Alle innlegg Sukkerforum

Damer over førti ....

Vis siste innlegg
(kvinne 50 år fra Vestfold) to. 8 mai 2008 15:47 Privat melding

Ankermannen i "60 minutes", Andy Roony, uttaler følgende:

"As I grow in age, I value women over 40 most of all. Here are just a few reasons why:

A woman over 40 will never wake you in the middle of the night and ask, 'What are you thinking?' She doesn't care what you think.

If a woman over 40 doesn't want to watch the game, she doesn't sit around whining about it. She does something she wants to do, and it's usually more interesting.

Women over 40 are dignified. They seldom have a screaming match with you at the opera or in the middle of an expensive restaurant. Of course, if you deserve it, they won't hesitate to shoot you if they think they can get away with it.

Older women are generous with praise, often undeserved. They know what it's like to be unappreciated.

Women get psychic as they age. You never have to confess your sins to a woman over 40.

Once you get past a wrinkle or two, a woman over 40 is far sexier than her younger counterpart.

Older women are forthright and honest. They'll tell you right off if you are a jerk if you are acting like one. You don't ever have to wonder where you stand with her.

Yes, we praise women over 40 for a multitude of reasons. Unfortunately, it's not reciprocal. For every stunning, smart, well-coiffed, hot woman over 40, there is a bald, paunchy relic in yellow pants making a fool of himself with some 22-year old waitress. Ladies, I apologize.

For all those men who say, 'Why buy the cow when you can get the milk for free?', here's an update for you.
Nowadays 80% of women are against marriage.
Why? Because women realize it's not worth buying an entire pig just to get a little sausage! "

Andy Rooney is a really smart guy!

Skjult ID med pseudonym Joques to. 8 mai 2008 17:04

Nå kan jo Andy Rooney være bestefaren til ei dame på 40, da ;o)

Skjult ID med pseudonym Bloomie to. 8 mai 2008 17:05

Det betyr ikke at han ikke er smart for det, Joques......

;-))))

Skjult ID med pseudonym belezza to. 8 mai 2008 17:16

I love Andy Rooney :-)

Skjult ID to. 8 mai 2008 18:03

Fabelaktig. Fyren vet åpenbart hva han snakker om.

Skjult ID med pseudonym Organ to. 8 mai 2008 18:06

Artig, en mann som liker MYE yngre damer blir lovprist av damene...

Festlig, ytterst festlig :-)

Skjult ID med pseudonym virgo to. 8 mai 2008 18:18

Organ han blir jo lovprist fordi han peker på fordelene kvinner over 40 har ifht kvinner under 40.
Han ville blitt lovprist om han var 20 eller 80.

Skjult ID med pseudonym belezza to. 8 mai 2008 18:28

lovprise han er noe helt annet enn å date han Organ

(mann 51 år fra Oslo) to. 8 mai 2008 22:18 Privat melding

Gamle gubber liker yngre damer. Er det noe annet nytt?

(mann 47 år fra Telemark) fr. 9 mai 2008 22:32 Privat melding

En artig greie er at da jeg gikk gjennom ungdomsskolen, og hele videregående skole -faktisk delvis også gjennom et par av høyskoleårene måtte jeg se på at "alle" jentene kun så etter eldre gutter en sine jevnaldrende.

På et tidspunkt gir man selvsagt opp, og begynner å innse at yngre kvinner liker eldre menn -og når kvinnenenår en viss alder (ca 40år) og er / blir single, så undrer de seg på hvorfor ingen jevnaldrende menn søker akkurat dem.

Vi har blitt opdratt fra tidlig alder til å innse det faktum at kvinner på vår (min) egen alder ikke er intresserte (i alle fall ikke før hun er 40år, og plutselig synes den jevnaldrende mannen ermoden nok likevel)

Nytter ikke å overse meg i 40 år, og så plutselig forvente jeg skal finne henne attraktiv. :o)

Skjult ID med pseudonym nimbex fr. 9 mai 2008 23:13


Det er fryktelig mye som sies av -og om kvinner i akkurat denne alderen. Men det mest opplagte har jeg sjelden hørt noen nevne, aller minst kvinnene selv i aktuelle aldersgruppe.

Det tar kvinnen ca 40 år og verdsette menn på sin egen alder som likeverdig, og potensiell partner. Intil da har hun oftest sett på mannen som umoden og mindreverdig, og fra det øyeblikket hun innser hun har tatt feil hele tiden,forventer hun vel at hun skal være attraktiv for sin nye målgruppe.

Skjult ID med pseudonym watt fr. 9 mai 2008 23:26

Nimbex
Dette blir veldig å ta alle over en kam. Kan synes som du har dårlig erfaring, det finnes mange varianter for kvinner 40 og over, og de som er under 40.
Når vi kvinner har passert en viss alder, så har vi livserfaring, og vet mer hva vi vil.
Det tar litt tid å komme dit, akkurat det samme gjelder dere gutta, vil jeg tro. du kom vel heller ikke helt `ferdig`dit du er i dag.
Vi lærer på veien vi går...

Skjult ID med pseudonym Janne47 fr. 9 mai 2008 23:32

Det nimbex forteller stemmer heller ikke med virkeligheten. Bare se på statistikkene på SSB. Over 40 % av kvinnene som gifter seg gjør det med en mann som er like gammel eller yngre (tall for 2002).

Skjult ID med pseudonym nimbex lø. 10 mai 2008 00:02

Førti prosent tror også jeg er et realistisk og korrekt bilde av virkligheten. Da gjenstår det jo "bare" 60 av 100 kvinner
man skal ikke ta alle over en kam.


Skjult ID med pseudonym watt lø. 10 mai 2008 00:32

Enkel matte det nimbex, 60 prosent den variable veien :-D

(kvinne 50 år fra Vestfold) lø. 10 mai 2008 01:14 Privat melding

@ Nimbex

"På et tidspunkt gir man selvsagt opp, og begynner å innse at yngre kvinner liker eldre menn -og når kvinnenenår en viss alder (ca 40år) og er / blir single, så undrer de seg på hvorfor ingen jevnaldrende menn søker akkurat dem."

Nei, det er faktisk ikke de jevnaldrende jeg ser etter, eller som jeg lurer på. Derimot forundrer det meg fortsatt at menn på 47-48 (altså sju-åtte år eldre enn meg selv) ikke ser ut til å være interessert i damer på min alder.

Skjult ID med pseudonym nimbex lø. 10 mai 2008 01:27

Jeg synes du tar opp en intresant ting,som jeg ikke har grunnlag for å ha noen mening om. Det er jo artig å provosere litt i debatten, og især kvinner rundt din alder. Det henger nok sammen med at jeg har flere nokså dårlige erfaringer med den gruppen du inngår i, og så er det litt deilig å slenge fra seg litt kommentarer -men jeg prøver jo å holde en tørrvittig småsarkastisk tone a la otto jespersen.. uten å støte altfor mange sarte sjeler, men Jespersen er selvsagt profesjonell og gjør den jobben langt bedre en meg :o)

Skjult ID med pseudonym tårnsvalen lø. 10 mai 2008 12:11

@ Nimbex:

Kan det være at du generealiserer? Jeg aner ikke hvilke "flere nokså dårlige erfaringer med den gruppen jeg inngår i" innebærer, men jeg er usikker på om jeg overhodet hører med i noen gruppe. Rett nok har jeg passert førti, men er det dermed sikkert at jeg har så mye felles med andre på samme alder?

Uten at jeg sikter til deg spesielt: Jeg føler meg forhåndsdømt på bakgrunn av det lille tallet som sier noe om årstallet jeg er født. Man antar, med rette eller ikke, at sånne som meg er mest interessert i hjemmekos, at vi tar dårlig vare på oss selv, at vi er meggete ... Jeg kjenner meg ikke igjen. Ikke i det hele tatt. Det er ikke mitt liv disse generaliseringene beskriver.

Jeg tror jeg lever et villere og mer gøyalt liv enn mange som er både ti og femten år yngre enn meg.

Skjult ID med pseudonym belezza lø. 10 mai 2008 16:54

Det er vel bare slik at noen av oss har draget på mannfolka og noen har det ikke uansett alder (var jeg slem nå?). Men når det er sagt så må jeg si at jeg alltid har foretrukket og blitt tiltrukket av menn på min egen alder +/- 2 år, vet ikke hvorfor-det er bare slik.

Skjult ID med pseudonym 4everYoung lø. 10 mai 2008 17:52

Merkelig å se at nesten alle i denne tråden, både damer og menn, begynner å omtale Andy Rooney selv isteden for å diskutere hva det er han faktisk sier. Ikke spesielt imponerende, sukkerfolk! Jeg tror han (dvs. tekstforfatteren) har skjønt noe vesentlig............

Skjult ID med pseudonym belezza lø. 10 mai 2008 17:58

jammen du er da hjertelig velkommen til å starte en diskusjon :-)

Skjult ID med pseudonym Joques lø. 10 mai 2008 18:32

@4everyoung: Egentlig er det bare dumt å snakke om de spesifikke tingene han sier, fordi det er så mye tomprat. Det er ikke vanskelig å dekonstruere alle argumentene hans, men hva er vitsen? Men siden du nå sier hvor lite imponert du er over "oss", så får jeg vel trå til.

Nå snakker jeg bare for meg selv, men jeg har aldri hørt Andt Rooney si en eneste ting som jeg var det minste enig i. Det jeg har hørt mannen si, går fra intetsigende til provoserende for meg. Mitt inntrykk av ham er at han er en grinebitersk gubbe som innimellom prøver å være kul. Med dårlig hell.

Når det gjelder denne spesifikke saken, så prater han også tull. Ikke det at damer over 40 er toppers, for det kan sikkert stemme. Men de helt uhyrlig generaliserende tingene han sier, som f.eks:

"Older women are generous with praise, often undeserved."

Ja ha? Og det baserer du på hva da, helt nøyaktig? Noen gjør det, andre ikke. Og uansett er ikke dette noen kompliment!!

"Of course, if you deserve it, they won't hesitate to shoot you if they think they can get away with it."

Hallo??!! Skal dette være ment å være positivt?

"Once you get past a wrinkle or two, a woman over 40 is far sexier than her younger counterpart."

En ting er at _han_ føler behovet for å ta forbehld om rynker! En annen ting er: Ja ha? Noen damer over 40 er sexy. Andre er det ikke. Noen damer på 20 er sexy. Andre ikke. Snakker han om samme person på 20, 30 og 40 år? Hva er det egentlig fyren prøver å formidle? Tåkeprat.

"Nowadays 80% of women are against marriage.
Why? Because women realize it's not worth buying an entire pig just to get a little sausage! "

Hvor tar han tallene fra? De har han funnet på helt i sitt eget lille hode. Og hvor relevant ville et slikt tall ha vært om det stemte? "Mot ekteskap?" Hva har det med noe som helst å gjøre?

"Older women are forthright and honest. They'll tell you right off if you are a jerk if you are acting like one. You don't ever have to wonder where you stand with her."

Nok en gang: Tullete uttalelse som stemmer på noen og ikke på andre.

Kort sagt: Det er en tøysete øvelse å begynne å diskutere poengene hans, for det er ikke poenget. Hele spalten hans er bare (hver gang) et lettbent kåseri der han tillater seg å si hva som helst. _Derfor_ diskuterer vi mannen og ikke uttalelsene hans.

Skjult ID med pseudonym Joques lø. 10 mai 2008 19:06

...jeg ser at jeg bet meg selv litt i halen der:

Mitt hovedankepunkt mot Andys kåseri om damer på over 40 (hvis vi nå tar ham på ordet) er at mange av de "pene" tingene han skriver om dem, er fornærmelser snarere enn komplimenter.

Sånn, det var mye mer kortfattet :o)

Skjult ID med pseudonym 4everYoung lø. 10 mai 2008 22:03

OK, Jocques, du tok jobben alvorlig, skjønner jeg. Du er seriøs i alt du gjør, det skal du ha. Selv har jeg heller ikke hørt A. Rooney si en eneste ting som jeg er det minste enig i, men det kan komme av at jeg aldri har hørt ham si noe som helst! Det sier vel alt om meg, det.

Men min lille påstand er at du nok tolker ham vel negativt, kanskje du tar ham litt for mye på alvor der han han prøver å være humoristisk? Det kan hende at en del kvinner skjønner hva han prøver å si, selv om han ikke er helt presis på spikerhodet. Nok om dette temaet herfra!

Skjult ID med pseudonym Joques lø. 10 mai 2008 22:39

"Du er seriøs i alt du gjør, det skal du ha."

Det må være det peneste noen har sagt til meg på dette forumet :o)

Man ja, poenget mitt er jo nettopp at man ikke kan ta ham på alvor. Derfor den fleipete tonen i starten av tråden. Som du så kritiserte ;)

Skjult ID med pseudonym nimbex lø. 10 mai 2008 22:49

Når jeg sier at jeg synes det er litt artig å provosere, og at jeg har mine personlige negative erfaringer og presiserer at jeg ikke har grunnlag forå uttale meg om dette (tårnsavalen) så kandu vel nesten ikke arrestere meg for å generelisere.

Jeg ser alltid på enkeltindivider som akkurat det -individer, men visse aldersgrupper har også sine særpreg, nødvendigvis med alle deres variabler og unntak. Jeg er heller ikke spesielt representativ for min egen gruppe, hverken aldersmessig eller på andre måter. Men om det er positivt er enannen sak. Individialiseringen har for mange nådd så langt at manikke føler seg hjemme i noens grupper noen steder,og ensomhet er et voksende problem blandt det "lykkelige" og uavhengige urbane mennesket i 30-40 årene.

Jeg synes at kvinner som gruppe (40+) ikke bør ta det så personlig at enkelte menn i deres gruppe av forskjellige årsaker ofte snur seg lettere etter kvinner som er 7-10 år yngre. Jeg gjør det samme, og det er et bevisst valg jeg gjør. Som gruppe kan dette jo være en utfordring, men som individ, eller meg som person så er det et naturlig valg jeg gjør ut fra egne preferanser og fremtidsplaner.

Skjult ID med pseudonym m i i e lø. 10 mai 2008 23:07

og da er vi tilbake til det samme gale at våre ønsker ikke overlapper hverandre :)

Men..jeg har begynt å gå ut på "byen" og der blir alder hvisket ut i mye større grad enn her inne på nett hvor alder står skrevet i sort/hvitt. Det passer meg ypperlig som tilhører gruppen dame-på-40-som-vil flørte-med-jevnaldrende :) I RL blir oppmerksomhet knyttet opp mye bredere enn tekst på en skjerm :)

Velg og ønsk dere hva dere vil..men med bredere horisont øker man mulighetene for å lykkes :) Har dere forresten lagt merke til hvor praktfulle dagene er :)

(mann 47 år fra Telemark) lø. 10 mai 2008 23:19 Privat melding


Jeg vurderer sterk å starte uteklatresesongen, nærmere bestemt vardåsen..... jepp det er praktfullt ute!!

Skjult ID med pseudonym Morpheon lø. 10 mai 2008 23:21

Ikke glem at Andy Rooney får betalt for å være "morsom". Det betyr at som regel er det større fare for at det han sier kan betegnes som ironi eller sarkasme, enn at han kjører uegennyttige fanesaker på slutten av 60 minutes. Når det er sagt, støtter jeg en seriøs betydning av hans utsagn om kvinner over 40 slik det fremstår i trådstarters innlegg =)

Skjult ID med pseudonym kit001 sø. 11 mai 2008 18:57

Myten om metamorfen ved 40 er sterkt overdrevet. Å generalisere slik som Hr. Roonye er sitert her, er ikke spesielt fruktbar. Jenter som er håpløse før 40, er som regel håpløse etterpå også.