Alle innlegg Sukkerforum

Artig funksjon

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym asdf lø. 2 juni 2012 21:54

Tidligere i dag la jeg merke til en litt artig "funksjon" her på sukker. Den der feeden nede til høyre som i sanntid viser besøk osv., den røper jo hvem som blokker meg også :)

Feeden viste meg at jeg hadde fått et besøk, og jeg gikk direkte inn på Besøkende & topplister for å se et større bilde av personen. Bildet var der ikke, så jeg søkte på kallenavnet, og da jeg klikket meg inn på henne så hadde hun altså blokkert meg.

Er det meningen at det skal være mulig å se dette, mon tro?

Når jeg tenker meg om, så er kanskje ikke den funksjonen så artig likevel. Om jeg snubler over folk jeg kjenner IRL her, og som jeg ikke ønsker skal vite at jeg er her (aksepter at det finnes grunner til det folkens), så ønsker jeg å ha muligheten til å blokkere de uten at de skal kunne se at jeg har vært innom profilen.

Skjult ID med pseudonym Snehvit lø. 2 juni 2012 21:57

Den dingsen er " til overs" for min del.. Men du kan selv huke av-fjerne-de alternativene du ikke vil se- f.eks alle.. ;)

Skjult ID med pseudonym sirene lø. 2 juni 2012 22:00

Har fjernet alle alternativene på dingsen, men synes det er litt irriterende at den spretter frem når jeg scroller. Blir ikke lei meg om de fjerner hele greia ;-)

(mann 34 år fra Buskerud) lø. 2 juni 2012 22:06 Privat melding

Jeg liker den, selv om den gjerne kunne droppet å vise de som har blokkert deg.
Den burde også ikke automatisk poppe opp når man tar musa over den. Det er ganske irriterende.
Den kunne også ha visning av nye brukere og superbrukere slått av som standard, siden dette blir så unyttig informasjon for de fleste, at folk flest vil droppe å bry seg om hele greia.

Om man visste at det kun var viktige ting den sa ifra om, så ville folk ha lettere for å bruke den.

Skjult ID med pseudonym Funkerikke lø. 2 juni 2012 22:09

Hos meg så er det ikke alltid at den funker heller. Ofte så har jeg hatt besøk, men det har ikke kommet noe varsel på den dingsen. Men det med å se hvem som har blokka meg fant jeg også ut her om dagen :)

Skjult ID med pseudonym asdf lø. 2 juni 2012 22:10

Greit nok at JEG kan fjerne alle alternativene, men det jeg kom til å tenke på, er at andre kan se om jeg blokkerer de. Og det er jeg jo ikke alltid interessert i at de har muligheten til. Sjelden jeg blokkerer, men har tidligere snublet over folk jeg kjenner/vet hvem er i det virkelige liv, og som jeg av ulike grunner ikke ønsker at skal vite jeg er her. Da syns jeg det er dumt at jeg ikke kan blokkere de uten at de har mulighet til å se at jeg besøkt profilen.

Skjult ID med pseudonym Funkerikke lø. 2 juni 2012 22:20

Men har Sukker forandret noe nå idag? Nå popper den ikke opp når jeg drar pila over den..

Skjult ID med pseudonym S lø. 2 juni 2012 22:23

@ TS, hvis du vil blokke en du kjenner og ikke vil at han/hun skal se det, bruk sokefunksjonen på kallenavnet for å se om de er online uten å gå inn på profilen. Hvis offline, gå inn og blokker. Kommer ikke opp på 'dingsen' når de er online igjen.

Skjult ID med pseudonym JustAGuy lø. 2 juni 2012 22:26

@Funkerikke

Det har du jammenmeg rett i. Det var bra :)

Skjult ID med pseudonym sukker.no lø. 2 juni 2012 22:26

Vi har endret den slik at man må klikke på den for å åpne den.

Når det gjelder blokker å ikke vise dette så er det litt problematisk å endre slik at det skjules, men vi skal se på saken.

Skjult ID med pseudonym Funkerikke lø. 2 juni 2012 22:28

Tommel opp til Sukker :)

Skjult ID med pseudonym sirene lø. 2 juni 2012 22:29

Så bra! Takk, adm *den er helt grei når den holder seg i ro* :-)

Skjult ID med pseudonym Stevia sø. 3 juni 2012 13:00

Så at det var en dame som hadde kikket på profilen min, og da jeg skulle ta en gjenvisitt, hadde hun blokkert. Husker for så vidt navnet siden vi hadde grei match. Men navnet hennes tilsier at avstanden geografisk er håpløs, så jeg velger å se det sånn at hun sorterer bort uaktuelle kandidater som har et så godt bilde at hun ellers blir distrahert :-)

Skjult ID med pseudonym Snehvit sø. 3 juni 2012 13:04

Haha Stevia..goodone..!
Og TAKK til sukker for at dere fikk roet ned den irriterendes dingsen som levde sitt eget liv.....