Alle innlegg Sukkerforum

Too young!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Tyfus sø. 3 juni 2012 13:32

Når du får henvendelser av en som er "pedofilt ung" i forhold til deg selv, men du synes hun er sjarmerende og blir interessert... Etikk? Moral? Kjør debatt!

Skjult ID med pseudonym Einy sø. 3 juni 2012 13:35

Det er jo du som må ta valget. Da er det opp til deg selv om du syns det er moralsk riktig eller ei. Er du opptat av hva vennene sier, eller er du så oppover ørene forelska at du VIL ha vedkommende. Det finnes ingen fasit. Les tråden 20 versus 40. Da ser du en del meninger om temaet.

Skjult ID med pseudonym fleshlight sø. 3 juni 2012 13:35

Er hu over 16 er det lov. Drit i etikk og moral.

Skjult ID med pseudonym Tyfus sø. 3 juni 2012 13:38

@fleshlight Det er vel alle her inne?

@Einy Ja det er vel kanskje hva vennene mine sier som er problemet!

Skjult ID med pseudonym syvendefar sø. 3 juni 2012 13:39

Alt ned til 16 år går bra.

Hva har vennene dine med hva som er best for deg og dine behov?

Skjult ID med pseudonym Blåruss sø. 3 juni 2012 13:40

Etikk og moral er bare tull. Det som teller er om dere har/kan ha det bra sammen.

Skjult ID med pseudonym Tyfus sø. 3 juni 2012 13:44

Alt er vel sånn at det bunner ut i at en 17-åring er for ung til sinns :) så problem solved..

Skjult ID med pseudonym Stevia sø. 3 juni 2012 13:49

Er selv 51, Er hun under 40 blir jeg skeptisk til annet enn uforpliktende flørt, under 35, glem det. Det vil sikkert gi en skikkelig boost der og da, men jeg søker forhold som kan utvikle seg, ikke en kvinne jeg kunne vært faren til.

Skjult ID sø. 3 juni 2012 14:22

Her kommer det bare henvendelser fra kvinner som ønsker noen å seile inn i solnedgangen med. Så problemstillingen i forhold til Sukker eksisterer ikke. På andre datingsteder derimot ... der florerer det av damer fra 18 år og oppover som gjerne vil ha kontakt. Da får man bare sette grensen ved rundt 25 år, ellers blir det ikke realistisk når man selv er over 40.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 3 juni 2012 14:52

Ung jente som hormonelt er all over the place med en crush hun tror er ekte kjærlighet?
Ikke spesielt interessant spør du meg...

Jeg har et ganske spesifikt aldersspenn jeg leter i og det er jo en god grunn til det. Gjør det for å kunne matches best mulig i forhold til det mentale, hvor en føler en er i livet, osv. :P

Skjult ID med pseudonym sans sø. 3 juni 2012 15:23

Når alderen til vedkommende er i den kategorien du nevner, og dermed også har reflektert litt over, da sier vel nettopp det noe om at det ikkkke er helt ok...

Jeg tenker litt sånn at hvis en person aldersmessig kunne vært ens sønn/datter, så er det naturlige at det er nettopp mors-/farsinstinktet som trigges, og ikke mer enn det. Husker jeg pratet med en mann rundt 50-års-alderen om dette en gang, han hadde unge døtre og nevnte til meg at han vurderte å inngå et seksuelt forhold til en på deres alder (eldre enn én og yngre enn de to andre). For meg er dette ekkelt på så mange måter, ja jeg er kanskje "moraltante" her nå, men jeg sa til ham: hallo, TENNER du faktisk på knapt myndige jenter som kunne vært datteren din??
Nå har ikke jeg selv barn, men i mitt hode så tenker jeg at hvis jeg var mor, så ville jeg ha sett på alle som var på mine barns alder som del av et større "ungene våre"-begrep. Det hadde jo selvsagt vært fullstendig utenkelig å fatte noen seksuell interesse for en på deres alder, om det så var aldri så "lovlig". Uansett om det så var en 25åring og jeg var 45, det ville vært i "barne-kategorien". Vanskelig å sette seg inn i en manns hode og tankesett, men jeg tror jeg ville tenkt det samme om jeg hadde vært mann, og altså ville jeg ikke hatt noen som helst tenning i den retningen.

Og herregud, det er da så mange andre "litt eldre" fisker i havet, trenger vel ikke ta yngelet, TS??
Det å velge en kjæreste er jo også faktisk nettopp et VALG i tillegg til tiltrekningen/forelskelsen som drar i en. Iblant velger man noen vekk av forskjellige årsaker, selv om det kunne blitt noe mer, fordi ett-eller-annet ikke funker for en. Men her inne får man noen ganger følelsen av at enkelte menn (iblant også damer, selvsagt) nærmest MÅÅ gå etter en purung jente, og liksom "ikke kan hjelpe for det" og ikke klarer å velge å gå vekk,
selv om han kanskje kan det i andre tilfeller. Selvfølgelig kan alle falle for noen som ikke er helt bra for en på mange måter, og hvor man likevel med viten og vilje går inn i forholdet (mot "sunn fornuft") - så klart, det er jo følelser og tiltrekning som rår, men i de fleste tilfeller så KAN vi velge å ikke gå for noen som ikke det er "liv laga" med, eller hvor man ser at det er litt suspekt. Man MÅ ikke bli sammen med en person. Og når du, TS, selv karakteriserer de gjeldende forhold på den måten du gjør, da bør vel varselsbjellene dine få deg til faktisk å høflig avvise henvendelsene fra denne frøkna.

Skjult ID med pseudonym -m- sø. 3 juni 2012 15:30

pedofilt ung...nei det høres bare ekkelt ut! uffameien..

(mann 51 år fra Oslo) sø. 3 juni 2012 15:31 Privat melding

Pedofilt ung betyr hun ikke er kjønnsmoden. Da er det ett alvorlig straffbart forhold.

Skjult ID med pseudonym Nref sø. 3 juni 2012 16:07

Stiller meg bak Powpows siste avsnitt, selv om det kan se ut til at ikke alle tenker så hardt over det som oss, ser det ut til. Har nå engang skrevet inn "ønsket" aldersdifferanse opp og (særlig!) ned (24 år) for a reason (er 32)...

Skjult ID med pseudonym Tyfus sø. 3 juni 2012 16:58

Takk for mange gode svar :) tror jeg er enig med de som sier at siden mine egne antenner ropte "nei" så bør det være varsel nok.

Skjult ID med pseudonym Raffen sø. 3 juni 2012 23:53

Jeg kom selv i kontakt med en jente i siste halvdel av tyveårene på et annet nettsted, selv er jeg halvannet år unna å runde femti. Og ja, det var hun som tok kontakt med meg.

Etter litt mailing frem og tilbake ble vi enige om å møtes, jeg sa ja med den innstillingen at det er hyggelig å treffe nye mennesker uansett kjønn og alder, så lenge de er interessante å snakke med.

Mulig er jeg i overkant barnslig for alderen eller hun tilsvarende voksen, men vi glemte altså aldersforskjellen etter to minutters samtale, og det ene treffet ble til to. Og tre. Og...

Det hele ble naturligvis fysisk etterhvert, det lå liksom i kortene. God match der også, gjensidig ifølge alle solemerker. Fantastisk! Og hele tiden hadde vi en uskreven avtale om at det ikke skulle gå følelser i det.

Men det gjorde det.

Nå er vi der at begge er "all in" hva følelser angår, selv om vi ikke har gått åpent ut og sagt vi er i et forhold. Det er liksom "siste skanse", om dere skjønner.

Er veldig i tvil om jeg skal be jenta ta bena fatt om hun vet sitt eget beste. Det burde jeg sikkert gjøre, har jo livserfaringen som gjør at jeg kan takle hjertesorgen nogenlunde bra. Den enkle måten er naturligvis å spille drittsekk så hun kommer til den erkjennelsen på egen hånd, men det har jeg ikke i meg.

Det skal ikke være lett...

Skjult ID med pseudonym tuppa ma. 4 juni 2012 10:41

Ja ikke sant!
Ser det finnes endel som elsker å provosere, og er NO BRAIN. LOL

Skjult ID med pseudonym nix ma. 4 juni 2012 11:06

Jeg er enig med Ruff. Jeg er en kvinne på 47, og jeg liker best gutta mine glatte som barnerumper, uten alt det ekle håret som plutselig faller av fra hodet og havner andre steder, som i nese og ører, samt ponduser og sånn merkelig, myk gammelmannshud som de begynner å få i midten av 30 årene.

Det beste med å date en på 18-20 er selvfølgelig at de er for unge til å vite hvem de egentlig er enda. Dessuten ler de av alt jeg sier. Og så er det så berikende å "henge" med kompisene deres i helgene, vi drikker oss drita og spiller musikk skikkelig høyt.

Skjult ID med pseudonym Tyfus ma. 4 juni 2012 12:34

@Lurt
Du ville ikke følt du heller burde stoppet hele greia hvis du faktisk følte du burde spørre om legitimasjon?

Skjult ID med pseudonym Tyfus ma. 4 juni 2012 12:56

@Ruff
Vi snakker ikke lovlig her da. Det er ekkelt, og som jeg begynte tråden med "pedofilt ungt"... Det er ikke bra. Det er slemt. Jentene er emosjonelle i den alderen. For alt du vet tar hun livet sitt i det hun forstår at du utnyttet henne.