Alle innlegg Sukkerforum

Gjerrig Vs Økonomisk

Vis siste innlegg
(kvinne 37 år fra Akershus) ma. 28 mai 2012 14:09 Privat melding

Jeg er alenemor, og har ikke den beste økonomien pr.dags dato.. (dette på grunn av treg saksgang fra Nav, og er heldigvis bare midlertidig.. ) Jeg handler på tilbud, kjøper store partier, og kjøper gjerne kortere dato varer, for så å slenge rett i fryseren.. på dene måten får jeg det bedre økonomisk, og vi spiser sunn, variert og næringsrik mat.. Eller har alltid vaskemiddel/oppvaskmiddel/ toalettpapir/unameit, i tilfelle økonomien gir oss et lite stikk i siden..

Jeg arvet møbler, Tv, dvdspiller, og annet jeg manglet da eksen flyttet ut, og jeg kjøper gjerne klær på loppemarkeder og tilbud (men ser ikke sjaskete ut av den grunn)

Men hvor går linjen for hva andre synes er økonomisk / gjerrig?

ville du "dumpet" meg om du fant ut at jeg levde på denne måten?

*nyskjerrig*

(mann 34 år fra Buskerud) ma. 28 mai 2012 14:14 Privat melding

Sikkert noen som ville gjort det, men jeg ser på det du sier som økonomisk smart, ikke gjerrig.
Man blir ikke gjerrig av å forstå sin egen økonomiske situasjon bra og handle deretter.

Og det å handle mat o.l. på tilbud er jo bare smart, da. jeg trenger ikke gjøre det, men gjør det uansett, da det som oftest nesten alltid er tilbud på noe jeg liker ett eller annet sted.

(mann 52 år fra Møre og Romsdal) ma. 28 mai 2012 14:14 Privat melding

Nei ! og jeg synes du er kjempeflink : ) stå på,det ordner seg for snille jenter.

Skjult ID med pseudonym Gutt ma. 28 mai 2012 14:15

*dette på grunn av treg saksgang fra Nav, og er heldigvis bare midlertidig*
Er nok en større grunn til *dumping*

(mann 41 år fra Oslo) ma. 28 mai 2012 14:16 Privat melding

Nei, det er helt ok. Det er egentelig et pluss at damen har økonomisk sans. Det er verre når de ikke har det. Lukter jeg høyt forbruk på middels lønn, så trekker jeg meg unna i alle fall.

(kvinne 37 år fra Akershus) ma. 28 mai 2012 14:18 Privat melding

Gutt, jeg jobber 100%, og masse overtid, er bare stønader til enslig forsørger.. jeg lever ikke på Nav, men må få budsjettet til å gå opp :-)

(mann 32 år fra Oslo) ma. 28 mai 2012 14:20 Privat melding

For å svare på ditt siste spørsmål, så er svaret nei, ville ikke dumpet en person fordi hun velger å leve på denne måten.

Jeg ser på meg selv som en økonomisk person. For meg betyr dette at jeg er flink til å spare, legger av penger til BSU, bruker aldri mere enn det jeg har, venter gjerne til klær kommer på salg, osv. Er mye i utlandet så kjøper en del klær her.
Jeg er veldig opptatt av sunn helse, og det koster som regel litt, men mat er ikke noe jeg sparer så veldig mye på. Kjøper gjerne det som er billig hvis det er sunt, men kjøper ikke noe som er billig og ikke er kvalitet.

Jeg har Mastercard og andre kredittkort, men det er for å bruke til sin tid, f.eks Mastercard bruker jeg hvis jeg kjøper større dyre ting og reiser, mens Norwegian Visa Kredittkort bruker jeg når jeg er ute å reiser og skal leie bil. Dette pga forsikring. Ville aldri brukt de for å få kreditt, men alle de godene som ligger bak kortene.

Er mange måter å leve økonomisk på og jeg skjønner det kan være tøfft å være alenemor. All kreditt til dere :):)

(mann 44 år fra Møre og Romsdal) ma. 28 mai 2012 14:23 Privat melding

Høres fornuftig ut dette. Dumper ikke noen på bakgrunn av økonomi, om de ikke blir så rike at de blir usmakelige :P

Selv handlet jeg møbler av slekt og familie når jeg "flyttet ut". Jeg kjøper ikke ny tv før den gamle er ødelagt. Men jeg gir med glede til veldedige formål eller bursdagsgaver. Nå har jeg vært heldig å opplevd skikkelig trange tider i mitt liv, og også økonomiske oppturer. Bruker penger på ting som gleder meg. Kjøper ikke ting som ruinerer meg, uansett hvor kul jeg måtte bli av det. Lever etter evne og lykkelig med det.

Det viktigste for meg er at man vet hva man får inn av midler og hva som går ut, og at man klarer å planlegge å gå i pluss.Økonomisk rot er noe som skremmer meg, men økonomisk trangt er helt ok. Jeg klarer meg sånn jeg har det, og jeg klarer også å forsørge en familie om det skulle dukke opp ei som vil inn i den. Så om den utkårede er fattig eller rik spiller ingen rolle. Det er da viktigere at man lever etter evne for min del, men at man klarer å holde unna inkassoselskaper. Jeg kan like gjerne være med ei som velger å være hjemmeværende som ei som er karrierejeger. Begge to er ok, så lenge valget er bevisst, kan ikke være hjemmeværende å leve som en advokat for eksempel...

Dumper ikke for å leve sparsommelig med andre ord, dumper heller om noen lever over evne. Gjerrig er man har råd til å leve, og velger å ikke gjøre det. Blakk er når man ikke har noe valg.

:) Så konklusjonen er nei.

(mann 57 år fra Oslo) ma. 28 mai 2012 14:25 Privat melding

Jeg synes det høres ut som du handler fornuftig. Og bør handle en del på denne måten også når økonomien bedrer seg. Hvis du derimot alltid bruker opp det du har, da er det turn-off.

Skjult ID med pseudonym Nref ma. 28 mai 2012 14:33

Hiver meg på de som mener dette høres vettugt ut, og nei, det ikke å definere som "gjerrig", det er sånn det ER i samfunnet (og man skal jo være glad, om ikke annet på de som trenger disse, for at man har sådanne stønader tilgjengelige!). Selv kaller jeg meg halvt på spøk for "gjerrig", men det er gamle vaner etter litt for mange år med å leve på Statens Lånekasses nåde... Siden jeg er ungkar (ja, er jo HER), har jeg ikke greid helt å plukke av meg disse vanene for EGEN del enda; Men spanderer villig vekk på andre, både ute på byen ("River i en øl siden jeg vet at du har dårlig råd for tida" o.lign.) og når man kjøper gaver og lignende til venner og kjente. Men helt kurant OG fornuftig, TS, det var hovedpoenget. :-)

Skjult ID med pseudonym xxx ma. 28 mai 2012 14:34

At du er bevisst i f.h til økonomi er et pluss, verre at du så godtroende henger etter "gifte menn" i en annen tråd.

(mann 33 år fra Hordaland) ma. 28 mai 2012 14:37 Privat melding

Og nå, prøv å lage en tilsvarende tråd med motsatt kjønn, og se hva folk da svarer ;)

(Og jeg er enig med alle de andre - ikke noe problem det der.)

(mann 33 år fra Akershus) ma. 28 mai 2012 15:01 Privat melding

Jeg ville blitt bekymret hvis du ikke eide ett eneste økonomisk bein i kroppen. Men jeg tror grensen for min del går på hvor varmt du har det i huset og om du klager på strømregningen hvis jeg dusjer mer enn mine sedvanlige 20 min. Jeg liker å ha det varmt, og gjennom hele oppveksten har jeg irritert meg over en far som liker å spare penger på strøm ved å ha det kaldt i huset. Og jeg er en stor fan av sparedusj.. Jo lenger man dusjer jo mer sparer man :p

Skjult ID ma. 28 mai 2012 15:10

Du er ikke gjerrig, men økonomisk. Så gå med rett rygg og hevet hode, du har virkelig noe å være stolt over.
Jeg er samme type som deg, alene jobber 75% , greier meg godt men kan ikke unne meg det lille ekstra som andre kan. Men jeg betaler regninger i rett tid....

Skjult ID med pseudonym IQ200 ma. 28 mai 2012 15:54

Åå
Kjære vene og du store univers. Det må være første gang det er stilt et spørsmål i hovedinnlegget som jeg føler meg rimelig trygg på vil bli besvart forstandig av brorparten skribenter i forumet. Dette er beskjedent sagt. Jeg tror faktisk muligheten er meget stor for at samtlige svar vil være forstandige.

Det finnes intet mer attraktivt i øynene på en mann enn ei fattig, flittig og åpenhjertelig jente. Informasjonen som jenta i hovedinnlegget gir om seg selv støter ingen av oss. Snarere tvert imot - det er som magnet. Hva kan være bedre enn ei oppriktig jente som i et forhold åpenbart vil by på takknemlighet? Hun har med sitt innlegg plassert seg selv på en sikker førsteplass over de desidert mest attraktive jenter på sukker. Ingen over, ingen ved siden av! Det som gjør det så eventyrlig nusselig er at hun har ingen anelse om det selv. Det er så søtt!

Hun kunne like gjerne ha formulert seg på følgende vis...

"Hei, atte, hvis om atte jeg hadde vært askepott, ville du ha dumpet meg da?"

Skjult ID ma. 28 mai 2012 16:19

Er vell ikke noe sjakktrekk å legge ut denne tråden her på sukker:)

Skjult ID med pseudonym Nref ma. 28 mai 2012 16:29

Ser jaggu meg ut til at IQmøkkaerdetmangenæringsstoffersomgjørdennevelegnettilhagegjødsel faktisk HAR pådratt seg ett snev av humor og/eller livsglede siste tida, som også enkelte har påpekt... Weird.

(kvinne 47 år fra Vest-Agder) ma. 28 mai 2012 16:29 Privat melding

Kan umulig være negativt å være sparsom og fornuftig? Så lenge du har kontroll på økonomien, er det jo bare et pluss. Handle på tilbud er alltid smart, da kan du bruke penger til andre ting. Man MÅ ikke ha siste skrik innen møbler..Har arvet mange av mine, og ønsker ikke å bytte dem ut heller...( nostalgisk..)

Skjult ID med pseudonym Rimi-bob ma. 28 mai 2012 18:14

En slik tankegang som TS har ville gitt plusspoeng hos meg. Selv kjøper jeg gjerne en biff som går ut på dato i morgen og lagrer den ofte et par uker til før jeg bruker den. Eller vellagret ost som går ut på dato! Hørt slikt tull! Jeg kjøper det jeg får plass til i kjøleskapet og har ost i månedsvis til prisen av viskelæret som selges som "ost" i butikken. Yoghurt? Varer lenge over angitt dato. Det samme med melkeprodukter som Cultura, som er overpriset i utgangspunktet. Banan i pose er billigere enn banan uten pose. Jeg sjekker alltid kiloprisen og kjøper den pakningsstørrelsen som gir best økonomi.

Skjult ID med pseudonym seriously ma. 28 mai 2012 18:32

En må merke seg at best før ikke betyr at datoen er utgått. Tine har feks i alle år praktisert å forlenge datoen på melken med ca en uke i påsken.
Ellers har Rimi-bob ovenfor gode poenger.
Selv er jeg ganske kresen i matveien og liker dårlig billigprodukter som First price og Eldorado på ferskvare og langreist frossen mat.
Mat er min største utgiftspost og det er litt drøyt med tanke på at jeg er tynn og bor alene i ett hus

(mann 33 år fra Akershus) ma. 28 mai 2012 19:12 Privat melding

@seriously

Det kan jo tenkes de pasteuriserer melken litt ekstra i påsken så den skal holde lenger.

(mann 52 år fra Møre og Romsdal) ma. 28 mai 2012 19:51 Privat melding

@Koraboros

Det finnes bare en måte å pasteurisere melk på. x antall grader i x antall sekunder !
Dette er forøvrig ikke noe jeg bare tror,men vet det.Er bare litt usikker på hvor mange dager de strekker holdbarheten : )

Skjult ID ma. 28 mai 2012 20:16

Det er litt moro å lese innledningen, trykke seg inn og gå rett til siste melding. Utrolig hvilken retning en diskusjon kan ta!:)

(kvinne 48 år fra Oslo) ma. 28 mai 2012 21:09 Privat melding

Gode innspill over her og kudos til deg MiniOgmy, synes du er dyktig og smart, keep it up:-)

Bare et lite apropos til innleggene angående mat, er helt greit å kjøpe mat som snart utgår på dato, men vær litt forsiktig også når det gjelder billig mat.... Man sparer gjerne masse penger på matbudsjettet, men kanskje senere betale dyre lege regninger senere...man blir det man spiser :-))

Grunnen til at jeg nevner dette er at jeg kjente en person som var ram på å kjøpe billig mat, hun visste alltid hvor det var tilbud. En gang ringte hun og ville dele et innkjøp av frosne kyllinger, de solgtes 10 stykk for 200 kroner eller noe sånt. Kanskje de var helt ålreite, men jeg takket nei. Stadig vekk hadde de magesjau, eller syke for et eller annet, oftest magetrøbbel....etterhvert ble jeg litt i tvil om jeg egentlig ville spise hos vedkommende så ofte, ble invitert på middag, vi pleide å invitere hverandre og jeg er en langtfra kresen person....men alt handlet om pris og hvor man får ting billigst mulig, for meg ble det ganske travelt og lite interessant. Jeg foretrekker å bruke litt mer penger på god mat, da jeg ser det som investering i god helse, kjøper også på tilbud.... men er da veldig nøye på hva det er...

Jeg kjøper helst grønnsaker og frukt hos handelsmannen på hjørnet, du får enormt masse frukt og grønt for en billig penge og det er ferskt og kortreist mye av det, og prøver så langt det går å kjøpe kjøtt, fisk og fjærkre ferskt, lager gjerne store porsjoner av grønnsakssupper, lasagne eller kjøttgryter for eksempel og fryser ned, lett å varme opp etter en lang arbeidsdag og koster ikke mye :-)) dessuten prøv å bak brød selv, hiv oppi raspede gullrøtter, forskjellige typer mel, olivener ( som er rimelig hos nevnte handelsmann) sunt, godt og billig...det behøver ikke koster mye å være kreativ ;-))

(mann 57 år fra Oslo) ma. 28 mai 2012 21:44 Privat melding

Jeg har ofte vært flink til å kjøpe Stange-kylling på siste salgsdag på IcaMaxi. Har aldri blitt syk av det, men en dag kjøpte jeg en helt fersk. Den var bedre på smak og lukt.

(kvinne 37 år fra Akershus) ti. 29 mai 2012 00:19 Privat melding

TS
Jeg syns det er fornuftig! Tommel opp :)
Hva er vel ikke hyggeligere å ha et personlig preg i leiligheten, enn at alle møbler skal være kjøpt via masseproduksjon som IKEA etc?
Alltid hatt arvegods som skjenk, bord, servise osv. Klær kjøper jeg gjerne brukt, og forsøker å sy om til en fasong jeg er mer fornøyd med. Er ikke alltid fornøyd med det som visstnok skal være moteriktig i designers øyne.

Åffer har du itte fått deg mann ennå, Aqueena? ;)

Artigere å handle grønt på slike sjapper, enn å betale i dyre dommer for dårlig utvalg i kjedebutikkene.

Selv om mat og drkke er gått ut på dato, kan det like så godt være holdbart over lenger tid om det står uåpnet i kjøleskap. Egg holder i flere måneder, selv i romtemperatur.
Det er blitt en bruk og kast- mentalitet som ikke ligner grisen... :(

Skjult ID med pseudonym -Bene- ti. 29 mai 2012 00:26

Må innrømme jeg blir litt "gaaah, serr?" hvis jeg hører at noen ikke kan kjøpe den grillede kyllingen (eller whatever) på rimi fordi den koster 3 kroner mindre på rema1000. Det er jævlig langt til rema1000 og vi er på rimi nå. Rimi er også rimelig..riiiiiim(elig)i. Så..ja, vi dropper Meny og Safari for de VET vi er mer kostbart. Men fliiiiisepikkeri irriterer meg litt. Og det har ikke noe mer gjerrighet og ikke gjerrighet å gjøre, det har med praktisk. Du kn få de 3 kronene av meg hvis det gjør at vi slipper å gå til en annen butikk.

Eksempel.

utover det er det smart å tenke langsiktig med de kronene man har.

Skjult ID med pseudonym Gunsan80 ti. 29 mai 2012 00:29

Spiller vel ingen rolle for deg det, Bene, du som ikke gidder å lage så komplisert mat om du skulle ha en date på besøk (tidligere på forum), så da kjøper du vel heller ikke så komplisert og mye mat heller. Just sayin`....

Skjult ID med pseudonym -Bene- ti. 29 mai 2012 00:31

haha, JAVEL :)

Skjult ID med pseudonym Gunsan80 ti. 29 mai 2012 00:35

mhmm :)

Skjult ID med pseudonym -Bene- ti. 29 mai 2012 00:38

Hvor er relevansen annet enn at du ble fryktelig såret over min manglende entusiasme for date-middagen din?

(kvinne 48 år fra Oslo) ti. 29 mai 2012 00:43 Privat melding

Hahaha Gunsan80, du er herrrrlig :-)) jeg er ikke så veldig på leit at det gjør noe...satser på at en eller annen dude finner meg....du vet, er jo dronning og alt vettu, så de må slippe gjennom nåløyet før de får prøve seg hauhauhau :-D

Skjult ID med pseudonym Gunsan80 ti. 29 mai 2012 01:12

Bene
TS er alenemor, og da er hun nokså opptatt av det, som mange andre, der ligger relevansen....
Blir ikke såret om andre er dårligere til å lage mat enn meg....

Skjult ID med pseudonym Observer ti. 29 mai 2012 01:12

Hva er så herrrrlig med Gunsan80? Jo mer jeg leser av og om henne, blir hun mer og mer uspiselig. Just saying.

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 ti. 29 mai 2012 01:16

Er jo flott at du tar de grepene du mener funker for den økonomien du har.
Det er vel egenskap alle verdsetter.
Det å være økonomisk av seg er på ingen måte det samme som å være gjerrig.
Du plager jo ingen andre ved å gjøre de tingene du gjør.
Ville aldri funnet på å dumpe noen pga de valgte å leve økonomisk på den måten du forklarer.

Stå på! :)

Skjult ID med pseudonym Gunsan80 ti. 29 mai 2012 01:17

Så la være å lese da, Obser :)
Om du har valgt å gå inn på profilen min er helt og holdent ditt eget valg, er det ikke?

(kvinne 37 år fra Akershus) ti. 29 mai 2012 02:00 Privat melding

oi!! blir glad av det jeg leser :-) Takk!!

Skjult ID med pseudonym -Bene- ti. 29 mai 2012 11:56

@Gunsan80 - Det er her du tar feil. Å "fortelle" meg at jeg kjøper mindre komplisert mat enn deg har ingen som helst relevans til hva TS spør om. Det er noe du foretrekker å skyte tilbake på meg som en såret hobbykokk fra en annen tråd fordi du fant en åpning. Hvorfor skulle TS i denne situasjon ha råd til å kjøpe din kompliserte mat? TS legger frem at hun handler på salg, kjøper gjerne større kvanti og kjøper/får møbler brukt. Det er en lur ting å gjøre selv om man skulle ha mer penger enn henne. Din kommentar er bare et forsøk på å irritere meg fordi jeg har irritert deg tidligere, og gjør deg til, som Observerer sier, en mer uspiselig person.

Skjult ID med pseudonym sta ti. 29 mai 2012 12:15

Er vel heller positivt ja at du ikke kaster bort penger du ikke har på diverse tull :)

Det er nå turnon for min del ihvertfall :)

Positivt med de som har greie på økonomi og faktisk tenker litt på det.

Skjult ID med pseudonym Tze_Tznake ti. 29 mai 2012 12:50

Catfiiight!!!

Skjult ID med pseudonym LilliMi ti. 29 mai 2012 13:14

Det er jo ikke noe å lure på om det er positivt at man er økonomisk?

(mann 34 år fra Buskerud) ti. 29 mai 2012 13:17 Privat melding

Det er vel hovedsaklig sosser og high maintenance damer som ser ned på å være økonomisk smart.

Skjult ID med pseudonym Nref ti. 29 mai 2012 13:18

Hva HAR du gjort med nicket ditt, "the Artist formerly known as R2_D2"? Aaaangst...

Skjult ID med pseudonym JustAGuy ti. 29 mai 2012 13:19

Hahah :)

Pleier som oftest å skifte nick 1 gang i måneden :P

Skjult ID med pseudonym JustAGuy ti. 29 mai 2012 13:20

Eller oftere. Liker å eksperimentere litt i forhold til hva slags nick som gjør jentene nysgjerrige ;)

Skjult ID med pseudonym LilliMi ti. 29 mai 2012 13:21

Få høre om effekten av nick-skifte, da?

Skjult ID med pseudonym Nref ti. 29 mai 2012 13:25

Ja, få høre, få høre (hoppe opp og ned og klappe i henda)! Blirrenopårei? ;)

Skjult ID med pseudonym -Bene- ti. 29 mai 2012 13:27

Apropos nickskifte, har ikke hansor byttet og hvor er det blitt av ham?

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) ti. 29 mai 2012 14:02 Privat melding

Til TS

Kjenner meg igjen i mye av det du skriver :)
Og tanken på om en fyr vil finne meg "gjerrig" eller økonomisk har også streifet meg.
Men har funnet ut at det jo egentlig ikke spiller noen rolle.
For jeg vet jo selv at jeg er økonomisk. Og dersom en fyr ikke vil ha meg pga dårlig økonomi, så er jo ikke det noe verre enn at en fyr ikke vil ha meg fordi han ikke er fysisk tiltrukket av meg.
Da passer vi ikke sammen, enkelt og greit :)

Jeg vil jo ikke ha en fyr som i mine øyne "kaster penger ut av vinduet" heller, så slik sett har vi jo alle våre ting vi ikke liker hos andre med tanke på å skulle leve sammen med dem.

Min økonomi er jo dårlig fordi jeg er for syk til å jobbe. Og på arbeidsavklaringspenger så blir man ikke akkurat rik. Spesielt ikke når man er alene og må dra det økonomiske lasset alene.

Men jeg har klart å komme meg på boligmarkedet, så jeg eier istedet for å leie hvertfall. Det kostet meg både mye krefter, tid, planlegging, og forsakelser av andre "goder" for å klare. Men det har vært verdt det :)

Og som TS kjøper jeg klær på salg. Tror vel uten å ta i at 95% av klær og sko til både meg og ungene er kjøpt på salg eller brukt. Uten at det betyr at vi ser ut som noen "fattigluser" av den grunn.
Og stua mi ser heller ikke "fattig" ut. Men det er svært få som vet hvor mye tid, sparing og planegging det har tatt å få den til å bli slik jeg vil ha den. Kunne liksom ikke bare gå i møbelbutikken og se meg ut "ny stue".

Men det er mye lærdom også i det å ha dårlig råd. Og ikke minst lærer barna seg at ting koster. For det er mange barn i dag som får alt "rett i hendene", og som kan risikere å gå ut i voksenlivet uten særlig økonomisk styring. Noe som sikkert går greit så lenge de har penger nok.
Men det å vite at man faktisk kan klare å styre pengebruken dersom man må leve på et "minimum", kan være greit å ha i bakhånd. For man vet jo aldri hva livet vil bringe :P

Skjult ID med pseudonym JustAGuy ti. 29 mai 2012 14:36

@LilliMi&Nref

Heheh...ikke noe spesiell effekt, er jeg redd :p
Men håper fremedeles å finne det "magiske" nicket som funker ;-P

Skjult ID med pseudonym Nref ti. 29 mai 2012 14:39

Prøvd "PuLe?", da..? ;)

Skjult ID med pseudonym JustAGuy ti. 29 mai 2012 14:43

Ehh...veldig lite sannsynlig å finne min type jente med det nicket ;-P

Skjult ID med pseudonym søta ti. 29 mai 2012 14:51

Hva med @worm?:p

Skjult ID med pseudonym JustAGuy ti. 29 mai 2012 14:59

ehh ;-P

Skjult ID med pseudonym Snehvit ti. 29 mai 2012 15:00

Applaus for Minney..!!

(mann 43 år fra Akershus) ti. 29 mai 2012 15:08 Privat melding

@TS
det er en veldig bra engelsk ordtak

''IT IS IN TIMES OF ADVERSITY, WHEN OUR TRUE CHARACTER SHOWS ITSELF TO THE WORLD''

STÅ PÅ, DET ER IKKE HALVPARTEN AV OSS SOM ER LIKE STERK;)

Skjult ID med pseudonym sta ti. 29 mai 2012 15:20

Det perfekte nicket er vel "drømmemann" :p

Skjult ID med pseudonym søta ti. 29 mai 2012 15:24

Nei, 19 cm...

Skjult ID med pseudonym JustAGuy ti. 29 mai 2012 16:21

Har gitt meg et veldig lite besøks boost, da. Hjelper litt å bytte nick og bilde sånn ca. samtidig. Om de som har besøkt meg ikke bare er folk som har lest denne tråden, da :P

Mistenker at mesteparten av besøket jeg får er fra folk som leser det jeg skriver på forumet.
Så da må de vel bare innom profilen min for å peke og le etterpå ;-P

Skjult ID med pseudonym sta ti. 29 mai 2012 16:30

Da kan man jo like godt kjøre sannheten da "22 cm" liksom ;) Det burde jo få ett par ekstra besøk.
Godt du ikke er for kravstor da @søta :p

Folk bare ler av meg også :( så da er vi to...

Skjult ID med pseudonym søta ti. 29 mai 2012 16:35

@JustAGuy

De er ikke inne for å peke og le. De ser en ny fyr, går inn på profilen, så tenker de: nei søren, han igjen jo:p

Skjult ID med pseudonym JustAGuy ti. 29 mai 2012 18:05

@Søta

Så tar de sjansen til å peke og le ENDA en gang ;p

Skjult ID ti. 29 mai 2012 22:31

Økonomisk ansvarlig eller gjerrig ?

Du har besøk av din potensielle fremtidige dame, det skal handles inn - og det som skjer på butikken er at mannen spør damen om han skal betale - lar spørsmålet på en måte henge i luften - hva gjør dere ? Er mannen gjerrig eller bare ekstremt økonomisk rettferdig ?

Til opplysning så betalte jeg halvparten-lettere oppgitt over mangel på en gentleman.

Skjult ID med pseudonym -redrum- ti. 29 mai 2012 22:47

Her ville jeg sett på det som helt normalt at den man er hjemme hos betaler, om ikke annet er avtalt på forhånd

(mann 51 år fra Oslo) ti. 29 mai 2012 22:52 Privat melding

Gjerrig er for meg kjip.

Økonomisk er å bruke hodet