Alle innlegg Sukkerforum

Osjlo or bust

Vis siste innlegg
(mann 39 år fra Hordaland) to. 31 mai 2012 14:16 Privat melding

Jeg kommer fra et gudsforlatt sted i Sunnhordaland (som på bokmål vil bli sørhordaland, sør i hordaland der alttså) og de kvinnene som du ser er alle gifte eller trulova. Det er ikke så mye for meg her men jeg havnet tilbake til denne plassen etter studie i utlandet, men jeg har tenkt på dette med å flytte, og siden jeg liker å ha litt kultur rundt meg så hvorfor ikke Osjlo, for her må det vel kry av single kvinner (siden alle bygdene tømmes for damer så antar jeg de havner der, med mindre de er blitt bortført av vesener fra en annen planet).

Så, hvordan er datingscenen i Oslo, rå og brutal eller åpen buffe. Og er det en god ide om en er single og ikke har noe som holder en igjen og bare dra til storbyen, eller er det kansje andre ting en kan gjøre?

Skjult ID med pseudonym Kvinne81 to. 31 mai 2012 14:19

Prøv og feil og vinn!!!

Liker du å finne ro blandt masse folk og trafikk, samt ha mulighet til sjø og natur.. Vel.. da er nok Oslo the place..
Regner med du kjenner litt folk her fra før og.. For det er jo ektra grunn for å flytte :)

(mann 39 år fra Hordaland) to. 31 mai 2012 14:25 Privat melding

Søskenbarnet mitt spiller i band og har budd i Oslo siste 10 årene og har også en kammerat som har budd der en stund og har familie. Eneste jeg har tenkt på er jo at Vestlendinger og Østlendinger er arvefiender men det må vel finnes mer vestlendinger i Oslo enn på Vestlandet så vil vel ikke bli ensom :)

(mann 57 år fra Oslo) to. 31 mai 2012 14:39 Privat melding

Noen finner kjærligheten over alt, andre finner den ikke uansett, så jeg tviler på at Oslo er et bedre svar enn andre steder. I den grad utvalget er bedre her, så er vel også konkurransen større.

Men om andre grunner gir deg lyst til å flytte hit, så bare kom. Vi skjønner de fleste språk og dialekter her borte, bare du snakker sakte og tydelig. Og det er alltid mange som synes akkurat din dialekt er sjarmerende.

(kvinne 34 år fra Buskerud) to. 31 mai 2012 14:44 Privat melding

Vestlendinger får bedre velkomst i Oslo enn østlendinger på vestlandet ;)

Skjult ID med pseudonym Stevia to. 31 mai 2012 14:45

OK, Bene, du er hjertelig velkommen tilbake til Østlandet.

(kvinne 34 år fra Buskerud) to. 31 mai 2012 14:49 Privat melding

Oh, I get that all the time ;) Nei, men helt seriøst! Jeg og en østlandsk venninne har diskutert dette opp i mente flere ganger. Vi har begge bodd noen år i begge byer, og det er ingen som helst tvil om hvor folk er enklest å komme innpå, og hvor folket viser mer interesse og engasjement.

Skjult ID med pseudonym Diaz to. 31 mai 2012 14:49

Osjlo????????Den byen har jeg aldri hørt om gitt:))))

(mann 39 år fra Hordaland) to. 31 mai 2012 14:55 Privat melding

@ Bene og Stevia, der ser jeg kampen er begynt allerede Eastcoast vs. Westcoast :)

@Harald, selfølgelig vil konkuransen være hard men om alternativet er en plass uten damer og en plass med damer så er vel det egentlig enkelt, og jeg vil jo flytte til en plass hvor jeg kan også få med meg andre ting om datingen skulle falle i grus

Skjult ID med pseudonym Stevia to. 31 mai 2012 15:09

@RussM
Det var ikke noen kamp fra min side, bare et forsøk på å trigge Bene til å returnere til Østlandet, siden hun har nevnt på forumet tidligere at hun er åpen for det.

Hvis valget står mellom et hardt marked og intet marked, er vel valget enkelt. Dessuten er jeg ikke sikker på om markedet trenger å være så hardt for deg.

Skjult ID med pseudonym RussM to. 31 mai 2012 15:21

@Stevia

Jeg bare spøkte, skal ikke begynne å sloss sånn med en gang :)

Men det er klart at det strengt protestantiske Vestlandet ikk er like enkelt for folk utenfra, du må huske på det at i Oslo så har dere kalde fine vintre og varme flotte somre, på vestlandet er det kuling og regn i 11 mnd, så er det overskyet i 28 dager og 2 dager med sol og 15 grader, det er klart vi ikke er like blide hele tiden :D

(kvinne 34 år fra Buskerud) to. 31 mai 2012 15:22 Privat melding

hahaha! no shit.