Alle innlegg Sukkerforum

Om å vri om på rollene

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym SnillJente ma. 4 juni 2012 12:29

Hvordan kan jeg på best mulig måte "plante" tanken om at vi er kjærester eller burde være det?

F.eks. Om jeg flørter med en gutt så vil jeg "plante" tanken om at han vil kysse meg og at det er mulig ganske snart ved ganske enkelt så si " Jeg ser du vil kysse meg MEN ikke enda".
På denne måten vrei jeg om rollene fra å være den som ville kysse til at det var han som ville dette. Ganske kult at det funker;-)

MEN.... så var det dette med å bli kjærester da.... Jeg vil ikke virke needy men etter x antall måneder er det på tide!!! Jeg vil avslutte mitt evigvarende medlemskap her en gang.

Skjult ID med pseudonym Tyfus ma. 4 juni 2012 12:41

Ikke vær feig - ta skrittet sjøl. Ikke la han måtte føle seg som den som insjer på alt.

(mann 38 år fra Oslo) ma. 4 juni 2012 12:47 Privat melding

Ja, å spille med folk på den måten der gjør at du bare kommer til å ende alene og ensom, for jeg tror at folk flest skjønner hva som skjer i lengden. Personlig så hadde jeg ikke falt for noe slikt noe, jeg vet VELDIG GODT om jeg vil kysse en jente eller ikke. Men kanskje det fungerer på de som er litt enklere å overtale/kontrollere/manipulere?

Hvis han ikke vil bli kjærester med deg så sier det en del om hva han vil. Men er det fordi dere ikke har pratet om hva dere vil, ja da må du bare få ræva di i gir å være den som tar det første steget, særlig med tanke på at du vil noe og at han ikke ser ut til å ville det samme.

Skjult ID med pseudonym Tyfus ma. 4 juni 2012 12:54

Husk at et forhold baserer seg på gjensidig tillit, og det er ikke en veldig god start å begynne det med å manipulere han.. Han vil innse det etterhvert, ELLER det blir fristende for deg å gjøre det igjen i en ny situasjon siden denne var så vellykket. Ikke bra! Ta dine egne skritt selv.

Skjult ID med pseudonym |-|-|-|-| ma. 4 juni 2012 12:55

@SnillJente

For en teit problemstilling - kan forstå at medlemskapet ditt her er evigvarende.

I stedet for å "plante" tanken om å være kjærester, kanskje du kan...ja....hmmm..."prate om det" i stedet?

Skjult ID med pseudonym Rosanegler ma. 4 juni 2012 13:02

Enig med Tyfus og rasec.

Om en mann prøver å tillegge meg noe han selv ønsker utført blir jeg bare irritert. På en date så har vi jo hver vår sanseoppfatning av hva som skjer og hver vår lyst. En sånn uttalelse blir bare klein og masete, og vitner om usikkerhet hos den andre som går rundt grøten og ikke tør si det rett ut.

Ta heller initiativet selv og si .. "du er utrolig fin".. "kan jeg kysse deg?"
Tenk det.. så lett kan det sies.. men du må tåle å bli avvist.
Føl deg frem på stemningen og på den andres kroppsspråk! Sitter han mot deg? Fokuserer han på deg? Tar han noen gang på deg "tilfeldigvis" under samtalen? Merker du at han virkelig liker deg så må du bare følge magefølelsen din. Ville dog vært litt forsiktig på første møte.. for mye av det gode er heller ikke bra, det blir overkill og spenningen kan visne. Vis at du er interessert på en elegant og sjarmerende måte, men la han også få rom til å jakte deg litt. :) Ingen enkel oppskrift på dette.

Lykke til :)

Skjult ID med pseudonym ijUkulele ma. 4 juni 2012 13:24

Vil vel ikke si at du plantet noe som helst- om han ikke hadde hatt lyst å kysse deg hadde ikke dette forandra seg uavhengig av om du hadde fortalt han at han hadde lyst eller ei. Men det du kanskje gjorde var å ufarliggjøre situasjonen, om han hadde lyst, men ikke torde. Tror nok ingen er så dumme at de ikke hadde skjønt at det var du som i utgangspunktet hadde lyst og som tok et halvhjertet initiativ hvor du prøver sikre deg mot avvisning.

Mtp kjæreste- spørsmålet, så håper jeg det betyr at dere har vært mye sammen og at ting så langt fungerer fint- isåfall er det vel bare å spørre rett ut da; "lyst å være MIN??"
Lykke til! Uten lureri :-)

Skjult ID med pseudonym -Bene- ma. 4 juni 2012 13:55

Du har data en fyr i x antall måneder? MÅNEDER? Da er det bare en ting å gjøre, uten noe brainfuck av typen du spør om her: "Nå har vi datet i antall måneder og det er på tide for deg å ta et valg. Enten er vi ekslusive eller så er vi ikke. Bestem deg". Ferdig arbeid.

Alt eller ingenting, enkelt som det.

Folk ass.

Skjult ID med pseudonym på gress? ma. 4 juni 2012 20:37

Ikke alltid like enkelt...har selv datet en i noen mnd. og er ennå ikke sikker på hvor det bærer.
I det ene øyeblikket er han super omtenksom for så i det neste ikke sikker/klar osv...jada vet at jeg kan la det passere og glemme hele fyren.men klarer ikke helt.
Så jeg sitter og veksler mellom å være henrykt og frustrert...æsjjj....
Har bare en følelse at han er for meg..han bare ikke vet det ennå....og sånn går no dagan..!!

Skjult ID med pseudonym Nref ma. 4 juni 2012 20:41

Enig med Bene, det får da være måte på hvor treig man skal være i avtrekkeren... Og det er IKKE "needy" under noen omstendighet, men hvis man nå VIL gjøre det litt "tungvint", kan du jo få en venninne til å gi ham en håndskrevet lapp fra deg? ;)

(kvinne 45 år fra Buskerud) ma. 4 juni 2012 20:54 Privat melding

Ærlighet.. når ble det feil? Hvis du ønsker å vite hva han vil, må du spørre, forstår du ikke hva han formidler må du spørre igjen.. Tankespill, og gjemsel fører vanligvis bare til skuffelse og missforståelser...

Skjult ID med pseudonym lusa ma. 4 juni 2012 21:00

Jeg antar at du hverken har merket av for "gi jernet" eller "jeg vil være helten i eget liv" under hva som karakteriserer egen personlighet?

Det er ikke 1820 lengre, eget initiativ er faktisk lov.

Skjult ID med pseudonym Nref ma. 4 juni 2012 21:32

Good one, lusa... :) Generelt noe "Jane Austen"-sk over hele "problemstillingen" her.