Alle innlegg Sukkerforum

Tafsing...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym max-mekker lø. 2 juni 2012 20:41

Hva om du er ei jente, du står f.eks på en tettpakket buss å så kjenner du ei hånd på rompa di....
Hva gjør du ? :)

Skjult ID med pseudonym Kirsebær lø. 2 juni 2012 20:44

Klyper tilbake eller snur meg og fiker til personen.

Skjult ID lø. 2 juni 2012 20:48

Spørs hvilket land det er i / hvem som tafser. Har sendt 1 stk på akutten etter tafsing på rumpe/pupper i utlandet. De andre gangene har de løpt for fort. Damn.

Skjult ID med pseudonym helsprø lø. 2 juni 2012 20:55

Er ikke spes sjenert, så jeg hadde nok snudd meg rundt og tatt et solid tak i synderens midtseksjon, legg til en kraftig vridning og vedkommende har lært at tafsing er forbudt. Enkel dressur: negativ oppførsel gir negativ feedback.
Det er ikke lov å tafse før jeg gir tillatelse til det.

Skjult ID lø. 2 juni 2012 21:07

Hadde bare spredt bena litt ekstra så han kunne kommet bedre til i det aller helligste:):)

Skjult ID med pseudonym sirene lø. 2 juni 2012 21:09

Hehe...."synderens midtseksjon" faktisk, så pent sagt ;-)

Tror jeg kanskje bare hadde latt det passere og heller forsøkt å vri meg litt unna? I en tettpakket buss kan det jo være litt vanskelig å vite hvem som er klåfingret? Dumt å beskylde og straffe en uskyldig.
Men dersom det er helt tydelig hvem som gjør det, er jeg ikke fremmed for å si ganske klart ifra, jeg kan være litt skarp i kommentaren (har jeg hørt) ;-)

Skjult ID med pseudonym Line lø. 2 juni 2012 21:18

jeg hadde nok forsøkt å spre beina litt slik at rumpeballene skilte seg litt i håp om at han skulle berøre "godsakene" litt! Og i det han traff riktig, så hadde jeg stønnet høyt og ropt: MEEEER, ikke STOPP!

Skjult ID med pseudonym Rocky lø. 2 juni 2012 21:21

Jeg ville blitt faen så overrasket om jeg var en jente.

Skjult ID med pseudonym sur lø. 2 juni 2012 21:21

Hadde blitt forbanna og trist. Mest trist på vegne av verdens hankjønn og hvor primitive og dumme rasen kan være.

Skjult ID med pseudonym Line lø. 2 juni 2012 21:46

Jenter da, vi sier jo ikke nei til litt hverdagstafsing? ;) Kjedelig mine medsøstre er assa,,

Skjult ID med pseudonym lusa lø. 2 juni 2012 21:51

Napper frem kjevla fra veska og klubber han rett ned.

Skjult ID med pseudonym JSSJ lø. 2 juni 2012 21:52

Helt enig Line!!!
JA til mer hverdagstafsing!! :D
Æ hadde vertfall tatt det med et smil. Kisen har no gøts da i det minste ;)

Skjult ID med pseudonym HerrFekt lø. 2 juni 2012 22:15

Hadde dere stått på 32-bussen mellom Ladegården og Nationanteateret i rushtida så garanterer jeg dere at det ville vært et kjærkomment avbrekk fra monotonien uansett hvor ekkel fyren var. Selv JEG ville satt pris på det.

Skjult ID med pseudonym Pedro sø. 3 juni 2012 09:53

Til dere som VIL ha mere tafsing... Kor går grensa da?

Skjult ID med pseudonym JSSJ sø. 3 juni 2012 09:57

Et lite klaps på stumpen eller et lite stryk over ryggen synes æ e helt greit. ;)
Å bli ufrivillig befølt på intime plasser er IKKE greit.

Skjult ID med pseudonym Lowry sø. 3 juni 2012 10:06

Be heller med på en tafsedate.
(Et nytt sammensatt ord, googlet opp, og kun sett en annen sukkertråd.)

Skjult ID med pseudonym ijUkulele sø. 3 juni 2012 11:03

Har skjedd, men jeg flyttet meg bare vekk. Busser er ingen god plass å konfrontere folk på!

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 sø. 3 juni 2012 11:20

Bare lurer, syntes dere jenter det er greit å ta på gutter slikt, og visst han ikke hadde likt det hadde dere tålt og fått høre det tilbake?
:)

Skjult ID med pseudonym Shane sø. 3 juni 2012 11:24

Jeg vil på tafse-DATE! ;))

Skjult ID med pseudonym Gilia73 sø. 3 juni 2012 11:37

Jeg syns ikke det er greit å bli tafset på, eller tafse på andre som er fremmende. Det er et brudd på intimsone, og respektløst. Det er også en måte å vise makt på som ikke er greit. De gangene det har skjedd har jeg markert det høylytt, og skapt en like ubehagelig, pinlig opplevelse for tafseren som han gjorde for meg.
Min datter på 15 var på haloweenfest og danset med en gutt som tafset.. Det var det mange gutter som gjorde med andre jenter og på den festen, uten at jenta syns det var greit... men igen gjorde noe annet enn å vri seg unna, eller le nervøst. Min datter har lært at hennes kropp er hennes, og hun må tillate andre å tråkke inn på hennes intimsone når det er greit for henne. Jeg var veldig stolt når hun fortalte at hun dyttet gutten bort og sa høyt at når han klår på henne uten at hunhar sagt det var greit, kunne han bare glemme å få danse med henne...

Lett å fjase dette bort, og er det nå så farlig .. JO det er faktisk ikke greit at noen tar seg til rette med en annens kropp.. og det er faktisk det som skjer ved tafsing påTS sitt eksempel..

Skjult ID med pseudonym ijUkulele sø. 3 juni 2012 11:38

Hadde aldri tatt på rumpa til en jeg ikke kjenner på en trang buss! - hvorfor sku jeg det??!

Forøvrig høres tafsedate ut som en god trend :-)

(mann 57 år fra Oslo) sø. 3 juni 2012 11:55 Privat melding

Jeg konstaterer at å tafse på ukjente kvinner på buss eller bane er risikosport. Og jeg er nok ikke blant dem som driver med sånn sport. Har en del sperrer i meg som gjør det uaktuelt.

Men, som mann, tror jeg hadde taklet det om noen tafset på meg :-)

(kvinne 45 år fra Buskerud) sø. 3 juni 2012 12:05 Privat melding

@tj hehe .. Ja men selv oss som har former må kunne få lov å velge hvilke hender som skal få lov å berøre våre "hyller" :)) Og er rart hvor lite morsomt det blir for den mannen som får spottlight på sin aktivitet... Sier meg at et sted langt inni han viste han at han tok seg til rette og var ute på moralsk hengemyr ..

Og hvorfor!! Trenger du noen å ta på, så spør? Syns du at en kvinne er vakker så si det! , kanskje du til og med får en klem.

Jeg tror det med tafsing ikke har noe med behov for kroppskontakt, eller at den som tafser bare syns hun var så vakker og deilig at han ikke kunne dy seg.. Jeg tror det handler om menneskesyn, og syn på kvinner som objekt.. Ville den mannen som tafset på meg, syns det var greit om min bror tafset på han kjæreste, mor, søster eller datter?? Neppe.

Et så forkvaklet menneskesyn, og dobbeltmoral trenger spottlight på seg ... Alle mennesker fortjener respekt , også fremmende jenter og kvinner ..

(mann 57 år fra Oslo) sø. 3 juni 2012 12:29 Privat melding

@Gilia
Du har helt rett i det med menneskesynet. Hører ellers av og til historier som tilsier at tafsing er noe alle kvinner opplever, uansett utseende. Så der er det vel en slags utseendeblind fjernhet fra normal høflighet.

Ellers tror jeg det er noe med kjønnsrollene som gjør at man ikke tafser på kvinner, mens vi single menn er så lite utsatt for tafsing at vi er sikre på at vi skulle taklet det greit.

(kvinne 45 år fra Buskerud) sø. 3 juni 2012 12:39 Privat melding

Tror faktisk mange menn og vile opplevd det som ubehagelig hvis de ble tafset på... Er jo vanligvis ikke de vi ville syns det er greit tar på oss som gjør det på denne måten...Og det er jo ikke som om de tafser deg på skulderen.. De går rett mot intime soner . Ser for meg en ung, litt sjenert gutt som blit klådd på understellet av en kvinne han syns var motbydelig.. tror ikke han hadde rop YEA!!

(kvinne 37 år fra Buskerud) sø. 3 juni 2012 12:50 Privat melding

Jeg er fint i stand til å gi klar beskjed om hva slags oppførsel som ikke er akseptabel, og det hadde nok vedkommende fått beskjed om med store bokstaver. Jeg bestemmer hvem som skal få tafse på meg, ingen andre. Basta:)

Skjult ID med pseudonym Lowry sø. 3 juni 2012 13:04

Bare vent, snart får sikkert også Egypt omtrent samme type religiøst politi de har i Saudi-Arabia og Iran, og da blir det nok snart slutt på det.

(kvinne 45 år fra Buskerud) sø. 3 juni 2012 13:15 Privat melding

Jeg har reist mye i midtøsten, og tafsing har ikke tatt slutt i Iran @lowry. De religjøse lovene har bare gjort segregeringen mellom kjønnene enda mer og objektivsering er helt vanlig. Men kan man kodeksen er det lettere i slike land å få menn til å holde fingrene av fatet

@mymy , hvis du opplever noe tilvarende en annen gang, vil jeg dele hva min søster ( oppvokst flerkulturellt ) gjorde i Egypt i vinter.. Hun og hennes kjærestes datter gikk i basaren.. En ung gutt kom og ble nærgående og slengte en seksuell bemerkning. Min søster stoppet opp og så på han, og på de eldre mennene som sto rundt .. Hun sa " ville du sagt dette og gjort dette mot din søster? " Hun plasserte seg selv og kjærestens datter inn i familie hirarkiet og bort fra objekt kriteriet.. Alle de eldre menne kjeftet volsomt på gutten , og rykte spredde seg forran de mens de gikk, og alle andre bod eiere smilte og nikket høffelig mens de gikk videre på basaren ..

(kvinne 48 år fra Oslo) sø. 3 juni 2012 14:19 Privat melding

Er det en ukjent mann ville han ha fått en høyrehook så det sang rett i bjellene, kort prosess, for slik respektløs oppførsel forstår kun ett språk!

Forøvrig veldig riktig det Gilia73 sier og det er veldig opp til oss selv også om vi er i Midtøsten eller andre land/verdensdeler med strengere/annerledes kodexer enn vi har her hjemme på berget. Kler man seg og oppfører man seg som en lady innbyr man til respekt og får gå i fred. Jeg har bodd og arbeidet i Midtøsten i flere år og har aldri opplevd ubehagelige episoder. Desverre er der en del som glemmer at man skal innrette seg etter de kodexer som eksisterer i det landet man befinner seg i og havner i dumme situasjoner som lett kunne vært unngått... Og det er ikke alltid klesstil som er det som trigger, men det kan være øyekontakt, et smil på feil sted. Jeg sier ikke at man ikke skal være hyggelig, det kan man for all del, og det er jeg selv... Men der er en fin balanse.... Er ikke en dårlig investering å sette seg litt inn i land man drar til, kultur og kodexer, det vil gjøre oppholdet mye mer behagelig, og viktigst av alt er kanskje å huske å ikke se på landet med norske øyne, men med innbyggernes øyne... Da vil nok du få noen helt nye perspektiver ;-) just saying ;-))

Skjult ID med pseudonym -Bene- sø. 3 juni 2012 14:21

Skal ikke kimse av litt tafsing.

Skjult ID med pseudonym øst sø. 3 juni 2012 15:20

blir ofte tafset på jeg i pattaya:)

Skjult ID med pseudonym H.hviskern ma. 4 juni 2012 17:38

Hmmm, satt i midten på 3 setern på toget nettopp, close up to ei egeberte i 30 åra som satt i telefon pratet fag og masserte både sitt og til dels mitt hår mens hun satt der dypt konsentrert.
Nummeret før jeg tok over massasjen og strigling av hennes flagrende hår.

Godt det ikke var på vei til lystig lag en fredags kveld, hadde vel endt i "en diger blå en"

Skjult ID med pseudonym lashes ma. 4 juni 2012 18:01

Ja til hverdagstafsing/kosing av kjentsfolk. Nei til tafsing av ukjente på offentlige plasser.

Skjult ID med pseudonym tuppa ma. 4 juni 2012 18:04

Står i bussen og en taffser meg på rompa.
Jeg snur meg og ser den deilige, kjekke mann som ser meg rett inn i øynene.
Jeg sier, kjentes den bra ut!!!
Han smiler og sier ja, og jeg sier tenkte meg det, og snur meg tilbake.
Lurer på hva skjedde videre?

Skjult ID med pseudonym sta ma. 4 juni 2012 18:18

Jeg tafser mest på meg selv, for da vet jeg hvordan jeg liker det.
Litt verre når man tafser på noen man ikke kjenner, hva liker de egentlig. Er det ufint å spørre hvordan de liker å bli tafsa på før man begynner?

Skjult ID med pseudonym Nref ma. 4 juni 2012 18:34

Jeg synes at det siste du nevner der, sta, bør være et minstekrav FØR man begynner å tafse på ukjente, ja... Man er da "høflig"..? ;-)

Skjult ID med pseudonym Line31 ma. 4 juni 2012 18:35

Pleier leite etter seter hvor det sitter mannfolk, helst av den kjekke sorten. Jeg elger meg innpå og blir sittende til de har gått av, i håp om litt kroppskontakt. Kan aldri tru dem har noe i mot det heller....

Skjult ID med pseudonym Kman ma. 4 juni 2012 18:38

Savner virkelig en slik "LIKER" knapp her :P hahaha

Skjult ID med pseudonym sta ma. 4 juni 2012 18:39

Awww hvor er du når jeg tar bussen Line31, er bare å tafse på meg, jeg liker det godt altså.

@Nref: Klart er man høflig "likte du at jeg strøk på skrå over rumpen din? eller like du det bedre om jeg griper og klemmer litt? " :p

(mann 47 år fra Oslo) ma. 4 juni 2012 18:41 Privat melding

Opplevde en gang å bli solid rumpegrafsa på Kristiania Bar og Cafe. Levde på det i omtrent et halvt år etterpå.
Eller forresten: Sitter jo fortsatt her og skryter av det, og det er nesten to år siden nå.

Skjult ID med pseudonym -Bene- ma. 4 juni 2012 18:47

Er det ikke litt masete, tj

å skrive slik med masse

linjeskift mellom setningene

?

bare lurer

Skjult ID med pseudonym -Bene- ma. 4 juni 2012 18:50

Okidoki :)

(mann 38 år fra Akershus) ma. 4 juni 2012 19:38 Privat melding

:-) Hei :-)

Skjult ID med pseudonym Line31 ma. 4 juni 2012 19:48

Sta...*smask*....

Skjult ID med pseudonym tuppa to. 7 juni 2012 07:46

Haddee vært helt greit om noen hadde kommet og taffset på meg nå her på morgenen :-P