Alle innlegg Sukkerforum

Sukker og valgmuligheter i egen profil #sivilstatus"

Vis siste innlegg
(mann 47 år fra Telemark) to. 8 mai 2008 02:55 Privat melding

Sukker er opplagt et forum for single -det vil alltid være noen useriøse mennesker som har både den ene og andre sivilstatusen vi aldri får greie på -eller altfor sent, men det er tytligvis ikke i sukker.no sine intensjoner å legge ut en rubrikk i profilen vår hvor vi kan velge sivilstatus.

Jeg er tilhenger av privatlivets fred, og liker ikke å blottlegge meg altfor åpenlyst om hva slags små og store vendinger livet og dagsformen dreier seg rundt til en hver tid, men etter en tid på sukker så ser jeg helt klart behovet for en detalj i profilen som hadde vært glimrende å ha:

En valgmulighet som indikerer "tilgjengelig for flørt/date" "ikke tilgjengelig for flørt date" På alle andres profiler vil man undertiden man setter seg selv som ikke tilgjengelig lyse opp som "denne personen er for tiden ikke tilgjengelig for date"

Det kan bety at man flørter litt med noen, eller bare ønsker en pause fra å være aktiv på sukker, at man tror man kanskje har noe på gang, eller akkurat har gått litt på trynet og ikke er klar for noen date i øyeblikket -uten at man behøver å gå i detaljer på sivilstatus eller måtte forklare at man er "nesten singel, nylig dumpet, kanskje kjæreste, vet ikke helt, noe på gang.. lei kjipe dater.. etc" Et diskre men tydelig hint om at her blir det ikke planlagt noe date for tiden. -uten videre forklaring med mindre man frivillig ønsker å dele dette med noen.

Kom på dette da jeg har kommet frem til at jeg ikke er tilgjengelig for hverken date, eller flørt for tiden, men jeg har ikke lyst å slette profilen min.

Noen som er, eller av en eller annen årsak har vært i en lignende situasjon og hva synes dere om tanken? Om flere mener at dette er en god ide, så sender jeg utfordringen videre til sukker redaksjonen. :o)

-Nimbex

Skjult ID med pseudonym Undrer meg to. 8 mai 2008 03:09

Hei til deg

Jeg synes det høres ut som en fin ide. Man kan jo være som du sier i mange og ulike situasjoner i forhold til date og ikke date, eller rett og slett det, at det ikke passer i øyeblikket. Jeg har det slik akkurat nå pga en eksamen som tar all min tid og jeg vil rett og slett ikke møte noen, men jeg vil være medlem. For min del har jeg ikke vert medlem så lenge eller vert aktiv så jeg svarer kanskje på litt tynt grunnlag, men uansett, ideen virker god.....

Skjult ID med pseudonym belezza to. 8 mai 2008 07:07

synes ideen var flott jeg, go for it, send dem utfordringen :-)

(mann 46 år fra Buskerud) to. 8 mai 2008 08:13 Privat melding

Bra idé! Vi har jo også sett i en annen tråd her at noen er så populære at de plutselig har fire stående avtaler om dating.. Komplisert!
Hvis man f.eks har avtalt en date, vil det nok kunne være hensiktsmessig å kunne "melde seg litt ut" fra sukker til man vet litt mer om hvor man står.
-Jeg stemmer FOR!

(kvinne 50 år fra Akershus) to. 8 mai 2008 08:47 Privat melding

Nimbex,

Særdeles godt forslag! Jeg stemmer helt klart for en slik løsning. Som du sier; valgmuligheten er enkel, og uten at man behøver å proklamere noe mere utdypende. Og det er mye mye lettere for de som ønsker kontakt med de ulike også. Og det bør ikke være mulighet for annet enn å besvare det ene eller det andre alternativet, slik at man alltid finner "en beskjed".

Mulig formuleringen kan tilføyes ett ord: Tilgjengelig for flørt/date/forhold --------------- jeg er nok litt der hvor jeg synes at flørt og date bare høres ut som moro. Jeg forstår et eventuelt argument om at det er flørt først, så date osv, men jeg er faktisk ikke komfortabel med ordet FLØRT tror jeg.....for meg så blir det for "lettvint" - for "springende", særlig når hensikten er et seriøst FORHOLD in the end....

Kanskje det finnes et annet mere "riktig" ord enn flørt som kan brukes i en slik sammenheng?

...........bare et tilleggsforslag, med bakgrunn i en tanke jeg kjenner er litt fremtredende.

Ønsker alle en stråååålende vårdag!

Skjult ID med pseudonym Zitelle to. 8 mai 2008 09:39

Da jeg leste forslaget om ny funksjonen, var min første tanke: Strålede forslag! :-)

Men så tenkte jeg: Ville jeg hatt bruk for denne tjenesten? Mitt svar ble faktisk nei! Jeg har ikke bruk for dette valget.....

Slik ting fungerer nå, har jeg mulighet til å gi et kort svar til alle om jeg selv ønsker. Om jeg ikke ønsker kan jeg la det være.
Uten bilde er det ofte jeg som "velger ut" profiler jeg liker, og tar kontakt. Dette gjør jeg kun når jeg føler for å treffe noen.
En gutt skrev en gang: Jeg dater en jente nå, men om det ikke går bra kan du ta kontakt igjen. Ubevisst dalte min interesse.
Jeg har mulighet til å skjule påloggingen min. Det resulterer til vesentlig færre mailer, og mye av "problemet" er da løst.
Sukker er bra blant annet fordi det er en enkel datingside å bruke. Om man ikke virkelig trenger denne funksjonen lar man være.
Om jeg leser "uinteressert i dating" mister jeg nysgjerrigheten, og droppet profilen. Disse tankene får jeg ikke med "skjult profil".
"Nå kan vi bli kjent....men ikke nå....daten skar seg; nå kan jeg date deg...og nå.....men ikke nå." Virker ikke dette veldig vinglete?
Sukker er tross alt en datingside selv om forum kan være hyggelig. Å være medlem uten å være åpen for forhold blir feil for meg.

Akkurat nå har jeg ikke noen " må date, lete etter kjæreste" periode. Det betyr ikke at jeg ikke ville blitt bergtatt om han kom!
La oss bli oppsøkt av hverandre uavhengig av eksamen, travel jobb, "passer ikke nå" osv. DET mennesket dukker jo ofte opp når man minst venter det, ikke sant? Jeg vil i alle fall ikke bidra til å bevisst eller ubevisst sette stengsel for den frie flyten av spenning.

:-)

Skjult ID med pseudonym Sukker.no to. 8 mai 2008 10:07

Takk for fint innspill Nimbex :) Og takk Zitelle for å belyse ulempene. De aller fleste medaljeforslag har en bakside. Det ville fort kunne bli slik at dem man mailer med blir indignert om vedkommende ikke skrur seg inaktiv. Det er vel heller ikke sjelden at det er mangle på aktuelle kandidater over en lengre periode, men plutserlig så kommer det tre. De fleste har kapasitet til å bli litt kjent med disse tre via mailing før en begynner å utkrystallisere seg. Som Zitelle påpeker er vi redd for at dette heller kan være en stressfaktor som begge (alle) parter må forholde seg til.
Vi kjenner dette fra et konkret tilfelle der to hadde mailet en stund og truffet hverandre en gang eller to. Så krevde den ene at den andre skulle dekativere sin profil. Resultatet ble at den som krevde dette fortsatt var aktiv for det måtte jo sjekkes hvorvidt påbudet ble overholdt. Den andre ble mer og mer skremt.

Vi tror det er riktig at mange har et behov for modererende faktorer nå som sjekkingen går med ekspressfart. For dem som føler det slik kan dette skrives i profilteksten, på sin egen tilpassede måte. Man kan også legge om dater fra den typiske 10 min kaffekoppen til noe som faktisk er litt morsomt eller deilig uavhengig av den andres "performance". Ta en joggetur i skogen sammen, dra på et foredrag, eller noe mer crasy. Felles interesser eller aktiviteter er genialt fordi det demper mye av presset i starten. Man skal jo samme vei likevel :)

Skjult ID med pseudonym Bloomie to. 8 mai 2008 16:21

Når jeg leser igjennom de tingene Zitelle belyser, samt Sukker's uttalelse, så må jeg faktisk bare gå bort i fra min tidligere "ja-stemme", og si meg enig med de to. Å "hele tiden" oppdatere et slikt valg, innebærer en viss stressfaktor, og kan oppfattes som "vinglete" av andre, selv om vi selv der og da ikke har noen intensjon om å være akkurat det. Det er også slik at om man i en periode allikevel ikke ønsker å date osv, så kan det i så fall implementeres inn i profilteksten til hver enkelt om man føler sterkt behov for å varsle de besøkende. Og vi har tross alt flere valg under menyen "synlighet"....

Det aller beste poenget:
....selv om vi i perioder er "litt mindre mottakelig" pga. det ene eller det andre, så KAN det være akkurat da HUN/HAN dukker opp fra intet, og amors pil skyter blink..............og det er jo tross alt for å finne den rette "in the end" vi alle er her inne....går jeg utifra i allefall!

...."når man minst venter det" ------------- jeg vil jo ikke gå glipp av det!