Alle innlegg Sukkerforum

Beregnende kvinner over og ut

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Å like bli fr. 1 juni 2007 09:21

På min vei gjennom profilene og utveksling av mange hyggelige brev har det slått meg at det er veldig populært å være håndtverker. Særlig snekker. Allerede i profilene under "ønskemannen" vil de ha "snekkerkyndig" , "handyman", "en som liker å holde på i huset". Hvilket hus ? Sitt selvfølgelig, ikke ditt ! Rørlegger og elektriker går visst også bra. Liten tvil om hva man da må gjøre etterhvert: pusse opp stua, kjøkken og bad, nytt tak, henge i takrenner. Skru kontaktstikk, stake rør osv osv. Drive på til får en kald skulder og da skjønner du at dette ble j...... dyre vafler. Men huset ble mye mye mere verdt.
Noen erfaringer med dette her inne ?

Skjult ID med pseudonym hingsten.. fr. 1 juni 2007 12:21

Må kanske være litt tilfeldig...Har et bilde som viser at jeg kan være litt handy om det er nødvendig i mitt album.. men det har ikke vært tema hos meg ennå.... men kanskje det er innbakt i planen siden bilde er der.. så du anbefaler at jeg tar det bort da eller.. nei... det handler vel i grunn litt om å yte for å få tilbake antakelig...Du skjønner.. om du vil det eller ei.. oppegående kvinner setter pris på "men at work".. sånn er det bare.. mulig du har erfaring fra tidligere.. men jeg tror ikkealle spennende "hopper" er direkte kyniske.. de vil bare ikke ha en som får og ikke gir... stermmer ikke det alle "våryre hopper"??
Ønsker alle en herlig helg forresten.. ser frem til hoppeløpet på sukkerfesten..

(mann 47 år fra Oslo) fr. 1 juni 2007 12:57 Privat melding

Godt med positive sjeler som deg hingsten. Jeg har hørt en forferdelig historie der en mann flyttet til Fredrikstad for å bygge hus til seg og kona. Fyren jobba som besatt får å få råd til gildet mens han pendlet til Oslo. Like før huset sto ferdig så stakk kona av med enten rørleggeren eller snekkeren (husker ikke nå) og mannen sto der uten råd til noe som helst..
Men dette er unntaket! Regelen er vel at mannen må trå til litt og det er vel bare sundt det er det ikke? Akkurat som damen må med andre ting som jeg ikke skal komme inn på i frykt for å bli kalt sjåvinist..

Skjult ID med pseudonym hingsten.. fr. 1 juni 2007 13:30

Takk for det...Må av erfaring si at man vokser på sikt på sånne "motbakker" som håndverkere.. eller "fortrolige tidligere kamerater" som misbrukte fortrolig informasjon... æsj.. jeg ville aldrig gjordt slikt selv men vedkommende har jo fått en liten dusj i etterkant.. det vokser jeg på... det er nok endel sånne ute å går iblant.. så poenget blir vel.. å være litt våken og på jakt.. selv overfor nære venner.. gjelder jo begge kjønn da antakelig... Men generellt virker det som sukkermedlemmer er oppegående pesoner, muligens med litt balast de har vokst på generellt sagt.. God helg alle sammen..

Skjult ID lø. 2 juni 2007 00:49

Hei der
For meg som kvinne er dette ikke seriøst ønske om et forhold med ønske om gratis arbeidskraft

Og noen kjærlighet gror nok ikke i denne type hus
Kanskje trenger noen kvinner en vaktmester?

Ikke glem at de fleste kvinner gjerne vil ha likeverdige forhold og tar avstand fra å utnytte noen
Jeg fikser vaktmesterjobbene sjøl!

Hilsen en annen type

Skjult ID med pseudonym hingsten.. lø. 2 juni 2007 03:10

Håper ikke "en annen type" er i forsvarsposisjon nå..Som nevnt...De fleste kvinner regnes som sagt som oppegående og passe selvhjulpne... og fremstår forhåpentlig fornøyde om de merker det er en balanse mellom å gi og få... og... du er sikkert av gruppen som klarer å styre unna fristelsen om tilbud fra en fast fin rumpe av en håndverker ( vaktmester )eller andre fortrolige personer så lenge du er i forhold.(da taler vi samme språk)... jo de fleste er helt okey damer...og herrer for den sags skyld...

Skjult ID lø. 2 juni 2007 17:29

Hei igjen

jeg føler meg ikke angrepet.
Ville bare minne om at et eple ikke er hele høsten
Ellers liker ingen å bli utnyttet - ikke sant?
Jeg liker faste rumper jeg også,men jeg vil gjerne ha en mann sammen med denne kroppsdelen
En bestevenn,elsker,kjæreste og partner som jeg kan være glad i .

Hilsen kjærlig kvinne som er på jakt etter "the real thing"

(kvinne 47 år fra Buskerud) sø. 3 juni 2007 20:57 Privat melding

Mon dieu, gi oss litt mer "credit" enn som så!
Jeg vil IKKE ha en som kan pusse opp huset mitt fordi jeg vil han en handy mann, eller en som skal betale regningene mine fordi jeg tror jeg trives bedre med en med høyere utdannelse, en barnevakt fordi jeg ønsker en som har barn eller en ny vennegjeng fordi jeg ønsker med god kontakt med familie og venner......
Det kan kanskje ha noe med at man ønsker noen med felles interesser/trekk?
Noen som man kan pusle med sammen på felles prosjekter?

Eller, på seg selv kjenner man andre og blir skeptisk??

(mann 42 år fra Oslo) sø. 3 juni 2007 22:29 Privat melding

Helt utrolig dette våset med handyman. Jeg har ennå til gode å se en mannlig profil som skriver at dama skal være god til å lage mat.

(mann 38 år fra Sogn og Fjordane) sø. 3 juni 2007 23:22 Privat melding

Bra sagt, mrkrølle! Om du hadde skrevet det vil jeg nok tro du hadde blitt stemplet som sjåvinist! Det er vel mer stuerent og sosialt akseptert at kvinnene ønsker de overnevnte mannlige egenskapene enn at menn ønsker en kvinne som er flink på f.eks kjøkkenet.

(kvinne 47 år fra Buskerud) ma. 4 juni 2007 11:58 Privat melding

Mulig jeg er gammeldags, men jeg kan godt lage deilig mat jeg, mens min handymann reparerer eller oppgraderer i huset vårt.

Skjult ID med pseudonym Å like bli on. 6 juni 2007 16:24

Huset " vårt " er en grei sak Alanis, ikke " ditt " hus. ;-) Kan nok henge opp et bilde på veggen og bære inn ved uansett osv. eller om du virkelig fant veien inn i mitt innerste hjerte så kunne jag strekke meg et bra stykke selv om huset var " ditt ".
Er forbi et skilsmisseoppgjør og nå vet jeg hva "mitt", " vårt ", og "ditt " betyr i oppgjørets time og det var lite hyggelig og kostet meg ca 2 mill pga "skjevfordelingsprinsippet" i eiendom selv om vi hadde felles økonomi
Pass derfor på HVA du bruker lønningspengene dine på, dette er ikke kødd bare blodig alvor.
Vurderer å lage ny lenke med alt om dette temaet. MEGET OPPLYSENDE KAN JEG LOVE !!!
Å LIKE BLI`

Skjult ID med pseudonym hingsten.. on. 6 juni 2007 16:56

Uff..trodde vi skulle hygge oss her inne og være positive med hverandre.. så langt det lot seg gjøre.. brente broer ville jeg lagt bak meg og tatt vare på tidligere erfaring som balast inn i fremtiden for å unngå de igjen.. ikke sutre over spilt melk.. eller hva...

Skjult ID on. 4 juli 2007 04:25

Jeg har skrevet i profilen min at jeg er svak for handymen.. Har ingenting med gratis arbeidskraft å gjøre, virker som om de som tror det dessverre har hatt dårlige erfaring fra et tidligere forhold/bekjentskap. Mye bitterhet her inne? :( Jeg mener hvertfall ikke å støte menn ved å skrive det. Jeg er bare lei av menn som bruker lengre tid foran speilet enn meg, som shopper mer enn meg og som kan finne på å bruke sminke (!) før de drar på jobb eller på byen. Kommer fra bygda og ønsker at menn er menn. Og jeg er helt enig med Alanis: mulig jeg er gammeldags, men jeg kan godt lage deilig mat jeg, mens min handymann reparerer eller oppgraderer i huset vårt. Handler om interesser og også gjensidig respekt for hva den andre kan og vil bidra med. Enig med hingsten, lær av tidligere erfaringer. Men ikke bli bitter, bli visere ;) Bitre mennesker er IKKE attraktivt, det kan vi vel alle være enige i.

(kvinne 62 år fra Akershus) on. 4 juli 2007 21:35 Privat melding

Horfor legge så stor vekt på om noen er handy eller ikke i profilen? Det er ikke hammeren,rørtanga,elektriker osv. man søker etter her inne vel? Da har man havnet på helt feil sted. Det er vel en man kan bli glad i og å leve ett godt liv med man søker her. Om denne personen har titusen tommeltotter eller kan litt praktisk arbeid må da det komme i annen rekke. Hvis ikke begynner man jo å sette begrensninger for seg selv i det å kunne finne en mann/dame.

(mann 59 år fra Oslo) to. 5 juli 2007 00:24 Privat melding

Har vel beskrevet meg selv som "lite handy" i profilen min, men det hindrer meg ikke å ta frem stekepanna når jeg skal slå inn en spiker. I likhet med de fleste, så klarer jeg om jeg forsøker eller absolutt må, men det finnes en grunn til at noen velger forskjellige yrker, og "Gule sider" kan være kjekt å ha.
Kyniske personer av det andre kjønn får slå opp der for min del om de bare vil pusse opp huset sitt for så å dumpe meg etterpå.
Til "Å like bli": Dette vet du jo alt om, men jeg støtter "hingsten";
Livet må gå videre selv om man av ulike grunner har måttet svelge mange bitre piller og "fått seg en på trynet"!
Det er vel ikke uten grunn at du er her på Sukker??
(Jeg kunne jo skrevet i profilen min at jeg var på jakt etter en "handy woman", men tror muligens dette kunne bli misforstått av mer enn 1 grunn..)
Skal vedde på at det blir SOL i morgen !!!!!!

(kvinne 62 år fra Akershus) to. 5 juli 2007 12:22 Privat melding

Måtte bare ta en liten komenter til Nosu's veddmål. Var det sol ute eller sol inne du vedda på?

Skjult ID med pseudonym hingsten sø. 8 juli 2007 01:22

Så mange begagelige syn på livet siden sist da gitt.. havner jo litt i behagelig skal man kalle det "lettere nettlykke" en liten stund... vi er jo såå nøytrale men.... Kjære Nosu... vi er jo her inne for å finne en partner som merker gjensidig avslappet stolthet av å være i den andres selskap...(tror iallefall jeg).. da handler det ikke om gule sider.. det handler jo om å forsøke å fikse og utrette behagelige ting for den andre... din instilling må jo endres til mer positiv om du skal lykkes... putt bak øret hva som skrives over...jeg støtter såvel.. den ukjente og Alanis og alle oppegående kvinner her inne...de er det heldigvis flest av.. så slutt å vær negativ.. det scorer du på mr..Nosu.. og alle andre med balast som ikke er gravlagt... ønsker alle en fin sommerkveld forresten.

Skjult ID med pseudonym hingsten sø. 8 juli 2007 01:43

Kanskje vi skulle arrangere en liten offisiell "begravelse" her inne... der alle med bitre erfaringer skulle få legge disse ned i hver sin grav... og lette på bitterheten og forhåpentlig fremstå litt mer avslappet og fornøyd etterpå.. det skulle kanskje hjelpe mange.. (terapi om bitre temaer er jo i fokus her inne så vi er jo litt igang..)..eller.. ble det helt feil..???

Skjult ID med pseudonym femina49 sø. 8 juli 2007 11:43

Hingsten, skjønner ikke at du oppfatter Nosu's innlegg som så negativt!?
Han virker da arbeidsvillig, - jeg lurte på om jeg skulle invitere han med stekepanna til oppussing av kjøkkenet mitt!
Tror det kunne bli en fornøyelig seanse, kanskje med overraskende resultat!?
Tror du må ha vært trøtt utpå natta da du skrev, hingsten, hvis du ikke ser både alvor og humor i Nosu's innlegg.
Det kan forresten også være andre egenskaper enn handyman som er attraktivt hos en mann...

Skjult ID med pseudonym hingsten sø. 8 juli 2007 12:38

Bøyer meg litt ned i støvet og leter opp det positive i Nosu og ditt syn på saken.. der ja...jo.. vi er bare litt ulike iblant visst.. en god egenskap det og....humor er viktig det ..viktig. selv for en hingst.. eller kanskje en fordekt hingst i zebra kostyme eller omvendt.. om hoppa ikke skulle like såvel oppussing i behagelig selskap..revy og behagelige utegreier..og avslappet nærvær med behagelig dessert iblant.. i lang tid..... Jeg bøyer meg ..hmm... ikke i støvet tror jeg.. men ønsker alle en behagelig søndag...

Skjult ID med pseudonym femina49 sø. 8 juli 2007 16:29

Ingen grunn til å bøye deg i støvet, tvert i mot; opp med mulen og gi et skikkelig vrinsk! Med eller uten zebrakostyme.
Ønsker også deg en behagelig søndag ;-) (ps: jeg har ikke noe i mot oppussing i behagelig selskap...)

Skjult ID med pseudonym hingsten sø. 8 juli 2007 17:21

Wrriiinnsk..(eller takk kanskje)...I rett anledning stiller jeg nok uten... iallefall om det blir hett nok.. etter litt handyinnsats..

Skjult ID sø. 22 juli 2007 12:15

På en skala fra 1 til 10 hvor negativ er det "lov" å være her da? Stakkars mann, han har behov for å lempe ut av seg litt "guffe" - tenk selv å bli sittende igjen med 2 mill i gjeld - og oppleve det urettferdig!!! Men NEIDA! her skal vi være positive -"vi begraver det negative felles! Det var en god ide!!!! Tenk om livet var så enkelt, tenk om jeg klarte å tenke positivt istedet for å bli rasende når noen sier "tenk positivt" til meg. Nei folkens, for meg virker det som om man har liten respekt for andre når man slenger ut slike tåpelige henstillinger. Men - hvis du gir meg oppskriften på hvordan, så er det ikke noe jeg heller vil enn å tenke positivt!!!

Skjult ID med pseudonym hmmmmmmmm sø. 22 juli 2007 15:01

Jeg ville styrt unna handyman, pga. hans syn på kvinner.
Neppe hammeren som er problemet her, men den negative balasten han ennå bærer på syntes jeg.
Forøvrig vet dere vel ordtaket: Ingen går så ofte barbent som skomakrerens barn.
Har sett dette ofte, enten det nå er snekkeren som ikke snekrer hjemme, slik at skapdører henger i åresvis.
Eller legen som aldri tror kona kan bli syk.

Intelligens og utdanningsnivå er heller ingen garanti for at man scorer like høyt på emosjell intelligens, eller sosial intelligens.
Og yrket man har valgt, er heller ingen garanti for hvilken personlighet man har.
Eks. psykologer uten sosial og emosjonell intelligens i sitt privatliv.

Slikt som dette lærer seg gjennom prøving og feiling, noen erfaringer mer dyrekjøpt enn andre.
Men, å skjære alle over en kam, sier mer om vedkommede, enn om kvinner generelt.

Skjult ID med pseudonym hingsten sø. 22 juli 2007 23:48

Veeeeldig fornuftig innslag hmmmm.
Er nok ofte litt selvforskyldt at man havner her.. en om ikke hele skylden alene( med noen unntak selvfølgelig).. og angående de selvgode med (negative)..skylapper.. selv jeg vet om psykologer som får "urolige barn" merkelig gitt...
eller for ikke å snakke om topp-personer med innesluttede og.... eller utagerende(festende) arvinger .. gjerne fra 13 års alder.. jo da lener den for noen teite "hingsten" seg tilbake og vet..hva han ut fra sine passe begrensede resurser har utrettet..
Nyt livet og se frem og opp(aldri tilbake) selv etter noen små motbakker...livet er ikke så ille allikevel... og kallenavnet er ikke der uten grunn selvfølgelig).......

Skjult ID med pseudonym hingsten ma. 30 juli 2007 00:57

Michi da.... poenget over var.??
.. dyktig rørlegger på såvel kildevann som avløp eller...(flexibel mao der det glinser i øret..)...
Vrrrinsk..... eller litt feil.... for hingsten iallefall..

Skjult ID med pseudonym hingsten ma. 30 juli 2007 12:44

Hadde jo et innlegg om skylapper.svaret passet ikke helt til dette....men bøyer meg litt ned og kjøper den...Ble jo litt klarere nå....
Forstod vel forhåpentlig at betegnelsen.... kildevann var forpart.... og avløp det motsatte... som belønning da...hehe....

Om det er nen trøst er det de småmotbakkene som får oss mer energiske i ettertid forhåpentlig.. nå stikker jeg til sjøs noen dager i gjen.. et mekka for hingster selv med skylapper.....vrrinsk

Skjult ID med pseudonym gutt fr. 10 aug. 2007 21:32

Herre, i disse dager finner folk tak i mange måneder gamle utbrente tråder.

Frida6: Poenget er ikke at det er dumt å ønske seg noen som er en smule praktisk anlagt og ikke ler så snart han ser en malekost eller en hammer.

Spør deg dog dette: Hvordan hadde du opplevd en profil hvor det står "Hun må gjerne være flink til å lage mat og stelle, rydde, vaske og pynte det fint rundt om i huset".

Å ønske seg "handy-man" og sette det som et kriterie på å være maskulin er ikke stort annerledes enn å ønske seg en husflidig jente og sette det som kriterie på å være feminin.

Det blir paradoksalt i disse likestillingstider.

Men dette teamet er gjennomdiskutert her på forumet, finn på noe nytt å diskutere folkens :)