Alle innlegg Sukkerforum

spare time....

Vis siste innlegg
(mann 33 år fra Akershus) lø. 2 juni 2012 08:03 Privat melding

Florida eller Las Vegas? Har to uker men lite forberedelse...hva skal jeg velge?

Skjult ID med pseudonym Puslespill lø. 2 juni 2012 08:19

Florida Keys anbefales. Der kan du rocke når du vil og slappe helt av når du vil. Vegas er kult, det, men litt oppskrytt. En helg var mer enn nok for min del. Depends on what u r looking for.

Skjult ID lø. 2 juni 2012 08:30

Florida. Flere muligheter både til by og strand. Key West skal være bra, og da kan du jo dra til Miami og andre steder litt lenger nord.

(mann 44 år fra Oslo) lø. 2 juni 2012 09:46 Privat melding

Er dyrere å reise til Las Vegas siden det ligger på andre siden av kontinentet, og Las Vegas er en en by midt i ørkenen. Florida er jo en hel stat med mange byer, deriblant Miami og Orlando..

(kvinne 37 år fra Oslo) lø. 2 juni 2012 11:11 Privat melding

New York!
Eller L.A.

Skjult ID med pseudonym NN lø. 2 juni 2012 11:16

Har hørt mye positivt om Orlando. Visstnok et greit utgangspunkt for flere av de store attraksjonene der borte.

Skjult ID med pseudonym Blåruss lø. 2 juni 2012 11:23

Florida er bra. South Beach er verdt et par tre dager med party før du blir lei. Veldig moro frem til det. Det har den "Anything goes" holdningen og menneskene du kun trodde fantes på TV. Stranden er flott og det er drøssevis av amerikanske damer som er der for å feste og pule natt i fra modelvakre til sånn medium fine. Veldig mye bare kropper folk viser frem. Er du slabbedask vil du føle deg ekstra ille der. Lei en cab og kjør ned til Florida Keys. Dritfet tur på lange broer ute i havet. Stopp og se på aligatorer osv :) Husk masse solkrem med høy faktor og smør deg ofte. Gjerne hver andre time. Brukte selv faktor 30 og ble nesten svart!

God tur, ikke ta med dame. De er det rikelig av.