Alle innlegg Sukkerforum

Hvordan bruker dere sukker?

Vis siste innlegg
(mann 41 år fra Hedmark) on. 30 mai 2012 21:20 Privat melding

Har dere dialog med noen ofte,eller er dere bare inne og kikker? "snakker" dere med folk dere ikke anser som kjæreste materiale?
Er det stort sett bilder og utseende som gjør at dere tar kontakt eller svarer? Hvis det er andre grunner som avstand eller barn, tar dere og begrunner dette da, eller lar dere bare være å svare ?

Litt nysgjerrig :)

(kvinne 34 år fra Buskerud) on. 30 mai 2012 21:22 Privat melding

Kommer til å høres veldig demotiverende ut:
Jeg snakker med færre kjærestekandidater enn ikke kjærestekandidater. Faktisk forsvinnende få kjærestekandidater. Jeg søker aldri etter menn, jeg klikker meg inn hvis det er noen søte i den visningen til høyre, eller folk fra forumet eller hvis det er noen søte nye brukere.
Aktiv på skravlefronten, ikke spesielt aktiv på grunnen-til-at-vi-er-her-fronten. Burde gjerne vært omvendt eller begge deler, men sånn er det.

Skjult ID med pseudonym Mann28 on. 30 mai 2012 21:35

Det går veldig i bølger. Har sluttet å ta initiativ til kontakt ettersom jeg aldri har klart å skaffe en date på den måten (ei heller meldingsutvekslinger på mer enn 3-4 meldinger). Har vært på date med 6 forskjellige jenter herfra, og da er det etter at jenten har kontaktet meg og jeg har funnet henne interessant. Dette ser ut som å være den eneste måten som fungere for meg (etter litt over 1 år her inne), så får jeg heller bare akseptere at det dermed går litt i bølger med kontakten her inne.

Bilder/utseende + nysgjerrighet fra hennes side er det som gjør at jeg i begynnelsen blir nysgjerrig på å vite mer om henne. Kan fint svare på meldinger fra jenter som jeg ikke ser på som potensielle kjærester, men da blir det bare korte og overfladiske meldinger fra min side. Til jeg enten sier takk for praten, lykke til videre, eller at hun mister interessen. Det skader jo overhodet ikke å småprate litt med forskjellige folk :)

Men dette med at det går i bølger fascinerer meg litt. Kan gå i uker, noen ganger måneder, uten at det er noe lys i tunnelen angående meldingsutvekslinger, men så plutselig er det 2-3 jenter samtidig som kontakter meg. Men det er jo et hyggelig "problem" :)

Skjult ID med pseudonym NN on. 30 mai 2012 21:43

Pr. akkurat nå brukes siden bare til å surfe i profiler og til å lese/skrive litt i forum. Å sende meldinger til damene har jeg gitt litt opp egentlig (vertfall inntil videre). Ikke svar på 100% av meldingene i det siste er ikke direkte motiverende for å skrive mer...

Skjult ID med pseudonym cilia on. 30 mai 2012 21:56

Kvinne her: Jeg har tatt kontakt med noen - stort sett utfra en kombinasjon av bilder/utseende, match og profiltekst, ekstra pluss hvis de har vært innom profilen min noen ganger, for da er de kanskje litt nysgjerrige fra før... Trenger ikke være veldig kjekk, men tiltalende nok... Men har også skrevet med menn jeg synes virker interessante selv om de ikke er kjærestemateriale, de fleste av disse samtalene dør ut, men har fått en "brevvenn" her inne. Ikke alle jeg får svar fra, men noen :) Også får jeg jo noen meldinger, svarer ikke på helt korte fra nesten tomme profiler, og er nok også dårlig til å svare andre jeg finner uinteressante. Om noen har en fin profil og skriver godt er jeg oftest positiv både til å prate og møtes, uavhengig av utseende. Er nok svak for intelligens og godt språk selv om det ikke nødvendigvis blir romantisk kjemi av det.

Skriver noen ganger med flere av gangen, da er det gjerne sånn at jeg har kontaktet én, og så har en eller to til kontaktet meg like etterpå. Andre ganger er det helt stille. Tenker vel at det hadde vært greit om det var stille i lengre tid, men tror jeg har blitt avhengig av den gule post-saken.

Skjult ID med pseudonym kvinne on. 30 mai 2012 22:25

Nå er jeg bare innom og kikker , da jeg dater en kar.

Skjult ID med pseudonym fresh on. 30 mai 2012 22:38

Er litt passiv nå.
Har vært ganske aktiv og datet mange, men ikke blitt noe seriøst.
Har nå begynt å tvile på om jeg skal finne lykken her. Ikke er jeg for kravstor mener jeg selv heller.

Tror det er rett og slett det er sommerperioden som gjør at jeg bruker mindre tid her inne og er heller mer ute blandt venner og kjente. Og man treffer mange via venner.

Men på min aktive periode så var jeg innom de profielene med bilder som appellerte til meg. Så jeg noe interessant, så tok jeg kontakt. Noen avslag i nye og ne men slik er gamet her inne. Men jeg har jo møtt mange fine mennesker her inne som har gjort at jeg har trukket på smilebåndet mange ganger. Jeg har fått bekjentskap og det er kjempehyggelig. Har hatt et par dater som ikke funket helt, men vi har klart å få en fin vennskap ut av dette, og det er veldig overraskende egentlig :0)

(mann 41 år fra Oslo) on. 30 mai 2012 22:45 Privat melding

Nå ville sikker du ha svar fra damene.. Men uansett... Det er jo litt klønete da, man kan jo bare gå etter bilde og tekst i grunn.. Men hva skal man skrive når man kontakter noen? Den er litt lei altså..

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 30 mai 2012 23:47

Jeg bare kikker egentlig. Får aldri mannet meg opp til å ta kontakt. :P

Bilder og utseendet har selvsagt noe å si, men det hjelper lite om jeg syns hun er rålekker hvis jeg ikke føler jeg matcher det som skrives i profilen hennes.
Så det ene klarer seg ikke uten det andre og det er profilen/personligheten som har en fordel.

Avstand har også noe å si. Ikke fordi jeg ikke kan flytte på meg, men snarere fordi at en må være litt realistiske i forhold til førstemøte, datefasen og eventuelt innledene delen av et forhold.

Skjult ID med pseudonym Anaïs on. 30 mai 2012 23:56

Jeg bruker sukker som min mini personlig sukkerverden, d.v.s på følgende måte:
Logger meg inn, konstaterer at jeg, som vanlig, ikke har noen melding og går til listen over besøkende, ser på bilder men tør ikke besøke dem, på tross av at noen av dem ser ganske bra ut :-P Siden jeg er så klønete med disse sidene med mange links og bilder å trykke på, trykker jeg meg feil noen ganger i en profil som jeg ikke har noe interesse for og merker at jeg får et lille angst-anfall...altså, det er jo mitt bilde og profil som har kommet inn i andres sukkerverden og da tenker jeg vel...det er jo alltid hyggelig å få besøk, puster lettet og fortsetter klønete videre mens jeg funderer over om dette systemet er i det hele tatt noe for meg (tross alt er jeg helt ny i dette med nettdating og er i grunnen litt gammeldags når vi kommer til det mellommeneskelige plan)
Etter å ha brukt noen minutter på en ganske ok gjennomgang av grunner for å fortsette her, går jeg inn på forumet og blir der noen minutter, ja...ganske mange minutter på kveldstid egentlig...og ser jeg noe interessant, leser jeg meg gjennom tråden og evt. skriver/kommenterer noe.
Summa summarum er jeg en elendig sukkerbruker. Men har vært her bare litt over en måned, så jeg tror at det er fremdeles håp for meg.
Ellers har jeg sendt 3 førstemeldinger som var egentlig ment som spontane og uskyldige komplementer ang. profilene og har aldri flørtet. Har også svart på nesten alle meldinger som har kommet til meg (veldig få, vel å merke når man tenker på hva andre kvinner får) . Jeg har nok en profil som ikke appellerer til veldig mange, og det synes jeg er godt, for jeg er en raring som letter etter en litt annerledes raring og da snakker vi om ganske få menn her inne. Jeg ser at dette kommer til å ta tid og flere fortløpende vurderinger fra min side. Ellers ingen date ennå :)

Skjult ID med pseudonym Nref on. 30 mai 2012 23:58

Ekte, uforfalsket raring her (rekker opp hånda)! ;-)

Skjult ID to. 31 mai 2012 00:01

Jeg har kontakt med 3-4 menn her inne og har hatt det i noen uker nå, har fått til en fin samtale som flyter godt, så får vi se om det blir noen møter ut av det. Jeg er åpen om at jeg ikke er ute etter noe forhold med det første, men et vennskap kan gjerne få utvikle seg over tid. Det er også ganske mange menn som skriver til meg som aldri får noe svar, pluss enkelte som det bare blir 2-3 meldinger med. Jeg tar kontakt med en mann om utsendet og profilen tiltaler meg.

Skjult ID med pseudonym Snehvit to. 31 mai 2012 00:01

Subber likeom rundt her inne av gammel vane.. Har en del i innboksen som har havnet i vennefella... Så vil tiden vise, da... Jesp... om jeg ikke sovner på veien....
Ser hvem som har bsøkt meg, og titter på dems profiler. Men gjør jo ikke noe med det...ååå er det rart jeg fremdeles er da liksom he he he ...

(mann 30 år fra Vest-Agder) to. 31 mai 2012 16:15 Privat melding

Lagde profilen i natt.
Siden jeg har hørt mye om sukker.no på tv i det sisste.
Så da ble jeg litt nyskjerrig men synest ikke det har vært så bra som folk skal ha det til. (Om det ikke bare er jeg som bruker det feil, er ikke så fryktelig teknisk på data.)

Har prøvd og kontaktet et par men så langt ingen respons.
Ca 50% har lest det jeg har skrevet og ikke svart mens resten har ikke lest enda.
Kan dette være for at bilde mitt ikke er godkjent enda? evt hvordan se om bildet/albumet er godkjent?

Har også prøvd chatten men har ikke hatt noen suksess der enda.

Jeg mener folk burde slutte og være så hoven og istede bare svare ærlig at man ikke er interisert og ønske dem lykke til videre. Evt gi dem en sjangse.

Ønsker dere alle lykke til. :-)

(mann 47 år fra Oslo) to. 31 mai 2012 16:45 Privat melding

Hæ? Finnes det flere bruksmåter enn å skrive på forumet?

(kvinne 37 år fra Buskerud) to. 31 mai 2012 18:00 Privat melding

Jeg kan fint skrive med noen uten at det ligger noe mer i kortene fra min side, hvis det er noe jeg vil kommentere, eller jeg får et spørsmål etc.

Skjult ID med pseudonym Julilys to. 31 mai 2012 18:03

Jeg har sendt mail til tre bildeløse profiler med ok profiltekst. Da ingen av disse svarte meg, gav jeg opp og satser på å bli gammel og ensom alene.

Skjult ID med pseudonym neptjuv fr. 1 juni 2012 00:22

Sender ikke så mye meldinger selv lenger, men svarer på det jeg får av førstemeldinger.
Har kontaktet og hatt samtaler med folk uten noen spesielle baktanker fra min side - mye tørrprat pga kjedsomhet eller av ren nysgjerrighet.

Skjult ID med pseudonym -m- fr. 1 juni 2012 00:32

Er innom å sjekker innboksen svarer på brev, ser på hvem som har besøkt meg, sendt hjerter og er eventuelt innom å titter og kansje sender et hjerte skriver no etc. Eller så er jeg en forum junkie :P Har og vært på noen dater i min sukkertid en av de deitene resulterte i et småseriøst deite opplegg som varte en god stund..ellers vært med på en del felles opplegg som park, greier gokart osv..og fått en del bekjente og venner gjennom her...i tilegg så har det hendt at folk kjenner meg igjen på byen, toget osv og tar kontakt fordi de har sett meg på sukker...eller at de ser meg ute og skriver melding her inne etterpå...noe som jeg syns er litt morsomt i grunn :P

Skjult ID med pseudonym Snehvit fr. 1 juni 2012 00:41

Aetsen!
Velkommen i sukkerverdenen...
De som ikke svarer- drid i dem og gå videre. Det er mange av dem. Bildet ditt er bra, det :) Har opplevd masse rart her inne, kunne skrevet den store stygge sukkerboka om det... Men hold ut, plutselig kommer den blie søde sørlandspiga på markens..og du er " solgt"... Og om hun i tillegg er på sukker, *dobbeltsukk*....

Lykke til ;)

Skjult ID med pseudonym Lillemeg fr. 1 juni 2012 00:58

Jeg trenger å se ham jeg snakker med. Han behøver ikke være billedskjønn, men må ha "noe" som tiltaler meg.
Jeg er mindre interessert i dem uten foto, og om jeg ber dem om å sende bilde i mail, synes jeg de bør være voksne nok til å gjøre det. Jeg gidder ikke ha papirforhold over flere uker og måneder, og så møte opp på date og få bakoversveis av hvem jeg møter!

Å få kort-korte beskjeder som "Hei" eller :-) er veldig feil, for de sier ingen verdens ting om avsenderen. Hva skal jeg liksom svare? Eller om jeg stiller spørsmål og ikke får svar på spørsmålene om ham, da gir jeg bare opp.

Noen ganger når jeg får et hjerte og sender en liten post i retur, så får jeg ikke svar - og da gir jeg bare blaffen i dem. Hvis de er interesserte nok i meg, så svarer de - og med mer enn enstavelsesord!
Hva er poenget med å gi bort hjerter dersom man ikke er interessert i å kommunisere?

Nå er jeg ganske "tøff", så jeg tar initiativ, og sender hjerter, flørter og brev selv om jeg er jente.
Vi får se hvordan det går. Jeg har prøvd nettdating en gang før, i tre måneder, men et annet sted enn her.
Ble ganske kynisk av de tre månedene....

Men, sukker virker langt mer seriøst enn det andre stedet jeg prøvde, så jeg er optimist denne gangen.