Alle innlegg Sukkerforum

Hvorfor anonymiteten ?

Vis siste innlegg
(mann 34 år fra Oslo) sø. 27 mai 2012 17:04 Privat melding

Etter en liten runde innom diskusjonsforumet, tok jeg meg den friheten å lese litt, gruble litt, irritere meg litt, samt konkludere tilslutt. Hvorfor i all verden er det fleste der inne ANONYME ? Det må da være fryktelig poengløst å bruke masse tid på å skrive og diskutere og rett og slett VISE hvem man er og hva man mener, uten at andre skal ha muligheten til å danne seg et bilde av den man er ? Let's face it, de fleste er her inne fordi de vil finne en partner, hvorfor da ikke benytte de arenaene Sukker tillater, og VISE hvem du er, så man slipper denne survingen over feilslåtte dater, slibrige mail etc etc ? Ta dere( neida, ikke duuu ) sammen.

(mann 33 år fra Hordaland) sø. 27 mai 2012 17:08 Privat melding

Du kom visst ikke så langt i lesingen din. En annen tråd som handler om nøyaktig det samme er litt lenger nede på første side her. ;)

Skjult ID med pseudonym reg sø. 27 mai 2012 17:28

Fordi man ikke ønsker å bli offentlig knyttet til det man sier her inne, som f.eks intime temaer.
Fordi man kan komme til å skrive ting som er turnoff og blokkeringsgrunn.
Fordi mange på forum er upålitelige og driver med sladder og uthenging av andre.
Lang liste, se igjennom hva som står i de andre trådene om temaet.

(mann 34 år fra Buskerud) sø. 27 mai 2012 18:01 Privat melding

Folk er anonyme av forskjellige grunner. En av dem er at Sukker har forumet åpent selv for de som ikke er medlemmer her inne, noe jeg personlig ikke er noe fan av, men som likevel ikke stopper meg fra å poste uanonymt.

(mann 42 år fra Telemark) sø. 27 mai 2012 18:07 Privat melding

Ganske mange skriver med profilnick TS, de fleste oppgir anonymiteten innimellom men skal du får dette med deg må du "henge" her inne!

Skjult ID med pseudonym Drake sø. 27 mai 2012 18:15

Alt du sier kan slå ut negativt og positivt Jeg velger å tro at ting man skriver på forum Ofte går lenger enn det man burde, altså at det kommer frem sider ved en person som i en startfase i et forhold er veldig rare å vite om, men som seinere i et forhold der man har mer tillit og trygghet kan være mere OK og i noen tilfeller bra... men i startfasen er det bare rart. Så derav anonymiteten, for å ikke utelukke seg selv, og for å unngå missforståelser.

(hva du sier og hva en person tror du sier er ofte to vidt forskjellige ting)

Skjult ID med pseudonym Strings sø. 27 mai 2012 18:17

En annen grunn til at det benyttes anonymitet kan være dårlig erfaringer med å ikke være det?

Skjult ID med pseudonym poppy sø. 27 mai 2012 18:21

@tj

Du skriver "på ett år er det fremdeles ingen som er i nærheten av en vettig grunn :-))", men forumet er jo åpent for alle, selv om en ikke er medlem. Jeg har ikke lyst at f.eks pappa skal se bilde av meg hvor jeg uttaler meg om analsex og 3 kant. Eller andre i min slekt for den saks skyld. Jeg har heller ikke lyst på en drøss slibrige meldinger i min innboks pga det jeg skriver på forum. Og det VET jeg at jeg får. For jeg har vært aktiv med bilde før. Om ikke det er vettige grunner, ja da skjønner ikke jeg. Dessuten hadde "kvaliteten" på forum vært mye dårligere om alle hadde bilde. Fordi da hadde mange holdt tilbake og forum hadde vært dødskjedelig og formelt.

Jeg forstår heller ikke hvorfor noen på død og liv MÅ vite hvem som skjuler seg bak et pseudonym. Det er jo kun av REN nysgjerrighet at dere klager på anonyme. Det er jeg helt sikker på!

Skjult ID med pseudonym Strings sø. 27 mai 2012 18:36

TJ: Vi er alle forskejllige, noen takler en overhøvling eller å få inboksen full av negative tilbakemeldinger utmerket, mens andre takler det dårlig.......Når folk bruker anonymitet så er det kanskje ikke fordi de er direkte redde for å oppleve noe negativt, men kanskje fordi de ser nytten av å sleppe?

Skjult ID med pseudonym Drake sø. 27 mai 2012 18:55

@tj.
"lille poppyvenn"
Blir irritert hver gang jeg ser folk bruke slike herskerteknikker. Ser jo at du grunner det i det at hun refererte til sin far tidligere i meldingen, men fortsatt: Det er ufint, Og personlig...

Hykler.
Men ja,, du er jo her med Fult nick? (hvor? gidder ikke grave...) så da er det greit?

Skjult ID med pseudonym Strings sø. 27 mai 2012 18:56

Enig med Drake:)

Skjult ID med pseudonym poppy sø. 27 mai 2012 18:56

@tj

Fair enough! ;-)) Men ikke så lett å huske alt daaaaa! :D

Skjult ID med pseudonym poppy sø. 27 mai 2012 18:59

@Drake

Jeg tar meg ikke nære av sånne ting. Det er bare bagateller i mine øyne;-)) Det skal sies at tj og jeg har snakket litt på privaten, så han kjenner meg LITT iallfall:))

Skjult ID med pseudonym Drake sø. 27 mai 2012 19:02

@Poppy
haha Ok,
Spiller du LoL btw?

Skjult ID med pseudonym Nref sø. 27 mai 2012 19:08

LITT enklere for TJ å være "annet" i Akershus (DA synes jeg ærlig talt ikke han engang har klage/uttalerett ifht andres anonymitet, faktisk!) enn for undertegnede å være "--" på "--" og i tillegg bedrive "--" der også, bare så DEN detaljen er på plass; For dem som evt. vil søke ham opp for å sende ham meldinger UTENOM innboksen (går nemlig an, det!)...

Skjult ID med pseudonym poppy sø. 27 mai 2012 19:13

@Drake

LoL..Hehe, nei aner ikke hva du mener. Hva er det for et spill? ;-)

Skjult ID med pseudonym Rekesaft sø. 27 mai 2012 19:15

Poppy-prompe-poppy

Skjult ID med pseudonym poppy sø. 27 mai 2012 19:17

@Rekesaft

Og det skulle bety??

Skjult ID med pseudonym Strings sø. 27 mai 2012 19:19

Nå blir det for dumt her.....

Skjult ID med pseudonym Nref sø. 27 mai 2012 19:24

Hæ? What? Nei, du skjønte virkelig IKKE en shit, tj.! Herre Fred... Var bare innom (den åpne) profilen din og sammenlignet dine opplysninger med de man kunne dra ut av min egen sådanne mht yrke og sted.
Tok for ordens skyld et lite nettsøk på disse "mine" opplysninger om meg selv, og undertegnedes navn var det som dukket opp først (og var stort sett det eneste navnet også).
Deretter tok jeg dette "virkelige" navnet mitt (som det bare er ett av i landet) og fikk 17 sider på google før det begynte å blandes og bli "unøyaktig"... Så når man først har funnet meg (som altså er banalt enkelt utfra profilopplysninger), har man nok av informasjon for den som vil bruke denne til noe. DER er hovedgrunnen min for å være anonym her. Tok du det nå? EN god grunn og alt det der..?

Skjult ID med pseudonym poppy sø. 27 mai 2012 19:30

@tj

Nref hadde ALDRI oppfordret NOEN til å "TA" noen. Så der har du misforstått kraftig!

Skjult ID med pseudonym Amarone sø. 27 mai 2012 19:31

Forøvrig: les de andre hvorfor anonym-trådene..det er ca 498 av dem, og ca 3902 svar på det ;) ;)

Skjult ID med pseudonym Nref sø. 27 mai 2012 19:33

Tror ikke han leste det jeg faktisk skrev (at han personlig er atskillig mer umulig å finne IRL enn f.eks. meg, punktum), poppy, mulig dette ble klarere i innlegg 2...

Skjult ID med pseudonym poppy sø. 27 mai 2012 19:35

@Nref

Jeg forstod det iallfall;-)) Så da burde han også forstå det skulle en tro!

Skjult ID med pseudonym Nref sø. 27 mai 2012 19:36

Men hva som i sin tur gjør DET "pompøst" og sammenlignbart med EQ0's skiblerier, var verre å skjønne for MEG, da...

Skjult ID med pseudonym poppy sø. 27 mai 2012 19:51

@tj

Jeg tror Nref ville ha frem et poeng. Du har åpen profil og er ikke anonym på forum. Da kan man risikere å få uheldige meldinger på privaten. Tlf, eller post til hjemmeadresse. Poenget er at navnet til Nref er mer opplyst på google enn ditt. Ergo er risken større for hannes del enn for din. Og av den grunn er han anonym. Det er en god nok grunn i hans øyne. Sånn jeg forstod det!;-))

Skjult ID med pseudonym Tingeling sø. 27 mai 2012 20:03

@tj
Forstår at det i DIN verden ikke finnes vettuge grunner for å velge anonymitet, og det er du svært tydelig på.
Men det hadde vært hyggelig å for en gangs skyld lese at du kan la andre få velge selv hva som er best for DEM basert på informasjonen de SELV sitter på ift sitt eget liv.
Jeg er (som Nref) også lettgooglet. Og jeg ønsker å skille mellom IRL-meg og Sukker-meg.
Er det en årsak som du kan akseptere uten å måtte fortelle meg at jeg tar feil?
:-))

Skjult ID med pseudonym Nref sø. 27 mai 2012 20:05

Du VIL ikke skjønne hva jeg mener, tj? Og jeg har IKKE fjernet noe innlegg heller (redigerte det ene og tilføyde noe, faktisk)... Så tar vi T-E-S-K-J-E-varianten;

-JEG SIER:
-JEG har ett "rart" yrke (beklager!) og bor på en liten drittplass. OK? Dette finner man ut av i profilteksten min.
-DU har ikke-spesifisert yrke og bor i et område hvor det bor +/- 1, 5 millioner mennesker, det finner man i DIN sådanne, siden du har åpen profil.
-DERFOR er det LITT greiere for DEG å skrive på forumet med åpen profil enn det er for MEG.
-JEG foretrekker UANSETT at damer jeg har match med har tilgang på profilen min og INGEN andre, med mindre jeg tar kontakt SELV.
-JEG har hatt problemer FØR med å få dritt i e-post og pr sms FØR pga. ytringer i offentlighet (nettdebatter) under fullt navn, DERFOR er jeg klok av skade OG forholder meg ANONYM her på FORUMET.
-Hva du babler om med "ta" DEG, forstår jeg IKKE, SNAKKET om MEG SELV, men tenker du på dette (sitat);
"For dem som evt. vil søke ham opp for å sende ham meldinger UTENOM innboksen (går nemlig an, det!)..." SÅ var det ett eksempel på at dette i praksis for DIN DEL er tilnærmet umulig å gjøre, mens hos MEG er dette meget LETT (det skjønner man når man leser HELE innlegget).

HVA i ALL verden dette har med "rumpesleiking", "snu kappa etter vinden" og "å ha et pompøst syn på seg selv" (dette siste har kanskje noe med at jeg beklageligvis er en av FÅ i MIN bransje HER i området, det kan jeg ikke noe FOR, og er knappest "pompøst" å påpeke)

Du bekrefter nå i alle fall med glans det Drake pongterte ovenfor (sitat); "hva du sier og hva en person tror du sier er ofte to vidt forskjellige ting"
Og beklager mange STORE BOKSTAVER, men siden enkelte ser ut til å gjøre seg dummere enn de er i kombinasjon med at jeg for øyeblikket er letter forbannet, BLIR det sånn.

Skjult ID med pseudonym Tingeling sø. 27 mai 2012 20:11

@tj
Jada, har lest hele tråden...og derfor jeg spurte. Ser ikke at jeg har postet en påstand?
Men du...Ja eller nei holder som svar. :-)

Skjult ID med pseudonym bat sø. 27 mai 2012 20:34

Debatt på forum er som debatt ellers.
Det er ofte preget av å være mer som en monolog eller en meningsytring fremfor noe som skal diskuteres.
Og det er mer fremtredende med enkelte, det er som å snakke til en vegg :)

Skjult ID med pseudonym Drake sø. 27 mai 2012 20:45

@bat
snekker du eller?

Skjult ID med pseudonym Wigg sø. 27 mai 2012 20:46

Tom for popcorn..

Skjult ID med pseudonym lea sø. 27 mai 2012 21:18

Herre min for en ordbruk @tj:(

Skjult ID med pseudonym lusa sø. 27 mai 2012 21:30

Asså, nref. Du er litt søt når du er sint.

Skjult ID med pseudonym lea sø. 27 mai 2012 21:31

@tj

stikker meg i øyet det meste av det du tar ut av munnen.

Skjult ID med pseudonym Jenny sø. 27 mai 2012 21:32

Fikk plutselig svar på hvorfor jeg ikke viser ansiktet i alle trådene......

Skjult ID med pseudonym Snehvit sø. 27 mai 2012 21:44

Hvorfor ikke bare slette denne tråden..? Her er jo bare vonde ord, jo... Være venner, daa.....

Skjult ID med pseudonym Tingeling sø. 27 mai 2012 21:48

@Torrance (TS)
Her ser du oss på det beste når vi tar oss sammen. ;-)
I tillegg kan tilsvarende debatter med likelydende resultater letes opp i Sukkerforums rikholdige arkiv.
Men...håper du har fått noen gode svar på dette, og jeg håper du "tar tilbake" tråden ved å selv delta i den.
Lykke til på forum, med oss anonyme og de som velger å vise profilen sin.
:-)

Skjult ID med pseudonym lea sø. 27 mai 2012 22:16

Så fint @tj:)

Skjult ID med pseudonym Drake ma. 28 mai 2012 00:50

Jeg er Veldig glad i "Internett-Kriger" rustningen min og foretrekker å ha den på.

(mann 52 år fra Møre og Romsdal) ma. 28 mai 2012 00:58 Privat melding

Peace and love : )

Skjult ID med pseudonym Malcite ma. 28 mai 2012 03:23

Litt hipp som happ for min del. Har ikke noe å skjule egentlig, men slik forumet er bygd opp så syns jeg det blir fryktelig mye å bla igjennom når hver bidige post har et så stort bilde som de har.

Hadde kunne tenkt meg en litt mer normal å ryddig forumstruktur her inne. Tror forumet hadde blitt mer populært av det å.