Alle innlegg Sukkerforum

Redd for sterke kvinner...?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Kvinne lø. 22 april 2006 20:55

Lurer noen ganger på hva gutta leter etter..... Bimbo eller selvstendig kvinne med egne meninger og intelligens??

Noen tanker der ute?

Skjult ID med pseudonym kvinne 2 lø. 22 april 2006 21:09

Tips: Ikke bruk energi på de som er overflatiske

(kvinne 37 år fra Oslo) lø. 22 april 2006 21:15 Privat melding

Det der tror jeg ikke er kjønnsbestemt. Det finnes jenter som bare vil ha overflatiske gutter også. De guttene som man finner ut er på jakt etter overflatiske jenter er vel i grunn ikke ute etter en kvinne, men bare "noen for en kveld"? Jeg tror egentlig ikke gutter er seriøst ute etter bimboer.

Skjult ID med pseudonym Kvinne lø. 22 april 2006 21:16

Du har nok rett der.......:-)

(kvinne 37 år fra Oslo) lø. 22 april 2006 21:44 Privat melding

Håper du finner den rette :)

Skjult ID med pseudonym Mann lø. 22 april 2006 22:44

Mange, uansett kjønn, ser på dette forumet som noen spennende. En lager en profil ut fra hvordan dagsformen er den dagen. Så ser man hvem/hva man får en "match" med. Får et kick av å flørte i meldinger og så faller illusjonene til jorden når en av partene faktisk gir uttrykk for noe seriøst.
Det er ihvertfall min teori.
Har selv opplevd det med noen jenter/kvinner her.

Skjult ID med pseudonym Mor-til-1 sø. 23 april 2006 10:27

Jeg skjønner jo at de gutta som bare er på jakt etter en overfladisk flørt bryr deg mest om det de ser utenpå og ikke så mye om det som er inni.
For dem er det vel ikke nødvendigvis så interessant med en dame som er selvstendig og vet hva hun vil her i livet. Gjerne med bra jobb, hus og bil, og kanskje også barn.
Men jeg innbiller meg at det også finnes en del menn her inne som foretrekker sånne verdier?

Skjult ID med pseudonym Billa sø. 23 april 2006 11:38

På byen spiller det ingen rolle så lenge hun blir med meg hjem. I et forhold vil jeg ha en selvstendig og likeverdig partner..

(mann 52 år fra Oslo) sø. 23 april 2006 12:21 Privat melding

Hva ver enkelt ønsker seg er vel forskelligt fra person til person. Jeg ønsker meg ei jente som ikke er for kravstor. Ei jente som er snill og grei. I min drøm skal hun være blond og slank, men det er min drøm. Tror ikke hun er sånn lengre, for nå har jeg søkt så lange ute å finne henne at jeg begynner å miste troen på at hun finners
Hilsen knerten65

(mann 52 år fra Oslo) sø. 23 april 2006 12:23 Privat melding

Hva ver enkelt ønsker seg er vel forskelligt fra person til person. Jeg ønsker meg ei jente som ikke er for kravstor. Ei jente som er snill og grei. I min drøm skal hun være blond og slank, men det er min drøm. Tror ikke hun er sånn lengre, for nå har jeg søkt så lange ute å finne henne at jeg begynner å miste troen på at hun finners
Hilsen knerten65

Skjult ID med pseudonym kvinne sø. 23 april 2006 20:37

For å være helt ærlig skreller jeg vekk 90% pga utseendet.
Mulig noen mener det er overfladisk, jeg kaller det kresen og ikke desperat.

Skjult ID med pseudonym mozart ma. 24 april 2006 01:50

Herre gud hvor overfladisk kan man være da, hva er hensikten med å skrelle vekk 90% pga utseende , og du kaller deg kresen, hehe.. Det er vel grunn til at du er singel da LOL.. Det er ingen automatikk at de peneste er de beste partnere som mange, kanskje særlig damer har en tendens til å tro dette da..

Kall meg gjerne spesiell, men jeg liker best sterke kvinner med en artig personlighet som man gjerne kan diskutere det aller meste med. Ett godt utsende er ingen ulempe, men ingen nødvendighet. Spør du meg.. Jeg liker også i høyeste grader damer med karriere og ambisjoner. Det blir jo fort litt kjedelig hvis dama mangler totalt ambisjoner i livet da.. Men det er jo meg da..

(kvinne 39 år fra Oslo) ma. 24 april 2006 09:49 Privat melding

Hvordan kan man ha et forhold til noen man ikke er fysisk tiltrukket av? Klarer du virkelig det kun ut fra personligheten?

Skjult ID med pseudonym mozart ma. 24 april 2006 10:46

Spennende spørsmål da Moak... Som regel så er man jo fysisk tiltrukket da..
Men hvilke preferanser man har på dette er jo forskjellig da..
Så derfor derfor så er det vel litt vanskelig å svare på det da...
Ofte så vet jo muligens ikke dette før man har prøvd heller, utseende forteller kun en brøkdel om hvordan er person er da..

Selv om at det er enkelt å skrelle borte personer på grunn av utseende, ja selvsagt, men er det smart det er uvisst da, hvis begge personlighetene stemmer godt overens så hvorfor ikke. Den som inten prøver, intet vinner heter det vel gjerne..Og da er man ikke desperat da..

(mann 42 år fra Rogaland) ma. 24 april 2006 14:47 Privat melding

Hva er en sterk kvinne? Jeg har vært på dates med kvinner som prater i det vide og det brede om hvor sterke de er og om deres intelligente og selvstendige meninger. Det er ikke en styrke i mine øyne. Det tolker jeg bare som tegn på usikkerhet og et ønske om at noen skal bekrefte deres (usikre?) syn på seg selv. Og så har du de som på død og liv skal være så "selvstendige" at de minner mer om barn i trassalderen. Ingen av delene finner jeg særlig tiltalende, men til spørsmålet: jeg liker en sterk kvinne. En kvinne jeg anser som sterk.

Skjult ID med pseudonym fellesskap ma. 24 april 2006 16:25

Etter noen lengre forhold bak meg med helt klart intelligente og selvstendige kvinner, er jeg vel nå kommet til at det kanskje hadde vært greit med en bimbo! En som kanskje ikke hele tiden stiller krav, skal ha sin frihet og uavhengighet, tid til selvrealisering osv osv. Trodde ærlig talt at jeg ikke ville komme dit, men etter å ha lest en del kvinners innlegg, blir jeg mer og mer overbevist om noe av grunnnen til alle skilsmissene! Vet det finnes unntak, har truffet noen riktig hyggelige kvinner her. Det finnes sikkert mange drittsekker av menn, men hvis kvinnene er så selvstendige og tøffe som de gjør inntrykk av, klarer de sikkert å håndtere det! Lenge leve ego-samfunnet!

Skjult ID med pseudonym Kvinne ma. 24 april 2006 18:31

Med sterke kvinner mener jeg at man faktisk har trygghet nok i seg selv til å vite at man er bra nok og faktisk ikke behøver bekreftelse fra partner hele tiden. Sterk betyr jo ikke at man ikke behøver andre mennesker. Tror at vi alle er sårbare og har et genuint ønske om å bli elsket av noen.

Mange av oss er muligens mer opptatt av å lete etter den perfekte partner, når vi kanskje heller burde lete etter den rette partner.

Skjult ID med pseudonym mozart ti. 25 april 2006 02:15

Jeg tror nok du er inne på noe der ja #Kvinne#

Kloke ord fra en sannsynligvis klok dame..

Skjult ID med pseudonym en mann ti. 25 april 2006 12:36

Jeg har hørt mange omtale kvinner jeg synes er sterke og selvstendige som bimboer. Mange sterke og selvstendige kvinner er også vakre. Hvis jeg prøver meg på en kvinne som ikke er interessert i meg, holder hun ofte samtalen på et overflatisk plan. Jeg tror ikke det er fordi hun er overflatisk, men fordi hun ikke vil invitere meg tettere inn på seg. Dessuten, hvor fristende er det ikke å kalle en dame man har blitt avvist av for en bimbo? ("Jeg er ikke såret, hun var bare en dum bimbo....")

Det er også mange kvinner som nesten foraktfullt kaller andre (vakre) kvinner for bimboer. Kanskje det er fristende å kalle en dame som kan velge å vrake i alle de typene du er interessert i for bimbo?

Skjult ID med pseudonym Kvinne ti. 25 april 2006 20:28

Jeg har ikke i mine tidligere innlegg sagt at smarte kvinner ikke kan være vakre, det finnes veldig mange smarte og vakre jenter der ute. Liker å tro jeg er i den kategorien selv.

Smarte jenter vet å sette pris på vennskap og samarbeid med andre jenter. Både privat og i arbeidslivet. Hvis noen kvinner er, som en mann sier, foraktfulle mot "vakre" kvinner - ligger nok heller andre grunner bak.

Skjult ID med pseudonym en mann on. 26 april 2006 17:09

Jeg har ikke mistenkt deg for det heller, Kvinne. Det ligger som du sier grunner bak. Misunnelse, sjalusi, bitterhet, etc. Jeg hører mange kvinner omtale vakre kvinner som bimboer, og eldre damer som omtaler unge kvinner som enkle og dumme. Unge kvinner omtaler eldre som desperate, etc. Kvinne er kvinne verst....

(mann 42 år fra Rogaland) on. 26 april 2006 17:55 Privat melding

Kvinne, da har vi iallfall samme syn på hva styrke i en person kan være.

Skjult ID med pseudonym Mann34 to. 27 april 2006 09:38

Hvorfor sitter en sterk og vakker kvinne her inne og lurer på hva menn vil ha? Og hvorfor har hun så problem med å finne den rette? De sterke og vakre kvinnene jeg kjenner er allerede opptatt. :)

Jeg har møtt endel jenter herfra, og de er utelukkende ute etter seriøst forhold, helst med en gang. Det er ikke noe galt å være ute etter et forhold, men ha da litt tålmodighet, og ikke gå for første og beste. Hvor skremmende er ikke det for en mann? Er det flere av guttene her som har opplevd dette? Og hva tenker dere om det?

Jeg sletter meg herfra om ikke så lenge, fordi det har ikke skjedd at jeg har kommet over en kvinne etter mine "krav". Jeg har til gode å møte en "sterk kvinne". Har forresten til gode å møte en bimbo også. Jeg syntes Sukker grått. Det er gjennomsnittet av befolkningen. Folk som blir borte i mengden.

Mann34

Skjult ID med pseudonym mozart to. 27 april 2006 17:44

Hva er det som er så galt med at damer vil ha ett seriøst forhold da...
Hvem vil ikke ha det da...

Hvis du vil ha en onenight stand så kan du like godt dra på byen å sjekke opp hvem som helst...

Synd at du er har truffet noen ennå da, men muligens du har litt høye krav eller hva, ikke at vet noe om dette, men man kan jo lure da...

Skjult ID med pseudonym Kvinne to. 27 april 2006 19:05

Til mann34, tror kanskje du har klart å tolke mitt lille innlegg mer enn hva jeg har ment.

Sukker kan vel brukes som et tilleggs"verktøy" i leten etter partner. Du har kanskje, i likhet med meg(34), flere og flere etablerte venner. "Markedet" begynner å bli mindre i vennekretsen. Da er det greit å prøve flere arenaer.

At jeg er sterk og vakker - Og fortsatt singel - er kanskje fordi jeg også har "krav". Ettersom man blir eldre, blir man også klokere. Erfaring fra tidligere forhold ødelegger kanskje mer enn det hjelper i leten etter en partner.

Din kommentar om at mange jenter er utålmodig i et forhold tror jeg like gjerne kan gjelder menn. Det er nok heller at du ikke har møtt den rette enda og derfor ikke er interessert i å gå fremover. Personlig har jeg blitt for gammel til å kaste bort masse tid. Det kunne jeg gjøre i 20-åra.

Til slutt; jeg, som så mange andre jenter, velger singellivet fordi vi ikke lenger trenger en mann for å dekke økonomiske behov og stigmatiseringen generasjonen før oss møtte. Vi kan derfor tillatte oss å stille litt flere krav til fremtidig partner.

Skjult ID med pseudonym Billa to. 27 april 2006 20:55

Jeg har ikke hatt så mange Sukker-dater, men min er erfaring er at jentene er veldig tydelig ute etter et forhold. Det er det selvfølgelig ikke noe galt med, men etter èn date virker det både litt desperat og skremmende. Jeg er selv interessert i et seriøst forhold, men jeg signaliserer ikke at "du og jeg" skal bli et par etter èn date...

Skjult ID med pseudonym mann27 to. 27 april 2006 23:59

Hmm, liker jeg sterke kvinner?
Personlig liker kvinner som har litt orden på livet sitt og gjerne er litt driftig. På den annen side er jeg ikke glad i damer som liker å presse gjennom viljen sin og ofte prioritere kontret fremfor familien. Det å ha egne meninger er bra, men man må tåle at andre sier i mot. Være smart er helt topp, men om dama prøver være smart og trikse/"manipulere" for å få gjennom det hun ønsker.. er det den største turn off jeg vet om. Det finnes dog intet bedre en å ha noen man virkelig kommuniserer med og er på samme nivå som en selv.

Når det gjelder ordet bimbo tenker jeg på en utelukkende egosentrisk person som gjerne tror hun er guds gave til menneskeheten. Det er totalt uinteressant. Er det snakk om en kvinne (gjerne vakker) som ikke er nødvendig vis den smarteste, er saken en annen. Personlig synes jeg det er mye viktigere å ha et godt hjerte og ha hederlige intensjoner enn høy IQ.

Heldigvis er det mulig å kombinere gode egenskaper, sa han og håpet... :)
---
Når det gjelder 1. date og viser stor interesse synes jeg det er bare hyggelig. Trenger ikke ta helt av kanskje hvis man øyner muligheten for at den andre kan bli skremt. Personlig er jeg blitt mer tilhenger av å si ting som de er, og gjøre det som faller naturlig der og da. For min del synes jeg det kan være helt ok å havne til køys på første daten hvis kjemien og daten gikk i den retning. Med en annen kan det gå månedsvis uten at man er klar til den slags.

(kvinne 39 år fra Oppland) fr. 28 april 2006 00:54 Privat melding

Vel jeg gir beng i sterk ikke sterk diskusjonen.
Man er ikke sterk før man tørr å være svak, det er mitt syn på den saken.
Forøvrig fatter jeg ikke helt hvorfor hovedinnlegger spør etter hva guttene leter etter.. Er det et mål å være den guttene leter etter?
Er det ikke bedre mål å være den den leter etter?

Ja jeg er muligens sær.

Skjult ID med pseudonym Billa fr. 28 april 2006 10:18

Har ikke noe imot å havne til sengs første kvelden, hvis kjemien stemmer. Sier hun "vi" etter to timer blir jeg derimot vettskremt...

Skjult ID med pseudonym wilma on. 29 aug. 2012 19:54

Jeg vet hva drømmemannen min er (han som aldri kommer til å komme til meg)
Han er maskulin, trygg, robust og sterk, han har typiske maskuline egenskaper, og han har en god dose klokskap. Han har et beskytterinstinkt som slår seg på når jeg trenger det, men som ellers er avslått.

Så, hva er så menns drømmekvinne? Jeg bare spør, lissom, sånn helt retorisk ;p

Menn blir virkelig ikke _redd_ kvinner som definerer seg som sterke, de bare finner ut at den kvinnen ikke er hun han er på leit etter, og lengter etter.

(mann 47 år fra Oslo) on. 29 aug. 2012 20:11 Privat melding

En virkelig sterk og selvstendig kvinne (eller mann, for den slags skyld), trenger ikke fortelle at hun er det, det burde isteden automatisk vises i ord og handling.
Forøvrig tror jeg nok det er større sjanse for at sterke kvinner skremmes av en pingle som meg enn omvendt.

(mann 40 år fra Oslo) on. 29 aug. 2012 20:19 Privat melding

Har en liten anelse av at de som mener de er sterke og blir avvist for dette, mener menn er redd for dem.
Det de kanskje ikke tenker på er at de kun er sta og skal ha alt på sin måte og tror dette er en måte å vise at de er sterke på? Kaller det heller mer bortskjemt/egosentrisk en sterk men ;)

@levina
Er absolutt inne på noe, en sterk person tør vise svakhet også.

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) on. 29 aug. 2012 20:20 Privat melding

En sterk kvinne eller mann tør vise når h-n er svak tenker jeg :)

Skjult ID med pseudonym ky_niker on. 29 aug. 2012 20:48

@TS

boobs

Skjult ID med pseudonym Tingeling on. 29 aug. 2012 21:08

Hva er definisjonen på en "sterk kvinne"? Eller "en sterk mann"? Eller..."en sterk person", for den saks skyld. ;-)
(Blant alle ting i verden jeg ikke skjønner...er dette èn av dem)

Skjult ID med pseudonym Hybrid on. 29 aug. 2012 21:13

Jeg må ærlig si jeg sliter litt med å få grep på hva folk her mener er «sterk kvinne». At man har egne meninger er vel og bra, men ingen direkte god indikasjon på at man er sterk. For all del, med egne meninger kan man jo umulig være «tøffel», men egne meninger er bare en bitteliten del av det å være sterk. Skal man være sterk, om så være kvinne eller mann, så lar man seg heller ikke rokkes ved. Kort sagt, man er sta, føler for å bestemme og skal ha alt på sin måte. I det hele tatt, man liker maktfølelsen. Der har du en reelt sterk personlighet uavhengig av kjønn. Dette er noe de færreste av oss er.

Den kvinnelige varianten av dette ER noe menn er redd for, bevist eller ei. Mange vil flykte unna, mens endel vil si de liker det, mange av oss liker tross alt jenter/kvinner med egne meninger, men det reelle faktum er at ytterst få vil faktisk klare å leve med det. Det går en stund, men så sier det krasj for mannen, for det kreves en spesiell mann for å leve med sånne kvinner. Menn er generelt mer dominerende personer, og to dominerende personer fungerer sjeldent bra sammen, spesielt ikke hvis hun føler for å fornedre han eller motsatt. Da er man rett og slett doomed. Få menn liker å bli tråkket på. Så enkelt er det.

Personlig så digger jeg de, men har helt klart mine grenser. Jeg er på ingen måter noen tøffel man kan sparke rundt (noe ekstremtilfellene av kvinnene ønsker), men har allikevel ikke noe utpreget maktbehov. «Midt i mellom + litt til» er vel kanskje det ideelle.

Generelt sett, det folk her snakker om som «sterk», altså egne meninger osv. er vel noe de fleste menn ikke akkurat er direkte redd for. Min oppfatning er at de færreste menn i dag vil ha en pyntegjenstand de kan ha hjemme, og ta med ut når det passer seg. Samfunnet har kommet lengre enn dette, og menn verdsetter nå noen med egne meninger (godt mulig de har gjort det før også for den del). Samtidig er det ikke til å stikke under en stol at de fleste menn også ønsker å være mannen i forholdet, om dere skjønner. Hvor mange menn steiler vel ikke bare høyden til kvinnen passerer ens egen? Det går liksom på manndommen løs, og da er vi litt inn på sterk og ikke sterk igjen her …

Skjult ID med pseudonym nyfikendam on. 29 aug. 2012 21:16

Hybrid: well said.

Til det siste: få kvinner liker å være med en lavere mann, det går nemlig på kvinneligheten løs :)

Skjult ID med pseudonym ky_niker on. 29 aug. 2012 21:17

Svaret:

En sterk kvinne er den som kan løfte meg og bære meg og elske meg mens hun gjør det. Det er en sterk omtenksom kvinne. Kvinnen i mitt liv.

(kvinne 45 år fra Buskerud) on. 29 aug. 2012 21:24 Privat melding

hmm.. jeg føler jeg er en "sterk "kvinne... Min styrke består i mye sjelegranskning og daglig jobbing med å utvikle meg og prøve å bli et bedre menneske. Et menneske som har tenkt mange tanker, funnet mange verdier jeg verdsetter på veien,
Men som alltid er åpen for at ting kan sees fra en annen vinkel. En del av det jeg tror er min styrke, er at jeg slettes ikke ønsker å være sterk alene:)) Jeg kan godt stille opp og støtte de som er meg kjær hvis de trenger det av meg, Samtidig har jeg de siste årene også sett verdien av å be andre være der for meg, la meg lene meg på de når jeg trenger det:)) Inget menneske kan i relasjon ( eller rettere sagt god relasjon) til andre alltid bære børen.. Vi trenger balansen i det å gi og få:)) , støtte og bli støttet:))

Om jeg skremmer menn.. hmm det vet jeg ikke, .. men skulle det være slik så var vel ikke det rett mann for meg i livet mitt:))

Skjult ID med pseudonym wilma on. 29 aug. 2012 21:33

@ky_niker
Å løfte opp mannen og bære han til sengs har jeg aldri prøvd før...

Skjult ID med pseudonym Hybrid on. 29 aug. 2012 21:35

@nyfikendam
Nettopp, og der har vi den andre enden av skalaen. Noen ønsker sterkt å være underdanig, og det er ikke ensbetydende med tøffel. Det finnes nyanser mellom her, og der finnes de aller fleste av oss.

@iKommode1
Har jeg sagt det er det samme som ufyselig personlighet? For all del, man har gjerne en mer direkte tone enn resten av befolkningen, men det har jeg da ikke sagt før nå ;) Uansett, la oss si det sånn: Hvis hun ønsker å ta han (hardt) bakfra med en strap-on, mens han ønsker å ta henne hard bakfra. Ser du konflikten i det? Så tar du det ut i det daglige. F.eks.: Hun har et sterkt ønske om at han vasker klærne, mens han har et sterkt ønske om at hun gjør det. Tror du mye blir gjort ut av sånt? Klart, man kan ansette hushjelp og sånt, men det var mer illustrativt ment enn noe annet. Dessuten, isåfall er begge direkte i ordbruken og driter i følelser. Tror du virkelig dette fungerer i praksis? Tror du en dominerende mann ønsker seg en dominerende kvinne i senga f.eks.?

Skjult ID med pseudonym wilma on. 29 aug. 2012 21:37

Men du verden, som jeg digger å bli løftet opp og bært til sengs av rett person ;-)

(mann 47 år fra Oslo) on. 29 aug. 2012 21:38 Privat melding

Bære dem til sengs er for pyser. Jeg slenger dem over skuldra og flyr til skogs.

(kvinne 45 år fra Buskerud) on. 29 aug. 2012 21:41 Privat melding

Har du med teppe, vin og gitar på andre skuldra da Herr Fekt? :))

Skjult ID med pseudonym ky_niker on. 29 aug. 2012 21:44

@wilma

Har du lyst til å prøve ? Jeg er lett.

(mann 47 år fra Oslo) on. 29 aug. 2012 21:47 Privat melding

Gilia:
Nei, klubbe, mjød og tre nyslakta villsvin.

(mann 38 år fra Østfold) on. 29 aug. 2012 21:48 Privat melding

"selvstendig kvinne med egne meninger og intelligens", dette er positive egenskaper, ifølge de aller aller aller fleste. Man blir ikke avvist pga ens positive egenskaper, man blir avvist pga ens negative egenskaper.

Dette er den kvinnelige varianten av: Snillmann: "Å, hvorfor liker ikke kvinner snille menn, de vil jo bare ha drittsekkene".

Man blir ikke avvist fordi man har meninger, intelligens eller er snill.

Man blir derimot avvist hvis man er:

Veldig vanskelig å ha med å gjøre.
Gørr kjedelig.
Svært dårlig sosial intelligens.
Mangler totalt både selvinnsikt og innsikt i hvordan det motsatte kjønn fungerer.

...det hjelper heller ikke på, mtp å finne en løsning, hvis man ikke klarer å identifisere roten til problemet, og heller bare skylder på "de andre", fordi der er så veldig mye mer behagelig.

Åååå, kvinnene vil bare ha drittsekkene.
Åååå, mennene har ikke baller nok for en sterk kvinne som meg.

Bitch please, ta dere en bolle, med rosiner. Prøv å rask med dere en boks selvinnsikt og en rull med sosiale skills i samme slengen.

Skjult ID med pseudonym oo on. 29 aug. 2012 21:53

huff - bolle med rosin ... jeg blir så uggen i magen av boller - så jeg tar meg en kjeks

Skjult ID med pseudonym nyfikendam on. 29 aug. 2012 21:54

apropos sosial intelligens. hva faen er det med brukernavnet "anaslex"?

Hanker du inn mange damer med det?

Skjult ID med pseudonym oo on. 29 aug. 2012 21:54

men forresten - jeg er jo ingen bitch....

Så da tar jeg meg en kjeks for det

Skjult ID med pseudonym oo on. 29 aug. 2012 21:54

trodde kvinner som deg nyfikendam ble skikkelig tent av analsex?

(mann 38 år fra Østfold) on. 29 aug. 2012 21:58 Privat melding

@nyfikendam:

Tror du virkelig ikke at jeg er klar over hva de fleste tenker når de ser nicket? Ellers, det renner inn langt mer i innboksen enn hva jeg på forhånd trodde det kom til å gjøre, men det mistenker jeg at skyldes fordi de ikke klarte å lese nicket korrekt, og heller trodde det stod noe annet (og veldig uanstendig). Innholdet i brevene kan ihvertfall tyde på det. Makan altså...

Skjult ID med pseudonym nyfikendam on. 29 aug. 2012 21:59

fortsett med kjeksene dine du, oo

Skjult ID med pseudonym wilma on. 29 aug. 2012 21:59

@ky_niker

Ja, det hadde faktisk vært litt morsomt å prøve på det, grubler på hva det ville gjort med tenningsmønsteret mitt...
;-)

Skjult ID med pseudonym oo on. 29 aug. 2012 22:01

analsex - det er mange dyslektikere her ute haha
- "sanalex" er ikke det sånn sunn vitamindrikk? Han her tenker på helsa si - god match!

Skjult ID med pseudonym oo on. 29 aug. 2012 22:02

nå ble det så morsomt her at kjeksen får vente!

Skjult ID med pseudonym Frigg on. 29 aug. 2012 22:02

Er ikke sikker på om jeg skjønner betegnelsene sterk/svak, jeg er begge deler, gjerne på samme tid...

Skjult ID med pseudonym nyfikendam on. 29 aug. 2012 22:03

Anaslex: det var det jeg tenkte. Så lenge du får de damene du ser etter så er jo alt vel og bra.

Skjult ID on. 29 aug. 2012 22:06

Har inntrykk av at mange menn ikke takler selvstendige sterke kvinner, leste også i en undersøkelse at noen syns det er turn off med kvinner som skal fikse alt selv.

Tror også at menn liker å føle seg nyttig , føle at kvinner er litt svake , slik at de kan være den sterke...

Det er litt kjipt å være en selvstendig, sterk og selvsikker kvinne - man må "tone seg ned " for at mannen skal få være den sterke.

Har ikke noe problem å komme inn i et forhold , har sosiale antenner , liker å flørte å være leken , og har aldri vært den som har blitt avvist etter date , men når forholdene varer noen år , så føler mannen seg overflødig å søker andre damer i nærheten som kan få de til å føle seg sterke ...og det ender i utroskap.

Skjult ID med pseudonym ky_niker on. 29 aug. 2012 22:09

@wilma

58 kg.

Må jeg liksom stå på knærn og be deg liksom ??? Kan du ikke for en gangs skyld ta initiativ ? Grep og bær drømmemannen din !!!

(mann 38 år fra Østfold) on. 29 aug. 2012 22:13 Privat melding

@nyfikendam:

Ikke spesiellt flertrallsbasert det jeg ser etter, og ja. Jeg er jo her enda. Bortsett fra akkurat dét, så er alt vel og bra =)

Skjult ID med pseudonym nyfikendam on. 29 aug. 2012 22:19

Jaha. Folk bør jo gjerne bruke alt de har av muligheter til å få frem det de ser etter, så hvorfor ikke i brukernavnet.

(mann 38 år fra Østfold) on. 29 aug. 2012 22:22 Privat melding

Man burde også bruke alt man har av muligheter for å fortelle hvordan man selv er. Dette inkluderer f.eks den griseteite humoren man har. Hvis man har en griseteit humor altså.

Skjult ID med pseudonym Hybrid on. 29 aug. 2012 22:23

@Frigg
Hvis man skal bruke BDSM-termer på det, så kalles det switch. Dvs. man er tilbørlig til å både være dominerende og underdanig.

@(Skjult ID ) - on. 29 aug. 22:06
Sterke, selvstendige kvinner er det nok få menn som faktisk vil ha ja. Du har jo selv skjønt det. De fleste menn vil være mannen i forholdet, og da er det jo liten plass til en selvstendig og sterk kvinne. Det finnes alternativer til å «tone seg ned», men det er jo fort like få menn av den typen du vil ha, som det er sterke og selvstendige kvinner. Ulempe det der gitt, når man går utenfor kjønnsmønsteret, men gøy kan det jo være :D

Skjult ID med pseudonym nyfikendam on. 29 aug. 2012 22:24

Ja, det er klart. Kan jo ikke gjøres på andre måter, det :) Får ikke håpe navnet ditt gjør at du går glipp av noen damer, da! :)

(mann 38 år fra Østfold) on. 29 aug. 2012 22:29 Privat melding

Joda, det kan fint gjøres på andre måter også. Og joda, nicket gjør sikkert at en god del damer bare tenker æææÆÆÆÆSJ.

...men det er helt greit. En dame som får turnoff av mitt griseteite nick hadde nok neppe trivdes særlig godt i mitt selskap heller, eller jeg i hennes for den saks skyld.

Skjult ID med pseudonym wilma on. 29 aug. 2012 22:53

@ky_niker
Jeg tør ikke...
Jeg er er en av disse nogenlunde selvstendige kvinnene som ønsker å ha i pose og sekk, jeg er med andre ord en av de mange kvinner som ønsker å bli behandlet helt eksklusivt som kvinne av en mann, men som samtidig krever at jeg får være fullstendig likeverdig.
Jeg er med andre ord en skikkelig en fjomp!

Og jeg ønsker å bli bært, tør ikke å være den som skal bære, det virker skummelt, altså ;-p

Skjult ID med pseudonym ky_niker on. 29 aug. 2012 23:03

@wilma

Jeg mener: hva skjedde ??? Er vi lissom ikke likestilte lenger ???

Jeg kan godt krype i pose eller sekk, om det hjelper deg å bære meg ! Jeg er utrolig kreativ. Flink på mange mange måter ;-)

Jeg syns det er utrolig romantisk om jenta tar vare på drømmemannen sin. Bl.a. bærer ham. Jeg kan synge til deg mens du bærer meg. Jeg kan snakke til deg mens du bærer meg. Jeg kan lage limerick om deg mens du bærer meg !

Dette syns jeg blir et stabilt og langvarig forhold, så lenge du ikke dropper meg eller kaster (feilaktig) i søppel.

Skjult ID med pseudonym wilma on. 29 aug. 2012 23:32

@Ky_niker

;-) Om jeg hadde hatt deg i posen min eller sekken min, så hadde du neppe havnet i en søppelcontainer ;-)
Hvorvidt du ville vært fornøyd med meg eller plassert meg i nærmeste søppelcontainer, vet jeg jo ikke ;-)

Nå skal jeg sove, og slenger av gårde en litt sånn trivelig klem
til deg!

Skjult ID med pseudonym ky_niker on. 29 aug. 2012 23:34

@wilma

Natta.

Skjult ID med pseudonym Hybrid to. 30 aug. 2012 00:16

@iKommode1
… og det er der du tar feil. Vil en sterk mann føle han aldri taper ansikt ved å gi? Kanskje ikke til en viss grad, men jeg kan aldri i verden forestille meg at han vil kompromittere seg så mye som å la en kvinne ta han bakfra. Det handler om beinhard integritet og ikke la seg rokke ved. Han er en mann, og da skal han ikke behandles som en kvinne. Litt satt på spissen, men er de virkelig sterke, til det ekstreme på skalaen, så vil de begge synes de er overlegen det motsatte kjønn, og forvente at det motsatte kjønn bøyer seg etter dem selv i forholdet.

Det er i grunn særdeles poengløst å diskutere. Jeg har ganske enkelt rett når jeg sier at to dominerende personligheter på den måten aldri vil fungere over tid. Meget mulig at jeg ikke klarer å forklare dette godt nok, slik at du skjønner poenget. Uansett, du kan søke om det på nettet og finne plenty andre som er enig, eller du kan spørre de kvinnene og mennene selv. De vil være skjønt enig om at en leder ønsker undersåtter, ikke en som h*n konstant må krangle med om lederskapet (som skjer når begge skal ha kontroll). Derfor, for en dominerende kvinne vil det være tvingene nødvendig å finne en mann som er komfortabel med å være underdanig (og visa versa). Det er noe helt annet når man befinner seg mer «midt på». Da har man kapasitet til å være underdanig også, men det er ikke det det er snakk om her. Rendyrkede dominerende personligheter fungerer ikke sammen i forhold.

Da snakker jeg om reelt sterke personligheter, ikke alle de som putter opp en fasade og tror de er det. Akkurat på samme måte som det er mange menn som sier de liker sterke kvinner, så er det jaggu mange kvinner som påstår de er sterke (og gjerne ser ut som det også) uten å reelt være det. Det er i begge tilfeller lekende enkelt å påstå det, og tildeles enkelt å skjule det et godt stykke. Når man dog kommer bak fasaden så klapper det hele sammen. Kvinnene som trodde de var sterke, blir plutselig underdanige og ønsker beskyttelse. Mennene våkner brått opp av drømmen og innser at det å miste helt kontrollen i forholdet aldeles ikke var så gøy som man drømte om. Det foregår tross alt hele tiden. Når han blir fortalt hva han skal gjøre når han ikke har lyst, og hun ikke står der i det sexy antrekket han forestilte seg at hun hadde på seg når hun dominerte. Det er da den reelle testen kommer, og det er da nærmest alle mennene feiler grovt fordi de ikke har noe reelt ønske om å føye seg etter henne.

Skjult ID med pseudonym Gunsan80 to. 30 aug. 2012 00:21

@TS

Mitt svar på det er JA

Man må vel late som om man er hjelpesløs slik at mannen kan trå til med en hjelpende hånd, så han ikke føler seg truet....

Skjult ID med pseudonym Stevia to. 30 aug. 2012 13:30

Vil jeg ha en sterk og selvstendig kvinne? Ja takk. Jeg vil ha en som kan gi meg motstand når jeg trenger det, og gi meg klar beskjed om å ta meg sammen. Samtidig vil jeg ha en kvinne som er liten og myk og trenger at jeg er stor og sterk. I det hele tatt vil jeg ha en kvinne som spiller på et stort register, så skal jeg prøve å finne de rette harmoniene til samspillet. Så vi sammen lager de vakreste melodier.

Skjult ID med pseudonym oo to. 30 aug. 2012 13:48

Stevia - da er vi en god match!

Skjult ID med pseudonym Stevia to. 30 aug. 2012 13:55

@ oo
Så hyggelig. Og hvis jeg er uheldig, det tror jeg at jeg er, så er jeg aktivt tilbake her om en uke ;-)
Hvis en av oss klarer å finne ut hvem som er gjemt bak psevdonymet. Jeg aner ikke hvem du er.

(mann 38 år fra Oslo) to. 30 aug. 2012 14:19 Privat melding

Kjenner jeg får en liten mancrush på TomKrus her :-) Men ja, det er jo dette med hva "styrke" er som er det avgjørende. Hvis man virkelig er en sterk person, så er det ikke noen man snakker om eller tenker på. Det bare er, og det usagte går mye lenger i sin overbevisning enn allverdens selvhevdelse.

Hvis sterk derimot betyr frampå, ubehagelig, påtrengende, kompromissløs osv, så kan det være at en del menn heller velger en dame som evner bedre å stå i "Yin-energi", for å låne litt østlig filosofi.

Samtidig er det jo en balanse. En god venn av meg pleier å si: "man kan bare åpne døren, så er det den andres valg om hvorvidt hun går gjennom". Dvs, de jentene som ikke "spiller ball" tilbake og forventer mannens styrende intensjon i alt (jfr profiler hvor drømmemannen er "en mann som tør å vise at han er mann" og lignende), vil også oppleve en veldig skjev prosess hvor kun en viss type slipper gjennom og dette er ikke nødvendigvis det man egentlig vil ha.

Det er en dans, en balanse frem og tilbake. Det er jo det som skaper magien i interaksjonen. Mener jeg, selvsagt...

(kvinne 39 år fra Oslo) to. 30 aug. 2012 16:54 Privat melding

TS

Om man er en "bimbo". Er man da automatisk dum og uselvstendig? Jeg tror man finner mange jenter som er opptatt av det overfladiske og som er i overkant utseendefiksert. Men som likevel kan være meget oppegående likevel. På alle plan.

Definisjoner eller ikke så er både svakhet og styrke en subjektiv oppfatning. Men personlig tror jeg de fleste menn ønsker en partner som de kan være stolte av og som de fungerer godt sammen med. Ikke en trofèdame.

Skjult ID to. 30 aug. 2012 17:26

@ Hybrid

Du påstår at sterke kvinner er dominerende, men jeg mener at en sterk kvinne ikke trenger å være dominerende, - men sterk psykisk og ha en god posjon selvtillitt.- Ikke lar seg vippe av pinnen lett, og blir gjerne den som tar byrden når det butter imot
. En god leder lar seg like godt lede - og en sterk kvinne kan også være myk og snill.

Skjult ID med pseudonym bat to. 30 aug. 2012 17:29

Det kreves også mye styrke for å underkaste seg.

Det er et tenningsmønster.

Skjult ID med pseudonym poppy to. 30 aug. 2012 17:31

@bat

Aha...Ja da er jeg isåfall kjempesterk! :-)

Skjult ID med pseudonym Stevia to. 30 aug. 2012 17:54

Poppy, vi som har møtt deg vet at du er både sterk og myk. Jeg tror du har veldig mange fasetter. En spennende dame for din riktige match.

Skjult ID med pseudonym Tingeling to. 30 aug. 2012 18:52

Jeg tror...sånn for å tegne litt utenfor arket her...at styrken/svakheten ligger i om man fokuserer på styrke/svakhet.
Ganske enkelt.
Jeg kan ikke påstå meg verken-eller. Så for meg handler det mer om ting funker, eller ikke.
Ikke alltid like enkelt å pinpointe, men likevel en grei "rettesnor".

*Jeg skjønner ingen av definisjonene som er gitt i denne tråden ift "sterke personligheter", men jeg har et relativt lite OG blondt hode...derfor er det kanskje ikke så viktig for meg heller.*

Skjult ID med pseudonym poppy to. 30 aug. 2012 19:00

@Stevia

Å takk snille du!;-)

@Tingeling

Du er et prakteksempel på en sterk og selvstendig kvinne!;-) Og DET var et kompliment!

Skjult ID med pseudonym Tingeling to. 30 aug. 2012 19:16

Nujajojegvetikke, Poppy. Uansett...Tusen takk for komplimenten. Fra DEG betyr det mye. U know. :-)
"Styrke er evnen til å bryte en sjokoladeplate i fire deler med bare hendene - og så bare spise en av delene."

*Sender over et megasmask til deg, Poppy + en diger plate av favorittsjokoladen din. ;-))*

Skjult ID med pseudonym Thialda to. 30 aug. 2012 19:18

Takker @Tingeling....Skal spare sjokoladen leeeeeeeeeenge!;-)

Skjult ID med pseudonym bat to. 30 aug. 2012 19:37

@poppy
Men du har jo knapt startet.

Skjult ID med pseudonym poppy to. 30 aug. 2012 19:55

@bat

Jaja, men har det noe å si da? ;-) Hadde forresten et stort "gjennombrudd" på mandag.....Damn...Det var syyyyyykt bra!;-))

(mann 51 år fra Oslo) to. 30 aug. 2012 20:50 Privat melding

Jeg er redd for kvinner som tror de er sterke og har egne meninger bare fordi de de klarer å gjengi hva dagbladet skriver og har gått på noen selvutviklingskurs

Skjult ID med pseudonym belling to. 30 aug. 2012 21:03

She takes just like a woman, yes she does
She makes love just like a woman, yes she does
And she aches just like a woman
But she breaks just like a little girl.

Skjult ID med pseudonym banditten to. 30 aug. 2012 22:45

kvinder der kalder sig selv "selvstendig kvinne med egne meninger og intelligens" er som oftest bare en bimbo der har misforstået noget.

Skjult ID med pseudonym Detektor fr. 31 aug. 2012 02:16

Hører om kjendiskvinner til stadighet ikke finner kjæreste så ja, menn liker ikke kvinner som skygger for dem tror de fleste menn har og må ha et ego.

(mann 31 år fra Akershus) fr. 31 aug. 2012 02:17 Privat melding

Selvstendig bimbo med mine meninger som kan løse et kryssord uten hjelp.