Alle innlegg Sukkerforum

Er bildet viktig?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Ket1111 lø. 2 juni 2012 23:43

Om jeg søker selv- bilder må matche. Om noen ikke har bilde- er det vanskelig å sortere. Vi "spiser" med øyene og det er naturlg å se først før man begynner å snakke.
Har merket at mange skriver på side at de skal ikke kontakte folk om de ikke har bilde, men samtidig har de ikke bilder selv i profilen.
Synes at det er kjipt

(mann 43 år fra Sør-Trøndelag) lø. 2 juni 2012 23:51 Privat melding

Tror nok bildet eller bildene har alt og si desverre. Men noen unntak er det vel at ikke alle bare går etter utseendet,men personlighet og hva som står i profilen til folk. :)

Skjult ID med pseudonym Porfirij sø. 3 juni 2012 00:08

Bilete er for mitt vedkommande alfa og omega.

Eg kikka fyrst på profilbilete, deretter albumbileta, og les så profilteksten.

Albumbileta seier meir om ein person enn teksten føler eg, så då fell det seg naturlig.

(Mulig eg burde fylle i med litt meir albumbilete... Hmm..)

Skjult ID med pseudonym femtitre sø. 3 juni 2012 00:09

jeg synes det er utrolig mange menn her uten bilde,og hva er grunnen til det undre jeg,klart man vil se den man prater med,har egentlig ingenting med utseendet å gjøre,føler det er direkte ekkelt at halvparten her har ikke bilde,og
jeg aner ikke hvem som har sett på profilen min,føler det blir ikke rett,uansett,hva har man å skjule egentlig,har menn det samme problemet mon,det blir bare ikke ærlig rett og slett.

(mann 33 år fra Hordaland) sø. 3 juni 2012 00:13 Privat melding

For min del får jeg mange flere besøkende på profilen min når jeg IKKE har profilbilde. Så bildet, eller manglende sådan, er visst viktig. La inn et for noen dager siden, og har nå 0,5 besøkende pr dag, omtrent. =)

Skjult ID med pseudonym -Bene- sø. 3 juni 2012 00:13

Tja, bildet er jo det første man ser og hvis det er fullstendig motbydelig, så sjekker man jo naturligvis ikke profilen. With that being said, min erfaring er at de som anses som medium lekker gjerne blir megalekker hvis jeg liker den de ER. Så..som førsteinntrykk: ja. Utover det betyr det fint lite for min del.

(kvinne 35 år fra Buskerud) sø. 3 juni 2012 00:21 Privat melding

Tro nok bildet har masse å si... for meg, vil det si mye da jeg ser mye på menns øyne...
Så ser jeg på profilbildet i helhet, leser profilen, ser om det matcher bildet (får ikke helt lyst til å skrive til en dude som skriver han må ha masse latter og humor i hverdagen, mens profilbildet er dønn alvorlig eller trist/sint- aktig liksom =P).
Deretter går jeg gjerne til albumet for å se hva mer disse bildene kan fortelle meg..
Desverre tror jeg folk helst setter inn "skryte album" i stedet for å sette inn ting som forteller om dem selv..
Finner jeg litt ut om noen via album, kan det hender jeg fristes til kontakt, men ting kan ikke være mismatch, liksom =P

Når det er sagt... Jeg føler ikke albumsbildene nødvendigvis trenger å bare være bilder av dem selv. Om man velger å vise med bilder hva man liker å gjøre, hva man intereserer seg for, hvilke sinsstemninger man har, syntes jeg det er mye mer spennedes enn masse tusen bilder av et enkelt menneske som viser kun sine gode soder i 1000vis av vinkler...

(mann 28 år fra Akershus) sø. 3 juni 2012 00:26 Privat melding

Bildet er jo det eneste førsteintrykket man får her.
Så hvis ikke det faller i smak, så er det vel få som vil spørre å grave så mye mer..?

Men ser også at profilbildet ofte lyver, så jeg setter hvertfall veldig stor pris på album i tilegg!

Skjult ID med pseudonym Snehvit sø. 3 juni 2012 00:33

Jepp, bilde er et must... Om noen bildeløse har besøkt profilen, besøker jeg gjerne tilbake- men tar aldri kontakt først....

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 3 juni 2012 00:44

Ja, profilbildet har mye å si. Mange som ser så flotte ut at jeg ikke en gang gidder å bruke tid på å trykke meg inn på profilen hennes bare for å lese at jeg ikke passer. :P

Skjult ID med pseudonym Magnus sø. 3 juni 2012 02:16

Ja, bilder er veldig viktig! Her inne har førsteinntrykket alt å si. Og enten du vil eller ikke er profilbildet førsteinntrykket. Kall meg gjerne overfladisk, men om en profil hverken har profilbilde eller albumbilder er ikke jeg interessert...

Skjult ID med pseudonym jente 30 sø. 3 juni 2012 08:30

Jeg synes absolutt bilde er viktig. Jeg svarer ingen som ikke har bilde. Har ikke vedkommende bilde, betyr for meg at de her noe å skjule. Og klarer ikke vedkommende å ha en fullstendig profil, så betyr igjen at han ikke har tatt seg tid til å jobbe med profilen sin, som igjen betyr at han gir litt f. For meg virker det useriøst og gir ikke noe bra førsteinntrykk. Ikke i det minste mystisk heller.... For jeg finner titt og ofte profiler der det står...spør så for du svar.... Eller her kommer det tekst snart! Nei takk.

Skjult ID med pseudonym NN sø. 3 juni 2012 09:38

Man skjønner jo at bilde betyr mye når folk man kontakter ikke engang tar seg bryet med å sjekke ut profilen din. Ikke engang de som selv sier at utseende ikke er alt...
Nei, jeg er ikke akkurat modell, men har da heller aldri skremt noen (som jeg vet om).

Skjult ID med pseudonym lusa sø. 3 juni 2012 09:51

Det herligste er de som ikke har profilbilde/albumbilde og som kaller seg Kjekk, Fitness, Hunk, HøyogMørk og alle slike ting.

- Jasså, du vil ikke ha bilde av deg i profilen, men du vil gjerne legge et stort fokus på det fantastiske utseendet ditt? Vel, unnskyld at jeg ikke svarer deg på meldingen, jeg er for opptatt med å le.

(mann 57 år fra Oslo) sø. 3 juni 2012 12:10 Privat melding

Det er klart bildet betyr noe. Vi tolker alle mye inn i bildet vi ser. Som blant annet Calienta sier, så er øynene viktige. Mens ansiktet også ellers betyr noe.

Har blitt kontaktet av noen kvinner med ansiktsløse profiler. Har omsider fått tilsendt bilder, men må konstatere at jeg ikke har blitt slått til jorden av det jeg har sett. (Nå blir jeg kanskje blokkert eller hengt ut av noen.)

Noen av oss trenger nok ellers hjelp til å få tatt bedre bilder. Mitt bilde har jeg tatt selv, i speilet, og jeg fikk klar beskjed av en av forumets vettuge herrer på treff i går om at jeg bør få tatt et nytt. Jeg oppfattet dette som vettug og konstruktiv kritikk, Lowry, og skal få gjort noe med saken.

(mann 30 år fra Vest-Agder) sø. 3 juni 2012 12:13 Privat melding

Profil bilde er sak men ser helst at vedkommende har et par bilder i albumet også.

(kvinne 45 år fra Buskerud) sø. 3 juni 2012 12:35 Privat melding

Bilde er en del av puslespillet... For meg er blikket viktig.. Og det er vanskelig å se uten et bilde.. og smilet så klart:))

(mann 56 år fra Oslo) sø. 3 juni 2012 12:52 Privat melding

Ein kan like det eller ikkje; men profilbiletet dannar førsteinntrykket her inne som overalt elles - og er triggeren som avgjer om ein "går vidare eller ikkje". Gudskjelov har vi ulike preferansar når det gjeld kva vi oppfattar som pent og ikkje; gudskjelov finn ein eller annan noko vakkert i eit blikk, i eit uttrykk, i eit smil - også "ditt og mitt"!

Nokre biletlause hevdar (kanskje med rette, eg veit ikkje) at dei er så "kjende" at dei foretrekk å vere anonyme. Andre seier at det er for å unngå at ungane skal "surfe seg inn" og finne dei der.

Til begge desse argumenta kan det svarast nokså enkelt: Vi er alle i same båt!

I starten av "nettdate-karriera" mi, var eg umåteleg nyfiken og klikka inn både her og der; også på dei ansiktslause. Og eg har - som HaraldBK også har erfart - i etterkant fått tilsendt bilete som diverre ikkje har fenga meg. Då har eg kjapt konstruert ei kvit lygn; trass i alt er det jo det såraste, det kjæraste, det skjerraste av alt vi legg ut her: Oss sjølve!
Tykkjer også det er strålande at folk også har fleire bilete i profilen; bilete som også viser andre uttrykk enn store smil frå øyre til øyre!

For tida bur eg i Tyskland - er berre innom Sukker for å helse på gamle vener, for å halde kontakta med Fedrelandet - og for å skrive (ny)norsk!

På profilen til ei tysk kvinne (ja, tru det eller ei - dei har nettdateportalar her også :-)), fann eg følgjande utsagn:

Die Erfahrung sagt mir, dass es mehrfach "klicken" muss: 
1. Nach einer hundertstel Sekunde, wenn man einander sieht
2. Nach einer Minute, wenn man die Stimme des Anderen gehört hat
3. Nach wenigen Minuten, wenn man die Mimik/Gestik seines Gegenüber wahrgenommen hat
4. Nach ca. einer Stunde, wenn man einen Einblick in die Gedankenwelt/den Humor des Anderen hat
5. Nach einer unbestimmten Zeit, wenn man den Anderen berührt/berührt wird
...
6. Nach noch längerer Zeit, wenn die frische Verliebtheit der Gewohnheit gewichen ist und man immer noch vom Anderen fasziniert ist

Hm, mal sehen, ob und wie oft es "klicken" wird.

Dette for å minne alle på kor viktig det er å møte kvarandre fort, fort, fort!

Lukke til, folkens! Og treng de oversetjing - stiller eg gjerne opp. Gratis, naturlegvis :-)

(kvinne 37 år fra Buskerud) sø. 3 juni 2012 12:52 Privat melding

Jeg vil ikke få bilder tilsendt på mail, jeg vil gjøre meg opp et inntrykk av den som kontakter meg, både profiltekst, og bilde. Dessuten synes jeg det er pysete å ikke ha bilde, da virker det som om man har noe man vil skjule.
Jeg biter heller ikke på all verdens gode unnskyldninger de måtte ha for å ikke ha bilde.

Skjult ID med pseudonym gre sø. 3 juni 2012 13:00

ikke bilde= veldig stygg eller gift

Skjult ID med pseudonym Jannie sø. 3 juni 2012 13:02

Har så langt bare hatt dårlig erfqring med de bildeløse. Traff en etter å ha fått bilde på mail, men han var bare ute etter en ting( som han ikke fikk..)

Skjult ID med pseudonym Ket1111 sø. 3 juni 2012 13:31

Takk folkes, de fleste tenker likt.

Lynyrd1983
Jeg opplevde 2 ganger at bilde ble ikke godkjent- så det er helt riktig det du sier. MEn jeg mente de som ikke vil sette opp bilde pga jobb. Det forstår jeg veldig godt. Men om de skriver samtidig at de skal ikke svare om du ikke har bilde selv? Det høres litt meningsløs.

Enig med Tornerose1. Får mange mail da folk sier at bilde kan sendes i post. Har fått fra noen gutter kroppsbilde etterpå uten ansikt. Er det manglende selvtillitt eller oppmerksomhet?

Gilia73
Blik i øyene- det er fint sagt. Jeg synes at øyene betyr veldig mye.