Alle innlegg Sukkerforum

Arbeiderpartiets CV.

Vis siste innlegg
(mann 48 år fra Hedmark) ti. 29 mai 2012 01:43 Privat melding

Til høstens stortingsvalg er det mange som dessvere kommer til og gi Arbeiderpartiet en sympati-stemme.
Jeg vil på det sterkeste advare mot at noen gjør det,vi skal ikke stemme ut i fra sympati til et parti.vi skal gi vår stemme i høstens stortingsvalg til det partiet som hver enkelt av oss mener kan styre Norge best.
Og hvordan har Arbeiderpartiet styrt Norge, la oss gå tilbake i tid, å se på Arbeiderpartiets meritter
Faresignalene i 1940 var mange om at Krigen snart ville nå Norge.Ved nyttår 1940,Koht opplyste at situasjonen var så kritisk at vi kunne være med i krigen innen en uke.Regjeringens reaksjon, ingen.16 februar 1940,engelske krigsskip i kamp med et tysk skip på norsk sjøområde, jøssingfjorden.Regjeringens reaksjon,Koth sender en flott protestnote til England.19 mars Chamberlain uttaler at krigen står på dørstokken til Norge.Regjeringen sover videre.25 mars.Den tyske sendemann søker Koth og meddeler at det var fare for at Tyskland ville overta vernet av norsk sjøområde,Koth sover videre.29 mars.Minister Scheel i Berlin skriver..noe fredstegn er ikke å øyne.Det eneste helt sikre er at Norge bør holde sitt forsvar i orden så sterkt som vår ytterste evne tillater.Koth sover fremdeles videre.Vårt forsvar var ikke oppsatt ti vår ytterste evne,men omtrent hver 10,mann var mobilisert.29 mars.Verdenspressen formoder at det allierte krigsråd hadde besluttet angrep mot norsk sjøområde.Regjeringen sover stadig.31 mars Churchill bebuder i kringkastingstale hardere krigføring også med direkte adresse ti de nøytrale.Regjeringen reagere ikke.1april.Minister Scheel melder om innskipinger av tropper i Stettin som kan ha Norge som mål.Regjeringen fremdeles uvirksom.2april.Chamberlain holder en tale i underhuset som direkte oppfattes so en trussel mot Norge.Regjeringen sover stadig.Koht referer talen ufullstendig og feilaktig i stortinget 6,april.3april.Minister Colban,London. telegraferer at et framtredende medlem av underhuset hadde meddelt at den britiske regjeringen forbereder aksjon mot malmtrafikken.Ingen handling fra den norske regjering.5 april Scheel telegraferer fra Berlin at det går rykter om angrep mot Norges sørkyst.Koth bruker et helt døgn for å sende denne meldingen til forsvarsministeren.5april Minister Esmarch, København. telegraferer at det foreligger melding om forestående angrep mot Danmark og sør Norge.5april. Aftenposten melder at tyske fly rekognoserte og fotograferte på norsk område

Skjult ID med pseudonym Gunsan80 ti. 29 mai 2012 01:51

Å, jada, det kommer nok mer enn nok av sympatistemmer.
Forøvrig er eldregenerasjonen slik styrt at de fremdeles stemmer det partiet de alltid har stemt, selv om de føler det ikke er noen forandring å se.

For min del har jeg Stoltenberg langt opp i halsen!

Få AP av tronen ved å stemme på småpartiene som ikke har vært i regjering tidligere. Få en politisk forandring. Vi trenger det!

(mann 33 år fra Hordaland) ti. 29 mai 2012 01:53 Privat melding

Ikke stem på AP fordi, blabla, 60 år siden..? Tror AP har gjort et og annet bra valg siden den tid, du. Vi er verdens beste land å bo i, kåret som sådan relativt ofte, og AP har vitterlig en god del med det å gjøre... :)

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 ti. 29 mai 2012 01:53

Og med dette så vil du bevise????

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 29 mai 2012 02:11

Naivt å tro at ting kommer til å forandre seg samme hvem som regjerer.
Ingen som har baller nok til å bruke de pengene som en trenger å bruke for å ta igjen det ufattelige etterslepet innen skole, helse og infrastruktur som bare vokser og vokser for hvert år som går.

Powpowgutt for statsminister og gratis kroneis til alle? Oh yeah! ;)

Skjult ID med pseudonym watchersky ti. 29 mai 2012 08:07

Og poenget med dette er?
Det er ikke samme personer, og partiet var ganske annerledes.

En gang i tiden var f.eks ikke Høyre (Høire) parlamentarisk sinnet.
Høyre (Høire) er parlamentarisk orientert nå.

Og er deadlift en deaktivert profil for noen som hater sosialdemokratiet, noe er muffens her.

Skjult ID med pseudonym Nref ti. 29 mai 2012 09:15

Tar ikke HELT alvorlig en som ikke har fått med seg at ikke ER valg til høsten... Og relevansen på et datingnettsted var..?

Skjult ID med pseudonym watchersky ti. 29 mai 2012 09:20

For all del, la ham bare avgi stemme i valglokalet til høsten.
Jeg tror nok det er best.

Skjult ID med pseudonym Nref ti. 29 mai 2012 09:25

Det er kanskje greiest sånn, ja... Når en politisk "debatt" tar for seg gammel dritt fra flere generasjoner tilbake, blir det uansett ganske uinteressant... Nesten som med Frp og kontakten de hadde med/pengene de fikk fra Apartheid-regimet i Sør-Afrika helt frem til 1994 (faen, det er jo ikke SÅ lenge siden)... Host. Der sa jeg det visst, gitt, dumme meg.. ;)

Skjult ID med pseudonym Stevia ti. 29 mai 2012 10:00

@Nref
For ikke å glemme at SB, tidligere bondepartiet, var Quislings parti. Når vi er i gang med å nevne gammelt grums.

(mann 42 år fra Telemark) ti. 29 mai 2012 10:02 Privat melding

Men......det er ikke svalg til høsten!

Skjult ID med pseudonym Nref ti. 29 mai 2012 10:02

Tja, og Arbeiderpartiet VAR jo direkte tilknyttet Sovjets kommunistparti frem til 1924, da Stalin overtok makta der, for å ta RIKTIG gammelt grums (som enkelte også tar seg bryet med å grave opp i sånne "diskusjoner", tenkte bare å gjøre det unna før det evt. kom)... ;)

Skjult ID med pseudonym Nref ti. 29 mai 2012 10:03

Nei, Strings, og det sier vel litt om hvor "alvorlig" man skal ta TS også... :)

Skjult ID ti. 29 mai 2012 17:02

Profilen til TS finnes heller ikke.....