Alle innlegg Sukkerforum

Bug, eller?

Vis siste innlegg
(kvinne 50 år fra Vestfold) ti. 6 mai 2008 09:28 Privat melding

Jeg har spurt om dette før, men vet ikke om jeg egentlig fikk noe svar ...

Greia er: Jeg opplever forholdsvis ofte at browseren min (Internet Explorer) "fryser" når jeg klikker på en profil. Ofte fører det til at hele PC'en henger, og jeg må ta omstart. Dette skjer bare på Sukker, ingen andre websider som jeg er på. Jeg regner med at det er hos meg feilen befinner seg, men er det andre som har opplevd det samme? Og hva kan man gjøre for å rette på det?

Skjult ID med pseudonym Ofelia ti. 6 mai 2008 10:38

Hei dere ! Jeg opplever også at ting henger. Men det er vel normalt i min alder.


O.S.

Skjult ID med pseudonym tårnsvalen ti. 6 mai 2008 10:54

Haha. Hos meg er det -bare- Internet Explorer som henger. Foreløpig. ;-)

Skjult ID med pseudonym Zitelle ti. 6 mai 2008 10:54

....og hos meg henger det høyt...

Skjult ID med pseudonym Meg ti. 6 mai 2008 12:55

Om du bruker Explorer kan du skifte til Firefox. Jeg bruker kun den fordi jeg har problem som deg og andre problem med Explorer.
Det du gjør : Gå inn på google.no skriv mozilla firefox i søkeboxen. Da får du treff på lastbare sider.. Nå laster du ned .=) LYKKE TIL

Skjult ID med pseudonym tårnsvalen ti. 6 mai 2008 14:31

Men hvis man egentlig foretrekker Internet Explorer da? Finnes det ingen måte å få det til å funke på? Jeg vet ikke hvorfor dette skjer, og som sagt; Jeg opplever det bare på Sukker - ikke på noen andre nettsteder.

Skjult ID med pseudonym unormal ti. 6 mai 2008 15:37

Du må nok melde deg ut av sukker vet du :)))

Skjult ID med pseudonym Normal ti. 6 mai 2008 16:53

Jeg bruker Internet Explorer og har aldri hatt noen problemer, verken med sukker eller andre nettsider. Mulig at det er meg som er spesiell?

Skjult ID med pseudonym Bloomie ti. 6 mai 2008 17:14

Neida, Normal....du er ikke SÅ spesiell...hehehe

Jeg bruker også Internet Explorer, har aldri hatt problemer ---- ikke en gang med å få opp KØ-Lapp-tråden da den nærmer seg 1500 innlegg....... *smiler*

Kanskje det kan ha noe med hvor kraftig maskinen er?

:-)

Skjult ID med pseudonym tårnsvalen ti. 6 mai 2008 20:40

Jeg husker ikke hvor kraftig PCen min er. Men dener bare et drøyt år gammel, og skal være satt opp for å takle det meste. Toshiba Equium. Tror ikke det er hardware-problem.

Skjult ID med pseudonym Bloomie ti. 6 mai 2008 21:02

I don't know, Tårnsvalen....jeg kan for lite om slike ting.....men grunnen til at jeg tenkte kapasiteten kanskje kunne være årsaken, var at min "gamle" bærbare var bare 1,5 år da jeg måtte bytte den ut...........mye hang seg, fordi den var altfor treg.......og det jeg strevde med hadde den gang med RAM'en å gjøre (internminnet)........min nye bærbare har 4 ganger mere RAM, og jeg har altså ikke noen problemer med at noe "henger" seg her på Sukker (eller andre steder)

:-)

(mann 51 år fra Oslo) ti. 6 mai 2008 22:53 Privat melding

Jeg har rimelig grei hardware. Sukker.no har en tendens til å fryse både opera og firefox på winXP og win 2000. Har ikke testet med IE. Det kan se ut som det går bedre med firefox og Linux, men tynt erfaringsgrunnlag der

Skjult ID med pseudonym tårnsvalen on. 7 mai 2008 14:47

@ bloomie: I så fall må det vel være enklere og bedre å utvide RAM'en? En trenger jo ikke kjøpe ny maskin for å få en som er kraftigere. Jeg gjorde det for en god stund siden, så denne skal faktisk ha en hel del hestekrefter.

Skjult ID med pseudonym ohlala on. 7 mai 2008 15:26

Ta en spy/spamware test du. Høres ut som du har fått en trojan.
Hvis det skjer på andre sider eller det popper opp nye sider(reklame) så har du garantert trojan..
Om ikke så får du i alle fall ekskludert at det er noe slikt ;)

Skjult ID med pseudonym Bloomie on. 7 mai 2008 15:33

Tårnsvalen

Det har du helt rett i, man trenger absolutt ikke kjøpe ny maskin bare fordi man ønsker mere RAM......men jeg hadde andre problemer med den også, bl.a. lagringskapasiteten. Og den var det ikke så lett å få utvidet, samt at en del andre faktorer avgjorde at maskinen jeg hadde ikke var god nok til mitt bruk --- derfor ble det ny. :-)
Jeg er klar over at slik jeg formulerte meg i forrige innlegg, så kunne det høres ut som om jeg kun kjøpte ny maskin pga. for lite RAM...... :-)

(mann 55 år fra Oslo) on. 7 mai 2008 16:27 Privat melding

@Tårnsvalen: RAM og enda mer RAM er viktig. I disse dager bør man ha min 2Gb RAM. Er det stasjonær eller bærbar PC du har?
Det er ikke uoverkommelig og sette inn mer RAM. Trenger du hjelp kan jeg gjerne bistå med det da jeg jobber med slike ting til daglig

Skjult ID med pseudonym Bloomie on. 7 mai 2008 16:44

Tårnsvalen

Med referanse til Twinboy's anbefaling: Jeg har nå 2 GB RAM......(og 150 Gb lagringskapasitet) :-)

Jeg ser at profilene henger littegrann, men bare noen sekunder her før de kommer helt fram --- ergo opplever jeg det ikke som noe stort problem, og må aldri i den forbindelse boote maskinen :-)

(mann 69 år fra Oslo) on. 7 mai 2008 21:08 Privat melding

Før ønsket menn å vise frem frimerkesammlingen, nu vil de gjerne utviide RAM

Skjult ID med pseudonym kit001 on. 7 mai 2008 21:12

Det er viktig å følge med Hata...

(mann 44 år fra Oslo) on. 7 mai 2008 22:56 Privat melding

Hva slags hardware har du kit001? Kan jo kanskje ha noe med instillingen til nett browserne også. Men er nok mulig det er spyware som lager problemene.
Som flere her inne har sagt så bør dere ha anti spyware programmer installert. Gå på www.itpro.no, de har en grei oversikt over gratis programmer som beskytter deg mot spyware etc.

Skjult ID med pseudonym elfrodo on. 7 mai 2008 23:23

Med det samme vi er inne på dataproblemer...

Jeg fikk dessverre litt bugger på maskinen ved en uheldig nedlasting og måtte ta en systemoppretting for å bli kvitt det. Men denne skiftet navn på noen filer og nå får jeg ikke oppdatert NETframework fordi den ikke finner den gamle versjonen...

Noen tips anyone???

(mann 51 år fra Oslo) to. 8 mai 2008 06:05 Privat melding

@Robby, en av de første core2 duo med nok RAM.


Tror ikke spyware/malware er problemet, da jeg kun er på nett med brukerkonto som har begrensede rettigheter. I tillegg blir maskinen scannet regelmessig.

Skjult ID med pseudonym iversen to. 8 mai 2008 08:49

Hva f... er alle de bokstavene og talla dere skriver om......???
Kan slå maskin av og på jeg.... Sjekker litt damer og laster ned porno........ Trenger vel ikke masse fremed ord for det eller...

Skjult ID med pseudonym tårnsvalen to. 8 mai 2008 12:42

Trojaner har jeg ikke. Jeg kvitter meg med slike en gang i uka, minst. Og som sagt: Dette skjer kun på Sukker, ikke på andre sider med pop-up's. Det er det som er det rare.

Forøvrig har jeg 4 GB. Det bør vel holde? Det er laptop jeg har.

Skjult ID med pseudonym ohlala to. 8 mai 2008 12:49

hehe trojanere kommer helt an på hvilken programvare du søker med.. Norton f.eks oppdager ikke alt før de har blitt 'kommersielle' Bare sånn for å sette det litt på kanten. Du er flink som sjekker ofte. Men om du kvitter deg med slike hver uke, ville jeg vurdere hvilke sider jeg besøkte og hva du gjør på nett, for det er ikke noe man får hver dag :P

En gylden regel er f,eks. Aldri ta i mot noe på msn uten at du spør hva det er, samme hvem det kommer fra. Eller som jeg har gjort. Skrudd av aktiv link funkjsonen der :) Og ligger det et program du må starte i eposten, ikke åpne den. Uansett hvem det kommer fra. Spesielt om de ender på .exe

(mann 44 år fra Oslo) to. 8 mai 2008 15:31 Privat melding

@kit001, du har vel kikket på popup block egenskapene til nettleserne også?

Skjult ID med pseudonym tårnsvalen to. 8 mai 2008 15:49

Okei, å si at jeg fjerner en trojaner hver uke var nok litt overdrevet. Men sjekke gjør jeg minst hver uke. Trackingcoockies er vel det jeg fjerner oftest, egentlig.