Alle innlegg Sukkerforum

Arbederpartiets cv.

Vis siste innlegg
(mann 48 år fra Hedmark) fr. 1 juni 2012 01:59 Privat melding

Arbeiderpartiets sosialminister Aaslaug Aasland, uttalte etter krigen, at hadde åndssvakeomsorgen i Norge vært bedre utbygd hadde ikke så mange meldt seg inn i N.S.
Aaslaug Aasland grep fatt i åndssvakeomsorgen etter krigen.Blandt annet ble 20 lebensborn unger fra godthaab plassert på Emma Hjorths åndssvakehjem .
Norske kvinner som fikk barn med tyske soldater, ble av arbeiderpartiet betegnet som mer eller mindre åndssvake/tilbakestående
Barna de fikk ble også sett på som mindreverdig/tilbakestående.Lebensborn barn ble behandlet uverdig, og enkelte mennesker som gikk forbi kvinner med tyskerunger i barnevognen,spyttet/tisset ned i barnevognene.
De tyske soldatene som disse kvinnene fikk barn ble også sett på som midreverdig fordi de pleide omgang med de tilbakestående
norske kvinnene.

Skjult ID med pseudonym bada bing fr. 1 juni 2012 02:08

Okelidokeli

(mann 33 år fra Hordaland) fr. 1 juni 2012 02:12 Privat melding

@Deadlift,
Ingen tok deg seriøst forrige gang du skrev en masse tråder om dette. Ser ikke for meg at du det går så mye bedre for deg denne gangen...

(kvinne 50 år fra Oslo) fr. 1 juni 2012 12:31 Privat melding

Har valgkampen startet ?

Skjult ID fr. 1 juni 2012 13:24

Njai

(mann 42 år fra Telemark) fr. 1 juni 2012 14:07 Privat melding

Tror ikke dette er stedet for politisk propaganda Ts, men siden vi først er inne på det kan du jo nevne hvilket parti du selv stemmer:)

Skjult ID med pseudonym Nref fr. 1 juni 2012 14:10

Etter ett par andre innlegg å dømme ser det faktisk ut til at han er NS-sympatisør... Noen må fortelle ham at det partiet ikke har eksistert siden mai 1945 (men VIL vi ta livsløgnen fra ham?)..! Weirdo.

Skjult ID med pseudonym Grisegrynt fr. 1 juni 2012 14:12

Oink oink!!!

Skjult ID med pseudonym Enigma fr. 1 juni 2012 14:16

Absurd, virkelighetsfjern ... a "misfit". Skjønt, slike vil jo også ha en kjær(este). Skygger banen ... *grøsser*

(mann 48 år fra Hedmark) fr. 1 juni 2012 16:06 Privat melding

Nei jeg har ikke hatt eller har eller kommer til å få sympatier til N.S, eller andre høyreekstreme grupper eller organisasjoner.N.S begikk forbrytelser mot den norske sivilbefolkning under andre verdenskrig, og dette ble de straffet for.Men dette fritar ikke norske myndigheter for å stilles til ansvar for overgrep mot tidligere N.S medlemmer og deres familier.Det fritar heller ikke myndighetene for å stilles til ansvar og gjøre opp for seg for måten lebensborn barna og deres mødre ble behandlet på.Enkelte lebensborn barn fikk 75000 kr kr i erstatning for et ødelagt liv,dette var kanskje for mye?det hadde vel greid seg med halvparten.
Om mine innlegg her på forumet har blitt oppfattet som politisk propaganda så er det feil,om andre her inne på forumet har lyst til å vite mere om Norges mørke historie, så finnes det mange arkiver med fakta kunnskap.
De som ikke vil vite sannheten, kan fortsette å lese VG og DAGBLADET.

Mine innlegg her på forumet er ikke politisk-propaganda men faktiske ting som har skjedd i Norge.
Selv er jeg politisk uavhengig og stemmer ikke på noe parti.

Til slutt vil jeg takke Arbeiderpartikvinnen som skrev til meg å stemplet meg som farlig, dessuten var jeg en psykopat og narrissist.

(mann 42 år fra Telemark) fr. 1 juni 2012 16:34 Privat melding

Da er du uavhengig av veier, sykehus, strøm og alt som har med politikk å gjøre også da eller?

Skjult ID med pseudonym Grisegrynt fr. 1 juni 2012 16:38

Oink oink!!! Deadbeat, sorry, mener Deadlift. Dette er et sjekkested og forum tilhørende det. Hva surrer du med slik her inne for da? Glemte du den grå pilla i dag?