Alle innlegg Sukkerforum

Singel ferie Afrika?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym abc sø. 3 juni 2012 02:08

Jeg funderer på å reise til Afrika i sommer, alene. Ikke at å reise alene er nor problem, men det er jo noe med å hente erfaringer fra de som har noen :)

Jeg kunne forsåvidt tenkt med å jobba på en ranch eller gård, bare for å være litt mer til stede når jeg er der. Men å reise gjennom ngorongoro krateret, ballong over kenya øskenen etc er greit det og.

Tips mottas :)

Skjult ID sø. 3 juni 2012 07:35

Er du mann eller dame?

Skjult ID med pseudonym Puslespill sø. 3 juni 2012 08:39

Var fire uker i Afrika (delvis jobb, delvis ferie) Det fikk dessverre bekreftet mine fordommer om korrupsjon, svindel, aggresjon, ekstrem fattigdom og elendighet.

Et hotell jeg bodde på hadde vakter med maskingevær, som sa jeg måtte ta drosje til restauranten to kvartal unna, for det var for utrygt å gå.

Når sant skal sies er Afrika et stort kontinent med store forskjeller fra land til land. Så anbefaler ikke de mørkeste krokene, men Sør Afrika eller Botswana er relativt trygt og bra på safari. I sistnevnte kan du melde deg som frivillig til en gepard-ranch. Selv om det koster skjorta. Ja, det koster å være frivillig også. I Afrika blir du betraktet som en levende minibank.

Kan jeg foreslå Sør Amerika?

Skjult ID med pseudonym Afrika sø. 3 juni 2012 10:07

http://www.harnas.org/

Harnas Wildlife foundation!! Jobbet 6 uker i namibia i fjord. Var med på pass og stell av VILLE dyr.
Sov to netter ute under åpen himmel med leopard unger :)
Ta kontakt og du får en afrika tur du sent vil glemme!!! Masse folk fra skandinavia som er der, så du kommer lett i kontakt selv om du reiser alene.

Skjult ID med pseudonym Afrika sø. 3 juni 2012 10:10

Søk på : Forever Harnas Wildlife foundation på facebook.

Masse bilder og videoer der!