Alle innlegg Sukkerforum

One night stands

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Jølle ma. 28 mai 2012 17:16

Når du får med deg ei jente hjem fra byen må du gjerne føle glede over denne erobringen, men samtidig klarer du nok ikke la være å spørre deg selv om ikke det hele var litt enkelt:

Alt du trengte å gjøre var å spandere en GT og lire av deg noen velvalgte replikker. Kanskje var du innom toalettet en tur og sjekka at sveisen var på plass før du satte inn nådestøtet og tilba henne å dele en taxi til samme stoppested.

Så når dere går ut passer du på å holde henne i armen. Ikke fordi du må markere at hun er din akkurat nå, men fordi du er redd hun skal sjangle inn i inventar og folk påvei ut av baren. Eller du er redd du selv skal gjøre det, og håper hennes manglende balanse og din egen er såpass usynkronisert at dere fungerer som støtte for hverandre.

Så ligger du der i senga, etter den middelmådige sexen dere begge egentlig var for fulle til å ha. Du ligger og tenker på kondomet dere ikke brukte og pillene hun måtte innrømme hun ikke var på. Du ligger der og tenker på hvor mange andre hun har vært med hjem, og hvor mange du har hatt med deg hjem før henne. Du ligger der og tenker på de jevne grafene du så over forekomsten av kjønnsykdommer i Norges byer.

Du ligger der og tenker på hvor langt unna, i dette øyeblikk, du fjerner deg selv fra noe som er ekte.

Skjult ID med pseudonym Lowry ma. 28 mai 2012 17:38

Men det er greit å holde formen ved like.

Og før eller siden må folk lære at stort alkoholforbruk ikke gir så god sex, eller sikker sex.