Alle innlegg Sukkerforum

Moralsk riktig?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Repent sø. 27 mai 2012 19:04

Ok, trenger bare å lufte hodet litt !!!

Jeg tok meg en liten tur ut på Fredag ! I det jeg skal inn på det ene utestedet hører jeg plutselig en kvinnestemme som roper navnet mitt. Der sitter a, min store ungdomskjærlighet !! Altså, det skjedde aldri noe mellom oss da, men jeg var håpløst forelsket i henne i flere år ! Hun ber meg komme å sette meg ned, noe jeg velger å gjøre! Ting eskalerer ganske fort, og før jeg vet ordet av det så ber hun meg om å bli med henne litt.. Det ender jo selvfølgelig opp med at vi råkliner som bare det ! Problemet er bare det at hun er forlovet ! Og det finner jeg ut av etterpå !! Så nå sitter jeg her med en litt sånn blandede følelser.. Burde jeg ha kysset henne? Burde jeg ha dårlig samvittighet? Burde jeg ha sett ringen på fingeren hennes?

For min del, så ble jeg bare kastet direkte tilbake til når jeg var 15 og alle følelsene mine bare eksploderte ! Det var som om en drøm jeg hadde hatt skulle bli sann.. Skulle jeg endelig få kysse den jente jeg hadde hatt lyst på i så mange år!

Vet egentlig ikke hvorfor jeg skriver dette inlegget, men tenkte det kanskje ville hjelpe å få det ut !! For nå er det som om jeg har fått blod på tann...!!

Jeg vil ha mer !!!

(mann 42 år fra Telemark) sø. 27 mai 2012 19:08 Privat melding

Egentlig så burde du ikke la andre påvirke deg noe særlig i dette spørsmålet, du burde ta en avgjørelse basert på hva du selv mener og føler.
Men siden du spør så kan jeg si hva jeg ville gjort, jeg ville fundert litt på hva hensikten til denne dama var!

Skjult ID med pseudonym m? sø. 27 mai 2012 19:18

Du visste ikke hun var forlovet. NÅ vet du det. Da er det opp til henne å finne ut hva hun vil. Det er ikke så mye DU kan gjøre..

Skjult ID med pseudonym lea sø. 27 mai 2012 19:20

Vil hun noe mer da TS?

Skjult ID sø. 27 mai 2012 19:54

Du har ikke gjot noe galt, du viste ikke at hun var opptatt. Vil du ha noe mere, bare forsyn deg.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 27 mai 2012 19:57

Du kan vel ikke akkurat klandres for at du ikke visste det da. Men som de andre sier, nå vet du det.
Personlig ville jeg holdt meg LANGT unna.

Skjult ID med pseudonym Repent ma. 28 mai 2012 01:05

Takk for tilbakemeldinger !!

Tror jeg avventer hele greia jeg altså! Vet jeg kommer til å møte henne om ikke så lenge....! Men irriterer meg at jeg tar meg i å tenke på henne veldig ofte..

Mye vil ha mere !!

Skjult ID med pseudonym bada bing ma. 28 mai 2012 02:10

Bare å dra på! Law of the jungle!

Skjult ID med pseudonym Drake ma. 28 mai 2012 02:28

@TS
Vært i en lignende situasjon, Rota først, Feide over henne et par mnd etterpå. Var først irritert på Både henne og meg selv, men gav mer Faen etterhvert Akkurat hun brøt forlovelsen, men de er fortsatt sammen. Det løftet hun har gitt er mellom han og henne, Det er ikke noe Du skal trenge å bry deg om eller ta med i beregningen, så lenge dama er ved sine fulle fem (Noe IQ100 Tydeligvis mener de aldri er) så har du jo ikke utnyttet henne, du på den moralske trygge siden. Likestilling og alt det der.

BTW Grats med å få rote med "The Girl" Vi har jo alle en, ikke alle som får det.

Skjult ID med pseudonym Stevia ma. 28 mai 2012 12:12

Enkelt, du har ikke gjort noe galt her. Og det interessante er egentlig hva du ønsker å havne i etter hvert. Sett at du kan få til et forhold til denne din store flamme, vil du egentlig det nå som du er voksen? En dame som rota med deg mens hun er forlovet?

Skjult ID med pseudonym Tommy ma. 28 mai 2012 12:33

Hva med å spørre typen hennes om det er greit? Kanskje du gjør han en tjeneste også og skjønner at dama bare er søppel..?

Skjult ID med pseudonym Repent ma. 28 mai 2012 17:30

Tror nok ikke jeg er ute etter et forhold med denne dama... Det jeg ikke skjønner da, er hvorfor hun fortsatt er sammen med typen?? Har aldri skjønt meg på damer som kan holde på sånn på byen og fortsatt være forlovet videre.. Er det frykt for å bli alene? Når man klarer å være utro, så er det noe i forholdet som ikke funker tenker jeg da !

@Drake.. Ja, føler en slags tilfredstillelse, men som sagt tidligere så vil jeg ha mer !

@Tommy.. Aner ikke hva typen hennes heter engang :P

@Stevia.. Kjenner jo ikke dama lenger, så litt vanskelig å si egentlig.. Jeg hadde aldri latt forholdet gått så langt på dunken at dama hadde vært utro ! Noe hun nevnte flere ganger, at han ikke viste henne noe interesse lenger.. Jeg tror at jeg er såpass oppegående at jeg hadde merket om dama var missfornøyd eller ikke ! For en dame som er fornøyd hjemme velger vel ikke å være utro på byen? Eller?

Skjult ID med pseudonym Repent fr. 1 juni 2012 22:19

Faderullan altså !!

Tenker på dama enda !! Er det riktig av meg å ta kontakt med henne, eller burde jeg la det være?

(mann 49 år fra Oslo) fr. 1 juni 2012 22:24 Privat melding

TS
Glem det, hun er en helt annen person i dag, akkurat som du er det. Det var en deilig opplevelse du skal huske videre. Hun vil garantert gjøre det. Ikke involver deg i hennes liv, det vil ikke føre til noe mer (erfaring).

Skjult ID med pseudonym LilliMi fr. 1 juni 2012 22:26

Klart du vil ha mer. Hun er jo opptatt og har allerede bevist sin attraktivtet. (Rent bortsett fra at hun blir inattraktiv av å kline med andre mens hun er i et forhold.)

Skjult ID med pseudonym Repent fr. 1 juni 2012 22:59

@nosugarboy
Er ikke det at jeg er ute etter noe forhold med dama, men skulle gjerne likt å hatt litt "mer" av henne :P

@LilliMi
Jeg ser poenget ditt! Men hvorfor er vi sånn at vi vil mer av det vi ikke kan få.. ?

Skjult ID med pseudonym -m- fr. 1 juni 2012 23:08

Ts du har i hvertfall overhodet ikke gjort noe galt..kansje grunnen til at hun rota med deg var at hun følte det samme om deg da hun var yngre? who nows.uansett en grunn til at hun rota med deg selv om hun er forlovet. Helt enig roter man med andre da er man ikke gla nok i den man er sammen med. Hvis du ikke klarer å slutte å tenke på henne hvorfor ikke snakke med henne om det? nå aner jeg ikke om du har facen hennes eller noe som helst men..uansett du gjør ikke noe galt uansett hva du gjør det er det hun som gjør!

Skjult ID med pseudonym MrLickAlot fr. 1 juni 2012 23:25

Ville holdt meg langt unna hu jupps!

For det første (Burde egentlig holde!) Hun er utro mot "mannen i sitt liv"!

2. Du kommer garantert til å bli rebounda!,,,(tyggd litt på, for så å bli spytta ut,,,og det til gangs!)

3. Du faller for henne,,,,Og den smærtepumpa vil være ute av drift mange mnd framover!

Mulig jeg tar feil,,,men virker som du allerede er rimelig "små" betatt...(stryk det som ikke passer) :P

Mye vil ha mer,,,så absolutt!,,,men,,,det du får, kan bli FOR mye!

Mitt tips,,,Ri det av deg!,,,du finner nok ei som gir deg akkurat samma "magen" :)

Skjult ID med pseudonym tralalalal fr. 1 juni 2012 23:26

Er vel strengt talt den parten som er forlovet som evt. skal ha noe dårlig samvittighet her - særlig siden hun ikke sa noe om det først! Hvis du vil ha mer, så får du jo prøve på det før hun gifter seg - etter det er vel løpet antagelig helt kjørt.