Alle innlegg Sukkerforum

Er det noen som føler at de selv er problemet?

Vis siste innlegg
(mann 34 år fra Akershus) sø. 27 mai 2012 14:49 Privat melding

At det er noe med en selv som fører til at man aldri finner noen? For min egen del har jeg ikke hatt kjæreste siden barneskolen (hvis det teller :-P) Har møtt jenter, men det blir aldri noe av. Begynner å bli litt lei av det. Tenker det er min egen skyld, tiltaksløs og "lat", men det er vanskelig å endre tankesett når man har vært en idiot i så mange år.

Hva er ditt problem?

Skjult ID med pseudonym poppy sø. 27 mai 2012 15:18

Tror vi er i samme "bås" TS.....What to do? Jeg vet ikke dessverre

Skjult ID med pseudonym sta sø. 27 mai 2012 15:42

Det er nok ingen andre enn oss selv som er problemet :)

Har vel vært der lenge selv, man prøver liksom ikke engang. Så måtte jobbe litt med instillingen så løsnet det sakte men sikkert :) Være litt mer åpen for at ting er bra selv om de ikke er perfekt.

Dersom man alltid kommer til konklusjonen "Hun er pen og hyggelig, men ...." om alle man møter så er nok problemet ditt ja :)

Veldig vanskelig å endre ja. Man må bare begynne i det små, gjøre noen ting man ikke ville gjort før, så endrer man det sakte men sikkert :) Ting tar tid og det er ikke lett. Det eneste som er sikkert er at det starter med ett lite steg i riktig retning, etterfulgt av flere små steg, til slutt er man der :)

Lykke til!

(mann 33 år fra Hordaland) sø. 27 mai 2012 15:45 Privat melding

Det som er sikkert er at det er liten vits i å skylde på andre, slik man ser en del av på forumet. Å innse at verden er urettferdig på enkelte områder er vel og bra, men da må man rett og slett finne seg i det, og gjøre det beste man kan likevel. Nytter ikke å slå seg til ro med at "det er ikke min feil".

Jeg har vel noen ideer om hva "mitt problem" er, men har ikke tenkt å utbrodere her på forumet. :) Utenom at det kanskje minner om det du sier, TS - litt for "lat". Har kanskje ikke hatt lyst nok på noe fast på en stund, til å gjøre innsatsen som trengs. De sier at det skjer når man minst venter det... Kan hende det er sånn for noen, men det virker mest for meg som en liten livsløgn.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 27 mai 2012 16:16

Ahh... Den klassiske "Hun virker flott, men..."-tankegangen. Det er min favoritt. Stopper meg fra å gjøre mye dumt den ja. :P

Skjult ID med pseudonym poppy sø. 27 mai 2012 16:38

Sånn for å spore helt av...TS er kjekk :D ((Ville bare gi et kompliment sånn opp i all "elendigehten" ))

Skjult ID med pseudonym Mimi ti. 29 mai 2012 00:29

Fortsatt like trått, eller TS?;-P

Skjult ID med pseudonym Nref ti. 29 mai 2012 00:36

Jeg synes at det er TS som er problemet, jeg. For han får meg til å tenke på at kanskje jeg OG er/har vært en "idiot i mange år", og det liker jeg ikke... Buksevann skulle han ha hatt! JA! ;)

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 ti. 29 mai 2012 01:32

@yukon

Er lett å bare grave seg ned, og siden det "alltid" har vært sånn så er på en måte det det tryggeste.
Med det mener jeg den tilstanden du er, den kjenner du veldig godt og du vet åssen du vil ha det, og kanskje uten å tenke over det så er du redd for å forandre på den tilstanden.
Setter man seg først ned og tenker på alle de hendelsene som fikk deg i den mindsettingen så blir ikke ting noe bedre heller, mange av oss er mestere til å gjøre dette.
Er veldig lett å tenke "hadde jeg bare........" så hadde livet vært så mye bedre, men man vil aldri finne ut om det hadde vært det, og det er de valgene man har tatt opp igjennom livet som har fått deg dit du er i dag, på godt og vondt.
Jeg kan også sitte hjemme å tenke på hvor dum jeg var når jeg sa det, eller gjorde det, at jeg ikke er pen nok, skulle vært og trent, skulle ditt, skulle datt.
Situasjonen din der og da blir ikke noe bedre av å tenke sånn, og neste gang man tenker det samme så skjer det ikke noe da heller, ergo man må handle, å tørre og feile, kanskje bli såret igjen og igjen.

Skjult ID med pseudonym manndåm1 ti. 29 mai 2012 01:36

Er i gang med litt forandring for min egen del nå også, prøver å bygge opp et helt nytt nettverk med mange forskjellige typer venner og bekjente, prøver å trene regelmessig hver dag, spiser riktig og sunn mat, pluss at jeg passer på at også andre mennesker får en god dag;)

Det betyr derimot ikke at jeg er villig til å kutte ut alt jeg brenner for, jeg er fks over gjennomsnittet interessert i musikk og fotball( til mange damers forargelse)