Alle innlegg Sukkerforum

Overvekt...?

Vis siste innlegg
(mann 42 år fra Nordland) sø. 3 juni 2012 23:33 Privat melding

Hvor mye har overvekt å si i ditt valg av partner?
Ser du kun overvekten i utgangspunktet sånn at du ikke får andre positive egenskaper til å veie opp (sorry ordspillet der)?
Eller kan du se forbi overvekten dersom personen ellers er smashing?

Ville du kunne gå inn i et forhold med noen som er overvektig eller er det helt uaktuelt?

Har du noe form for "grense" for hva som er akseptabel overvekt?

Jeg selv er vel ca 20 - 30 kg mer nå enn det jeg ønsker å være, men har begynt å trene for å gjøre noe med det. Dog ser jeg at jeg ikke akkurat vasser i "tilbud" verken her inne eller ute i den store verden. Er jeg rett og slett for stygg i min nåværende kropp til å bli sett på som en som faktisk kan ha noe å tilby?

Skjult ID med pseudonym lotte sø. 3 juni 2012 23:40

jeg er jente, og 20 kg overvektig selv. er på vei ned, har gått ned 10 kg nå og motivert for å gå ned 20 til.

selv har jeg ikkje noe imot en stor mann, men jeg må så klart finne han attraktiv og tenne på han. og er han alt for stor gjør jeg ikke det. akkurat hvor kg grensen går er jeg ikke helt sikker på, det kommer vel an på personen :)

Skjult ID sø. 3 juni 2012 23:41

Tror virkeligheten er brutal og de fleste her inne streber etter å finne den perfekte partner, og ja tror folk bryr seg en del om overvekt.
Hadde selv for mange kilo og gikk ned ca 25 kilo på et år:) handler bare om å være motivert
stå på

Skjult ID med pseudonym kvinne +40 sø. 3 juni 2012 23:44

I utgangspunktet har vekten ikke noe å si for meg så lenge det er noe ved han som jeg liker/ er betatt av. Men, og det er et men her....han bør ikke være en sofagris som lever på junkfood. Jeg ønsker en mann som tar litt vare på seg selv, og det handler både om utseende og helsa!

Jeg kan leve med en liten kosemage jeg, så lenge han liker å røre på seg, og spiser nogenlunde sundt.
Det handler selvfølgelig også mye om hva man kan tenne på, og jeg tror ikke jeg ville tenne på en mann som var VELDIG overvektig.

Jeg synes ikke du skal fortelle deg selv at du ikke holder mål...det handler om å treffe den rette dama:) Ingen av oss er like vet du, og alle har vi forskjellige preferanser. Masse lykke til:)

Skjult ID med pseudonym sunnheten sø. 3 juni 2012 23:45

Jeg jobber med vektreduksjon og prøver å motivere folk til varige livsstilendringer. Hadde jeg blitt forelsket i en som er overvektig hadde ikke han forblitt overvektig viss han hadde valgt å bli sammen med meg. Hans valg ville blitt meg og sunnere livsstil. Og ja, jeg kunne blitt forelsket i en som er overvektig, som fremdeles har helsen i behold uten store medisinske komplikasjoner og som tidligere har hatt glede av fysisk aktivitet, som vi sammen kan hente fram igjen.

Skjult ID med pseudonym -Bene- sø. 3 juni 2012 23:45

Jeg tror de fleste vil si ja. Det som gjør meg trist ved dette er at de utelukket de av oss som er igang med å bli superlekre (det tar bare litt tid) :)

Skjult ID med pseudonym ø sø. 3 juni 2012 23:48

Jeg er ei av de som er fulstendig turn of her inne. Bred over rompa, store pupper og smalere midje. mange kg for mye, men har både hjerte og hjerne. Men beklageligvis er dette et kjøttmarked, så utseende teller, JA.

tar gjerne en mann med noen kg for mye, kosemage er bedre enn beinrangel....( grøss)..

Skjult ID med pseudonym thinbob sø. 3 juni 2012 23:49

Tror nok ikke at evt. overvekt har noe å si for fraværet av tilbud her inne. Er selv tynn og hører aldri fra noen her inne. På den andre siden er det flott at du har begynt å trene. Husk bare å ta skikkelig i. Det må gjerne gjøre litt vondt!

Skjult ID med pseudonym J88 sø. 3 juni 2012 23:50


Så utseende teller for deg også siden du klarer å grøsse av en som er tynn???

(mann 43 år fra Sør-Trøndelag) sø. 3 juni 2012 23:50 Privat melding

Jeg har selv 5-10kg for mye på kroppen som jeg ønsker å ta av. Trener en del og tok av 25kg på 1,5år da jeg begynte å trene for mange år siden. Men heldigvis har jeg en del muskler på kroppen som veier litt da :)

Jeg liker jenter som har litt former,damer skal ha former. Men må like det man ser på og tenne på det.
Personlig syns jeg jenter som er litt fyldig er sexy. :) jeg liker det. Men ikke for mye da,et sted går grensen.
Kroppsfasong og utseendet er ikke så viktig egentlig,bryr meg mest om personligheten hos ei jente. :)

Skjult ID med pseudonym bønna sø. 3 juni 2012 23:52

Jeg kan godt like å se på store, men pene damer. Det er viktig å tenne på vedkommende. Tenning er ikke bare visuelt, ser en personen med rosa briller, så spiller ikke overvekt/undervekt den store rollen.

Skjult ID med pseudonym ø sø. 3 juni 2012 23:52

ha ha så du trodde ikke jeg SÅ den ville komme??? Ventet bare på hvem som lot seg lure :P

(mann 42 år fra Nordland) sø. 3 juni 2012 23:53 Privat melding

@thinbob. Jeg tok i så det holdt på siste treningstur med det resultat at jeg slet en muskel i leggen. Så nå er det en stund uten å gjøre noe særlig til det har grodd...

Noen tips til bra trening uten å belaste ankel / legg så mye forresten?

Skjult ID med pseudonym J88 sø. 3 juni 2012 23:53Ja, det er jo lov å mobbe de som er tynne... lenge leve dobbeltmoralen....

(mann 57 år fra Oslo) sø. 3 juni 2012 23:57 Privat melding

Her kommer poengene klart frem, i hvert fall sånn jeg ser det. Moderat overvekt skremmer meg ikke. Men kombinert med at man er passiv og spiser usunt, da er det turn-off. Hvis man derimot er i god form, men polstret, da skremmes jeg ikke vekk.

Skjult ID med pseudonym bønna sø. 3 juni 2012 23:57

auu... å rive over muskler høres hinsides ut :-(

En pleier vel ikke rive over muskler når en sykler?

Vannet er et sted en omtrent ikke kan skade seg... hvis en holder seg unna stupebrett og lignende.

Skjult ID sø. 3 juni 2012 23:57

det viktigste er hva du putter i munnen,det er nøkkelen til vektreduksjon:)

en lege sa til meg i fjor. skriv opp hva du putter i munnen de neste 2 uker og du vil få sjokk når du regner ut kalorier du har fått i deg:)

Skjult ID med pseudonym ø sø. 3 juni 2012 23:59

j88...slapp HELT av og tål LITT ironi, da...!!!!!!

(mann 42 år fra Nordland) ma. 4 juni 2012 00:04 Privat melding

Jeg spiser bare knekkebrød til måltidene og kylling/svinekjøtt til middagene. Alt i mye mindre porsjoner enn jeg ville gjort før. Og så bruker jeg frukt eller youghurt som mellommåltider.
Har også kuttet ut at unødvendig fjas som godterier og brus. Fungerer bra så langt. :)

Tror kanskje sykkelen skal brukes når jeg snart begynner å trene igjen. Det er vertfall mindre belastende enn å gå i fjellet som jeg ellers gjør. Svømming kunne vært aktuelt om bassenget var åpent. Å svømme i havet her nå trur jeg hadde ført til et opphold på sykehus for frostskader. :P

Skjult ID med pseudonym -Bene- ma. 4 juni 2012 00:04

Etter en måned med ca 800 kalorier pr dag er min konklusjon (etter å ha prøvd det meste): drit i å telle kalorier, tell heller karber. LETT.

Skjult ID med pseudonym tjukka ma. 4 juni 2012 00:13

Mitt inntrykk er at det er en del menn som liker jenter som er store, men ikke alle tør å innrømme det kanskje. På frodig.no f eks dukker det ofte opp menn som er gift med damer som er tynne og "sosialt akseptert", mens det de egentlig tenner på er store rumper, pupper, mager og lår. Så ender de dessverre ofte opp med å finne seg elskerinner som er store isteden. Synes det er synd. Folk får bli sammen med hvem de vil...

Det er klart at vekt har mye å si uansett. Da jeg var slank fikk jeg mye mer oppmerksomhet fra det motsatte kjønn, og interessen derfra har blitt mindre når jeg har lagt på meg... Men det skjønner jeg selv. Jeg dater ikke menn som er overvektige fordi jeg tenner ikke på det f eks. Jeg liker best muskuløse menn, og heldigvis er det en del av de som tydeligvis liker litt større jenter, så da er jo det en god match! =)

(mann 57 år fra Oslo) ma. 4 juni 2012 00:14 Privat melding

Jeg har variert både matmengde og fysisk aktivitet, og for meg er svaret fysisk aktivitet. Og så fysisk aktivitet igjen. Da går kiloene av og jeg føler meg vel.

(mann 42 år fra Nordland) ma. 4 juni 2012 00:16 Privat melding

Jeg er egentlig en muskelbunt - bare en veldig godt polstret en sådan... :P

(kvinne 48 år fra Oslo) ma. 4 juni 2012 00:28 Privat melding

@wolfcry, vekter er god trening, og morro, for du får raske resultater, viktig å bygge opp styrken og de fleste treningsentre har både sykler og andre apparater du kan bruke for å varme opp uten å forstrekke det ene eller det andre. Anbefaler å invistere i en personlig trener for 3-4 timer, så kan vedkommende sette opp et program for deg og bli med i begynnelsen og sørge for at du gjør det riktig så kan du fortsette på egenhånd.

Lykke til ;-))

Skjult ID med pseudonym thinbob ma. 4 juni 2012 11:03

@wolfcry Siden du har slitt en muskel, er det vel kanskje ikke motbakketrening helt ideelt, men når du er "reparert", kan du jo tenke på at ekspertene sier at dette er en treningsform med veldig lite skader. Man går oppover og blir veldig sliten, men uten harde trykkbelastninger. Motbakkeløp arrangeres over alt og er for alle.

Hva med kajakkpadling? Ro for sjelen og en viss form for muskulaturbruk, for ikke å snakke om mestringsfølelsen. Finn noen å padle med (og en tørrdrakt) så du berger deg om du havner i vannet.

(kvinne 34 år fra Akershus) ma. 4 juni 2012 11:14 Privat melding

Jeg kunne gått inn i et forhold med en som er overvektig, om det ikke var allt for mye overvekt.. Det er forskjell på 10-30 kg for mye, og 50-100 kg. Overvekt eller kroppsfasong generellt har lite å si for min del, jeg må finne han attraktiv, og det kan være mye det;) Nå er jeg sånn passe rulltin sjæl, så har vel i grunn ikke stemmerett:p Det er hvertfall svært mye som betyr mer enn kropssfasong for min del, sjarm er viktig det!

Skjult ID med pseudonym S ma. 4 juni 2012 11:17

Jeg kan date en som er litt/moderat overvektig hvis det er noe muskler, utholdenhet og fin høyde der og. Men det viktigste for meg er kostholdet, og at jeg slipper å spise det samme som en som spiser dritt. For noen virker det som om mat er som alkohol, jo flere som drikker jo mer akseptert føler man seg, så man maser på andre for å spise det samme - måltider sammen under press blir aldri særlig koselig.

(mann 42 år fra Nordland) ma. 4 juni 2012 11:22 Privat melding

@thinbob Det var faktisk under motbakketrening at jeg pådro meg skaden. Men det er fortsatt min foretrukne treningsform. Driver med det man kan kalle "naturlig intervall" der jeg gir gass i oppoverbakkene og roer ned på slettene og nedover. Vet av tidligere erfaring at det gir svært rask formstigning. :)

@Aqueena Blir nok å starte opp med vekttrening også etterhvert. Har en tanke om å komme meg inn på et treningssenter til høsten. Sommerhalvåret liker jeg å ta treningen utendørs.

@lashes Godt å høre. Kanskje det er håp for meg også da. :)

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 ma. 4 juni 2012 11:54

Alle har jo en grense, er som lashes sier, er forskjell på 10 - 30kg og 50 - 100kg.
Også er det måten man er på, jeg tar gjerne heller ei med 10++ for mye som er aktiv og er med ute med hunden og gjør aktive ting. Når man begynner å få problemer med å gjøre vanlig dags ting da er det et problem.
Så lenge man klarer å leve et normalt aktivt liv, så ser jeg ingen hindringer med det.
Det er så mye mer i en person enn bare vekt.

(mann 38 år fra Oslo) ma. 4 juni 2012 12:14 Privat melding

Jeg har gått ned ca 40 kg selv så vet hvordan det er å være overvektig, som er grunnen til at jeg ikke vil ha en partner som ikke er det. Grunnen er enkel, jeg har alltid likt å røre på meg (bortsett fra den perioden som gjorde at jeg ble stor) og vil ha en partner som liker å være aktiv, være med på å trene, klatre, danse osv. Og jeg vil også ha barn, og vil ha aktive barn, og vil ikke ha en partner som ikke vil eller kan, pga overvekt.

Den eneste fysiske forandringen man kan selv bestemme over er vekt! Lite man kan gjøre med andre deler av utseendet (med mindre man opererer) som ansiktstrekk, pupper og høyde, men man kan gå opp og ned, så lenge man GJØR JOBBEN :)

(mann 43 år fra Oslo) ma. 4 juni 2012 12:26 Privat melding

Jeg var ca 50kilo tyngre før og er som rasec også sier primært sett ute etter en partner som ikke er betydelig overvektig da jeg vet hvilke belastninger en sådan livsførsel medfører.
Ønsker en aktiv livsførsel der man er flere om jobben med å dra steder og da er det problematisk om man har et ønske om en passiviserende livsstil.

Så ja, jeg kunne nok date en som var overvektig, da jeg selv ikke betrakter meg som helt i mål heller,men det ville medført noen "tilleggskriterier" .

Skjult ID med pseudonym Veltrent ma. 4 juni 2012 12:44

Jeg kan akseptere ca 1 kg overvekt.

(mann 50 år fra Oslo) ma. 4 juni 2012 12:51 Privat melding

Det å holde kropp i form er like viktig som intellekt. De hører faktisk sammen. Studier viser bedret kognitiv kapasitet, mer energi, bedre konsentrasjon etc ved økt fysisk aktivitet. Man blir altså smartere av å trene.

Skjult ID med pseudonym rasec ma. 4 juni 2012 12:54

Må også legge til at den overvekten jeg snakker om er når man er så stor at man ikke kan gjøre ting man (eller en partner) vil gjøre. Og da skal man være 10-20 kg over det som man kan "bære" uten problemer.

F.eks. så kunne ikke jeg gå mer enn 15 minutter uten å bli utslitt, svett og andpusten før, men etter at jeg mistet de første 15 kg så kunne jeg jogge 10 km på under 1 time.

Så et sted i mellom de syltynne, salat & vann spisende jenter som "lever" på tredemølla, og de sofasittende og fett & sukker overspisenden jentene! :P

Skjult ID med pseudonym sta ma. 4 juni 2012 14:48

Man teller da ikke kg for å finne ut om noe er sexy eller ikke. Enten er det sexy eller ikke.
Er vel i grunn samme hvor mange kg som utgjør sexy på dama ;)

Liker man det er det jo sexy selv om det står 50 eller 90 på vekta. Er ikke vanskeligere enn det altså.

Har nok mer med hva man utstråler ja. Egen selvtillit utgjør nok en større forskjell enn det kg måtte gjøre.

Da tror jeg jeg er veldig smart om jeg hadde trent mye nosugarboy :p Har tidligere ikke trent men alltid vært smart( veit, jantlovalarm :p ). Lurer på om IQ har gått opp nå når jeg trener litt hmm..
Tror nok ikke trening har så mye å si for noen av tingene for min del ihvertfall. HAr ikke merket noen forskjell ihvertfall, men kan si ganske sikkert at jeg føler meg bedre med meg selv, mye grunnet missnøye med kropp tidligere. DET har mye å si det.

(mann 50 år fra Oslo) ma. 4 juni 2012 15:05 Privat melding

@sta
Magnus Carlsen trener mye for at han skal kunne være bedre fysisk for under konkurranser.
Han driver en idrett som er fullstendig stillesittende. Allikevel har han i samarbeid med "trener/coach" valgt å øke den fysiske delen for å bli en bedre sjakkspiller. Din empiri på dette har ingen validitet eller reliabilitet.

Skjult ID med pseudonym sta ma. 4 juni 2012 15:08

Snakker da ikke om empiri eller undersøkelser heller, snakker om min personlige erfaring. Det holder helt fint for min del, hjelper ikke om det funker for alle andre enn meg. Da er det ikke noe poeng å trene for å bli smartere for meg.

Det holder jo ikke å si at en person blir bedre av å trene heller, fint lite god empiri der også med hele en person som grunnlag.

Men det er jo vanlig at de som trener mener det har så god effekt mens de som ikke gjør det sier det motsatte.
Var ingen her som betvilte diverse undersøkelser, men hva som gjaldt for meg personlig.

(mann 50 år fra Oslo) ma. 4 juni 2012 15:45 Privat melding

@sta
Du bør trene for helsegevinsten sin del. Er du smart skjønner du hvor viktig det er å holde kroppen vedlike. :)

Skjult ID med pseudonym thinbob ma. 4 juni 2012 16:19

@Ruff: Nå kommer du til å få kjeft av moralpolitiet!

Skjult ID med pseudonym sta ma. 4 juni 2012 16:21

Det har da ingenting med å være smart å gjøre ;)
Man bruker 10 år på å leve 5 år lenger hmmm :p

Men for eget velvære og dersom det er gøy så gjør jeg det ja :)
Og elsker sykkel så da går det bra :)

(mann 45 år fra Oslo) ma. 4 juni 2012 16:36 Privat melding

Alle fysiske mål og fasonger har nær sagt alt å si - når det er store avvik:

Noen kilo for mye eller cm for høyt, da sorteres de bort.
Overvekt tyder på en viljeløs og svak karakter. De som feiter seg opp er hensynsløse ved at de ikke tar hensyn til sin partner, om han ønsker seg ei normal dame (eller mann). Å være feit er hverken fint eller naturlig.

(mann 50 år fra Oslo) ma. 4 juni 2012 16:40 Privat melding

@sta
Livskvalitet, ikke lengde på livet. Ingen vet hvilken vei livet tar, og alderdom er ikke noe alle ønsker eller oppnår.
Ellers er jeg helt enig med deg. Det skal være gøy, om det er løping, sykkel, svømming eller lagidrett som fotball. Sterkere hjerte, redusert fare for livsstilssykdommer og lignende er noe man skal tenke på. Jeg planter gjerne skallen i fortauet med et hjerteinfarkt en dag, men ikke råtne av kreft på et sykehus. Og bare får å avlive den diskusjonen før den starter. Kreft er en livsstilssykdom.

Skjult ID med pseudonym Ready ma. 4 juni 2012 16:46

Når du sier det " viljesløs og svak karakter" tyder det på at du ikke vet hva du snakker om. I mange tilfeller JA, i noen tilfeller NEI. Det finnes folk med sykdommer og, ikke glem det. Ikke alle kan trene så mye de vil. " feiter seg opp"... vel...tror ingen gjøt det med vilje..

menn i 40 åra får mage, damer som har født unger, får ofte noen kg ekstra. Men samfunnet er blitt velg og vrak. Snart er det påbudt med tupe, praykker og hyhæla sko om du er for lav.

Så finnes det slankekurer som smelter fettet på 3 dager. Eller en operasjon i Ukraina til 80.000.. Fort gjort å bli perfekt! Hvor ble hjertet og hjernen av? * borte*- ikke så viktig lengre...

Skjult ID med pseudonym Lilleulv ma. 4 juni 2012 16:58

@nosugarboy: Når du sier: (uavhengig av tema:) "Og bare får å avlive den diskusjonen før den starter..." er det ikke spesielt sjarmerende. Når det som følger er at "Kreft er en livstilssykdom". Punktum. Da kjenner jeg at jeg er glad jeg ikke mistet et barn eller lignende pga kreft.

Skjult ID med pseudonym LilliMi ma. 4 juni 2012 17:23

På skinnywithmusclesdate.no er det mange menn som er gift med feite damer. De tenner egentlig på tynne damer med trent kropp, men siden det er mest sosialt akseptabelt å ikke være tynn og trent, så blir de heller utro.

Skjult ID med pseudonym LilliMi ma. 4 juni 2012 17:25

Jeg ønsker meg en liten, overvektig mann med glissent hår og dårlige tenner.

Skjult ID med pseudonym LilliMi ma. 4 juni 2012 17:33

Kreft skyldes ofte livsstil: http://www.kreftregisteret.no/no/Generelt/Fakta-om-kreft/Tema/Clusterkreftopphop ning/Hva-er-de-vanligste-arsakene-til-kreft/

Skjult ID ma. 4 juni 2012 17:40

Lurer på hvilken usunn livsstil små barn som får kreft har rukket å føre.....

Skjult ID med pseudonym Erik ma. 4 juni 2012 17:49

For all del IKKE bland inn kreft i dette her! Mange her som ikke har peil, skjønner jeg!! Jada, man KAN få kreft av diverse. Damene kan få krevt av seksuelt overførbare sykdommer når mannfolka ikke bruker kondom..Her kan vi virkelig snakke om livsstil!! Men ikke kvinnens...

Man kan få kreft som er arvelig

man kan få kreft av stråling på arbeidplasser

små barn som får kreft, ja.. HVEM kan kalle det livstil..?

Faren min døde tilfedigvis av kreft ganske tidlig. Han røykte ikke en eneste sigarett i sitt liv, drakk meget sjeldent, trente masse, spiste hjemmelaget mat som var sunn.. Men likevel fikk han kreft. Flere som vil skylle på livsstil?

Skjult ID med pseudonym Snehvit ma. 4 juni 2012 17:57

Så vidt jeg vet har jeg en normal iq.og noen kg for mye.. Hm..tenketenke.. OM jeg jogger masse... DA sliter jeg med å finne en som er smart nok for meg, gitt!!

Skjult ID med pseudonym sta ma. 4 juni 2012 18:14

Hehe snehvit, da hadde du sliti skikkelig ja :) Derfor jeg er singel ( eller det jeg sier til meg selv ihvertfall :p )

Må si meg enig med mange her, man skal ikke være for bombastisk bare fordi en eller to undersøkelser sier en ting. Mange parametere kan være skeive, kun ha innvirkning på en ting osv.

Smart eller intelligens kan nok ikke måles på vekta. Man kan fint være i bedre form ( altså livskvalitet som det ble brukt over ) men være 40 kg overvektig, enn en som er tynn som en flis. Her er det ingen fasitsvar, og alle er forskjellig. Får ta det litt klarere da, nå når jeg har sovet en time og tenker litt klarere igjen :p

Poenget er at man ikke bombastisk kan anslå livskvalitet med trening. Mange som har røyket og drukket hele livet, ikke beveget seg en meter og har hatt knallgod livskvalitet. Det har nok ikke bare med trening å gjøre.

Men for min egen del handler det mer om å kose seg/ha det gøy med det man driver med. Trener ikke fordi jeg skal se tynn ut, blir så "frisk" osv, men fordi det er gøy. For egen del gjør det ingenting at jeg faktisk har gått ned masse, men blir fortsatt like ofte syk, sliter med andre ting osv, så livskvaliteten pga trening alene har nok ikke hatt noen effekt.

Men hva som er livskvalitet er individuelt, så hver sin lyst som det heter. Bare ikke vær så bombastisk angående hva som gir andre livskvalitet, for det vet de nok veldig godt selv :) Være seg 4 timer joggetur, eller en film på sofaen :)

Kos dere :)

(kvinne 45 år fra Buskerud) ma. 4 juni 2012 19:14 Privat melding

Hva som tiltrekker er så forskjellig... Er jo små ting som kan utgjøre forskjell.. I utgangspunktet har jeg alltid syns høye menn med lange muskler som dansere er vakrest.. men er jo helt uvesentlig hvis jeg blir forelsket..
Da er det jo helheten som teller.. Og om den helheten er stor eller mindre .. Ja blir nok også uvesentlig...

Selv var jeg alltid alt for tynn... Trives mye bedre slik jeg er nå med mer kjøtt på beina :))
Og det er mulig å være sunn, og formfager :))

Skjult ID med pseudonym Sima ma. 4 juni 2012 19:22

Trenger ikke se ut som en modell, men tror ikke jeg ville tent på noen som var overvektig.. dessverre. Skulle gjerne sagt jeg bare var opptatt av det indre, men utseendet teller en del for meg. Men som en sa over- jeg krever heller ikke mer enn jeg kan tilby selv, det være seg i forhold til kropp og utseende, utdannelse, indre kvaliteter, osv.

Skjult ID med pseudonym Nref ma. 4 juni 2012 19:37

Jeg takler ("tolererer" er vel mer dekkende...) ikke at ANDRE/ukjente (oftest (over-)aktivt trenende, normal- eller undervektige ikke-røykere...) forteller MEG hva som er å regne for "livskvalitet" for MIN del, samt at det å IKKE dele disses syn på dette er synonymt med å ha "viljeløs og svak karakter"... Kjøss meg i r..a, er nå undertegnedes (omtrent like saklige) respons på sånt selvforherligende møl (og "man får det svaret man fortjener"). Blæh. :(

Skjult ID med pseudonym zz.... ma. 4 juni 2012 20:15

jyyke...da er du som skapt for meg. For jeg liker ikke sex-overhodet! Da slapp du sex, jeg slapp mas. Og jeg kunne regne med å få mine 8 timers søvn hver kveld. KULT!!

Skjult ID med pseudonym -m- ma. 4 juni 2012 23:32

Litt overvekt er ikke noe problem bedre med en mann med litt kosemage enn en som har pinner som armer :P

(mann 42 år fra Nordland) ma. 4 juni 2012 23:34 Privat melding

Gleder meg til alle de kiloene jeg skal ha bort ligger igjen oppi fjellsia her og jeg kan gå ut med friskt mot og møte damer i min nye, slanke kropp... Da kan umulig noen greie å stå imot min fantastiske sjarm lengre... :P

Skjult ID med pseudonym -m- ti. 5 juni 2012 09:02

@tj

haha nei takk asså gitt..og nei ikke 150 kg :P

(mann 47 år fra Oslo) ti. 5 juni 2012 09:17 Privat melding

Ettersom jeg er mann midt i førtiårskrisa, har trening blitt en ganske viktig del av hverdagen. Derfor ser jeg etter en partner som jeg gjerne kan trene sammen med. Dessuten er det et velkjent fenomen at fysisk trening gir vitalitet som igjen er tiltrekkende. Handler nok mer om det enn om overvekt.

(mann 57 år fra Oslo) ti. 5 juni 2012 11:31 Privat melding

Enig med HerrFekt (Liker i grunnen å være det). Fokus ligger på fysisk aktivitet, en velholdt og ikke for tung kropp er en velkommen bivirkning av dette.