Alle innlegg Sukkerforum

Ønsker å kunne filtrere på politisk side.

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Blåruss sø. 3 juni 2012 17:20

Noen som har sett om det er mulig å filtrere ut sosialister her? Neste gang ei venstreskrulle kaster bort tiden min her inn, skal jeg sende henne en faktura.

Skjult ID med pseudonym Stevia sø. 3 juni 2012 17:27

Du har ikke vurdert å frelse dem over på den kapitalistiske siden da?

Skjult ID med pseudonym Porfirij sø. 3 juni 2012 17:31

Haha.
TS beskriv ein del høgre-orienterte perfekt.

Han tar ikkje ansvar for eigne handlingar (ved å sjekke ut om "venstreskrulla" faktisk passar han), og legg deretter all skuld på henne, og fritar seg sjølv 100 %.

Og SJØLVSAGT skal det fakturerast.

Skjult ID med pseudonym Nref sø. 3 juni 2012 17:35

Lese i "hurtigfakta"-biten på profilen, kanskje (men at de som faktisk HAR en politisk mening av nevneverdig grad bør ta seg bryet i litt større grad med å opplyse om dette også (f.eks. i nevnte hurtigfakta), kan jeg være med på...)? Står det f.eks. "Borgerlig ("nokså" el. "veldig")" er JEG ute, for å si det sånn... :)
Og Blåruss bekrefter jo til stadighet også undertegnedes fordommer om en (NB!) "bestemt sort" høyredreide (detaljen om fakturering (eller tenkes det "erstatning"?) for "tort og svie" er jo talende), for å si det sånn... ;)

Skjult ID med pseudonym Blåruss sø. 3 juni 2012 17:46

@Porfirji Du bruker permisser kun jeg har mulighet til å bekrefte/avkrefte. Hadde jeg vert deg hadde jeg vert flau.

@Nref, enig. De som faktisk bryr seg om det, bør informere om hvilken side de tilhører. Synes sukker også burde hatt mulighet til å filtrere ut profiler basert på politisk overbevisning. Jeg kan sette antirøyk som krav, da burde jeg ha mulighet til å sette "ikke venstreskrulle" som krav også.

Skjult ID med pseudonym bat sø. 3 juni 2012 17:47

Glimrende forslag.
Men politikkvalgene må kunne utdypes mer.
Det mangler f.eks libertarianer og ekstremlibertarianer.
Så hvis en søker på ekstremlibertarianer, så ville man nesten utelukkende få opp mannen-med-de-tusen-nicks dame- og herreprofiler.
Evt kunne man stille inn bortfiltrering av disse.

Skjult ID med pseudonym -Bene- sø. 3 juni 2012 17:49

kan vi da også ha et valg som sier "Fullstendig revnende likegyldig til det meste av norsk politikk, så vennligst ikke legg børen av din oppsparte galle på meg"?

Skjult ID med pseudonym poppy sø. 3 juni 2012 17:52

@Blåruss

Blokk meg er du snill ;-))

(mann 57 år fra Oslo) sø. 3 juni 2012 17:56 Privat melding

Politisk ståsted er mindre interessant enn samfunnsinteresse, livssyn er ikke viktig, men etisk grunnholdning er et must. Dette kan man ikke sortere på, men jeg tviler på at det blir noe problem for meg i praksis. :-)

Skjult ID med pseudonym Blåruss sø. 3 juni 2012 17:57

@poppy, det er bare å indikere at du er sosialist i profilen din, så vil du ikke høre noe fra meg. Skriver du til meg vil det resultere i at du blokkeres :)

Skjult ID med pseudonym poppy sø. 3 juni 2012 18:00

@Blåruss

Ja jeg er det og det står på trykk ;-)) Men du, hvorfor tåler du ikke at andre har et annet politisk ståsted enn deg selv?

Skjult ID med pseudonym Nref sø. 3 juni 2012 18:02

Blåruss; Man burde i hvert fall kunne krysse av på "Ikke interessert" på politikk for de som (ja,) ikke er det (men da bør de også ta seg bryet med nettopp det)... Om det skulle bli mulighet for å ha politisk syn som et "absolutt krav", er det dog ikke noe behov JEG har, da jeg mener hurtigfakta-delen min BØR være nok (og klarer vedkommende ikke å få med seg såpass, faller man uansett igjennom på en del andre vesentlige punkter ("kunne lese"...) her i gården...).
Og hvor står det at vi som er over gjennomsnittet interessert i politkk automatisk driver med "påprakkende misjon" ovenfor potensielle partnere, Bene? Ikke se på meg, i alle fall! ;-)

Skjult ID med pseudonym Blåruss sø. 3 juni 2012 18:05

@poppy Jeg tåler da det helt fint. Men jeg er da ikke her for å finne nye venner. Jeg er her for å finne en partner. Det fungerer dårlig med en sosialist som partner når har inntekt, forbruk og filosofi som plasserer meg langt til høyre.

(kvinne 50 år fra Oslo) sø. 3 juni 2012 18:10 Privat melding

Blåruss : Hvilket parti stemmer man på for å bli sortert under sosialist ? Hersker en del uenighet der har jeg forstått..
Og,du filtrerer deg selv bort ganske så bra ved å starte tråden..det skal du ha.

Skjult ID med pseudonym Blåruss sø. 3 juni 2012 18:16

@Frøken-O Alle partier i Norge er sosialistiske. For egen del er det uaktuelt hvis vedkommende stemmer SV, AP, SP, V og KRF.

Skjult ID med pseudonym Nref sø. 3 juni 2012 18:21

Etter skandinavisk politisk skalering/tradisjon samt leksikalske definisjoner innenfor disse (og foretrekker vel at man holder seg til denne, geografisk befinner vi oss nå tross alt HER, da... Før TS begynner å protestere på DET, altså) er "sosialister" de som stemmer SV og Rødt (pluss en håndfull minipartier/"sekter" på venstre side av disse igjen), altså 5-6% av befolkningen totalt... Hvilket jo stemmer dårlig med disse som "ser 'sosialister' bak hver en busk" sine skrekkvisjoner og dommedags-scenarier, ja...

Skjult ID med pseudonym Nref sø. 3 juni 2012 18:24

Og der kom jaggu TS med "sin" definisjon" like før undertegnde, da... Vel, dette er nå som sagt Skandinavia, da, men "hjemmesnekra" politisk teori er jo realtivt vanlig på begge ytterfløyene også HER... ;)

Skjult ID med pseudonym Blåruss sø. 3 juni 2012 18:24

Vil vel heller si at SV og Rødt er kommunister. En god del av stemmekveget til SV er nok ikke klar over at de fleste i partiet er kommunister, men det er litt som trydede som ikke har fått med seg at Siv Jensen har Kildens Utspring på nattbordet.

Skjult ID med pseudonym Stevia sø. 3 juni 2012 18:27

Fra min tid som medlem av AP husker jeg enkelte tiggertelefoner fra partiet. Da ble det snakket mye om sosialisme fra den som ringte. I det hele tatt sitter sosialistbegrepet løst når hos mange i AP når de får være retoriske uten å snakke praktisk politikk.

Men kommer vi til praktisk utøvd næringslivspolitikk, er AP i en del sammenhenger både reaksjonære, konservative og kapitalistvennlige i større grad enn de liker å konfronteres med. Kanskje fordi de ser at sosialismen gjør seg best i teorien?

Skjult ID med pseudonym frøken-o sø. 3 juni 2012 18:34

Med fare for å tråkke noen på tærne så tror jeg Blåruss ender opp med ei blond negledesigner med en miniatyrhund i håndveska.. over og ut herfra.

Skjult ID med pseudonym Nref sø. 3 juni 2012 18:40

Har du sett Siv Jensens nattbord på nært hold, TS..? Ææææhh... ;)

Skjult ID med pseudonym LilliMi sø. 3 juni 2012 19:02

Bare å stå fram med nicket ditt, blåruss, så skal jeg gjøre jobben for deg.

Skjult ID med pseudonym Porfirij sø. 3 juni 2012 19:08

@Blåruss 17:46
Gjer eg? På kva vis? Forklar for meg, er du grei. For den forstod eg ikkje.
Og kvifor skulle det forresten gjere meg flau?

Eg er tvert mot flau på dine vegne, som uttrykker dine meiningar på det viset du gjer. Nedsetjande personkarakteristikk og anna høyrer seg ikkje heime nokon plass.

Skjult ID med pseudonym Snehvit sø. 3 juni 2012 19:09

Leeer av frøken o..hi hi...

Du kan jo gi henne et russekort og be henne komme tilbake når hun ligner mer på deg... Det gjør nok susen, skal du se...!

Skjult ID med pseudonym Anaïs sø. 3 juni 2012 19:15

Hmmm, jeg har nok ikke valgt noe i den politisk ståsted-biten, siden jeg selv ikke er aktiv på den fronten og går mer for ideer og personer enn partier, men ser nå at det kan være gunstig for meg å velge en av de "sosialistiske" valgene (Blåruss sin definisjon lagt til grunn), bare for å komme pent og fort inn i den buquet av blokkerte kvinner som Blåruss og forhåpentligvis de fleste som tenker som ham, er i ferd med å utforme :) Så, selv om jeg svinger litt mellom lyseblå og lyserød, blir kanskje sosialistisk for min del da :-P
Må si at du gjør en glimerende jobb med å markedsføre venstresiden du, Blåruss! :)

(mann 47 år fra Oslo) sø. 3 juni 2012 19:23 Privat melding

*Blunker til og råflørter med Frøken-o*

Skjult ID med pseudonym Petter sø. 3 juni 2012 19:32

Blir vel ikke så mye damer igjen her hvis alle sosialistene skal bort, men jeg også sliter med dem. Hvem er det alltid som gnukker og finregner på "sin" del av en resturantregning - som de andre 7 er helt happy med å bare splitte? Sosialister er dritkjipe med en gang de må bruke egne penger, og altfor glade i å dele ut andres. De mest generøse menneskene jeg kjenner er alle trygt plassert på høyresiden.

Så @tj, vi har ingen problemer med å dele godene, det er sløseriet deres vi ikke liker.

Skjult ID med pseudonym Porfirij sø. 3 juni 2012 19:38

lol@Petter
"Alltid"?

Eg trur nok du blandar sak og person. (Eller streng tatt: politikk og person.)

Skjult ID med pseudonym bønna sø. 3 juni 2012 19:54

Porfirij 17:31 Haa haa... vil gjerne høre deg i politisk debatt :-b

Skjult ID med pseudonym Porfirij sø. 3 juni 2012 19:58

@bønna
Eg har fått høyre tilsvarande før..

"XXX. Du skulle vore politikar. Du har faen meg ei meining om alt!"
(Ordrett sitert; namn fjerna.)

Skjult ID med pseudonym bønna sø. 3 juni 2012 20:02

Porfirij; jeg syntes bare du ordla deg vel :-D

Skjult ID med pseudonym Petter sø. 3 juni 2012 21:29

@tj. Du kjente deg tydeligvis igjen der? Hvis det sitter en ved bordet som har spist / drukket lite og han/hun har dårlig råd, så pleier jeg å si at vi andre tar litt ekstra. Men ikke hvis vedkommende oppfører seg som en kjiping, da får han/hun ta styret selv.

Skjult ID med pseudonym Petter sø. 3 juni 2012 23:54

Hva er egentlig ditt problem? Hva f... vet du om hvordan jeg oppfører meg i en drosje eller noe annet sted? Jeg forteller rett og slett at min opplevelse er at folk på høyresiden er rundere enn dere på venstresiden. Hver gang en sånn pengeteller setter seg ned og finregner, så ender jeg opp med å betale tipsen både to og tre ganger.

"Litt sløsing med felleskapets midler"??? Hva med "massiv sløsing", ukultur, korrupsjon og "utdeling av felleskapets midler til kompiser som har startet ymse NGOer med tvilsomme formål"? "Fotball mot vold"???

Sjelden noen kommer ut og så til de grader bekrefter mine fordommer.

Skjult ID med pseudonym Blåruss ma. 4 juni 2012 00:22

tj, fellesskapet? Du mener at jeg slipper å betale for døgenikter og folk som deg selv der totalt mangler folkeskikk? Da tror jeg jeg velger petter som statsminister hvilken dag som helst.

Skjult ID med pseudonym Pedro ma. 4 juni 2012 15:51

Frpister er så turn-off at eg bare ignorerer dei...
Gidder ikkje være nær sånne ekstremister

Skjult ID med pseudonym ruggen ma. 4 juni 2012 16:35

@Blåruss:
Folkeskikk? Det har jeg ikke sett!
Her er f.eks. et utdrag av dine høyst trollete innlegg, totalt blottet for folkeskikk:
"Neste gang ei venstreskrulle kaster bort tiden min her (...)"
"Hadde jeg vert deg hadde jeg vert flau."
"Du mener at jeg slipper å betale for døgenikter og folk som deg selv der totalt mangler folkeskikk?"

Denne måten å argumentere på kaller vi trolling.
PS. Er du et tohodet troll? Fyren med pseudonym @Petter argumenterer nemlig på veldig lik måte...

Skjult ID med pseudonym Jorid ma. 4 juni 2012 16:54

Ruggen..russetiden er vel snart over.. så da trer noen inn i de voksnes rekker og skaffer seg et nytt navn ;)

(mann 39 år fra Hordaland) ma. 4 juni 2012 17:02 Privat melding

Relgion og politikk, er det ikke de to tingene en aldri skal diskutere på første date, vel de to og analsex

På min profil så står det ganske tydelig at jeg tilhører arbeiderpartiene (visste ikke at det var mer enn ett i Norge) så om det er noen kvinner fra høyresiden som vil blokkere meg av den grunn så er det helt OK, meg derimot er veldig glad i damer som er uenig med meg så om du stemmer Høire eller Frp så er det helt fint.

Men ikke ekstremister, om du kommer fra høyresiden eller venstresiden eller sentrum (dog det er sjelden du møter sentrumsekstremister)

Skjult ID med pseudonym Snehvit ma. 4 juni 2012 17:04

Kanskje det er nå vi skal si hva vi stemmer og vise oss med bilder...så kan de blokke de som vil.. Bra poeng, Russ M...:)

Skjult ID med pseudonym Stevia ma. 4 juni 2012 17:08

@RussM
Noen av oss vil vel si at SP er sentrumekstremister. For min del skjønner jeg dem bare ikke.

(mann 35 år fra Hordaland) ma. 4 juni 2012 17:18 Privat melding

På oppfordring frå @Snehvit:

Hei!
Eg heiter Porfirij, stemmer Venstre, og kan på godt og vondt kategoriserast som "typisk Venstrevelgar".

(Blokker meg den som vil.)

Skjult ID med pseudonym Petter ma. 4 juni 2012 17:32

@Ruggen: I min tid ville man ikke blitt russ hvis man ikke kunne stave "vært" (som i å være, var, vært). ;-) Dessuten har jeg ikke argumentert for noe som helst, bare viderebragt mine høyst personlige og subjektive observasjoner om at sosialister ofte er kjipe. Ikke hører jeg hjemme hverken i FRP eller noen annen politisk bås heller. Det eneste nogenlunde korrekte å kalle meg er anti-sosialist. Og det er altså fordi jeg oppfatter dere som kjipe, sløsaktige med andres midler, korrupte og uten respekt og forståelse for verdiskapning.

(mann 57 år fra Oslo) ma. 4 juni 2012 17:32 Privat melding

Tar utfordringen.
Hei, jeg het er Harald, og vandrer mellom AP, Venstre og Høyre.

Skjult ID med pseudonym Nref ma. 4 juni 2012 18:02

Angående ovennevnte "vandring"; En av de mest notoriske lokale "nettavis-sutrerne" (skriver også lange, klagende leserbrev) i "mitt" område (som bekrefter de aller fleste stereotypier om en sådan; ALT er fælt, tåpelig og ubrukelig, alle politikere er dumme og/eller korrupte og ingen gjør NOE bra for noen...) ble utfordret på partitilhørighet i en av disse diskusjonene på nett en gang, og innrømte der at hun ved lokalvalg stemte Rødt, mens hun på nasjonalt plan de siste årene hadde holdt seg til FrP... "Spasér figur", som det heter...
Bekreftet med god margin en del fordommer (f.eks. "generell forvirring") man har om kommentarfelt-troll for min del... :)

Skjult ID med pseudonym ruggen ti. 5 juni 2012 01:28

@Petter,
finnes det noen flere grupper i samfunnet (altså en annen gruppe enn "sosialister") som du kunne brukt denne beskrivelsen på?

PS. Siden du omtaler sosialister som "dere" i ditt svar til mitt innlegg kl 16:35, vil jeg tro at du har gjort deg opp en mening om mitt politiske ståsted? Fortsett gjerne med det. Hva mer kan du lese ut av det jeg skrev? :)

(mann 44 år fra Oslo) ti. 5 juni 2012 02:08 Privat melding

Foreslår at Pettern og blåruss etablerer Fordoms -og båsepartiet. Alle som ikke er politisk enige med dem puttes i en stor bås og overøses av dems bitterhet, misnøye og fordommer.

Så bør det programfestes at alle som ikke har inntekt, forbruk og filosofi tilsvernede ts (for å bruke blåruss sine egne kriterier) fratas stemmeretten.

Til slutt gir overøser jeg ts med all min medynk.. Stakkaren må slite med jenter som ikke er enige med han -og enda værre; med folk som ikke har samme inntekt og forbruk som han.. Verden er urrettferdig mot deg, ts - du får forsøke å venne deg til det.. Til trøst: vær glad du ikke bor i et land der folk har enda mindre forbruk enn nordmenn. Der hadde det vært grusomt å oppholde seg ;)

Skjult ID med pseudonym Johmmy ti. 5 juni 2012 02:19

Gir blåruss min fulle støtte.

Til skrekk og advarsel, blåruss.. Jeg var på Kreta tidligigere i år. Der var det utrolig mange med både lavt forbruk og inntekt. Det var helt grusomt å være der. Hold deg langt unna den øya. Jeg møtte t.o.m. flere som ikke var enige med meg der. Ikke noe sted å dra på ferie til. Rett og slett.
Ha en kompis som kom hjem fra Spania. Iflg han hadde folk mye mindre inntekt og forbruk der enn Nordmenn. Altså et sted det heller ikke er verdt å besøke

Skjult ID med pseudonym Johmmy ti. 5 juni 2012 02:24

Altså.. Det er ille nok som det er å omgås folk med lavt forbruk her i Norge, om man ikke skal treffe enda flere i utlandet. Jeg er - i likhet med blåruss - så uendelig drittlei lei folk uten høy inntekt og høyt forbruk

Skjult ID med pseudonym ewing ti. 5 juni 2012 08:09

Men hva skal dere gjøre når de begynner å ødelegge de fine eplehagene i bydelene i vest, og bygger blokker der for diverse fattiglus, fattiglemmer, proletariat og annen berm?

(mann 33 år fra Oslo) ti. 5 juni 2012 08:12 Privat melding

Men det er vel få som faktisk har en oppriktig politisk mening?
De fleste mener vel bare noe fordi det gir sosialstatus og poeng.
Om en jente bor i et kollektiv på grunerløkka og studerer kunsthistorie så må hun nesten være sosialist for sin egen sosiale overlevelse, hun kan jo ikke bare plutselig si hva hun kanskje egentlig mener og dytte fra seg alle sjangser til å være sosial og sitte igjen alene som en gjøk.
Selv om de fleste kunstnere opp igjennom var ekstremt borgelige og det strake motsatte av det hun må proklamere å være for å skape seg en sosialsetting, ironisk nok.

Var forresten på aamundsen når en relativt kjent redaktør slo seg vrang og banket opp en kvinnelig gjest, han ble selvsagt kastet ut selv om han skrek ut hvem han var til vi ble blå i ørene...bokstaveligtalt greide han å vri sin 4siders tirade mot "kroppsbyggermiljøet" til at dørvaktene i Oslo er endel av et høyreorientert miljø....hehe.

(mann 25 år fra Hordaland) ti. 5 juni 2012 09:05 Privat melding

Å farsken... Da vart eg plutseleg sentrum-ekstrem. Så da veit de det..

Skjult ID med pseudonym Hubro ti. 5 juni 2012 18:15

Jeg definerer meg som en mann med mye erfaring når det gjelder kvinner. En erfaring/opplevelse jeg har gjort, er at de jentene som ligger i sjiktet Rødt - Venstre,, er mye - veldig mye bedre, frigjorte og naturlige i senga enn de blårussaktige vestkantjentene :)) Har vel opplevd ett unntak, men sånn i det store bildet :)
Derfor syntes jeg at dere skal la blåruss ta seg av de kvinner som er han likesinnet. Er ikke det største tapet hehe..

Skjult ID med pseudonym Hubro ti. 5 juni 2012 18:17

Slik kan blåruss kompensere et noe dårligere sexliv i bytte mot et noe høyere konsum/forbruk - helt i tråd med slik han ønsker :P

(mann 65 år fra Østfold) ti. 5 juni 2012 19:42 Privat melding

Hvordan kan blårussen ha tjent så mye penger på egen innsats?

Enten er han evighetsstudent eller snakker vi om en snørrhoven guttehvalp, med pappas penger.