Alle innlegg Sukkerforum

Det sies at jenter i 20-åra ikke ser etter menn over 40

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Jalle to. 31 mai 2012 02:11

Ja, nettopp det leste jeg i en annen tråd.

Nå har hun sikkert litt rett i det - det er mer andre veien det går - menn over 40 som ser etter jenter i 20-årene.

Jenter ser nok stort sett etter det "samfunnet" har fortalt dem at de skal se etter. Og da er alder et viktig kriterium. Men de er åpne for å snakke med mange flere enn den samfunnsprototypen. Og de mennene kan legge an på henne og gi henne gode emosjonelle opplevelser.

Og om så den som legger an på henne er en 43-årig kjekkas. På jakt etter en elskerinne og ikke noen mor til sine kommende barn. Det er ikke snakk om å bygge noen fremtid.

Noen jenter lar seg da rive med, og lar mannen ta henne under sine beskyttende vinger og med på eventyr. Så lenge det oppleves som inspirerende, positivt og spennende er hun med.

Andre butter i mot av en eneste grunn, de tenker at aldersforskjellen blir for stor, dette blir helt feil. Og avbryter.

Det jeg lurer på er om det er noe spesifikt denne delen av unge jenter i 20-årene har i mot menn over 40?

Jeg tenker da på de mest velholdte i aldersgruppen. De som er mye bedre trent enn den gjennomsnittlige 25-åring, de som har levd og lever et rikt, variert og spennende liv, som er i lederposisjon blant andre menn, de som har en slags "laidback confidence" og ro og selvsikkerhet som man sjelden ser i 25-åringer, de som kler seg stilfullt, som har levd sunt, og tatt godt vare på hud og hår og fortsatt ser sabla bra ut, og som gjerne er mye mer erfarne, kjenner alle kunstene, og derfor er bedre i senga enn sine yngre versjoner av seg selv. Og som connecter bra på samtalenivå og humor.

(mann 47 år fra Oslo) to. 31 mai 2012 02:17 Privat melding

De har vel ikke nødvendigvis noe imot oss, men vi ER jo tross alt ganske gamle enten vi vi trener for harde førtiårskrisa eller ikke. Er vel strengt tatt ikke noe annerledes enn at få førtiåringer ser etter en partner på seksti.

Skjult ID med pseudonym tuppa to. 31 mai 2012 02:35

Fatter bare ikke hva du skal med en 20 åring utenom sex?

Erfaringsmessig og kvaliteten på sexen er heller ikke nødvendigvis bra.

For å ikke snakke om kommunikasjon, hallooooo dær var det masse å prate om!

Greit å ønske en yngre kvinne, men du kunne vært faren, nei dær går grensa.

Finn noen som er deilig, sporty og erfaren rundt din egen alder.

Det blir saker det skal du se. Masse hotte voksne kvinner vet du ;-)))

Skjult ID med pseudonym Lila to. 31 mai 2012 07:24

TS - hvorfor er det så viktig hva 25-åringer synes?? For meg høres det ut som du har et slags desperat behov etter noen i 20-åra for å få bekreftet at du ikke er blitt gammel eller noe i den dur...

Skjult ID med pseudonym syvendefar to. 31 mai 2012 08:16

Noen damer på 20 (eller 16 for den saks skyld) søker bare spenning/sex, mens andre søker forhold med menn i 40-årene.
Hva med det?
Alder er bare et tall.
Noen damer på 20 kan være like modne mentalt som ei på 30.
En mann på 40 kan være like moden mentalt eller ungdommelig som en på 20 eller 30.
Så det skulle da ikke være noe i veien for å inngå forhold selv om det er litt forskjell i fysisk alder.

Skjult ID med pseudonym Lilleulv to. 31 mai 2012 08:56

Når hun er rundt 60, er du 80. Og sjansen for at du sikler og huden henger rundt deg er stor samma hvor godt du tok deg ut som 40-åring. Hun er ikke pensjonist engang, og gleder seg til alle reiser hun skal gjøre. Og kanskje ikke bare til Costa del sol. Ser du ikke det?

Hvorfor ser du ikke på om kvinner på egen alder er veltrente og sunne i stedet hvis det er det det går på? De antakelig mer å fare med samtalemesig, og har jo også mer seksuell erfaring og burde være bedre i senga - bare sånn for å bruke din egen argumentasjon....

Jeg er jo ikke dummere enn at jeg skjønner hvorfor du ser på unge jenter. Ungdom er tiltrekkende i seg selv.
For menn er det også et merkelig statussymbol å være sammen med yngre jenter. Dvs. kun blant andre menn. Kvinner synes det er patetisk med menn som bytter ut med stadig yngre modeller. Menn lar seg lettere imponere der. En mann på 40 hvis siste kjæreste var 20, har gjort seg selv ganske uinteressant som framtidig partner.

Skjult ID med pseudonym Serena to. 31 mai 2012 09:04

Min erfaring er at menn som stadig jakter på yngre damer gjør det for å få en bekreftelse på at de fremdeles er attraktive og virile. Jeg har selv hatt en elsker som var 20 år eldre enn meg og kan ikke si at det var det helt store. Har hatt bedre elskere som har vært langt yngre.

Hadde jeg møtt en som jeg hadde god kjemi med hvor alt klaffet, men aldersforskjellen var stor hadde jeg ikke brydd meg om det, men jeg hadde neppe valgt han som livspartner siden jeg ikke vil jobbe som geriatrisk sykepleier.

Skjult ID med pseudonym kvinne +40 to. 31 mai 2012 09:09

@Lilleulv
Bra skrevet! Den siste setningen din kan jeg skrive under på. Det er ingenting jeg finner mere patetisk ved en mann enn at hans siste "forhold" var med ei på rundt 20!
Det er også temmelig misforstått fra en del menn at dere tolker dette som at jeg, og en del medsøstre er misunnelige. Jeg finnes ikke misunnelig, tvert i mot! Jeg er av den oppfatning at enhver får gjøre de valg som passer en best. Jeg har vanskelig for å forstå disse valgene, men det er jo mitt problem.
Det jeg finner vanskelig, og litt skummelt her inne er at jeg ikke skal klare å manøvrere unna disse mannfolkene som EGENTLIG vil ha ei på 20! Jeg vil jo ha en på min egen alder, en som vil ha meg som er på samme alder som han selv!

Skjult ID med pseudonym tøffest to. 31 mai 2012 09:19

finnes ikke noe mer ekkelt enn menn i førtiåra som prøver seg på mine døttre 19-21 år,gamle griser som ikke tør være sammen med noen på sin egen alder...ÆSJ

Skjult ID med pseudonym time.. to. 31 mai 2012 09:40

"I 20 årene" er jo et relativt vidt begrep..
Hvis jeg var 20 ville det vært totalt uintressant med en på 43, hvis jeg var 28 hadde jeg kanskje vurdert det.
Men, nå når jeg er 46 er jeg ikke engang i nærheten av å vurdere en som er så mye som10 år eldre.

Folk får gjøre som de vil, men ettersom denne tråden er startet er det kanskje noen vanskeligheter med å få overbevist 20 åringene om hvor fantastisk 43 åringen er;-)
Som det meste annet her i verden styres nok også dette av tilbud og etterspørsel og påvirkes lite av hva vi måtte mene.

Blir igrunnen mer "imponert" over det som for meg høres ut som tanker fra en mann på 75:
"Noen jenter lar seg da rive med, og lar mannen ta henne under sine beskyttende vinger og med på eventyr. Så lenge det oppleves som inspirerende, positivt og spennende er hun med."
Høres ikke i mine ører ut som en uttalelse fra en sprek mann i 40 årene...

Skjult ID med pseudonym Snehvit to. 31 mai 2012 09:48

haha..historien gjentar seg..JEPP, den andre tråden ts fant ordene- ordene var mine! De står jeg for!
MENN ser etter yngre damer, de tror de kan få dem. Damene vil ikke ha dem. De mangler den selvinnsikten de burde hatt, men damene ser det..

Damene vil ikke ha 20 år eldre menn, men menn vil ha 20 år yngre damer. Det nytter lite med 6 pack og bulende muskler når du er 80 og dama er 60. Da sitter han der i vinduet på gamlehjemmet, mens hun fremdeles farter rundt med syklubbvenninner og myser på ungguttene på 40, kanskje..?

Like barn leker best, men det vil alltid finnes unntak. Mannfolka må så gjerne fortsette å leite og tro de finner seg 20 år yngre damer, men det er trolig få forhold av den sorten som varer lenge. Men go on, try.... Så innser de kanskje etter 5 års leiting at drømmedama og sjelefrenden er klassevenninna fra ungdomsskolen. For de tenker på samme nivå..

Sterke ord, kanskje, men på tide å innse at 20 år yngre damer kun søker spenning en stund- ikke et varig forhold. ( pass deg!! Kan hende hun dumper deg til fordel for sønnen din om ikke lenge...!)

Skjult ID med pseudonym Gerimax to. 31 mai 2012 10:43

Så vidt undertegnede kan lese i en travel formidag er svarene ganske like fra damer over 40 i denne tråden .

Ellers er det åpenbart ihvertfall her på "sukker " at alder er et utrolig viktig preferanse for mange , viktigere enn personlig egenskaper .

Skjult ID med pseudonym jente to. 31 mai 2012 10:47

@Gerimax

Tja... Dette er jo en tråd om alder, hvor en mann spesifikt sier han vil ha yngre jenter. Det er vel der alder som tema og viktigste kriterium kommer inn.

Skjult ID med pseudonym Snehvit to. 31 mai 2012 11:03

Kom med en mann på 60 som har så mange flotte egenskaper jeg ikke kan leve uten, så skal jeg vurdere det.. Han blir da sammenlignet med menn på 40... Yeah..med så mange millioner mennesker i verden- sorry- det finnes flere flotte, dog under 60....

Skjult ID med pseudonym Jalle to. 31 mai 2012 11:10

"Greit å ønske en yngre kvinne, men du kunne vært faren, nei dær går grensa."
"Hadde jeg vært 20 år eller i 20 årene hadde jeg syntest det hadde vært kjempe pinlig å vært sammen med en over 40."

Jeg syns ikke dere skal tenke for mye på hva andre syns er "riktig" alder på din partner. Virker som mange (tenker på de i 20-åra som svarer) legger seg mye opp i hva venninnene, familien og samfunnet synes om alderen på partneren hun skal "vise" fram for dem.

Men tenk på de stakkars jentene i 20-åra som endelig har funnet en hunk som forstår dem og ikke engang er kun egoistisk i senga, men gir henne hundrevis av orgasmer hver natt,

og hun ikke kan ta sjansen på å vise ham fram fordi hun er redd for at venninnene skal kritisere henne for valg av mann.

Vi kan ikke glemme at det er sex'en som er limet i forholdet, og om den er bra, da kan det meste annet fikses.

Sett på en annen måte, dette gjelder jo ikke bare mann/kvinne forhold - hvorfor skal ikke Jan Thomas' kjæreste få lov til å kose med mannen han elsker?

Skjult ID med pseudonym Dynamitt to. 31 mai 2012 11:14

Sexen er limet.. wow.. jeg trenger noe mer enn sex i et forhold for å få det til å fungere, gitt......

Ingen regel uten unntak.. Jan Thomas er sikkert lykkelig, han fikk den yngre han søkte.. Se om 20 år om det fremdeler er like hett, det forholdet... Jeg venter på sidelinja, ganske spent..

Hadde en kjendis som var en del år eldre enn meg sett på meg, ja da hadde jeg kanskje logra som en labrador i noen måneder, til se og hør fikk bildene av oss på trykk... så hadde jeg trolig landa etterpå... OG funnet meg en på egen alder...

Skjult ID to. 31 mai 2012 12:26

@jalle

Hehe, hundrevis av orgasmer hver natt.. tror ikke du noen gang har hatt sex jeg. Sitter nok bare her og drømmer...
Jeg har hatt sex med flere menn i 40 årene og kan ikke si at mange av de utmerker seg spesielt på den fronten. Har hatt bedre sex med menn i 30 årene.
Men, tror ikke det har noe med alder å gjøre, mer om personlighet.
Har i tillegg fått større og større tiltro til utsagnet om at skal du få virkelig god sex, velg en av dem som må slite litt mer for damene:-)