Alle innlegg Sukkerforum

Til sutrende menn uten selvinnsikt og skam

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym S sø. 27 mai 2012 14:42

Herregud, nå må dere mannfolk skjerpe dere og slutte å sutre og grine offentlig på forum, DET hjelper hvertfall ikke på interessen. Spesielt med innlegg blottet for selvinnsikt men fulle av skrivefeil. Hvorfor får jeg ikke svar på meldinger? Hvorfor er kvinner så kresne og sære? Hvorfor må jeg være jegeren? Hvorfor må jeg skrive en interessant melding? Hvorfor må jeg bruke tid på profilteksten, de går jo bare etter bilde uansett? Disse trådene dukker opp konstant, fra snurtne menn.

Jeg spyr av de som skaper og vrir seg når de ikke får plukket ut det de vil ha i Sukkerbutikken. Ofte fordi dere er for giddalause til å ordne på egen profil, sender urteite og masseutsendte meldinger som ‘hei snuppa’ eller ‘Skjer’a?’, eller søker helt FEIL kvinner. For unge, for pene, vil ha søte underdanige kvinner med høy utdanning og inntekt (snøft), og kvinner med komplett mismatch på ganske viktige punkter.

Sutre, grine, syte – og skrive et surt innlegg på forum og legge skylden på alle de dumme jentene her inne - det er så vanvittig LITE sjarmerende. Spesielt fra de som ikke har vett til å kjøre en korrektursjekk på teksten sin eller legge inn store bokstaver der de skal være. Voksne menn med ‘høyere utdanning’ har profilbeskrivelser som en 12-åring med både ADHD og dysleksi kunne gjort bedre iløpet av storefri. Og ja, det finnes sikkert mange kvinner med like dårlige profiler, men jeg ser dem ikke klage sin arme nød på forumet fordi de ikke får respons. Og hvis de får mye oppmerksomhet til tross for dette, sier det vel mer om dere.

Dere som så gjerne vil at dama jakter på dere og ikke vil ta initiativ selv, hvorfor ikke skrive i profilen at dere vil ha kvinner som tar tak, bestemmer, gir deg litt oppdragelse når du trenger det, og lenker deg fast til senga med håndjern når du har fortjent litt pryl? Så kan Domina-damene her inne finne dere lettere, og vi andre (eller majoriteten) som liker Menn slippe å kaste bort tid?

Og dere som sender grisete, sure og sinte meldinger etter et høflig avslag – dere trenger seriøst hjelp. Nei, vi er ikke lesbiske, horer eller har en evig fremtid som single bare fordi vi ikke synes DU er interessant eller fordi vi tilfeldigvis utforsker en annen kar for tiden.

Til slutt, alle dere (andre) staute og positive mannfolk her inne som gjør Sukker til et hyggelig sted å treffe mange fantastiske single menn: takk og pris for dere! :)

Skjult ID med pseudonym poppy sø. 27 mai 2012 14:45

Hahaha, fantastisk @S.!!! ;-)))

Skjult ID med pseudonym Nref sø. 27 mai 2012 14:49

Copy/paste-materiale til samtlige slike tråder i fremtiden... Applaus til S fra ikke-sytende herre! :-)

Skjult ID med pseudonym manndåm1 sø. 27 mai 2012 14:49

@ts

Slike innlegg som du skriver er vel heller ikke noe nytt trådstarter?
Kvinner som sutrer over at menn er sutrete og sinte er vel heller ikke spesielt sjarmerende, syntes jeg.

Skjult ID med pseudonym Nref sø. 27 mai 2012 14:51

Q. E. D., TS...

Skjult ID med pseudonym MrGoose sø. 27 mai 2012 14:53

Solstikk?:-)
Joda, er enig med noe du skriver men som mann ser jeg de samme gjentagelsene her inne fra diverse kvinner.
Er selv aktiv og kontakter og får normalt et svar etter kort tid, svarer og så blir de borte.
Den siste uken har 6 kvinner sendt meg melding på eget intiativ hvor jeg har svart med en hyggelig melding og kun en har sendt tilbake. Så skjerp dere kvinner!!!
Men som jeg ser så er jo disse kvinnene som ikke svarer pålogget døgnet rundt. Som så mange andre så er de vel kun ute for og få oppmerksomhet og ikke noe mer enn det.

Skjult ID med pseudonym S sø. 27 mai 2012 15:00

@ MrGoose Definitivt ikke solstikk, men kanskje depresjon pga for mye regn :) Alle er vel her for å få oppmerksomhet, siden man gjerne leter etter en partner eller elsker på slike online datingsider. At man er pålogget døgnet rundt uten å svare er også en teknisk sak med Sukker (at man ikke logges ut når man er på mobil, at man står pålogget lenge etter at man logger av, at man har pc på men ikke er 'tilstede' osv). Litt for lett å konkludere at dama bare er her fordi hun vil ha oppmerksomhet, fordi hun ikke gidder å svare akkurat deg. Motivasjon går jo også mye opp og ned her inne.

Skjult ID med pseudonym manndåm1 sø. 27 mai 2012 15:01

Jeg tror vel det er mangel på ærlighet som gjør at det er så mange som blir skuffet.
De fleste kvinner er nok her inne for å ha det gøy!

Skjult ID med pseudonym poppy sø. 27 mai 2012 15:06

@MrGoose

Om man er mye på forum så er man jo pålogget av den grunn. Og hvorfor skal ikke jenter få være onlie så mye de vil? Jeg betaler like mye som deg og kan bruke profilen min til akkurat det jeg vil. Jeg svarer ikke alle selv, men det betyr ikke at jeg av den grunn har en oppmerksomhetsprofil. Det er faktisk sånn som TS skriver. Man får sinte meldinger etter avslag. Da er det lettere og ikke svare. Så alt er nødvendigvis ikke svart-hvitt....Just saying!;-)

Skjult ID med pseudonym S sø. 27 mai 2012 15:09

@manndåm Ja, de er nok bare ute etter å ha det gøy. Og godt er det, for da slipper man jo å gå i seg selv og spørre hva man gjør feil :)

Skjult ID med pseudonym manndåm1 sø. 27 mai 2012 15:21

@S

Kan hvertfall si at jeg har gått i meg selv, har funnet at ved å fremstille meg ærlig her inne og RL, så kommer jeg bare til å vinne på det i fremtiden.

Det er nok av de som sier de er tillitsfulle, varmr, ærlige, men de skriver, oppfører seg som de ikke vet hva det betyr.

Skjult ID med pseudonym manndåm1 sø. 27 mai 2012 15:21

Varme!

Skjult ID med pseudonym tresnitt sø. 27 mai 2012 15:26

"Empatisk" som personidentitet er tilsynelatende et av de mest misbrukte ordene i sukker.

Skjult ID med pseudonym S sø. 27 mai 2012 15:27

@ manndåm, det kan jeg nok være enig i, og det er jo klassisk når man skal markedsføre seg selv. Noen lyver så det skvetter i profilene sine mens andre er ærlige. Men det er jo fint at man fort finner ut dette, og da regner jeg med at du glatt hopper videre til neste uten å irritere deg for mye.

Skjult ID med pseudonym S sø. 27 mai 2012 15:33

@ tresnitt
Helt enig, men uansett vil ALLE ha problemer med å alltid være empatiske. Til det er mennesker skapt for egosentriske i utgangspunktet med manglende evne til å se en sak fra annen synsvinkel enn egen, selv om vi ofte også kan forstå andres motiver og holdninger.

(mann 33 år fra Hordaland) sø. 27 mai 2012 15:36 Privat melding

På forumet finnes det mye sutring, og metasutring. TS viser et ypperlig eksempel på sistnevnte. =)

Skjult ID med pseudonym sta sø. 27 mai 2012 15:36

JAMMEN! Jeg vil syte.....
Jeg også betaler like mye som de andre og vil syte så mye jeg vil!!

Skal ikke komme å fortelle meg noe jeg ikke får lov til altså! Da syter jeg bare mer :p

Men at damene er kresne får jeg ikke lenger lov å si, for visstnok er jeg verre selv ;)
Har fått passet påskrevet av ett par sukkerdamer haha

@S Ingen skikkelige Menn innrømmer feil vettu. Det går jo ikke!

Skjult ID sø. 27 mai 2012 15:41

SINNSYKT bra skrevet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Skjult ID med pseudonym tresnitt sø. 27 mai 2012 15:41

@S
Sier du med det at vi i utgangspunktet er skapt for egosentriske til å kunne elske?

Skjult ID med pseudonym manndåm1 sø. 27 mai 2012 15:42

@Ja, sånn kan du også tolke det.
De fleste tenker på seg selv, sitt eget utbytte.

Skjult ID med pseudonym S sø. 27 mai 2012 15:45

Den var kanskje myntet på meg, tresnitt.. Nei, ikke det jeg sier. Jeg sier at empati og egosentrisme er kontraster i alle, og at man ikke kan regne med at andre alltid skal være fullestendig oppmerkshom på ditt eget ståsted og verdier. Som Inx påpeker ovenfor... og både sutring og megasutring er et typisk eksempel på uttrykk for at noen har tiltet og kun ser saken fra egen synsvinkel. Betyr ikke at man ikke kan elske noen. Men å forlange full empati til alle tider er umulig.

Skjult ID med pseudonym S sø. 27 mai 2012 15:46

Metasutring var det visst...

Skjult ID med pseudonym manndåm1 sø. 27 mai 2012 15:46

@sta

Har du ikke lest hva jeg skrev om det å være ærlig? Det er jo ikke rart at folk blir skuffet.

Skjult ID med pseudonym manndåm1 sø. 27 mai 2012 15:49

Beklager! Var litt for kjapp med avtrekkeren der, så ikke hvem den var ment til;)

Skjult ID med pseudonym sta sø. 27 mai 2012 15:51

@Manndåm1
Hehe ærlighet varer som regel lengst ja :) Men innen mange områder kommer man fortere frem ved å lyve, det er jo en grunn til at man gjør det liksom. Man trenger ikke like det men det er fortsatt en realitet.
Ljuger ikke selv så får damen heller bli positivt overrasket, det er jo ett bedre utgangspunkt :)

Nå må du ikke ta det hyperseriøst det jeg skriver altså, for jeg elsker å overdrive ;) Mest for å få fram ett poeng.
Her for å understreke stereotypen syter ;)

Kan forsåvidt syte litt jeg også, men man tjener veeeeeldig sjelden noe på det annet enn at mottaker bare setter seg enda mer på bakbeina og ikke vil høre.

Skjult ID med pseudonym MrGoose sø. 27 mai 2012 16:00

@ poppy. Nei alt er ikke svart-hvitt og jeg kan kun uttale meg ut i fra mitt ståsted.
Har vært her inne et par år og begynner og kjenne igjen de fleste fjesene og blir nesten bekymret for et par som ikke da er i onlinelisten for de er jo der hele døgnet, selv hvis man logger seg på kl 4 om morgenen, og tror ikke Suker holder visse personer pålogget hele døgnet.
Tror vel bare at endel av disse egentlig ikke vil finne seg noen, eller alltid leter etter noe bedre.
Men det går nok på begge kjønn.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 27 mai 2012 16:22

Så siden alle jenter kan kategoriseres som for pene for meg så burde jeg egentlig bare drit i å prøve og finne meg dame fordi jeg etter din konklusjon aldri vil få svar uansett og bare er til bry for jentene?

Hmm... Det har jeg faktisk ikke tenkt på. Takk for at du åpnet øynene mine og ga meg enda bedre selvinnsikt. :D

Skjult ID sø. 27 mai 2012 16:31

Hvem snakker powpowgutt til?

Skjult ID med pseudonym snus sø. 27 mai 2012 16:57

Skjønner faen meg ikke hva dere vil fram til.

Skjult ID med pseudonym Caspar sø. 27 mai 2012 19:24

Sinnsykt dårlig innlegg av TS

Skjult ID sø. 27 mai 2012 19:30

Hvilket innlegg?

Skjult ID med pseudonym S sø. 27 mai 2012 19:50

@ obs, nei og jeg har ikke mensen heller, som noen sutrekopper faktisk har påstått etter et standard vennlig svar på melding. Min reaksjon er mer på x antall menn som har hatt en dårlig helg og spammet både forum og innboks med søppel ;) Og du vet ikke hvorfor 'damer er innlogget her', du generaliserer kanskje for å 'forklare' hvorfor du ikke har draget. Få litt innsikt selv :) Jeg vet ganske mye om hvor mine egne svakheter ligger på sjekkefronten, og jobber med saken.

Skjult ID med pseudonym jupp:) sø. 27 mai 2012 19:51

@MrGoose
Hva faan gjør du pålogget kl 4 om morgenen da??

Dessuten logges man ikke av så lenge man logger seg på via mobilen.

Skjult ID med pseudonym Ana sø. 27 mai 2012 19:52

HAHAHAHA..mannfolka kan kritisre, irritere, manipulere og alt det der...
Så fort det kommer EN tråd i retur til mannfolka så hyler og bærer de seg uten grenser...

Får snart vondt i magen av latter her!!! Ingen som ser at TS har et sykt godt poeng??? GO Ts!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Skjult ID sø. 27 mai 2012 19:54

Kul mens

Skjult ID med pseudonym akvatint sø. 27 mai 2012 20:12

Så korselig du er, obs.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 27 mai 2012 20:13

Min forrige post var selvsagt til TS. Burde være ganske opplagt om en faktisk hadde lest hele åpningsposten. :P

Og jeg syns det er artig å hyle og bære jeg. Hyler og bærer meg over meg selv.
Heldigvis har jeg en fantastisk selvinnsikt, så jeg vet veldig godt at jeg må holde meg langt unna jenter som er mer enn 5 år yngre enn meg og for ikke å snakke om pene jenter. De har jeg hvertfall ikke sjans på!
Men, lur som jeg er, så holder jeg meg unna de også. Jeg slipper å få avslag, eventuelt ikke høre noe og jentene slipper å bli brydd av en tufs som sikter for høyt. :P

Skjult ID med pseudonym S sø. 27 mai 2012 20:15

@ obs, du trenger ikke bli så illsint, barnslig og aggressiv hver gang noen arresterer deg på ting du poster på et forum ;) Mine 'issues' har veldig lite å gjøre med å reagere negativt på å bli sjekket opp, men med hvor liten tid jeg har blant annet.

Skjult ID med pseudonym S sø. 27 mai 2012 20:17

@ Powpow, nå tror jeg ikke du passer inn i 'båsen' jeg laget, du er jo bare hylende morsom til tider og vet det sikkert selv

(mann 42 år fra Telemark) sø. 27 mai 2012 20:20 Privat melding

Så var det det med generalisering da TS.......

Skjult ID med pseudonym S sø. 27 mai 2012 20:24

@ Strings, I know, lest den siste setningen?

Skjult ID med pseudonym Strings sø. 27 mai 2012 20:28

Ok TS, neste gang begynner du med den:)

Skjult ID med pseudonym S ma. 28 mai 2012 08:46

@ Ana, takker :)

@ Strings, ja ok, ser den

(mann 44 år fra Oslo) ma. 28 mai 2012 09:21 Privat melding

Sutretråder er helt ok. Folk ytrer seg om sine opplevelser, erfaringer, følelser og problemer relatert til nettsjekkesteder/sukker.no -og folk er forskjellige.
Sutretråder har iallefall gitt meg en innsikt i ulike folks ulike oppfatninger. Det har gitt andre anledning til å debattere ulike problemstillinger, slik at ytterligere erfaringer og oppfatninger har blitt belyst.
Denne tråden og responsen på den er også interessant. Den er velskrevet, tydelig og poengene kommer godt frem, så du får terningkast 6 for dette aspektet.

Selv har jeg ikke opplevd noe jeg kan kalle for negativt med sukker (snarere tvert i mot - kanskje er jeg priviligert/heldig) - og, så vidt meg bekjent, har jeg heller ikke sutret eller beklaget meg over noe her på forumet. Allikevel kan jeg gjenkjenne enkelte utfordringer knyttet til nettdating som folk skriver om her.

Skjult ID med pseudonym perspektiv ma. 28 mai 2012 09:25

Vi lever i et av det rikeste landet i verden, selvfølgelig skal vi få lov til å sutre! Skulle bare mangle!

(kvinne 37 år fra Oslo) ma. 28 mai 2012 09:53 Privat melding

Fantastisk inlegg, hverken generaliserende, (om man har faktisk lest teksten riktig) Fordi alle menn her inne er ikke sytepaver.. TS skriver jo det og.

Men sytere finnes det.. Her i stor grad og i virkeligheten. Jenter syter jo de og. Men mest på menn som de har møtt, som har løyet, manipulert eller bare rett og slett ikke respektert dem. Og jeg synes og folk med nogenlunde sosial forstand burde synes dette er god grunn.
Det er ikke fint å kødde med hverken følelser eller selvrespekten til folk.

Men til det TS tar opp, og flere spesielt anonyme her er negative til. Kjenner dere dere igjen så mye at det blir sårt at det må angripes?

Dette inlegget var forøvrig et negativt og sytende et og. Men det var et observasjons innlegg av den sosiale aktiviteten her inne. Og da som forumtroll her nå snart 2,5 år.. vel.. JEG er enig.

Men takk og lov at det finnes en haug av høflige, staute karer i alle aldre her og der ute som faktisk også synes noen menn/gutter og garantert jenter og syter for mye fordi de ikke får napp hos feil person.

Skjult ID med pseudonym Stevia ma. 28 mai 2012 11:58

@Kvinne81
Skal man klage eller være glad for at du fortsatt her her? Setter jo pris på at du er her og kommer med dine underfundigheter, og at vi spiller WF, men på dine vegne, skjønner ikke at ingen har klart å fange deg ennå.

Skjult ID med pseudonym The One ma. 28 mai 2012 12:24

Jeg er enig at syting og negativitet er en uting og det kommer sjelden noe godt ut av det, men siden så mange sympatiserer med TS sitt innlegg får jeg komme med noen motkommentarer ;-)

Jeg har fulgt med på forumet leeenge og jeg har notert meg at minst en gang ukentlig kommer det en ny tråd fra nye menn som skriver om frustrasjonen over at damer ikke svarer. Når så mange forskjellige klager over det så må det jo være et reelt problem også. Ingen røyk uten ild tenker jeg da. Jeg er klar over at mange av mennene sender slibrige eller håpløst intetsigende førstemeldinger, men fler og fler av de som tar opp problemet her sier at de skriver en seriøs og ordentlig førstemelding. Bilder og godt utfyllende tekster har de i profilen sin også. I første omgang er det jo de mennene som ikke får svar som blir taperne i nettsjekking gamet. De gir opp tilslutt, men når mannfolkene gir opp å ta kontakt så er det jo både menn og damer som blir taperne. Eller dersom de menn som gir opp på nettsteder for å finne andre arenaer og ytterste konsekvens andre land så er det jo dere damer som ikke svarer som sitter igjen med Svarte Per.

Jeg er klar over at menn er overhormonelle å skriver ukritisk dusinvis av brev til forskjellige hver dag i håp om napp et sted. Dette gjør naturlig nok at dere damer (endel av dere iallefall) får mer oppmerksomhet en dere takler, men da er det vel bare å tone ned profilen litt til ting er avklart med de som er interresante også gå videre etter det.

Skjult ID med pseudonym banditten ma. 28 mai 2012 19:19

Ligesom nogle mænd fra tid til anden skriver en tråd om hvor svært de finder det herinde, finder du kvinder der skriver at de skal tage sig sammen og søge nogle på deres eget (ofte lavere) niveau.

Ydermere synes jeg ikke specielt meget om din konklusion, at hvis man som mandsperson ikke er den dominerende part i forholdet, så er man ikke nogen mand.
Det er jo det samme som at sige at hvis en kvinde ikke passer børn, holder hus og gør sin mand glad, så er hun ingen kvinde.

Anyway.
Det er tydeligt at du er utilfreds med de mænd der kontakter dig herinde men du skriver intet om at du selv yder en indsats for at finde nogen. Så istedet for at gøre netop det samme du beskylder mænd for, hvorfor bruger du så ikke din tid på at skrive nogle søde breve til nogle mænd du finder interessante?

Jeg håber virkelig du finder nogen du kan blive glad for :)

Skjult ID med pseudonym L ma. 28 mai 2012 21:15

Syns "The One" har et meget godt motpoeng til TS.

Men @TS:
Jeg ser, som jeg har sett så mange ganger før i tilsvarende tråder fra jenter, at dette med ", for pene," blir trukket frem når dere jenter vil "forklare" oss gutta hvorfor vi ikke får svar.

Jeg plasserer dette begrepet (for pen) sammen med "over sin klasse/annen liga eller alle andre måter å på utseende messig grunnlag å skille "de stygge" fra "de pene".
Jeg har også tidligere forsøkt å få en god forklaring på hva dere jenter (for ja, det er i 90-100% av tilfellene dere jenter som klager over at dere blir kontaktet av "stygge" gutter i slike "anti-sutre" tråder som dette) legger i dette med "for pen/annen klasse etc".

P.S jeg har vel fortsatt til gode å høre fra en mann som klager over at han blir kontaktet av jenter som er for stygge for han, dette antagelig fordi han ville blitt kastrert, flådd, spidda og kastet til ulvene.... (min antagelse)

Slik jeg nå tolker TS, jeg fokuserer her kun på "for pene", syns dere jenter at vi menn ikke burde gå etter jenter som er "for pene" for oss. TS slår altså her fast at alle dere jenters pene profilbeskrivelser av drømmemannen som "få meg til å le", "morsom", "sosial", "lurt smil" etc bare er REN LØGN!!
TS sier det rett ut: "Er du ikke pen nok kan du glemme å kontakte meg"
Personlighet, interesser, meninger alt forsvinner ut vinduet om man ikke har et "SMASHING" profilbilde/utseende.

SÅ, endelig, kommer det jeg lurer på:
HVA ligger det i å være for pen? Hva ligger det i å sikte over "sitt nivå/sin liga/sin klasse"?
Har altså fysisk utseende ALT å si?
Jeg har personlig sett så mange mannlige skogstroll/orker/nøkker som er sammen med de nydeligste modelldamene at dette tror jeg faktisk ikke på.
Så jeg spør igjen, hva mener dere damer (ja, jeg påstår igjen at det er (nesten) utelukkende damer som klager over dette) når dere sier at "hvordan kan dere stygge men forvente svar fra pene damer?"???

P.S siden jeg er hetero og interessert i damer får alle dere pene damer unnskylde at jeg kontakter dere da jeg ikke har noen kvalifikasjoner til å vurdere hvor pen jeg selv er i forhold til alle andre menn der ute på sukker.

P.P.S jeg kommer forøvrig til å fortsette å kontakte de jentene JEG syns er interessante ut i fra en helhetsvurdering av deres profil med seriøse og ærlige førstemeldinger basert på deres profil.

Skjult ID med pseudonym S ma. 28 mai 2012 21:54

@ banditten, jeg tror du misforstod ganske bra her. Jeg klager ikke over de som kontakter meg eller at jeg er misfornøyd med 'standarden' her inne overhodet (bortsett fra de som ikke tar et høflig avslag på en ok måte men blir aggressive etterpå), og ja, jeg tar kontakt med andre menn her inne, og det er mange flotte av dem ;) Jeg observerer sutring som jeg synes er patetisk. Kanskje lese en gang til...

Skjult ID med pseudonym manndåm1 ma. 28 mai 2012 22:00

@ts

Hvor flink er du selv til å takle et avslag da?

Skjult ID med pseudonym S ma. 28 mai 2012 22:08

@ L Hvor har jeg sagt "Er du ikke pen nok kan du glemme å kontakte meg" ? Tråden handlet forsåvidt ikke om MEG heller. Typisk å henge seg opp i ett av førti eksempler og la det bety alt. Folk kan vel kontakte hvem de vil her inne, pene og ikke pene, men regner med at de pene har et mye høyere trykk, så da er det vel lite å sutre over hvis de ikke svarer.

Det er forresten nok av klagetråder her fra de som ikke får tak i pene nok jenter og heller vil prøve seg i Russland og Thailand, så det er tydeligvis viktig for dere. Men....ikke alle kan få de pene jentene, for det er ikke nok pene jenter i hele verden til absolutt alle menn. Dette handler mer om hva dere søker etter enn deres eget utseende - en 'pen' jente velger jo også 'upene' menn med strålende personlighet (og etterlater seg tydeligvis en del som ikke fikk napp men har enormt behov for å forklare det med særhet, 'bad boy' og 'bare her for fun' syndromet så man slipper å utvide søket sitt litt til noen som kanskje faller for seg).

Skjult ID med pseudonym S ma. 28 mai 2012 22:10

@ manndåm, jeg kommer til å bli skuffet hvis jeg får et avslag fra noen jeg liker, som jeg tror de fleste blir. Men kommer ikke til å forfølge personen med beskyldninger, griseprat og illsinte meldinger for det.

Skjult ID med pseudonym L ma. 28 mai 2012 22:24

@S

Jeg valgte "for pene" fordi det var det eneste "av førti eksempler" som faktisk er usikkert/diskuterbart.

Er du for ung, fikse egen profil, sende teite eller masseutsendte meldinger er alle ting som har en klar og tydelig forklaring. Der er feilen, send andre meldinger, gå etter riktig aldersgruppe etc.

Det jeg reagerer på er at dere jenter drar frem fysisk utseende som argument i disse "anti-sutre" trådene deres!
Hvorfor må dere poengtere det som en forklaring på at man ikke får svar?
Hvorfor gjør DERE JENTER utseende til en absolutt avgjørende faktor?

Når du skriver en forklaring på hvorfor vi ikke får svar å skriver:
"eller søker helt FEIL kvinner. For unge, for pene, vil ha søte underdanige... "

Hvordan skal jeg tolke "for pene"????
Skal jeg tolke det noen annen måte enn at pene jenter vil ha melding fra pene gutter??
Skal jeg tolke det at skogstroll bare kan glemme å sende melding til pene jenter??
Hvem definerer hva som er pene jenter og hva som er pene gutter??
Skal du sitte å lage, si 5, kategorier hvor man kun har lov til å kontakte de i sin egen eller lavere kategori??

Skjult ID med pseudonym manndåm1 ma. 28 mai 2012 22:33

@S

Hva er det som er avgjørende for at du eventuelt gir et avslag?
Utseende eller personlighet?

Og eventuelt hvor lang tid tar det før du gir beskjed til vedkommende om at du ikke er interessert?
Er du en sånn som jatter med bare for å være snill?

Skjult ID med pseudonym chuckboris ti. 29 mai 2012 14:43

Hjelper det med en sutteklut?

(mann 38 år fra Oslo) ti. 29 mai 2012 14:47 Privat melding

Selv lurer jeg på hvorfor folk må syte UANSETT?? Denne tråde er jo bare en sytertråd, så TS er ikke særlig bedre enn de mennene hun syter om!

Skjult ID med pseudonym -Bene- ti. 29 mai 2012 14:56

HEIA Rasec :)

Skjult ID med pseudonym S ti. 29 mai 2012 18:01

@ manndåm, er ikke det en helt annen diskusjon? Jeg svarer alltid ganske raskt. Alt for gammel, alt for ung, bor langt unna er vel de klassiske eksemplene basert på bare profilen. Utover det må det nok kommunikasjon til før man kjenner noen litt bedre. Ellers er det vanskelig å snakke med flere på en gang.

@ rasec & bene, jeg ser absolutt ikke ironien i det ;) Og det gjorde vel ikke dere heller

Skjult ID med pseudonym Nref ti. 29 mai 2012 18:04

Hvis noen klager over TS' innlegg, er det da "Meta-meta-sutring" man snakker om..? Vanskelige greier, dette...

Skjult ID med pseudonym manndåm1 on. 30 mai 2012 18:47

@S

Nå tror jeg det er mange kvinner som får et kick av å gi menn falske forhåpninger på nettet drøye, drøye, drøye med å lese melding og tilslutt bare være helt iskald.

Hvem er det da som gjør nettdating utrivelig for andre?

Skjult ID med pseudonym S on. 30 mai 2012 19:49

manndåm, foreslår at du lager din egen tråd om det, hvis du vil ha svar. Jeg aner ikke hvorfor de drøyer og drøyer, men hvis du lar slikt gå inn på deg burde du kanskje ikke være her men heller finne andre arenaer.

(mann 35 år fra Oslo) on. 30 mai 2012 20:07 Privat melding

Jeg har selv aldri skrevet en "sutremelding" her på forumet, men har forståelse for at menn kan bli frustrerte.

Jeg personlige får maks 1 melding i måneden fra jenter som skriver melding først. Og da er det som regel kun et par få ord eller en uinterressant setning. Selv prøver jeg å sende interessante, personlige og passe lange/korte meldinger, har en forholdsvis oppegående profil (om jeg kan si det selv, hehe), men får svar fra bare et par prosent av de jeg sender til.

Jeg tror jenter liker at gutter tar initiativ, og at gutter er alt for utålmodige. Dette har ført til en ond spiral her på Sukker som bare har blitt verre og verre.

Mitt råd:
Gutter, send færre og mer gjennomtenkte meldinge
Jenter, ikke vær så redde for å ta initiativ selv :o)

Skjult ID med pseudonym S on. 30 mai 2012 20:20

Det var et godt råd :)

Skjult ID med pseudonym jegern on. 30 mai 2012 20:32

@gotglint,
Det er i menns beste interesse å "samarbeide" litt - altså ikke sende så mange meldinger, men det gir den mannen som likevel sender mange en fordel. Prisoner's dilemma. =)

(mann 35 år fra Oslo) on. 30 mai 2012 20:42 Privat melding

Enig, jegern. Og jo minde initiativ jentene tar, jo flere meldinger sender vi gutta. Og jo flere meldinger vi sender, jo mer lei blir jentene. Altså en ond spiral ;o)

Skjult ID med pseudonym manndåm1 on. 30 mai 2012 21:46

@S

Det samme kan jeg vel si til deg. Hvorfor er du her da når du vet at det vil komme negativitet?

(mann 46 år fra Vestfold) on. 13 juni 2012 09:21 Privat melding

Flott skrevet og veldig sant :)

Skjult ID med pseudonym S on. 13 juni 2012 09:54

@ Mann33, enig, det er absolutt noen for alle :) Å bry seg om de som ikke svarer er bortkastet tid, for begge kjønn

Skjult ID med pseudonym S on. 13 juni 2012 09:57

@ manndåm, jeg er her fordi det er fullt av flotte, kjekke, single, fantastiske menn her inne :) Som jeg sa i den siste setningen min.

Skjult ID med pseudonym S on. 13 juni 2012 10:00

@ CallOnMe takk :) Flott du og...

Skjult ID med pseudonym røret on. 13 juni 2012 20:54

tja, skulle akkurat til å skrive at inlegget var flott osv. men nei, synes det er mer klaging om selve klagingen her på forumet hvertfall.

Når det er sakt, så kan det være forståelig at det blir litt klaging her også. Det er mer avisning her en der ute, vil jeg si hvertfall og viirker som om mange damer er meget selektive, sikter helt øverst på rangstigen. virker sånn hvertfall, lov å klage litt da.

Skjult ID med pseudonym bønna on. 13 juni 2012 22:09

Hvis en ikke kan klage og sutre her på Forum... hvor skal en klage da? Foran speilet hjemme? Der blir en jo ikke hørt, for der er det jo bare en gammel grinebiter!!

Kom med alternativer :-D

Skjult ID med pseudonym L on. 13 juni 2012 22:57

@S

Sitter fortsatt å lurer på en god forklaring på hva det innebærer at en jente er "for pen"?

Grunnen til at jeg lurer på dette er som sagt at det har blitt tatt opp flere ganger av jenter i slike "anti-sutre" eller "hvordan få svar" tråder.

Skjult ID med pseudonym S on. 13 juni 2012 23:10

@ bønna lol, bare å sutre i vei, så lenge vi får klage tilbake når annenhver tråd på forumet handler om at dere aldri får svar :)

@ L sukker og nettdatingtjenester er et overfladisk system for sjekking, både menn og kvinner har et avstandsforhold til personene de vurderer i motsetning til irl hvor man står ansikt til ansikt og ser ting man ikke kan se her inne, og dermed brukes mange kriterier - som ofte har å gjøre med utseende, alder, høyde, hår osv. Selv om mange leser profiler for å vurdere, teller bildene veldig mye. De minst attraktive (på bilde) som søker de mest attraktive (på bilde) når ikke opp, selv om de kanskje er veldig attraktive irl (mange ser helt forderdelig ut på bilde men er egentlig veldig 'pene' eller 'kjekke'). Det er faktisk et ganske vanlig eksempel å bli kontaktet av en mann som er 12-17 år eldre, 10 cm lavere, med 5 år gamle uheldige bilder men som absolutt ikke forstår hva som er problemet når de får avslag. Hvis meldingen i tillegg er litt 'Skjer'a' forsvinner hele motivasjonen til å svare i det hele tatt etter en stund.

(kvinne 50 år fra Oslo) on. 13 juni 2012 23:10 Privat melding

TS : Herlighet for ett engasjemang og sinne over alle de dumme mannfolka,skulle tro det var en stor jobb å ha profil på ett nettsted .. latterlig spør du meg //

Skjult ID med pseudonym S on. 13 juni 2012 23:14

By the way, hvis man dater noen eller flørter med noen her inne, er jo også motivasjonen for å svare andre lav - litt kjipt, men timingen kan man jo ikke helt kontrollere. Og det ER jo mye dating her inne, selv om alle sutretrådene kanskje får folk til å tro at det aldri skjer noe.

Skjult ID med pseudonym S on. 13 juni 2012 23:15

@ Frøken, det var et svar på det enorme engasjementet og sinnet fra mannfolka over hvor ubrukelige sukkerdamene er fordi de aldri svarer osv, litt får de tåle å få tilbake

Skjult ID med pseudonym -m- on. 13 juni 2012 23:19

syns det var bra inlegg jeg TS er jo stadig vekk sånne.. å nei hvorfor liker ingen meg? ingen svarer bla bla bla inlegg..vis det er så grusomt hvorfor være her tenker jeg? også tenker jeg at noen menn har litt liten selvinnsikt..:P

Skjult ID med pseudonym L on. 13 juni 2012 23:21

@S

Igjen, alder er en ting jeg forstår fullt ut.

Å jeg ser poenget ditt med at man bør ha fine profilbilder og at det er (det sørgelige) resultat av at det kun er de med det lekreste glansbildene som oppnår kontakt her inne

Det jeg imidlertid har vanskelig med å forstå er hvordan jeg skal bedømme hvilke damer som er "for pene" for meg å kontakte?
Hvorfor er det "feil" av meg å kontakte damer som er "for pene"?

Dersom du har en forklaring på dette så vil jeg kanskje lykkes bedre, siden jeg åpenbart kontakter jenter som er "for pene" for siden jeg får veldig få svar.

Skjult ID med pseudonym S to. 14 juni 2012 08:50

@ L , ingen har vel sagt at du ikke kan kontakte hvem du vil? Jeg har ikke sagt at DU kontakter for pene jenter, det er en av mange vurderinger du kan gjøre - her må du vel sjekke ditt eget utvalg, og hvis du aldri får svar ha selvinnsikt nok til å se etter andre årsaker enn om det er jentene som 'bare er her fordi de skal ha oppmerksomhet' eller liknende.

(mann 47 år fra Oslo) to. 14 juni 2012 10:11 Privat melding

Jeg sutrer fordi jeg skammer meg over å mangle selvinnsikt. DET må vel være greit?

Skjult ID med pseudonym L to. 14 juni 2012 18:47

@S

Jada, jeg skjønner jo det at utseende spiller en rolle. I mine øyne en alt for stor rolle her på sukker, men det er en annen diskusjon.

Det jeg reagerer på er at jenter oppgir det som grunn til at folk ikke får svar.
Spesielt siden nærmere 99% av jentene her inne ikke sier noe om kjekk, høy, mørk, lys etc i sin profil som gir oss gutter et snev av mulighet å faktisk vurdere dette med utseende.
Dermed blir det dere gjør å påpeke en feil/mangel uten å si hva mangelen/feilen er eller hvordan man skal rette den.

For min egen del har jeg faktisk fortsatt såpass tro på jentene her inne at de faktisk ikke avfeier meg eller andre på grunnlag av profilbilde alene, men det er overraskende ofte meldinger forblir ulest og mottaker ikke besøker profilen min....

Skjult ID med pseudonym Manndåm1 to. 14 juni 2012 19:58

@S

Hvem er det som er kjekke, flotte menn i dine øyne da trådstarter? Er det jentegutter som ser ut som de kommer
rett fra et opphold på et visst "hotell?" Eller er det Lars Monsen typer? Like sære og egne som meg selv? Hvis du svarer det første så fremstår du mye mindre oppegående enn det jeg trodde, da er de deg det er noe gærent med.

Jeg tror vel det desverre er dødfødt å tro på at all sutringen og klagingen vil avta, jeg syns egentlig jenter bare må innfinne seg med det. Er du jente/ kvinne, fremstår som enkel og overfladisk og samtidig er populær blant menn/ gutter så må man bare regne med at andre menn vil gi deg kritikk og sutre over at du ikke vil kontakte dem.

Det samme gjelder også menn. Hvis jeg hadde vært en player, vært populær og ligget med mange pene damer så ville garantert mange damer sett på meg som en drittsekk, ego, rasshøll osv. Jeg syns ikke synd på noen. Verken de som sutrer, eller de som klager over at andre folk sutrer.

(mann 52 år fra Oslo) to. 14 juni 2012 22:50 Privat melding

Jeg kommenterte nettopp en jente her og sa at hun hadde litt korte tær på et bilde hun hadde av føttene sine? Jeg mente egentlig at de var søte og små. Sutret jeg for mye nå? (Fikk ikke noe svar av henne)