Alle innlegg Sukkerforum

Vær så snill ikke blokker meg før jeg rekker å svare!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym caramell to. 31 mai 2012 23:35

Har nå opplevd flere ganger å bli blokket før jeg rekker å svare. Kjedelig. En mld fikk jeg en morgen, Jeg likte han, og ville ha ro rundt meg når jeg svarte. Dagen etter var jeg blokket. Jeg er jente og kan til tider få litt for mange mld, og da må jeg bruke tid til å sortere. Jeg må tydeligvis være mye raskere når det er uuttalte tidsfrister her. Når det samtidig en en del falske profiler her som blir fyllmasse og skaper både skepsis og usikkerhet, så ender hele greia med å føles som en jobb.

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 to. 31 mai 2012 23:44

Snart ny dag og nye muligheter :)
Ikke tenk på de dustene som blokkerer over en lav sko.

Skjult ID med pseudonym Snehvit to. 31 mai 2012 23:47

Leeer...om de blokker SÅ fort, er det lite å tenke på ;) Nye kommer til..!

Skjult ID med pseudonym -m- to. 31 mai 2012 23:49

uffameien..jeg fikk en gang en sur melding 2 dager etter en fyr hadde sendt melding...nei vel så er du ikke intresert da :( deretter ble jeg blokka...hadde bare ikke hatt tid til å svare..ikke la deg stresse av sånne surpomper du :)

(mann 41 år fra Oslo) to. 31 mai 2012 23:51 Privat melding

Blokking er barnslig..

Skjult ID med pseudonym Blåruss to. 31 mai 2012 23:51

Bruker caramell dukker ikke opp i søket.

Skjult ID med pseudonym Snehvit to. 31 mai 2012 23:55

Tja..vet ikke om jeg syns det er barnslig, men.. Jeg blokkerer de som er ute etter elskerinner, for de trenger ikke ta kontkt med meg. Har ikke noe personlig i mot dem, men det er bortkastet tid.

Blokkerer også de som er direkte ufine, ser heller ikke noe galt i det....

Skjult ID med pseudonym språkpurk fr. 1 juni 2012 07:21

@TS

Ble du blokkert før det hadde gått to dager fra du leste meldingen? Det er jo drøyt! Selv bruker jeg blokkeringsfunksjonen aktivt for å unngå å ha folk som ikke er interessert i onlinelisten min. Dette er mer praktisk enn barnslig, vil jeg påstå. Men jeg gir dem minst en uke på å svare fra de har lest meldingen og synes man bør kunne forvente såpass.

Skjult ID med pseudonym Pedro fr. 1 juni 2012 08:08

Blokkering er praktisk. Da forsvinner dei som er unteresserte vekk fra oversiktene her.
Syns nå ein dags venting var litt vel kjapt... sjølv gir eg folk ca ei uke eller meir, før eg blokkere noen.

(mann 38 år fra Oslo) fr. 1 juni 2012 08:34 Privat melding

Seriøst, hvis han blokkerte deg etter SÅ kort tid, så sier det litt om vedkommende spør du meg! Vi "burde" alle sammen ha et liv utenfor dette her, og da kan det gå et par dager før man for svar.

Men hvis du VIRKELIG likte personen, så er det jo fint å slenge en kort "hei, har ikke tid til å svare nå men gjør det senere" melding! Men da må du jo huske på å gjøre det og! ;)

Skjult ID med pseudonym -m- fr. 1 juni 2012 08:46

bare sånn off topic...
rasec du er superdeilig! ;) måtte bare sies :P

(mann 50 år fra Oslo) fr. 1 juni 2012 08:53 Privat melding

TS
Jeg har fikk ei lite hyggelige melding fra ei dame som hadde meninger om meg hun bare MÅTTE dele med meg. Når jeg så oppsøker hennes profil var jeg blokkert. Da kan man jo ikke annet enn å le av. :))

Jeg har forøvrig aldri blokket, og heller ikke vært frekk mot noen. Akkurat det siste tror jeg nok det er mye av her. Gutter er for eksplisitt og blir fort sure når de blir avvist, mens jenter blir seriøse på grensen til det pretensiøse.

La livet leke! ;))
GOD HELG!

(mann 57 år fra Oslo) fr. 1 juni 2012 10:00 Privat melding

Jeg må innrømme at jeg har blokket mannen med de 1000 nick, etter at han fulgte en debatt inn på melding til meg, og insisterte på at jeg hadde IQ som en undermåler eller måtte bevise det motsatte overfor HAM.

Skjult ID med pseudonym Mummimamma fr. 1 juni 2012 12:26

Jeg blokkerer dem som er uinteressante eller ute etter elskerinne, for da blir det færre navn som kommer opp på listene mine.

Men jeg venter da ganske lenge før jeg gir opp å få svar og blokkerer.

Har blokkert mange.

Skjult ID med pseudonym Grisegrynt fr. 1 juni 2012 12:29

Jeg har blokkert alle jeg. Så er jeg helt trygg her inne:)

(mann 41 år fra Hedmark) fr. 1 juni 2012 13:08 Privat melding

Skulle vært mye enklere å blokkere for å få unna alle de uinteressante profilene. Man kan ved mange profiler plukke de ut bare ved å se på bilder. Dette har ikke noe med pen og stygg å gjøre, men med sine egne preferanser og hva man tiltrekkes av. Hvorfor sitte å bla igjennom en haug med uinteressante profiler gang på gang på gang. Det er jo tungrodd og tidkrevende...

Skjult ID med pseudonym rasec fr. 1 juni 2012 13:11

@-m-, Takk for det, synd du har blokkert meg da! xD

Skjult ID med pseudonym cilia fr. 1 juni 2012 13:12

Jeg har blokkert folk av ulike grunner, de trenger ikke være usympatiske eller ufine i det hele tatt, men å blokkere noen en sender melding til fordi en ikke får svar umiddelbart er jo bare teit. Vil tro fyren ødelegger litt for seg selv - hvis han da ikke finner en som er like intenst på og utålmodig som ham selv...

(mann 50 år fra Oslo) fr. 1 juni 2012 13:17 Privat melding

La folk blokke, være negative og forutinntatt så mye de bare vil. De finner sikkert en partner med sine preferanser de også. :)

Skjult ID med pseudonym Nref fr. 1 juni 2012 13:34

Dere som av en eller annen grunn føler dere forpliktet (hva har han PÅ dere?) til å poste for Gale-Matias (aka "IQ-ikkesmartnoktilåtenkeoverkonsekvenseneforsegselvavdethangjør), dere er KLAR over at han nå er anmeldt av Sukker (ja, han ER faktisk det!), og altså under politietterforskning? Men hvis dere har lyst til å bli en del av denne, så værsågod...

Skjult ID med pseudonym bat fr. 1 juni 2012 13:43

@Nref
Kommer denne innsideinformasjonen direkte fra noen i Sukker?

Skjult ID med pseudonym Nref fr. 1 juni 2012 13:59

Gærninger på nettfora blir nok tatt litt mer alvorlig nå enn før en viss dato i fjor. Og det at vedkommende har "funnet" flere av "sine offer" IRL og fortsatt med å trakassere disse på privaten/jobben i stedet (brev, e-post, telefonering) etter å ha blitt blokka eller rapportert av dem her inne er heller ikke relevant, kanskje..?

(kvinne 28 år fra Vestfold) fr. 1 juni 2012 14:10 Privat melding

Herlighet så hårsåre noen er, jeg fikk ikke svart på en melding da jeg leste den i går og nå er jeg blokkert. Ta en valium a... like greit, ingen match med meg mao.

Skjult ID med pseudonym bat fr. 1 juni 2012 14:19

Googlet litt, og tror ikke jeg har sett noe om at han har blitt anmeldt før.
Og det er sikkert ikke første gang at han trakasserer noen IRL på jobb/privat heller.
(Det er som regel tryggere å være anonym, men han klarer nok å finne folk som det er også.)

Og noe skikkelig ille han hadde skrevet på IRC en gang burde ihvertfall få et etterspill.

Skjult ID med pseudonym Nref fr. 1 juni 2012 14:44

Skjult ID; Jaha, nei... Og du er ikke tilfeldigvis den samme fyren, da jeg vet utmerket godt (fra en JEG har "tillit til", i alle fall) at han med "rompeslikkinga" av og til skriver de aller ekleste kommentarene sine uten nick.. (tips for de som lurer; Del Skult ID's innlegg opp i en linje pr. setning og spe på et ekstra mellomrom (en eller to linjer) mellom de to siste... Busted!)?
Og hvem konkret sin rompe er det som slikkes, om jeg tør spørre?

bat; Vel, ett sted kommer man vel til et punkt hvor alt annet er prøvd uten at det tydeligvis har nyttet? Tålmodighet er ikke en uendelig størrelse hos noen...

(mann 50 år fra Oslo) fr. 1 juni 2012 14:44 Privat melding

Ikke alle er like empatisk og vennlig mot andre mennesker. En av fordelene med Sukker er at man kan lese og tolke personlighetstrekk ved de vi samtaler med.

Blir jeg blokkert uten at jeg forstår helt hvorfor så ler jeg bare. Hvis jeg blir avvist i en flørt takker jeg høflig for samtalen og ønsker personen lykke til videre.

Man må kunne si god dag og adjø på samme måte. Dannelse krever trening og sosial interaksjon. Istedenfor å danne seg negative tankesett, prøv med vennlighet.

@FruGlad
Du har nok rett, det er ingen ting som tilsier at dere kommer til å se hverandre dypt inn i øynene, dusje og gå lange turer sammen og se på OBOS leilighet sammen. Flere som burde tatt en valium. Kanskje de fikk ned nervene. :))

Skjult ID med pseudonym Nref fr. 1 juni 2012 14:47

Skriver under på avsnitt to, Norsugarboy, og hva skal man ellers gjøre? Da var det var jo neppe "den rette" likevel... :)

Skjult ID med pseudonym -Bene- fr. 1 juni 2012 15:15

Enig med Robban...og leser du den uten å ha tid til å svare skikkelig, koster det fire kalorier å skrive et kjapt "Jeg har lest, er ikke overlegen, skriver mer ikveld" eller noe i den dur.

(mann 50 år fra Oslo) fr. 1 juni 2012 15:17 Privat melding

Jeg prøver å tenke at alle har et liv utenom Sukker. Kommer det ikke noe svar så kan det være mange grunner til det.

Skjult ID med pseudonym -Bene- fr. 1 juni 2012 15:19

HVIS man er hypp, selvfølgelig.

(kvinne 28 år fra Vestfold) fr. 1 juni 2012 15:22 Privat melding

Ja, selvfølgelig lar jeg datteren min ligge å gråte om kvelden bare for å svare noen her inne asap. Like greit at de blokkerer meg, er tydelig at de aldri hadde taklet å være andreprioritet. Noe en mann alltid vil være i livet mitt.

Skjult ID med pseudonym -m- fr. 1 juni 2012 15:26

@rasec

i have not ;) -m- er bare nicket mitt på forum var innom deg nå så funka det :P vi hadde sånn lang skravle periode en tid tilbake..nicket mitt starter med m så kansje du husker meg nå :)

Skjult ID med pseudonym caramell fr. 1 juni 2012 15:51

Ja, noen har dårlig tid, og lar seg lett fornærme. Kanskje nettopp derfor dere fortsatt er her...
Fint å se at det ikke bare er meg som ikke alltid rekker/har lyst/har tid til å svare ASAP. Hva om vi snudde litt på våre mønstre og hadde større rom for andres tid og sted. For meg virker det som det handler mer om egen bekreftelse enn en genuin interesse for å få svar.
Noen ganger handler det også om rett anledning til rett tid. Har opplevd å få mld nr 2 før det vekket min nysgjerrighet.

Skjult ID med pseudonym caramell fr. 1 juni 2012 16:04

ok, så interessen må være 100% med en gang, eller så kan det være det samme?

(mann 50 år fra Oslo) fr. 1 juni 2012 16:06 Privat melding

@Pelle
Infantil holdning.

Skjult ID med pseudonym bat fr. 1 juni 2012 16:27

@Skjult ID 16:09
Det han har skrevet her inne og andre steder gir da et grundig inntrykk av ham.
Men hvis du ikke ser det på samme vis, kan du jo sende ham et frierbrev.

Skjult ID med pseudonym S. fr. 1 juni 2012 16:39

Jeg har hatt sånn at profiler uten match ikke vises.( under 70). Kanskje enkelte tror jeg har blokkert dem..men det har jeg jo ikke....på en måte..eller jo..men nei....

Skjult ID med pseudonym Tigergutt fr. 1 juni 2012 16:41

På seg selv kjenner man andre....... så sug meg i ræva!! Egenrådige bortskjemte, bedrevitende kverulanter!!! :)

Noen forventer svar ved interesse , andre er mer laidback , sånn er det bare.
Men de fleste forventer nok svar, hvis de er ordentlig interessert og ser posten er lest . Men hvis vi snakker om kvinnfolk som har en stor jobb med å sortere innboksen, så skjønner jeg at de blir preget av dette...
Men et lite signal om at svar kommer, er da vel f.... ikke så rart å skjønne at man anser som vanlig høflighet. Hvis ikke oser det likegyldighet og overfladisme lang lei hehe

Dette er min litt provoserende holdning, etter å ha kommet i bånn av lista her.

(mann 50 år fra Oslo) fr. 1 juni 2012 18:05 Privat melding

@Pelle
Saklig og voksent svar. :))

Skjult ID med pseudonym Onsing fr. 1 juni 2012 18:25

Genial diskusjon!

Hahahaha mye morsomme personligheter altså.

mvh

En ekte "GaleMathias" ;)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt fr. 1 juni 2012 18:57

Mye greiere å blokkere FØR noen jenter rekker å sende melding. Så slipper folk å føle seg så ille. :P

Skjult ID med pseudonym Nref fr. 1 juni 2012 19:02

Vel, tj. ; Da enten juger mine "kilder" uavhengig av hverandre(!) meg midt i fleisen og jeg kan ikke stole på dem heller, nei... Også "Brøhue" og, ja? Greit, det, din mening, ikke akkurat saklig argumentasjon, gitt. Hva ER så denne "rumpesleikinga", og hvordan arter den seg i praksis mht det jeg sier og mener? Er det bare at du ikke liker det? Da kan man jo ikke kalle det hva som helst heller som detter ned i huet på en, vettu... Så; Eksempler, takk! ELLER har du bare fått meg i halsen og kverulerer dermed på alt jeg sier, gjerne med et kallenavn eller en karakteristikk eller to bare for å gjøre det?

Skjult ID med pseudonym helsprø fr. 1 juni 2012 19:05

Har lest tråden flere ganger nå, men greier fremdeles ikke å få med meg hvilke uttalelser @Nref har kommet med, som kvalifiserer til de uttalelsene enkelte kommer med om hans person?! Lite saklig når man tyr til kallenavn og negative karakteristikker på motdebattanter. Er ikke det sånn unger holder på i sandkassa da??
Tror noen har en barnslig grudge mot hr. Nref.....

Skjult ID med pseudonym Nref fr. 1 juni 2012 19:10

Enkelt(e) har beviselig noen issues med at andre er uenige med en av og til, og tror tj. mente "rævsliking" og "brødhue" og evt. (hvis hypotesen min er korrekt) at man "ikke kan ha tillit til" noe av det undertegnede skriver er ment på rent generell basis... Vel, det får stå for andre enn min sin regning.

Skjult ID med pseudonym skeptisK fr. 1 juni 2012 19:26

@Powpowgutt: Da hadde vi bare fått tråder som "Vær så snill ikke svar meg før jeg rekker å blokkere deg!". Same shit, different toilet.

Skjult ID med pseudonym bat fr. 1 juni 2012 21:21

Vel, venter med spenning på neste innlegg fra mannen-med-de-tusen-nick skrevet fra hans egen profil :)

Skjult ID med pseudonym Dante fr. 1 juni 2012 21:52

@TS

Du kan alltids sende en kort melding som forklarer at du vil svare ordentlig på meldingen senere, når du har tid til å sette deg ned for å gjøre dette i ro og mak - verre er det ikke.

Skjult ID med pseudonym caramell lø. 2 juni 2012 09:59

Når mengden på mld er 20-30 om dagen, er det virkelig ikke bare å sende en kort melding. Ofte er jeg innom i kun noen minutter om gangen.

(mann 38 år fra Oslo) lø. 2 juni 2012 11:42 Privat melding

@-m-, ja det var et spøk med tanke på emnet her! xD men jeg kan desverre ikke huske deg bare ut i fra første bokstaven i nicket ditt, men uansett hvem du er så håper jeg det går bra med deg! :P

Uansett så kan vi alle være enige at folk som er utålmodige her, ødelegger bare for seg selv! ;)

Skjult ID med pseudonym Dante lø. 2 juni 2012 13:39

@caramell

Betyr det at samtlige 20-30 meldinger du får om dagen er meldinger du har lyst til å svare på, men ikke får tid til å svare på?

Det tar ca 15 sek å skrive en melding der du forklarer at du har lyst til å svare ordentlig, men ikke har tid akkurat nå.

(mann 50 år fra Oslo) lø. 2 juni 2012 14:52 Privat melding

@rasec
Du er høflig og ser ut som en kjekk kar. Regner med at du får mer enn nok meldinger.

Til dere alle sammen. Spiller det noen rolle om man sier bare "Hei, jeg liker din profil" i første melding? Enten liker man presentasjonen, eller ikke. Jeg bruker ett minutt til å avgjøre om det er interessant. Dette på bakgrunn av utseende, interesser og livsstil.

Skjult ID med pseudonym ByTheOcean lø. 2 juni 2012 14:55

@TS
Føler med deg, laget et par tråder om Temaet, spesielt det at folk blokker folk for å slippe å bli avvist. så når de tror de skal få et negativt svar så blokkerer de, Det har antageligvis ingenting med deg å gjøre utover at personen som har blokkert deg tror at Det er noe ved han, hans profil meldingen han sendte som gjøre det sannsynlig at du kommer til å svare negativt.

(kvinne 37 år fra Buskerud) lø. 2 juni 2012 17:20 Privat melding

Jeg synes det er festlig med de som bare er ute etter å slenge med leppa, og når man ikke biter på agnet og de ikke får det svaret de vil ha, fortsetter de med enda en spydighet, før de blokkerer deg.
Man kan jo ikke annet enn å le!

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt lø. 2 juni 2012 20:11

@Nosugarboy

Ja, jeg tror det spiller noen rollen. :P
Minstekravet til jentene er at du viser at du har lest profilen hennes, samtidig som du sender avsted en melding som ikke kan forveksles med en masseutsendelsesmail. Men du kan sikkert kopiere 75-90% av innholdet fra mail til mail uten å tråkket helt i baret. :P

Med annet det er noen på forumet eller at det er noen venninner/bekjente. Da blir det fort litt pinlig om to stykker som snakker sammen fikk mail fra deg som var 90% lik hverandre. :P

(mann 50 år fra Oslo) sø. 3 juni 2012 01:41 Privat melding

@Powpowgutt
Er ikke vi menn litt endimensjonale når det kommer til flørt?

Skal man lage en beskrivelse av seg selv, nesten som en "sales pitch", klippe og lime inn heading og bunntekst før Klem .....? Kan vel ikke tenke meg noe mer intetsigende.

Skjult ID med pseudonym reg sø. 3 juni 2012 15:44

Ble litt forundret av den der "Hvor er du fra", men jeg kom på at det ikke er alle fylker som bare har en kommune :)

(kvinne 50 år fra Akershus) sø. 3 juni 2012 17:10 Privat melding

Blokkering ja.. Blokkere de som er ufine.. Og de jeg er inne på og ikke har interesse av.. Så slipper jeg å avvise, om de skulle legge igjen en melding.. Enkelt og greit, for meg iallefall.. Om jeg blir blokkert? Bryr meg ikke.. Regner jo med att det er fordi de ikke har interesse av meg.. En ærlig sak å blokkere..

(kvinne 50 år fra Akershus) sø. 3 juni 2012 17:20 Privat melding

OBS! Glemte tråden.. Blokkere ikke fordi jeg ikke får svar på melding jeg har sendt.. Har ikke opplevd det heller, å bli blokkert etter att melding har kommet til innboksen.. Og jeg svarer alle..

Skjult ID med pseudonym Boble® sø. 3 juni 2012 17:36

Jeg er en av de som pleide å blokke over en lav sko. Grunnen til at jeg gjorde det er at jeg tenkte at alle gjorde det samme som meg. Leste en melding, og svarte med en gang. Etter en stund fant jeg ut at noen leste meldinger og svarte noen dager senere. Jeg trodde det var et tegn på at de ikke var interessert, men det viste seg å være feil.

Men... Det er veldig mange her inne som aldri svarer og da blir det fort gjort å bare fjerne dem som tilsynelatende ikke er interessert. Blokkering er tross alt en veldig grei måte å få vekk "listefyllet" som ikke er interessert. Desverre så er noen av oss utålmodige og vil ha svar med en gang. Neste gang kan du kanskje sende ett kort svar først der du forklarer at du sender ett skikkelig svar når du en gang har tid? :)

Skjult ID med pseudonym 1NyMann4U sø. 3 juni 2012 17:46

Jeg blokkerer ikke de som ikke svarer fort på meldinger. Har opplevd at noen er i gang med et opplegg med noen og derfor ikke svarer. De kan jo komme tilbake igjen, hvis nåværende opplegg ikke fungerer. Så de lar jeg være.

Tror at en del tar det å bli blokkert litt vel personlig :-)

Om jeg blir blokkert, eller om noen aldri svarer på en melding jeg har sendt eller om de sender et standard svar om at vi ikke passer sammen, går egentlig ut på det samme for meg. Det blir ikke noe mellom oss og det er bare å gå videre.

Sender de standard svar uten å ha vært inne på profilen så tolker jeg det som om det er bildet som skremmer de. Går de inn på profilen for deretter å svare avvisende, så tolker jeg det som om det er noe inne på profilen som avgjør. Uansett er det deres valg og ikke noe jeg bør henge meg opp i.

(mann 38 år fra Oslo) sø. 3 juni 2012 18:07 Privat melding

@Nosugarboy, takk for det, men jeg får nok ikke så mange førstemeldinger som du tror. Men i perioder så kan jeg få svar på brevene mine, så jeg har absolutt ikke noe å klage over!

Det du sier om å si til personen at man liker profilen kan bli litt overflødig og kanskje tom kleint hvis det er bare det man sier, selv så presiserer jeg hva jeg liker hvis jeg sier det, f.eks. "jeg liker profilen din godt, særlig musikksmaken din" eller noe slikt.

Når det gjelder tråden så blokker jeg bare falske profiler (MANGE av de her! xD) og profiler der jeg ikke har fått et svar på gaaaaanske lenge, oftere så glemmer jeg at de ikke har svart før jeg rekker å blokkere de! Men jeg bruker notatfunksjonen mer flittig! :)

Skjult ID med pseudonym sta ma. 4 juni 2012 18:37

Ett tips for de som bare leser men trenger uker på å svare, les meldingen når du har tid til å svare?

Er meldingene så vanskelig å svare på at du trenger flere timer for å få tastet ett svar? Hva gjør at man trenger lang tid etter å ha lest en melding?

Man kan vel lage egne meldinger med standardsvar, f.eks med "kommer tilbake med svar når jeg får bedre tid" osv, så vet man at man kommer til å få svar.

Tenk også på det fra andre siden. Hvem virker mest interessert?
Den som svarer deg hver dag, eller den som svarer en gang i uken?
Ofte lurt å prøve å tenke hvordan det ser ut for den andre også før man skriker ut :p

Det har nok ikke bare med redsel for avslag, utolmodighet osv. Det virker jo ikke akkurat som interesse når man tar flere uker på å svare noe så enkelt som f.eks "hvilken rase er hunden din, og hvor gammel" som er relativt kjedelig eksempel :)

Blokkering er da heller ikke å behandle folk dårlig, da kan man vel si det samme om å bruke lang tid på å svare, evt lar vær å svare? Trenger du lang tid på svar, skriv det på 1 minutt siden du faktisk hadde tid til å lese meldingen. Så slipper man problemet liksom :)