Alle innlegg Sukkerforum

Jeg visner uten kjærlighet

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Jente to. 31 mai 2012 23:59

Det er så lenge siden jeg har opplved gjensidig kjærlighet! Mange år.... Og jeg visner litt av det. Preben og andre må gjerne mene at man må trives med livet sitt før man kan vente at andre skal falle for en og gi en kjærlighet. Men det blir jo en ond sirkel. Jeg vekkes til live av kjærlighet. Jeg blomstrer og har mye å gi. Jeg leter etter andre arenaer... men år etter år uten at det blir noe seriøst ut av det?
Nei, jeg er ikke så kresen. Jeg har funnet flere kandidater jeg har villet satse på. Men det har bare ikke blitt noe ordentlig ut av det.
Så hva gjør man for å komme ut av spiralen? MAn skal ikke lete etter noen for å bli reddet heter det. Hvorfor ikke? Jeg visner jo uten kjærlighet...

(mann 57 år fra Oslo) fr. 1 juni 2012 00:05 Privat melding

Det er mang slags kjærlighet, sies det i sangen. Gi kjærlighet til dine venner, og få tifold igjen. Det er en sikker metode, selv om det ikke gir samme boost.

Eller kast deg ut i det, på godt og vondt. Men det er vanskeligere.

Skjult ID med pseudonym Snehvit fr. 1 juni 2012 00:07

@{-------->-----------------------

Skjult ID med pseudonym Lillemeg fr. 1 juni 2012 00:11

Jeg skjønner hva du mener. Jeg merker også at jeg savner den gode tosomheten som bare kjærester kan ha.

Jeg blir mer tiltaksløs og skjødesløs når jeg ikke har noen her for meg.
Det å få stadig påfyll av kjærlighet og flørt er en vitamininnsprøyting uten sidestykke!
Da får jeg unnagjort masse, er kjempeproduktiv ifb jobben, superhyggelig mot ungene....

Noe annet med å gå singel flere år er faren for å bli temmelig sær. Jeg er litt redd for det....
Har vært singel snart et år nå (et halvt år frivillig singel, fordi livssituasjonen ikke ga tid for å lete etter kjæreste).

Skjult ID med pseudonym -Bene- fr. 1 juni 2012 00:13

Jeg synes du skal finne aktiviteter eller kvaliteter ved degselv som gjør at en fyr bare ville vært en bonus i et ellers flott liv :)

Skjult ID med pseudonym -m- fr. 1 juni 2012 00:18

ååååå*kosemoseoverdose* Diger klem til deg TS :) Det hørtes så utrolig trist ut! Men tenk på all den andre kjærligheten rundt deg kjærliget fra venner, familie og ev barn det er jo verdt enormt mye er det ikke? Alle kan føle seg ensomme i blant og jeg skal være så ærlig å si at jeg har kjent på det jeg også..alikevell klarer jeg ikke noe mere enn bare å deite gutter og dumpe dem når jeg får panikk( jau issues med forpliktelse...driiiit) apropo en annen lenger opp her og det å bli sær...tror nok det er fort gjort å utvikle seg selv i sin egen retning når man er aleine og har mere sjans til å utvikle seg som den man er...samtidig så finner man jo på en måte tilbake til seg selv da :) ulempen er at man innser at man egentli ikke vil ha en mann..som jeg sa til veninnene mine her om dagen..med sånne gode venner så føler jeg at jeg ikke trener en mann jeg :) samtidi så er det jo en liten askepott dypt inni meg gjemt inni en mur av forsvarsopplegg da..så kansje..bare kansje kan jeg la en prins slippe helt inn en gang ;P

Skjult ID med pseudonym -m- fr. 1 juni 2012 00:18

trenger...ikke TRENER hehe :P

(mann 45 år fra Oslo) fr. 1 juni 2012 00:31 Privat melding

Kjære kvinner!
Kan jeg få slippe inn; jeg kan fylle ditt vakum - og visa versa...
Mer skal jeg ikke si her, men hundre ganger mer skal jeg si om dere ser også meg og sier hei på deg ;)