og kunne sikkert ha fått det til selv. Men uansett er det vel noe begge parter må være fullstendig enige om fra børjan av og man må nok nærmest ha en slags muntlig "selvmords-paragraf" for forholdet som trer i kraft med EN gang en av partene eventuelt begynner å tenke på "noe mer"... Har hørt at dette nok ikke er så enkelt i praksis som i teori, dessverre(?).

Skjult ID med pseudonym Har elsker sø. 27 mai 2012 13:58

Jeg har en elsker. Vi trives sammen, avslappet tone. Det at vi faktisk ikke er forelsket i hverandre, gjør at vi ikke later som noe eller gjør oss til.. Vi er enige om at vi "har noe" men at det ikke vil vare...

Skjult ID med pseudonym Har elsker sø. 27 mai 2012 14:03

Dvs at vi henger sammen inntil en av oss eller begge, får seg kjæreste.

Skjult ID med pseudonym Har elsker sø. 27 mai 2012 14:16

Jeg kan selvfølgelig ikke garantere for hans følelser, men...jeg opplever vel både ærlighet og respekt i denne relasjonen. Og ang menneskesinnet, så er vi begge psykiatere ...

Skjult ID med pseudonym tuppa sø. 27 mai 2012 14:17

Hallooooo! Du har vel forferdeig mye erfaring hører jeg!,

Teori som du tydligvis har lest sammen faller ikke bestandig med fakta vet du.

Mennesker så utrolig forskjellig, så at dette passer faktisk og fungerer for noen, tror jeg absolutt på!

Skjult ID med pseudonym Har elsker sø. 27 mai 2012 14:20

@ Tuppa. Funker for oss hvertfall : )

Skjult ID med pseudonym Nref sø. 27 mai 2012 14:23

Tror tuppas innlegg var myntet på han over (se tidspunkt), Har Elsker... :)

Skjult ID med pseudonym Har elsker sø. 27 mai 2012 14:25

Det skjønte jeg ; ) bare støttet det hun skrev... : )

Skjult ID med pseudonym Har elsker sø. 27 mai 2012 14:36

Vel, jeg vet at jeg ikke har kjæresteføleser for han, og han sier at han ikke har kjæresteføleser for meg ...det funker fordi vi er ærlige ..

Skjult ID med pseudonym poppy sø. 27 mai 2012 14:38

@Nref, du har vel litt erfaring med "sånne" elsker forhold ?;-)) Kan huske du nevnte det for oss her en gang! :) Og det er klart at noen legger følelser i et slikt forhold uansett hvor mye de påstår at de ikke gjør det. Så på en måte er det noe i det IQ200 sier, men er ikke enig i at det er en umulighet. Om de "rette" finner hverandre så kan et sånn forhold fungere utmerket og vare livet ut. Og klart mennesker bryr seg om sex-partneren sin, men ikke alltid eller nødvendigvis på den måten IQ200 mener. Det er heller ikke en selvfølge at et elsker-forhold må vare i evig tid for at det skal karakteriseres som "fungerbart". Begge kan gå "lei" og gå videre i livet uten at man av den grunn kan si at det misslyktes.

Og @IQ200 kan godt ta til seg det @Nref sier over her. (ref. innlegg 27.mai 12.50). Det kalles konstruktiv kritikk vettu ;-))

Skjult ID med pseudonym Har elsker sø. 27 mai 2012 14:41

Er det bare meg her som han en venn +??

Skjult ID med pseudonym Nref sø. 27 mai 2012 14:41

Kanskje han bare trenger en klem, poppy (ja, DET tror jeg faktisk! Kom igjen!)? ;-)
Og ja, det HAR funka før for min del, men dette var nå i tidenes morgen også, da, så litt vanskelig å uttale seg bastant om det nå sånn post 30-årskrisa...

Skjult ID med pseudonym Har elsker sø. 27 mai 2012 14:42

Har, ikke han ; )

Skjult ID med pseudonym poppy sø. 27 mai 2012 14:49

@Nref

Klart han trenger en klem. Det gjør jo alle sammen ;-)) Ingen er av stein!

@Har_elsker

Kan ikke si jeg har noe fast nå, men håper på å få det. Så inntil det skjer er det utprøving :D

Skjult ID med pseudonym poppy sø. 27 mai 2012 14:59

@IQ200

Men du trenger vel ikke mer dokumentasjon enn hva du får av tilbakemelding her på forum. Gjør du egentlig det? Vi er jo alle i dine øyne så uinnteligente at vi ikke har kapasitet til å ta til oss den informasjonen du ønsker og formidle. Av den grunn må du jo kunne legge deg på et "lavere" nivå, (eller rettere sagt, på vårt nivå) Enkelt og greit. Du trenger ikke komplisere det noe mer enn det vel? ;-))) *smask fra poppy*

Skjult ID med pseudonym bønna sø. 27 mai 2012 15:04

IQ200 ville ikke vite hva han så om han fant et speil.

Skjult ID med pseudonym undrer sø. 27 mai 2012 15:07

Mye aggresjon her ...

Skjult ID med pseudonym Nref sø. 27 mai 2012 15:23

IQtenkpåettall; Når du bruker "holdbar argumentasjon" som motargument til det rent kjedsommelig-parodiske, UTEN at du selv i noen som helst tilfeller kan henvise til verifiserbare empiri for det du hevder å "vite" annet enn at det er DIN egen erfaring, tar jeg (og de fleste andre som har vært på en eneste ex-philforelesning i sitt liv) deg ikke alvorlig når du kritiserer hverken meg eller andre... Det innebærer jo at den eneste mulige måten NOEN som helst skal kunne få bekreftet eller avkreftet alle de til tider oppsiktsvekkende påstandene du til stadighet fremfører må kunne befinne seg inne i ditt hode... Noe som er teknisk umulig.

Derfor, og dette har jeg både sagt og gjentatt mange ganger (du har til dags dato ikke verdiget den detaljen en kommentar EN eneste gang) stryker du med glans på et av de mest grunnleggende basisaspektene ved "diskusjon/meningsutveksling", hvor "kunsten" (det ble regnet som "kunstart" i det gamle Hellas) jo ER å kunne sette andre best mulig inn i sine for-og motargumenter i lys av sitt ståsted, ved å (ta-daa..!);
"Presentere sin argumentasjon på den mest mulig forståelige og utvetydige måte som tenkes kan" (og der er du beklageligvis HELT på bærtur), med andre ord (staver det for ordens skyld); R-E-T-O-R-I-K-K.

Så med denne akutte (og besynderlige, må man innrømme) mangelen på god/brukbar sådan som du dessverre (?) ser ut til å lide av kan du skrive ordlyden "holdbar argumentasjon" til du blir blå på fingertuppene, budskapet kommer ikke frem uansett... Det hjelper ikke å ha et bra "produkt" når ingen kjøper det da "kundene" ikke skjønner hva dette produktet i det hele tatt ER for noe når man blir presentert for det (hvem var "ubrukelig", sa du?).
Les litt Cicero til neste gang, gutten min (og få deg for Guds skyld en klem). :-)

Skjult ID med pseudonym tuppa sø. 27 mai 2012 15:29

Herregud e det muliiiig å være så dyp daaaa. LOL

Skjult ID med pseudonym Har elsker sø. 27 mai 2012 15:29

Og hva handler tråden egentlig om??

Skjult ID med pseudonym Nref sø. 27 mai 2012 15:30

Noen MÅ rett og slett bare "dypes" ihjel, tuppa... Sorry, nok en gang! :)

Skjult ID med pseudonym trønder sø. 27 mai 2012 15:44

@tuppa gi et hint om hvem du er da tuppa ;)

Skjult ID med pseudonym tuppa sø. 27 mai 2012 15:46

Ja ikke sant! Det hadde vel tatt sæ ut.hmm

Skjult ID med pseudonym trønder sø. 27 mai 2012 15:47

@tuppa gi et hint som er så subtilt at kun en trønder forstår det ;)

Skjult ID med pseudonym Nref sø. 27 mai 2012 15:47

"Badadam-krasj" (trommesett-onomatepoetikon), tj.! :-)

Skjult ID med pseudonym Nref sø. 27 mai 2012 16:21

Hmmm... "Verifiserbar empiri" (se ovenfor) på denne absolutte sannheten (for er den det, MÅ den være grundig og utvetydig dokumentert, ellers er den pr. def. ikke bevist i akademisk forstand...) eller "inni ditt eget hode" igjen (jfr. "Det er åpenbart feil"), EQ0? ;)
Og; "Du må være et meget forvirret menneske, alternativt gjør du deg til." Sett i lys av ovenstående, så er du uansett jævlig god på meta-humor, det skal du ha! :-)

Skjult ID med pseudonym Lowry sø. 27 mai 2012 17:17

Kroppskontakt og sikkert kos også, må sikkert regnes som en del av pakketilbudet?

Skjult ID med pseudonym The One sø. 27 mai 2012 17:58

For min del hvis jeg skulle inngått et elsker/elskerinne forholdt ville det vært greit med sexen og den sofakosen som TS nevner. Skulle det vært noe mer en det, altså at man gjorde andre ting sammen også ville det for meg blitt veldig likt et forhold og jeg tror at det ikke ville kommet noe godt ut av det. For min del iallefall.

Skjult ID med pseudonym tuppa ma. 28 mai 2012 06:50

Elsker hvor er du???

I denne deilige tidlige sommertid og sommerkåt, så hadde det vært så greit med sex, kos og prat!

Man blir elskere med personer som regel man ikke ser på som potensielle partner, men e en hissende mann alikevel.

Man kan både ha sex og prate selv om man vet at dette ikke er mannen i mitt liv, men liker han godt.

Leke så lenge det varer!

Skjult ID med pseudonym Lowry ma. 28 mai 2012 07:25

@tuppa
Du er i feil by :(

Skjult ID med pseudonym tuppa ma. 28 mai 2012 07:32

@Lowry

Ja jeg vet det nå :-(

Skjult ID med pseudonym dama ma. 28 mai 2012 08:31

Jeg har tenkt på dette med elskerforhold.

Jeg har ikke det selv, men forstår jo at endel vil ha det og har all respekt for det. Alle er forskjellige.

For min egen del så må jeg innrømme at jeg tenker at hvis jeg bare er bra nok til sexen og ikke noe mer enn det så vil jeg ikke være bra nok til sex heller.

Også blir det helt feil for meg å tenke: til noen av oss får seg kjæreste. Av den grunn at jeg er ikke like mye på jakt etter en kjæreste hvis jeg har en elsker. Selv om jeg ikke er forelsket i han så vil det være noe form for følelser inne i bildet. Man ville ikke hatt en elsker man ikke synes noe om.

Skjult ID med pseudonym Conrad ma. 28 mai 2012 08:59

Jeg er 42 og har en slags "elskerinne" på 21 (vi gjør også annet sammen enn bare sex). Vi har holdt på i ca. 4 mnd. Noe forhold anses, under alle omstendigheter, som en umulighet. Vi er fornøyde hver gang vi møtes, men tør ikke tenke på fremtid. Jeg vet at det vil ta slutt og er innstilt på det.

Skjult ID med pseudonym Femina ma. 28 mai 2012 10:33

Dama: Når jeg har et slikt forhold, er det ikke fordi han kun synes jeg er bra nok for sex og ikke noe mer, det er vel kanskje heller fordi vi begge vet at et forhold ikke ville funke (jeg vet det, ihvertfall). Jeg føler absolutt ikke at jeg ikke er bra nok, da hadde jeg nok ikke villet fortsette. Tror ikke det går an å se så svart/hvitt på det :)

Skjult ID med pseudonym Gilia73 ma. 28 mai 2012 10:47

I livet kan vi gå igjennom perioder hvor vi ikke er klar for en dypere relasjon. Slik har det ihvertfall vært for meg. Samtiidig kan behovet for nærhet og sex være der. Jeg syns derfor det er helt naturlig i slike perioder å ha alternativet elsker/elskere.. som et alternativ. Så lenge begge partere går inn i det med åpent sinn, og er tydlige på forutsetningene for relasjonen,... og ikke er redd for å si ifra til den andre om følelser skulle endres, ... så er dette noe som kan fungere helt utmerket.

Skjult ID med pseudonym dama ma. 28 mai 2012 10:54

@Femina

Joda, jeg ser hva du mener, men det kan nok hende vi har to forskjellige utg.pkt når det gjelder mine tanker rundt det der.

Jeg har tidligere vært ei ganske stor dame som heldigvis ikke er det mer nå. Men, da snakket jeg med ganske mange menn som hadde en fetish på store damer. De ville ha det på si og ha ei litta nett dame å vise fram til familie, kompiser osv. Det er nok derfor jeg fremdeles har tankegangen om at jeg vil faktisk være bra nok til hele pakka.

Og jeg har prøvd å ha en elsker, men jeg blir litt for følelsesmessig engasjert og da er jeg ikke på jakt etter kjæreste. Og det er jo DET jeg vil ha. :-DD

Skjult ID med pseudonym Jente ma. 28 mai 2012 11:08

Klart det fungerer:)
Har hatt et slikt forhold i nærmere 3 år.Litt *on and off* når vi har datet andre. Men treffes når vi har lyst og muligheten begge to. Det kan gå 1 uke - 4 uker mellom hver gang vi treffes.Dette fungerer fint da det umulig kan bli noe mere mellom oss pga alderforskjell gale veien! INGEN av oss håper på noe mer,enn litt kos,gøy og nærhet de timene vi tilbringer sammen. For meg som er ganske kosete betyr det at jeg slipper å fly på byen og lete etter ONS.Og det er jo ganske befriende!

Skjult ID med pseudonym watchersky ma. 28 mai 2012 11:25

Knullepartner/venner-type relasjoner har bare et formål, og det varer så lenge behovet og enigheten om det er tilstede, ellers er det stopp.

Tilsvarende med vennskap som er grunnet på at vennskapet er nyttig for ens egen status og/eller karriere; er ikke vennen/vennskapet lenger nyttig for ens egen status og/eller karriere, er det bare å kaste, kutte.

Skjult ID med pseudonym damion ma. 28 mai 2012 11:37

@IQwhatever

"Påstand om at partene er inneforstått med at det aldri kan bli noe mer er i beste fall løgn, i verste fall selv-bedrageri fra en eller begge parter"

Finner du ikke selv en logisk brist i overstående påstand?

Hvis du mener at EN av partene fint klarer å være inneforstått og være helt sikker i sin sak om at det ikke vil bli noe mer enn en knulle-kompis, - hvorfor skulle ikke tilfeldigvis DEN ANDRE også kunne være det?

Skjult ID med pseudonym Femina ma. 28 mai 2012 12:39

Temmelig kjipt av dere å kuppe tråden min med krangling for kranglingens skyld. Dette var faktisk noe jeg lurte på.

Skjult ID med pseudonym tuppa ma. 28 mai 2012 15:29

Bestandig noen som e på bæææærtur vet du og ikke klarer holde kjeft!

Skjult ID med pseudonym jente lø. 8 des. 2012 17:53

(Skjult ID med pseudonym Har elsker) - sø. 27 mai 14:36
Vel, jeg vet at jeg ikke har kjæresteføleser for han, og han sier at han ikke har kjæresteføleser for meg ...det funker fordi vi er ærlige ..

Bare undrer meg over. Hva er egentlig forskjellen på elskerfølelser og kjæresteføleler? For om man er elskere, så må man vel være tiltrukket av hverandre?

Er det sånn at elskere kan ha følelser for hverandre, men det er noe "feil" med de, som gjør at de ikke ønsker å utvikle det til et forhold. (med feil mener jeg, alder, for ulike personligheter, etc)

Er det en" gylden regel" for hvor lenge man kan være i et elskerforhold? Leste om en som hadde hatt et i 11 år her! Herlighet, er ikke det å kaste bort mange år på noe som ikke skal utvikle seg? Eller er det sånn at elskerforhold like ofte utvikler seg til noe mer?

Jeg har datet flere her på sukker som har etter første date på en mer eller mindre diskre måte har uttrykket at de ønsker å fortsette som elskere. Har derfor inntrykk av at det er en del her inne som har elskere mens de leter etter kjæresteemne sitt?

Snodig isåfall. Et kjæresteemne burde jo også være en god elsker. Men om noen kun vil ha meg som elsker, så ville jeg følt det som #dama" nevner. Da ville jeg ikke følt meg bra nok for sex heller.

Hvorfor gidder folk da å kaste bort tiden på en som ikke er bra nok? For det er vel innlysende at det ikke er like lett å finne noen andre om man holder på med noen andre samtdig?

Skjult ID med pseudonym Lowry lø. 8 des. 2012 18:03

Jeg har ingen interesse av å ha et byttedyr som elskerinne.
Jeg vil kun bruke og kaste byttedyrene med en gang.
Kun for sex, for akten, som er et ord flere her bruker :-)

Skjult ID med pseudonym jente lø. 8 des. 2012 18:07

@lowry. Så en elsker er hakket bedre enn en du kun har for akten sin del?

Skjult ID med pseudonym Lowry lø. 8 des. 2012 18:10

@jente, for andre kanskje, men ikke for meg.

Skjult ID med pseudonym Mmmmmm lø. 8 des. 2012 22:29

Elskerinne/elsker ser jeg på som to som har funnet tonen sammen til å få utløp for visse "needs". Begge vet hva og er ok med dette. Det kan være en grei løsning for litt kos og nærhet men ofte så kan det bli komplisert da særlig om en vil noe mere.
Bare for selve akten så finnes det et market for dette. Om jeg skulle ha lagt meg ned kun for akten så måtte det ha vært av helt spesielle særdeles gode tilfredstillende ferdigheter hos den utvalgte ellers så skulle jeg ha tatt meg godt betalt i det minste;)

Skjult ID med pseudonym bønna lø. 8 des. 2012 22:31

Å dele husleie, strøm og slippe å fylle varmeflaska hver kveld, alle gode grunner for å ha dame.

Skjult ID med pseudonym jente lø. 8 des. 2012 22:42

@mmmm det er denne tonen jeg undrer meg over. Er ikke den det samme som hos et kjæresteemne?

Skjult ID med pseudonym Mmmmmm sø. 9 des. 2012 15:44

jente@
Ofte så kan ting være komplisert enten man vet fra starten av at man ikke passer sammen, kanskje er man gift eller opptatt på andre arenaer, ikke har tid til mere en akkurat litt kos eller man holder fast på singel livet for en hver pris eller kanskje man håper at det vil utvikle seg til noe mere.