Alle innlegg Sukkerforum

hvordan avsløre fake profiler?

Vis siste innlegg
(kvinne 37 år fra Akershus) sø. 27 mai 2012 19:54 Privat melding

noen som vet?

Skjult ID med pseudonym Una.T sø. 27 mai 2012 19:55

Aner ikke.. om du er i tvil, ha is i magen..og ikke treff en fyr før du har telefon nr..

(mann 46 år fra Aust-Agder) sø. 27 mai 2012 19:57 Privat melding

Spør han har skype?

der kan du jo chatte og se han i kamera,deretter tlf nr osv

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 27 mai 2012 20:16

Du kan gå inn på profilen min, fake all the way! :P

Hvordan fake mannfolk profiler ser ut vet jeg ikke, men kvinnfolk profilene er ofte skrevet på Google Translate Norsk eller Engelsk, eller noen ganger også begge deler.
Ofte er det også inkludert email i profilen eller meldingen du får. For de kan jo ikke snakke her inne, for de blir jo selvsagt slettet etter en liten stund. :P

Skjult ID med pseudonym Wigg sø. 27 mai 2012 20:18

Enig i den google greia. OG om de ber deg ta kontakt på mail omgående, forgeeet them....

(mann 42 år fra Telemark) sø. 27 mai 2012 20:34 Privat melding

Beste måten er vel å spørre om et møte ansikt til ansikt.....

(kvinne 37 år fra Akershus) sø. 27 mai 2012 21:07 Privat melding

dette er skikkelig irriterende.. ikke vil jeg merke han som uekte, for jeg vet ikke om han er det, og om han er ekte, og jeg merker han uekte, hva skjer da?

Skjult ID med pseudonym lusa sø. 27 mai 2012 21:11

Tror jeg har Nancy Drew-trusa på alt for sjelden, for jeg har ikke registrert en eneste profil som jeg har tenkt var falsk.

Skjult ID med pseudonym bønna sø. 27 mai 2012 21:25

Du psyke tid..

På.... xxx ... har jeg en profil hvor jeg søker damer fra 31 og oppover... jeg har fått 4 besøk på sida siden sist... alle jenter på 29 fra enten Sverige eller Danmark... og alle søker en fyr på maks 37.... dvs. noe yngre enn meg...

Hva skal en si til sånt? Ha og ha :-D

Skjult ID med pseudonym = sø. 27 mai 2012 23:33

bønna, de er nok fake, fikk samme greia me too.

Skjult ID med pseudonym jente sø. 27 mai 2012 23:35

hyggelige meldinger, ingen penisbilder, virker smart og oppegående, ingen sextilbud - da må det være fake. iallefall er det ikke normalen her inne ;-)

Skjult ID med pseudonym femtitre sø. 27 mai 2012 23:50

man får en melding hvor pen man er,og så er de fra utlandet,kansje en offiser som er imidlertidig i utlandet,og vil så gjerne treffe den rette i norge,etv,etc.et misbruk av andres følelser egentlig,er man alene,så er man kansje litt mer godttroende,vil så gjerne tro det beste,og slike falske mld.er et psykisk overtramp egentlig.de må være ganske kyniske ja,desverre,

(mann 34 år fra Buskerud) ma. 28 mai 2012 00:09 Privat melding

Vel...jeg ser masse falske profiler hver dag. Men dette er jo de som er tydelig falske med google norsk eller engelsk, eller som sender melding der de oppgir email og ber deg ta kontakt, eller med vanlige falske modellbilder o.l.

Kan godt være at det er mange falske profiler som er veldig bra laget, men da burde man vel kunne skjønne det på et vis om man snakker sammen gjennom oppførselen til personen. Er jo bare å be han om å møte deg på webcam, da, om du er i tvil.

(mann 46 år fra Aust-Agder) ma. 28 mai 2012 00:18 Privat melding

Kunne aldri tenkt meg å bruke uker her inne å taste frem og tilbake. Da er det mye bedre å møtes litt kjapt til en kaffi,så får du svaret .

Enkelt og greit:)

(mann 41 år fra Oslo) ma. 28 mai 2012 00:25 Privat melding

Hvis det skrives norsk med "Google translate kvalitet" så er det garantert fake. Det er ikke normalt dårlig norsk som det er mye av her, men rart ordvalg osv, så det er lett gjenkjennelig.

(kvinne 37 år fra Akershus) ma. 28 mai 2012 00:33 Privat melding

dette var med perfekt norsk, fyren er norsk, han har facebookprofil på navnet, men et ekstra etternavn på msn.. finner han ikke på nett noe sted.. kan jo ha slettet seg pga jobben, og kan ha skjult tlfnr... argh.. fant en fake profil da, av en gjenganger her inne, en frekk, ufordraglig type, som jeg tror mange har hilst på :)

Skjult ID med pseudonym Hugo ma. 28 mai 2012 01:40

Om jeg mistenker noen som er fake, og jeg har all kontaktinfo (som det virker som du har) gjør jeg følgende:
- Legger til vedkommende på face, har hun venner i vennelista? En fake person klarer som regel ikke skaffe seg mange venner da folk vil avslå forespørselen
- Sjekker skattelistene, finner man ingen med det navnet er det et dårlig tegn
- Googler generelt
- Spør om telefonnummer (etter en stund) - Be eventuelt om å få et MMS bilde\ Webcam etc. Om kameraet\mobilen er i ustand = Fake!

Good luck! ;-)

(mann 34 år fra Buskerud) ma. 28 mai 2012 01:41 Privat melding

Så hva er det som får deg til å tro at profilen er falsk? At han bruker et ekstra etternavn på msn har ingenting å si. Hender ofte at de med 2 etternavn lar være å bruke det ene for enkelthets skyld.

Men alle norsker som har jobbet i noen år skal dukke opp på skattelisten, da.

(mann 50 år fra Oslo) ma. 28 mai 2012 01:45 Privat melding

Rart at ikke "overvåkerne" av Sukker klarer å luke ut denne mannen. Som R2_D2 skriver er det nok av falske dameprofiler her også. Men; denne mannen virker jo direkte plagsom i tillegg. Hvis folk blir "pissed" på sikt og lar være å fornye medlemskapet sitt blir det jo dårlig butikk for Sukker.

Skjult ID med pseudonym Lowry ma. 28 mai 2012 09:59

Jeg er mer bekymret over alle hans dameprofiler.
Men blir det napp der, sender jeg ham bare videre.
Får håpe at han kan stå på alle fire og hyle som gris :)

Skjult ID med pseudonym bønna ma. 28 mai 2012 10:16

Jeg er ikke aktiv på Facebook, jeg kan ikke godt bruke Facebook som verifikasjon da jeg ikke har bilder eller venner der, at jeg har profil på Facebook er kun for å glane litt. ALLE er heller ikke på Facebook, mulig det stemmer for den yngre garde :-)

Hvis noen vil vite mer om hvem jeg er kan de få andre referanser :-)

(kvinne 37 år fra Akershus) ma. 28 mai 2012 12:04 Privat melding

ok, dette er saken.. han er kjekk, veldig kjekk, og har bilder som gir jenter stjerner i øynene. han er høflig og hyggelig, og sier han jobber med noe som jeg skjønner han kanskje kan ha benyttet seg av slettmeg.no for å sikre seg mot negative ting.. nummeret hans har jeg ikke, men han sa at han liker ikke å gi bort nummer til de han ikke kjenner.. dete var ganske tidlig, så den skjønner jeg.. Jeg finner han på face, men får ikke sett noe info om han, der kan profilen være stengt.. han er på skype, der med samme nick, og samme navn.. han er på msn, her har han det andre etternavnet sitt.. det synes jeg ikke er merkelig.. jeg vet ikke hvor lenge han har hatt profil her, men der opplyser han om at han ikke har vært der lenge.. msn har 70-80 venner på profilen, og det ser ut som om den har vært aktiv en stund.. jeg søker han opp på google, med bare ett etternavn, og to, ingenting.. igjen, der kan han ha brukt slettmeg.. ligningen har jeg heller ikke funnet han, men er det ikke noen som har skjult profilen sin der? han skriver som en voksen, hyggelig kar, og ikke som en unge.. han sa han ville møte meg, men jeg vil ikke møte en kar på 16, eller en gammel gris liksom.. fikk tilsendt et gammelt bilde av fyren, men der ser det ut som om han er i USA, og det vet jeg ikke om han har vært.. to av bildene på profilen, kan jeg nok temmelig sikkert si at han må ha tatt i usa.. men igjen, jeg vet ikke nok om han.. Han nevnte en fyr her ute som han kjente, men den fyren han nevnte tror jeg ikke jobber med det han sa.. forvirret, og vil jo helst tro det beste, men hater den gnagende følelsen av å ha blitt holdt for narr..

Skjult ID med pseudonym Gilia73 ma. 28 mai 2012 12:08

Hvis du ber om å få tilsent et bilde tatt av nyere dato, og eventuellt møter han til kaffedate( helt uforpliktende) har du jo ikke tapt noe.. Høres slitsomt ut for meg med all detektivarbeidet...

(kvinne 34 år fra Akershus) ma. 28 mai 2012 12:10 Privat melding

Men om du har han på msn og skype kan du ikke bare videochatte med han da?

Du finner ingenting på nettet om meg heller, ikke engang ligningen. Av den enkle grunn at jeg har byttet etternavn, dvs fjernet et navn..

(kvinne 48 år fra Oslo) ma. 28 mai 2012 12:14 Privat melding

@Miniogmy, stol på instinktet ditt, lukter det ugler i mosen, så er det gjerne det.
Du kan eventuelt spørre om å møte ham, på et offentlig sted, ha gjerne en venn eller venninne i nærheten, for rask retrett om det skulle være nødvendig, men avtal dato og tidspunkt, kan vedkommende ikke komme uten å oppgi alternativ dato og tidspunkt, så er nok sannsynligheten stor for at han er fake.

Lykke til kjære deg og husk at du fortjener det beste :-))

(kvinne 37 år fra Akershus) ma. 28 mai 2012 12:19 Privat melding

jeg er redd for å bli skuffet, og ser jeg noe som er muffens, er det ikke alltid det.. men jeg finner han ikke på likningen, og jeg har ikke sett han logget på her, eller på msn/skype..
han sa han ikke hadde cam.. men sa han kunne skaffe? argh.. føler meg skikkelig stalker, for har lagt han til på facebook, og skrevet til han på skype.. har skrevet på face også.. så føler meg mest dum egentlig.. sånn slitsom og plagsom dame.. blæh!!

Skjult ID med pseudonym S ma. 28 mai 2012 12:25

Hvis han ikke har cam er han antakeligvis fake. PC'er uten innebygget cam begynner vel å bli cirka 10 år gamle. Jeg ville latt det ligge til han kan ta en videochat på skype eller msn, ville ikke giddet å møte han irl hvis du allerede tviler.

Skjult ID med pseudonym = ma. 28 mai 2012 12:29

Til alle blåøyde kvinner og kyniske menn:

Det finnes vel ikke useriøse "hoffnarrer" og annet gruff på sukker? LOL.

Skjult ID med pseudonym seriously ma. 28 mai 2012 12:29

Har googlet meg selv og finner overhodet ingenting.Er bare glad til men synes det er litt rart.Årsaken er sannsynligvis at jeg har 2 etternavn og bruker det ene offisielt (ligning,pass,førerkort ol ) og det andre bruker jeg privat,facebook ol. Mobil og førstebil står på min mor. Står oppført med "uten fast bolig" i folkeregisteret og postboks.
For meg blir det litt skremmende å ha blitt så "usynlig" . Omtrent som om jeg ikke eksisterer.

Men noen fake profiler har jeg ikke og jeg er høyst levende.Og med de beste forsetter : )

Skjult ID med pseudonym Aqueena ma. 28 mai 2012 12:30

Det er fullt forståelig og der er nok et eller annet ved ham som tiltrekker og du ønsker at han skal være ekte. Men å gruble og tenke ( og drive undersøkelser og prøve finne bekreftelse på det ene ellerdet andre), lenge på dette kan være veldig slitsomt og i utgangspunktet ikke være nødvendig med en du ønsker å være sammen med, da skal kontakt og tillit være naturlig og lett, man har god dialog og har en fin felles ressonans, en bestevennfølelse pluss masse deilig tinkling i magen, og du vil ikke være i tvil på en meter, du bare vet det er rett :-)

Hvis det er så at du allerede nå tviler såpass på vedkommende, hadde jeg for egen sjelefreds skyld gjort kort prosess; møte vedkommende IRL eller glemme og gå videre.

Skjult ID med pseudonym poppy ma. 28 mai 2012 12:40

Hadde vært kjekt og laget en "sisterhood" gruppe. Delt erfaringer og sladret litt, tihi ;-)) Sånn for morro skyld

(kvinne 37 år fra Akershus) ma. 28 mai 2012 12:48 Privat melding

jeg vet!!

(mann 34 år fra Buskerud) ma. 28 mai 2012 13:00 Privat melding

Du finner fremdeles laptoper uten kamera i disse dager. Hos dell, for eks, kan du selv velge om du vil ha det eller ikke på firma modellene. Om han tilbyr seg å skaffe kamera så er det ikke være enn si ja, og vente til han har gjort det. Tar det mistenkelig lang tid, så har du jo svaret ditt.

Skjult ID med pseudonym = ma. 28 mai 2012 13:04

Oppgi alder og fylke her på forum og se om en kvinnelig likesinned har erfaring med player-n da vel. ikke verre.

Skjult ID med pseudonym Stevia ma. 28 mai 2012 13:05

Dere kan jo lage en lukket Facebook-gruppe.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 28 mai 2012 13:11

Mulig jeg er rar, men ikke sjans i havet at jeg la til ei jente på Facebook uten at det var noe mellom oss.
Telefonnummeret mitt kunne hun også sett langt etter i første omgang.
Kunne gitt fra meg fornavnet mitt, men ikke stort mer. Googler du meg så får du ikke opp noe som helst.

Så i følge flere av dere så er jeg fake. Hmmm.... Kanskje jeg er det? *gispe og se ufattelig overrasket ut*

(mann 34 år fra Buskerud) ma. 28 mai 2012 13:14 Privat melding

Får opp 1120 resultater på meg selv når jeg søker meg opp, jeg :) 50-100 av dem er vel skattelisten på alle de sidene som deler den.

Skjult ID med pseudonym = ma. 28 mai 2012 13:16

Ingen sporbarhet Powpow??
Du har innlagt strøm hjemme da eller er bor du på ei seter med ei budeie uten strøm og tørrklosett kanskje?

Skjult ID med pseudonym Iris ma. 28 mai 2012 13:29

Møt han på nøytral grunn for en kaffekopp. Er han ikke den han utgir seg for, så bare si det og takk for deg med en gang. Det er mange måter å sjekke ut om noen ikke er de som de utgir seg for, men når du enda ikke har møtt han er det ikke sikkert han viser seg å være så "flott" i virkeligheten...selv om han ikke har noe å skjule. Tror vi damer har langt færre problemer med fake profiler, enn det menn har her. Det er mer av at ikke alle er like single som de først gir utrykk av. Jeg har vel omtrent alltid fått et tlfnr før date, men det er mer for at det er mer praktisk.

Skjult ID med pseudonym Lysstråle ma. 28 mai 2012 13:39

Det er faktisk noen fake menn/gutte profiler også. Spesielt som skal fange kvinner +45.
Da gir de seg ofte ut for å være i det militære, gjerne med base i Amerika og jobber ofte i Norge..Dette er en gjenganger :) Flotte profilbilder og grei tekst. Men helt klart en litt avansert google oversettelse . Så om man ikke er stødig i engelsk kan man fort overse feil:)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 28 mai 2012 14:04

@ =)

Du finner da ikke strømkunder på Google gjør du vel? Forskjell på å ikke være sporbar i det hele tatt og ikke dukke opp på Google/Bing.
Uansett, hvis du f.eks leier, så er det ofte at strøm og slikt ikke står i ditt navn, men snarere utleier. Så jeg skjønner ikke helt relevansen der. :P