Alle innlegg Sukkerforum

Åpne forhold

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym open sø. 27 mai 2012 19:36

Veldig mange forhold tar slutt, og mange par opplever utroskap fordi partnerne ikke klarer å gi hverandre det de vil ha på alle områder. Så hvorfor er det ikke flere som er i åpne forhold? Må da være mye bedre enn utroskap!

Skjult ID sø. 27 mai 2012 19:43

Håper du vil være ensom resten av livet.

Skjult ID med pseudonym poppy sø. 27 mai 2012 19:44

hehe, det går mye i det samme på forum i dag ser man.....Gjeeesp! Åpne forhold, søndagskjæreste, fuckbuddy...sex-forhold......Same shit! Og TS, hvem faen vet. Alle vil knulle, men ingen vil ha hverandre på heltid. Gresset er "grønnere" på andre siden osv...Utroskap er no dritt, men likevel har det eksistert siden jesu tid. Monogami er noe vi mennesker har lært oss og leve under. Ikke noe vi fra naturens side er skapt for. Sånn egentlig!;-)) Men ja, heller et åpent forhold, enn utroskap.( Så lenge en ikke blir sjalu og eiesyk da )

Skjult ID med pseudonym Ana sø. 27 mai 2012 19:46

Obs og Jonas..noe for hverandre..?

Skjult ID med pseudonym bat sø. 27 mai 2012 20:26

@obs
Nå høres du ut som mannen-med-de-tusen-nick, og like mye på jordet.

Skjult ID med pseudonym sans sø. 27 mai 2012 20:58

Tja, noen er vel skapt for å være (serie-)monogame, mens andre ganske enkelt ikke har det i seg fra
"naturens side", som så ofte blir dratt fram i disse sammenhenger. Vi er vel alle bare "same, same,
but different". Mens de som tilhører den notorisk utroe sorten, som regel er "same shit, different wrapping"; altså de er den samme bedritne ulla allihopa, men kler på seg den monogame kappe igjen og igjen for å kunne drive sitt spill.

Hvorfor gjør de det; hvorfor vil de seg selv OG andre så vondt, hvis de rettogslett ikke er skapt for monogami?
Ja, helt enig med deg, TS -da er det bedre at de kjører "åpent forhold"-varianten: grei skuring for alle involverte
(i det minste for en stakket stund), og ingen blir lurt og bedratt. Win-win-situasjon over hele fjøla!

Det virkelig rare er hvordan de som til stadighet er utro, og som forsvarer "sin rett" til det, til stadighet går inn i forhold med en monogam motpart... Iblant kan det virke som at de ikke bare har behov for å ha et "utstrakt og inkluderende" sexliv med flere parter involverte, men at de faktisk også har et slags merkelig behov for faktisk å føre noen bak lyset, all den tid de velger en trofast kjæreste, der de jo åpenbart ville ha hatt langt større frihet og spillerom om de hadde valgt en like polygam partner som dem selv, og med det levd livets glade og promiskuøse dager inntil døden skilte dem (...og dem...og dem) ad. ;P
Merksnodige greier...og jeg håper at vi som ikke er av den samme ulla, slipper å bli personlig involvert i dette besynderlige "forskningsområdet".