Alle innlegg Sukkerforum

Jobbfadeser ....anyone?

Vis siste innlegg
(kvinne 48 år fra Oslo) ma. 4 juni 2012 16:27 Privat melding

Inspirert av muskler vs brain tråden må jeg bare dele dagens fadese....

Pent antrukket i fløyelsskjørt balanserte jeg på tuppen av kontorstolen som forøvrig var trukket i skinn (og med hjul)....undertegnede var veldig engasjert og oppslukt i prosjektet jeg drev på med og plutselig der forsvant stolen under meg og godeste frøken Aqueena havnet på røven, bena til værs og et svært overrasket fjes, til stor fornøyelse for min kollega på andre siden av bordet, og vi fikk jo helt tullfliren begge to....takk og lov at det var bare oss to :-) Dagens læring var da selvfølgelig at fløyelsskjørt og skinnstoler er IKKE god kombi!!!

Er det noen andre som har en jobbfadese, eller hvilken som helst fadese å dele på en mandag?

Skjult ID ma. 4 juni 2012 16:59

Sendte en sms til sjefen som skulle på ferie..stavekontroll på pc var morro, så følgende ble sendt: Kos deg i tarmen...!!! Gadd aldri forklare meg... ( han var singel og..)

Skjult ID med pseudonym lashes ma. 4 juni 2012 17:00

Som da jeg drakk meg kanakas dritings på første samling jeg var med på, og ba adm.dir om lønnsforhøyelse i form av nye pupper?

Da jeg lekesloss på kontoret og spjæra hele buksa mi?

Som da jeg fikk se en videsnutt fra overvåkningen av meg selv som satt og jobbet i bare undertøy?

Næh, aldri hatt noen jobbfadeser jeg altså..

Skjult ID med pseudonym poppy ma. 4 juni 2012 17:11

Jeg var 18 år og skulle lære meg å kjøre motvektstruck. Så jeg hadde opplæring med en kollega. Han ba meg ta gaflene på trucken opp, og viste meg et tydelig tegn med tommelen sin.OPP! Haha, men det var 4 spaker å velge mellom og det gikk litt i ball fordi jeg kunne jo ikke kjøre truck den gang. Så jeg tok bare en spake. Og den gikk ned. Rett i hodet på den "dumdristige" kollegaen min som stod under gaflene, hihi Jeg ler enda når jeg treffer han altså...damn han gikk ned for telling ;-)) (men det gikk veldig bra altså, og det VAR morsomt den gang)

For noen år siden skulle jeg losse tre trailere. Nå var jeg en rutinert trucksjåfør :D Og det var fredag og jeg jobbet på overtid. En tulling kom og satt porten inn til lageret i halvposisjon (noe som forøvrig IKKE var lov). Men det var sol og jeg kjørte med caps. kjørte derfor tårnet rett i porten og det small som faen. Hele bygget ristet. Det skal nevnes at jeg var den tredje personen som tok den porten og den var nylig reparert. Så etter mitt lille stunt ble porten byttet ut med en automatisk en ;-))) Jeg måtte skrive en avviksmelding, men slapp unna med det ;-))

Skjult ID med pseudonym Odins Mjød ma. 4 juni 2012 17:13

I bare undertøy på jobben!? @Lashes
Tør du virkelig det, altså? :P

Skjult ID med pseudonym lashes ma. 4 juni 2012 17:14

Odins ass...

Det var søndag.. slutt å vær så frekk!

Skjult ID med pseudonym Gilia73 ma. 4 juni 2012 18:05

I januar tok jeg med en av mine nyansatte når jeg skulle holde foredrag på høyskolen. Var sent ute ( som vanlig) og litt stresset.. Hadde ikke rukket å printe ut mail med kontakt info, så troppet bare opp i resepsjonen og spurte, hvor skal jeg holde foredraget .. resepsjonen fant ikke ut av det, og sendte meg opp i fjerde.. Der ble jeg møtt av betuttet rådgiver ... Du .. du vet du er et halvt år for tidlig ?!? :)) Var bare å tusle tilbake på jobb.. Flaut .. JA

Skjult ID med pseudonym Nref ma. 4 juni 2012 18:40

Vel, siden gamle, dårlig isolerte kirker har en tendens til å bli veldig varme på de mest solrike sommerdagene, har undertegnede gjentatte ganger øvd (jeg gjentar; ØVD, altså uten andre folk til stede...) orgel i bare underbroka oppigjennom åra, for i det hele tatt å holde ut å være inne i lokalet... Men heldigvis ikke blitt festet på film (tror jeg), da! :)

Skjult ID med pseudonym chuckboris ma. 4 juni 2012 19:43

@Nref
Så dette var ikke deg? :)
http://www.youtube.com/watch?v=ZLE60Aspsu4

Skjult ID med pseudonym Nref ma. 4 juni 2012 19:48

Nei, men ironisk nok har jeg brukt et bilde av nettopp DEN "figuren" (da ute på en åker...) som Facebook-profilbilde ei god stund (i den tida jeg hadde konto DER, da)! :-)

Skjult ID med pseudonym S ma. 4 juni 2012 19:49

SMS- inviterte sjefen på 'gangbang' istedetfor middag. Fikk sendt en oppklaring, men ble noen lange minutter før jeg fikk svar..

Skjult ID med pseudonym Aqueena ma. 4 juni 2012 19:52

Hahahahahahahaha!!! Ler så jeg griner!!! Tusen takk dere whihihiheeeeee!! ;-)) Hikst!!!

Skjult ID med pseudonym poppy ma. 4 juni 2012 19:56

@Nref i undiken...Hahahaha. Også i Guds hus da...;-))

Skjult ID med pseudonym Nref ma. 4 juni 2012 19:58

"...men både je å'n Salomo kom nakne til vår jord..." (Alf Prøysen; Jørgen Hattemaker), poppy... ;-)

Skjult ID med pseudonym poppy ma. 4 juni 2012 20:01

@Nref

Hahaha, joda. Vi kom vel alle nakne til verden ;-))

Skjult ID med pseudonym bada bing ma. 4 juni 2012 20:29

Drakk meg sanseløs på champis på det som skulle være en rolig samling med kollegaene. Våknet på arbeidsplassen dagen derpå (en arbeidsdag), fyllesjuk av bibelske proposjoner og med store svarte hull i hukommelsen. Blod overalt. Hadde visst slått ned en kollega. Ble sporenstreks sendt hjem av sjefen, men kom ikke lenger enn til dassen til produksjonsavdelingen. Der slo jeg av lyset og la meg og sov på litt bobleplast, kun avbrutt av et par hektiske spy-sessions. Greide å karre meg hjem sånn i femtida på kvelden. Apokalyptiske fyllenerver. Ble en skriftlig advarsel serru serru. Samma faen, jeg hata den jobben som pesten, nå er jeg selvstendig næringsdrivende. Wo-hoo!

(kvinne 37 år fra Oslo) ma. 4 juni 2012 20:30 Privat melding

For lenge siden jobbet jeg som ekstrahjelp i en designforretning. Jeg hadde på meg push-up BH med væske i (sånne som liksom skal kjennes naturlige ut), og det gikk som det måtte gå; den sprakk på jobb og det så ut som jeg hadde melkespreng av no slag :)

I jobben min som fysioterapeut hadde jeg en gang en pasient som skulle behandles på hoften. Hun lå på magen på benken og jeg tøyde og strakk og gjorde øvelser, med tankene et heeelt anna sted.. Etter 20 minutter sier hun "når skal du begynne å behandle den DÅRLIGE hoften?"

Skjult ID med pseudonym ijUkulele ma. 4 juni 2012 22:00

Flaks for deg at jeg ikke er fysioen DIN da, tj. ! Hadde nok påført henne mer smerte om det faktisk VAR riktig hofte jeg behandlet, så det var ingen skade annet enn at behandlingen varte ganske mye lengre enn jeg hadde tenkt. Alle gjør feil- også jeg!

(mann 34 år fra Buskerud) ma. 4 juni 2012 22:11 Privat melding

Har ikke hatt så veldig store brølere, egentlig. Presterte å forsove meg til en jobbvakt som startet kl 16.00
Var litt flaut :P
Har brukt 2 mobiler til vekkerklokke siden den gang, og har ikke forsovet meg igjen. Dette var for 11 år siden :)

Skjult ID med pseudonym Jeno ma. 4 juni 2012 22:15

Skulle på pause etter et dobesøk, da var det noen som sa at jeg hadde et slep med dopapir ut av buksa. Hadde jobbet der i to uker. Det var flaut det :)

Skjult ID med pseudonym Nref ma. 4 juni 2012 22:29

Ha! Kom på en annen "kirke-ting" som involverer "naken hud" for min del (sikkert en 12-13 år siden, så beklager forglemmelsen); Var hyra inn på kort varsel (dirigenten var på ferie, mener å huske at det var midt på sommeren) for å dirigere ett korps i begravelsen til en av deres trofaste musikere, og på turen fra øvingslokalet til kirka oppdaget jeg (og en del andre av musikerne) at buksa mi var relativt alvorlig spjæret BAK (klarte ALDRI å finne ut hvordan det hadde gått til) fra skrittet og nedover det ene buksebeinet... Og der skulle man jo stå foran korpset oppe på galleriet med ræva til forsamlingen/familie/prest om ti minutter...
DA bruker man en hel pakke binders og noe teip man finner i sakristiet, lapper det sammen etter beste evne sammen med begravelsesagent og kirketjener og håper på det beste (og det gikk bra med MEG, men venninna mi i trompetrekka hadde seriøse problemer med "alvorligheten" gjennom hele seansen, legger til at hun "sliter med" en veldig(!) HØY og gjennomtrengende latter... Så "opplevelsen" var nok verre for henne enn for meg)!

Skjult ID med pseudonym ijUkulele ma. 4 juni 2012 22:30

Hørte om noen som hadde begynt i ny jobb, som kom inn på kontoret og sa "mmmmm- jeg elsker lukten av sommer, bare KJENN den herlige grilllukta!!" ...så viste det seg at kontoret lå rett ved siden av et krematorium.

tj. : det er sånne vi ender opp med å teipe. Og om ikke dét funker, teiper vi bare igjen munnen dems ;)

(mann 48 år fra Østfold) ma. 4 juni 2012 22:34 Privat melding

Jeg intervjuet en gang feil person. Jeg syntes hun svarte direkte dårlig og rart på mange av spørsmålene, men reagerte ikke nok til å gjøre noe med det.

Det var ikke før jeg hadde klippet ferdig saken, at kollegaen min, som jeg jobbet sammen med på saken, spurte: "Hvem er det der?" "Hva mener du med 'Hvem er det der?' Det var da du som sendte meg ut for å intervjue henne."

Så viste det seg, at jeg hadde intervjuet en dame, som riktignok het det samme som henne jeg skulle intervjue, men som var i feil by.

Jeg var bra skamfull da jeg ringte til henne. :)

Skjult ID med pseudonym Aqueena ma. 4 juni 2012 22:39

Harr harr harr knallbra @Nref!! Kan så tydelig se for meg situasjonen Hahaha :-))

Oi, tøff den @Altmann :-) ... Men fint at du ordnet opp da ;-))

Skjult ID med pseudonym JustAGuy ma. 4 juni 2012 22:42

oioioi. Megaflaut, Altman

(mann 37 år fra Sør-Trøndelag) ma. 4 juni 2012 22:45 Privat melding

Jobbet en gang et helt skift på bensinstasjon med en relativt stor lapp på ryggen hvor det stod "Bygdetulling".
Var han som skulle på vakt etter meg som påpekte det - og siden jeg hadde stått hele skiftet alene, så betyr at det at jeg hadde gått rundt slik i 8 timer. Med ca 300 kunder innom butikken i løpet av vakta.

Jeg syntes jo det var litt rart det var så mange som var i så godt humør den dagen.

(mann 47 år fra Oslo) ma. 4 juni 2012 22:46 Privat melding

En gang glemte jeg å sette inn trombonene i fjerdesatsen på Beethovens pastoralesymfoni. Det var ...grusomt.

Skjult ID med pseudonym Nref ma. 4 juni 2012 23:13

Øøøh, hvordan greide du å glemme DET (ikke ironisk), HerrFekt..? :) Rundt t.100, hvis jeg ikke husker feil (nei, har ikke sjekket/googlet her, ER faktisk såpass inni hampen nerdete...).

Skjult ID med pseudonym Nref ma. 4 juni 2012 23:15

NÅ sjekka ut, opptakt til 107...

(kvinne 38 år fra Oslo) ma. 4 juni 2012 23:16 Privat melding

Lange vakter da jeg jobbet som vekter resulterte ofte i litt lekeslåssing på vaktsentralen. Kollegaen min var ei heller maskulin frøken som tok over 80 kg i benken, og når hun fikk overtaket var den eneste måten jeg kunne komme meg løs på å klipe henne i puppene. En gang glemte vi at elektrikerene på huset også hadde nøkkelkort til vaktsentralen...... En smule flaut..... de la nok mer i det enn oss....

(mann 47 år fra Oslo) ma. 4 juni 2012 23:22 Privat melding

Nerde-Nref:

Det ER faktisk en skandale hvis man glemmer akkurat den innsatsen.

Skjult ID med pseudonym Nref ma. 4 juni 2012 23:26

Jepp, Fullstendigisinegenverden-HerrFekt... Det ER det. Og har heldigvis til gode å ha hørt det selv (enda...)! :)

(mann 39 år fra Vestfold) ti. 5 juni 2012 00:51 Privat melding

Dette var litt før finanskrisen startet. En børsmegler ringte og lurte på hva som hadde skjedd med Orkla.
"Aner ikke, jeg har ikke sett nyheter på en stund"
"Det er ikke nyheter. Men ORK lar seg ikke handle"
"Ehh?..... Oi, jeg har visst sletta dem!"

(kvinne 37 år fra Akershus) ti. 5 juni 2012 02:30 Privat melding

Mange morsomme situasjoner her :D

Var i min egne lille verden tidligere i dag da jeg skulle inn i heisen med en tralle. Tralla ville ikke inn og jeg var fast bestemt på at dette skulle jeg greie... Dytter og dytter til jeg overraskende nok hører en stemme som spør hva jeg driver med... Hadde dytta denne tralla inn i han, opp og ned i mente!
Han fikk ingen tær overkjørt, og vi lo godt av det etterpå :)