Alle innlegg Sukkerforum

Møter jo bare damer som har type!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Paladin ti. 29 mai 2012 20:30

Har et litt frustrerende problem i grunn.
Stort sett hver gang jeg møter ei dame som jeg virkelig liker og lett kan bli forelska i, finner jeg ut etter en stund at hun har type.
Pga dette havner jeg ofte i vennefella med damer. Jeg ønsker ikke å ha noen "affære" med noen som er opptatt, så slik blir det da.
Men jeg vet ikke hva det er.
Kanskje det er slik at damer som allerede har type utstråler en selvsikkerhet som jeg syns er attraktiv? Eller kanskje det er slik at de tildigere tar sjansen på å bli kjent med meg, fordi de vet at det uansett ikke blir noe?

En gang begynte jeg å rote med ei dame som jeg hadde hatt "i siktet" en stund. Vi var godt i gang og skulle egentlig gå og finne oss et sted vi kunne ha sex. Plutselig nevnte hun at hun hadde type, og da var det JEG som trakk meg tilbake.
I dag er hun gift med han, og de har 2 barn og eget hus.
Jeg derimot er fortsatt singel, og lurer på hva som er galt. Kanskje jeg bare skulle begynne å gi litt faen i min egen moral, og heller følge det lille hodet istedenfor? Da hadde det ihvertfall blitt noe på meg :P
Kom gjerne med tips og egne historier.

Skjult ID med pseudonym Nref ti. 29 mai 2012 21:17

Gjør du det HER inne også? Ja, DA har du virkelig en egen evne til å dumpe borti feil kvinns, gitt...

Skjult ID med pseudonym Paladin ti. 29 mai 2012 22:35

Hehe, nei gjør nok ikke det her inne ;)

Skjult ID med pseudonym Gilia73 ti. 29 mai 2012 22:38

Så da er problemet løst.. dvs hvis du vil at det skal bli løst ... date single damer her innefra... sats på å få tid til å bli kjent med de ....:))

Skjult ID med pseudonym Paladin on. 30 mai 2012 14:51

Problemet er nok ikke løst. Jeg ser på sukker som et alternativ, men jeg prøver først og fremst å møte damer ute. Det blir dessverre ikke så mye sukker-dates. Nå kunne sutret om at det er mange som ikke svarer på PM, men dette er ikke en sånn tråd :P