Alle innlegg Sukkerforum

Hva tenner mest? Muskler eller brains?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Ulven ma. 4 juni 2012 00:04

Jenter?

Skjult ID med pseudonym -Bene- ma. 4 juni 2012 00:07

Medium av begge deler.

Skjult ID med pseudonym !! ma. 4 juni 2012 00:18

IQ er sexy

Skjult ID med pseudonym staedtler ma. 4 juni 2012 00:21

For mye IQ er nerdete og turn off. For mye muskler er bolete og turn off. Little bit of both takk!

Skjult ID med pseudonym Snehvit ma. 4 juni 2012 00:27

mister melk er jo såååå snasen, daahh..!! * sukk*... ( dån)

Ok, seriøst svar:hjerne er turn ON!! Om det er muskler i tillegg, ikke noe minus..men hjerne er nr 1..

Skjult ID med pseudonym poppy ma. 4 juni 2012 00:32

Brains!! definitivt

Skjult ID med pseudonym Odins Mjød ma. 4 juni 2012 00:38

poppy sounds like zombie

Skjult ID med pseudonym Anaïs ma. 4 juni 2012 00:38

Brains, of course.

(kvinne 48 år fra Oslo) ma. 4 juni 2012 00:56 Privat melding

Muskler OG brains...nothing less ;-)

Skjult ID med pseudonym pornzombie ma. 4 juni 2012 08:27

Braaaaaains!

Skjult ID med pseudonym cilia ma. 4 juni 2012 08:42

Hjerne på klar førsteplass, men han bør ha tiltalende nok fysikk også, uten at det trenger være mye muskler...

(mann 33 år fra Oslo) ma. 4 juni 2012 10:09 Privat melding

De smarteste jeg kjenner lider så mye, det er alltid noe å bekymre seg over og alt er vanskelig....de bulker bilen støtt og stadig, søler alltid, klumser veldig mye...barberer de seg er det alltid en hårdusk igjen.....ser du en jente med rufsete barberte armhuler har hun garantert en master i biologi eller lignende.....hehe...det virker ikke som de smarte har det så bra.

Skjult ID med pseudonym Anaïs ma. 4 juni 2012 10:16

Hehe LeChamp, sant nok, men er ikke det bare sjarmerende, da? ;-)

Skjult ID med pseudonym dollface ma. 4 juni 2012 10:20

En combo!

Skjult ID med pseudonym dollface ma. 4 juni 2012 10:45

@Johnny

Slike tråder har det da vært flust av tidigere;) Å nei, det har ikke blitt bråk..

(mann 35 år fra Hordaland) ma. 4 juni 2012 11:05 Privat melding

Hmm@LeChamp
Interessant teori du har der, gitt.

Eg anser meg sjølv for å vere rimlig smart, men opplever ingen av dei "problema" du ramsar opp.
Bilen min har ein bulk; men den var det andre som påførte den. Når eg barberar meg (noko som skjer rimlig hyppig, min frisyre tatt i betraktning) klarar eg ta alt, og eg uroar meg så å seie aldri, og finn så absolutt livet ikkje vanskelig. Kanskje eg rett og slett ikkje er smart nok?

Det er litt keisamt isåfall, då eg ei heller er særleg muskuløs...

Damnit.

Men meir seriøst:
Du meinar at det er ein samanheng mellom kor smart eitt menneskje er, og vedkommandes evner til å "klare" seg her i livet? At om ein er "for" smart så er trivialitetar som å barbere seg, ete utan å søle og køyre utan å bulke vanskelig?

Eg er nok ikkje "smart nok", sidan eg har det svært bra! :D

(kvinne 37 år fra Oslo) ma. 4 juni 2012 12:01 Privat melding

Brains!! Og humor :-) Muskler er jeg ikke så opptatt av (på en partner altså. I og med at jeg jobber som fysioterapeut blir det feil å si at muskler er uinteressant :-D)

(mann 33 år fra Oslo) ma. 4 juni 2012 12:22 Privat melding

Vel jeg tenker på de virkelig raske.
Ikke de ressursterke som poster spy om kvinner og innvandrere under annenhver artikkel i nettavisen, har diablo III prebuy abonnement 5månder i forveien og står i kø for å fikse seg billetter til hobbiten samt sover i telt utenfor colosseum, leser litt the game og har en grei betalt IT jobb samt et uhyre anonymt utseende med manneveske og headsett samt var et trygt 4.valg under fotballen i gymmen og har kommet til 5 bok i wheel of time - eller politimannen/offiseren som anser seg selv som uhyre ressursterk mentalt og mener han har ekstremt god kjennskap til mennesker og er uhyre dominant og selvfølgelig fra et eller annen sted i trøndelag og har sånn seiko klokke du kan dykke med med svart plastikk og tar tiden på seg selv når han sykler osv.

Jeg tenker på de virkelig smarte, det er alltid noe rart med dem...de er alltid svaksynte, som oftest operert for skjeling, går du på do etter de er det alltid en urinflekk du må se opp for pga dybdesynet er like utviklet som hos en frosk og alt er liksom så vanskelig for de.
Men de har ofte ekstremt engasjement for det de synes er spennende, jentene er ofte halv veggiser og lukter litt sånn morsom veggislukt ala blanding av te og kattepels mens guttene ofte er så sosialt og motorisk klumsete at det er gøy å se på men ikke missunnelsverdig.

(kvinne 48 år fra Oslo) ma. 4 juni 2012 12:27 Privat melding

Hahaha @Johnny, tar gjerne den utfordringen, brains har jeg og de jobber å høygir... og snakker vi litt romslig kan jeg tolkes som slank....i alle fall om en stund ;-)))

Skjult ID med pseudonym Aqueena ma. 4 juni 2012 12:29

@Lechamp....kjente meg nesten igjen; de virkelig smarte, det er noe rart med dem, kjente meg igjen i den, men ikke resten av beskrivelsen.... Betyr det at jeg ikke er så smart som jeg tror??? Hulk!!!

Skjult ID med pseudonym Stevia ma. 4 juni 2012 12:35

Aqueena, jeg tror du er kjempesmart jeg, men det som forvirrer er vel at tankene filtreres gjennom hjertet.

Skjult ID med pseudonym Nref ma. 4 juni 2012 14:08

Vel, om jeg ikke akkurat kjente meg helt igjen i (den forøvrig ganske morsommme!) beskrivelsen til LeChamp (VAR nærsynt, da, men tok laseroperasjon... "Klumsetheten" henger her primært sammen med at jeg selv etter kroppstørrelse/høyde har veldig lange bein og armer som kommer borti ALT...) er det nå en gang stort sett "hjerne" JEG har å by på av disse to "alternativene"... Er nok over gjennomsnittet nevrotisk, ja, men mer på "generelt grunnlag" og ikke pga relative "hverdagsligheter" som barbering (?) o.lign. Så undertegnede er BARE å glemme som "objekt" for dem som kun er ute etter kroppen min (rett og slett ikke noe å hente DER...)! :-)

Skjult ID med pseudonym -Bene- ma. 4 juni 2012 14:11

Har sikkert noe med linja di, nref. Da jeg gikk musikklinja var det en kar i klassen som, hvis ikke ting (alt av ting) sto minst 1.5 meter unna ham så kunne du banne på at han rota borti det på en eller annen måte. Det være seg spesielt colaflasker uten kork, pennal, åpne bøker på tuppen av skrivebordet og helst alle disse samtidig. Han var dog en rå bassplayer, så kanskje han var for musikalsk smart for sitt own good.

(mann 33 år fra Oslo) ma. 4 juni 2012 14:23 Privat melding

Vel sånn er det å være ekstremt intelligent - være det musikk eller hva det er....det blir mildt sagt mye brus og kaffe utover bord, dataer, mobiler og det som er.

Jeg vil heller ha en dum, jovial og glad kjekkas kamerat som smiler, ler og traller og koser seg med livets betraktninger enn en nevrotisk sci-fi ape som bekymrer seg for islam og hater kvinner og kan finne på å dumpe noen fordi de kanskje likte snåsamannen eller noe.
Det virker så jævlig stressende å være veldig intelligent.

Skjult ID med pseudonym Nref ma. 4 juni 2012 14:24

Tja, Bene, også de øvrige mannlige medlemmene av slekta mi født med samme tungvinte kroppsbygning plages med det samme, inkludert de som hverken er spesielt musikalske, "geeky" og/eller for den del nevneverdig "upraktisk anlagte" heller... Så det er vel primært en familiesvakhet, tror jeg.

Skjult ID med pseudonym -Bene- ma. 4 juni 2012 14:26

@LeChamp - men..du virker ikke helt "født bak en låvedør" du heller? :)

Skjult ID med pseudonym Nref ma. 4 juni 2012 14:31

"Nevrotiske sci-fi aper som bekymrer seg for Islam og hater kvinner og kan finne på å dumpe noen fordi de kanskje likte Snåsamannen eller noe", regner vel i hvert fall undertegnede knappest innunder definisjonen "intelligent" (spesielt de tre førstnevnte punktene er vel primært ikke annet enn folk som er monomant opptatt av EN ting, men hvor det som oftest stopper omtrent DER, også!), LeChamp... Kudos for ny-profilbilde, forøvrig! :)

Skjult ID med pseudonym Porfirij ma. 4 juni 2012 14:39

Hmm..
Må vel sei at eg ikkje deler ditt syn på übersmarte folk, LeChamp..

Eg ser inga samanheng mellom høg intelligens og kvinnehat, muslimfrykt og klønete åtferd.

Tvert om, i mange tilfellet.

Om ein ser litt på samanhengen mellom målbar intelligens og politisk tilknyting, samt politisk tilknyting og synet på tradisjonelt kjønnsrollemønster/innvandring, så teiknar det motsatt av kva du opplever.

Dei mest intelligente velgarane finn du i sentrum av det politiske Noreg, og det minst intelligente mot ytterfløyane (høgre som venstre). Om ein ser på samanhengen mellom utdanning, intelligens og framanfrykt ser ein det same. Intelligente folk har som regel høgare utdanning eller "mindre intelligente", og ein kan dra direkte knytingar mellom utdanning og framanfrykt. Jo mindre utdannig, dess meir framandfrykt.

Skjult ID med pseudonym lnx ma. 4 juni 2012 14:42

Til foregående innlegg kan jeg legge til at intelligens også er relatert til å være lykkeligere, heller enn motsatt, slik som mange tror. Jeg trodde det samme, og bestemte meg for å finne det ut - og fant det stikk motsatte. Det hadde sammenheng med at mer intelligente mennesker også har bedre overskudd/evne til å takle problemer.

Skjult ID med pseudonym Nref ma. 4 juni 2012 14:47

Som jeg skulle ha sagt det selv (men var forsåvidt inne på det uten å ta det SÅ konkret), Porfirij... :)

(mann 33 år fra Oslo) ma. 4 juni 2012 14:49 Privat melding

Ja jeg skrev litt surr der, det var de litt smarte.

Jeg mener først og fremst nærsynt, velter alt rundt seg og søler, spiller de biljard så greier de alltid å kløne noe til så de treffer noe eller noen eller skraper matten på bordet, barberer de seg er det alltid noen hårstrå igjen som stikker ut og reiser du på tur med dem er det alltid noe "gnneneh" lyder på kvelden siden de skifter linser på badet og de bekymrer seg sykt mye og det er alltid noe de ikke tåler.
Samt de er veldig lite hyggelige om de kan skrive til deg bak pseudonym på et internettforum som dette osv osv.
Det var helt utrolig hvor harmonisk og hyggelig stemningen var på internett for 13-15år siden før alle fikk "nicks" osv.

Skjult ID med pseudonym sta ma. 4 juni 2012 15:04

Jeg tenner på jenter. ( altså ikke som pyroman da )

Skjult ID med pseudonym Nref ma. 4 juni 2012 15:05

Jeg tror nok konklusjonen i det siste avsnittet ditt, LeChamp, henger mer sammen med ordet "alle" enn "nicks", dessverre (dårlige "innboks-erfaringer" UTEN nick, jeg)...

Skjult ID med pseudonym Porfirij ma. 4 juni 2012 15:07

w00t?

Ærlig talt, Champ.
Nuh klarar eg ikkje fylje tankerekka di heilt.

Kven er "de"?
"De" som veltar, søler og bekymrar seg?
Personifiser, er du grei.

Er det "übernerden" med IQ på 141, eller "den smarte" med 121 eller "Ordinary Joe" med 101?
Eller "ultra-übersmartingen" med 161?

Er det meg, kanskje? Litt smartare enn normalen, nærsynt, tynn, dårlig i sport og med dårlig rygg?

Skjult ID med pseudonym Anaïs ma. 4 juni 2012 15:09

Altså...jo mer intelligent og kunnskapsrik man er desto mindre skråsikker og fanatisk blir man, sånn ser verden i hvert fall fra mitt perspektiv. I tillegg, det faktum at man ikke er 100% sikker på noe, at man lærer stadig og holder seg ydmyk og nysgjerrig i møtte med andre mennesker, gjør at man blir mindre sur, mer empatisk og kanskje litt lykkeligere og so one og so one xD Men jeg kan selvsagt ta feil ;)

Skjult ID med pseudonym sta ma. 4 juni 2012 15:12

@Anaïs
Der tror jeg heller du har feil. Jo mer du kan jo mer skjønner du at du ikke kan, alstå jo smartere man er jo mer ydmyk kan man være, fordi man da faktisk er klar over at man ikke kan alt.

Det er de somr TROR de kan alt som alltid er helt skråsikre :p

Men veldig sant at man blir gladere av å være mindre skråsikker.
Min personlige mening selvfølgelig :)

Skjult ID med pseudonym Anaïs ma. 4 juni 2012 15:17

@ Sta: Nå er det slik at intelligente mennesker leser OG forstår det som er skrevet xD. Hvis du leser en gang til, ser du at vi er enige ;)

Skjult ID med pseudonym sta ma. 4 juni 2012 15:19

lol sant det, litt lang helg, men mindre leste jeg MER, så da var vi enige da ;)
Hmm er kanskje ikke alkohol så bra for intelligensen..

Skjult ID med pseudonym Aqueena ma. 4 juni 2012 16:19

Nehehemen @LeChamp da, du har tydeligvis ikke truffet noen av mitt kaliber enda da skjønner jeg! Er jo lynende intelligent (takk @Harald BK, godt poeng med hjertefilteret, det forvirrer nok en del, og mye innimellom), men ER rimelig distre professortype med jevne og ujevne mellomrom som snubler i egne bein og kommer ut for de utroligste situasjoner (brus på feil sted kan jeg relatere til....), når jeg er langt inni en tankerekke og i ferd med å klekke ut en eller annen genial løsning, men veldig få klarer å motstå min sjarm, så heller mer til at @Inx har veldig rett; ingenting er umulig for intelligente og smarte mennesker, av den enkle grunn at vi har skjønt DET, og da blir verden et fabelaktig og vidunderlig sted å være når vi bare lander innimellom ;-p

Såååå...tror nok heller du kanskje kan utvide ditt repertoir av intelligente rundt deg @LeChamp, you might be in for a surprise beibi ;-)))))))

@Sta; digger deg rått og hemningsløst!!! That's all I need to say :-D

(kvinne 48 år fra Oslo) ma. 4 juni 2012 16:20 Privat melding

Lenge siden jeg har ledd så høyt og godt av forumsstoff! Takk, lechamp!

Skjult ID med pseudonym Lilleulv ma. 4 juni 2012 16:31

Og for å svare på spørsmålet: Brains er påkrevet. Men ikke så mye at han glemmer hårtusten og ødelegger biljardmatten... haha. Mye muskler er ikke påkrevet, men det er flott om han er sterk og kan løfte en hylle ned på trallen på IKEA for meg. Det innvendige er ikke viktigere enn det utvendige FØR man er blitt kjent. Kall meg gjerne overfladisk. Når man har blitt kjent, endrer det seg litt. Da blir det aller viktigste at han faktisk fortsatt liker meg og at vi har samme humor.

(mann 33 år fra Oslo) ma. 4 juni 2012 18:30 Privat melding

Ingen årsaken Ulven, ingen årsak

Skjult ID med pseudonym Gilia73 ma. 4 juni 2012 18:41

Brains..

Skjult ID med pseudonym damen ma. 4 juni 2012 18:43

LeChamp : Så kjekk du ble med skjegg da.. ))

Skjult ID med pseudonym Sima ma. 4 juni 2012 19:24

Har vært sammen med flere rimelig skinny gutter, men aldri noen dumme, så jeg må vel si brains. Men ideelt sett kunne jeg likt en kombinasjon. Mer opptatt av at han er pen i ansiktet da.:-D

Skjult ID med pseudonym Aqueena ma. 4 juni 2012 20:45

Ja forresten enig med @Damen over her, du ble en riktig fin gossebamse @LeChamp :-))

(kvinne 35 år fra Rogaland) ma. 4 juni 2012 20:50 Privat melding

muskler er helt greit det, men hjerne er et must ;)

fyren kan ha så mye muskler han vil, men er han tom i toppen da holder ikke jeg ut lenge.
Normalbygd, slank, et par kg ekstra er ett fett for meg, så lenge kjemien er der.

(mann 33 år fra Oslo) ma. 4 juni 2012 21:11 Privat melding

Hehe det som er merkelig med å ha skjegg er at jenter spør meg på buss og trikkestopp om jeg har røyk, det skjedde aldri før.

Skjult ID med pseudonym sta ma. 4 juni 2012 21:17

Hahaha røyk faktisk, jenter er rare altså ;)

Hmm kanskje det bare er en sjekkelinje, må bare si at ja det har jeg, hjemme. Vær med hjem så tar vi en sammen ;)

(mann 41 år fra Oslo) ma. 4 juni 2012 21:18 Privat melding

Doh ... Begge deler ja.. Må begynne å lese og trene... Crap

Skjult ID med pseudonym Nref ma. 4 juni 2012 21:21

LeChamp, det er jo en mulighet du IKKE kan la gå fra deg! Kjøp en pakke og bare ha den i lomma, neste gang kan det jo bli en samtale og mere til utav det..! :)

Skjult ID med pseudonym milf ma. 4 juni 2012 21:56

Må jeg velge? Ok. Om jeg må så blir det hjerne. Om det innebærer humor. En oppegående mann med humor kommer mye lengre med meg enn Mr Goodlooking uten hjerne og humor. Men gjerne ja takk, begge deler.

Skjult ID med pseudonym -m- ti. 5 juni 2012 09:15

En god mix med hovedfokus på brains :)

(kvinne 28 år fra Hordaland) ti. 5 juni 2012 09:20 Privat melding

Muskler