Alle innlegg Sukkerforum

Burde være påbudt med bilder

Vis siste innlegg
(mann 46 år fra Troms) lø. 2 juni 2007 23:13 Privat melding

Bildet er viktigst for meg. Utseendet teller her som IRL. Deretter ser jeg på matchtreet. Om det ikke stemmer med det jeg ser etter så hjelper det ikke uansett hvor pen jenta er. Teksten synes jeg i ni av 10 tilfeller er svada som "alle" selvsagt mener - jfm debatten om klisjeer. Men trigger bildet/bildene og matchtreet har jeg lyst å bli bedre kjent. Til syvende og sist er det kjemien som avgjør. Men man kan jo via f.eks MSN finne ut om man tenker noenlunde likt og har de samme verdiene, før man velger om man vil treffes.

Så er her min oppfordring til Sukker: La det være obligatorisk med bilde til alle som er brukere.
Jeg har ingen forståelse for jenter som ikke vil stå fram med ansiktet sitt.
Før eller siden vil man jo måtte face den man får kontakt med om man vil bli bedre kjent.

God sommer alle sammen :)

(mann 38 år fra Oslo) sø. 3 juni 2007 11:18 Privat melding

Det er vel noen som er her først og fremst kun for å titte og gjerne vil være anonyme -i alle fall i starten. Andre vil muligens oppnå kontakt og prate litt før de legger ut bilde av seg selv og dermed skifter fokus til det ytre. Synes i grunn det er greit jeg.

Hvis sukker gjør det obligatorisk å legge ut bilde, tror jeg en av konsekvensene blir at færre vil registerere seg fordi de ikke ønsker å legge ut bilde; en slik regel tror jeg ikke sukker.no er tjent med da antall registrerte profiler kan brukes i markedsføringssammenheng. Regelen kan dessuten enkelt omgås ved å legge ut bilder av potteplanter og diverse annet snacks. Hvem skal i så fall kontrollere alle profiler og sikre at bildene er av personer? Per i dag virker det som profiler blir godkjent uten kontroll. Hvis sukker.no skal gjøre denne jobben, trenger de enten frivillige som jobber gratis, eller de må ansette noen til å gjøre den jobben. Hvordan sikrer man at de frivillige er upartiske og objektive? Hvis noen skal ansettes, må sukker.no tjene inn dette på en eller annen måte, kanskje ved å ta betalt per profil som registreres? Selv da har du problemet med at man enkelt kan legge ut bilder av noen andre enn seg selv...

(kvinne 58 år fra Oslo) sø. 3 juni 2007 14:25 Privat melding

Frisco da! Du virker som en ellers oppegående mann med fantasi nok til å løse "problemet" ditt :-)
Noen velger verken å ha bilde på profilen eller i albumet, la dem få lov da! Jeg skulle tro de fleste sender bilde om man spør. Om det ikke er interessant nok for deg byr Sukker på to alternativ på nettet: bruk din top-50-med-profilfoto-liste og sjekk ut dem. De som ikke er interessante kan du jo bare merke som det slik at listen fornyer seg :-) Alternativ to er å bruke matchsøk og søke på de som har bilder eller fotoalbum...

Jeg tok en rask sjekk på min topp 100 liste og 45 har bilde og/eller album. 45% er da bra av flere tusen? Jeg vet naturligvis ikke hvordan din liste ser ut men du klarer da å finne bra damer, gjør du ikke?
God sommer til deg også ;-)

ELO: sjarmerende bilde ;-)

(mann 43 år fra Hordaland) sø. 3 juni 2007 17:56 Privat melding

En grunn til at mange kvinner ikke har bilder, er for å sortere ut de menn som er fryktelig opptatt av utseende. Pene kvinner kan være lei av å få oppmerksomhet mest på grunn av utseende, og ikke for hvem de er.

(mann 43 år fra Hordaland) sø. 3 juni 2007 19:29 Privat melding

Nei, teorien min er at det finnes pene damer som ikke har bilder for å unngå uønska oppmerksomhet. Eller at de har et bilde som er uklart eller der de ikke ser så pene ut som de kunne ha gjort. Hvis de fleste henvendelsene fra menn dreier seg om utseende, og ikke hva man skriver i profilen eller ellers måtte mene, og man ikke er spesielt opptatt av utseende selv om man er pen, så kan det være lurt å ikke ha et veldig pent bilde av seg selv på profilen.

Skjult ID med pseudonym gutt sø. 3 juni 2007 23:25

Noen har også stillinger/verv som gjør at det ikke er lurt å ha bilder på et online sjekkested som sukker. Jeg har selv møtt en jente som ikke hadde bilde av nettopp denne årsaken, og jeg forstår henne godt. Hun hadde en "sentral" jobb i det offentlige og er blant annet å se på TV med gjevne mellomrom. Klart hun ikke har lyst til å se avisoppslag der hun fremstilles som desperat eller hva det måtte være. Med andre ord, selv om de i seg selv synes det er greit å ha bilde her vil ikke resten av samfunnet tilgi henne det.

Skjult ID med pseudonym Despereat? ma. 4 juni 2007 13:36

Er man desperat når man er på sukker?

(mann 38 år fra Oslo) ma. 4 juni 2007 18:57 Privat melding

Det tok faktisk bare 11 timer før sukker underkjente bildet mitt. Dette er rasisme mot cookie monster, jaja... ;)

Skjult ID med pseudonym gutt ma. 4 juni 2007 19:11

Nei, ikke nødvendigvis desperat om man er på sukker, men folk utenfor kan godt se det slik. Det er det jeg mener, og det var det jeg skrev ;). Det holder med at én person vinkler det sånn før VG sluker det rått og viser det på forsiden.

Nå er det et ekstremt tilfelle, men mange kan føle seg utsatt og vil da la være å ha bilde her.

Personlig finner jeg dette høyst uproblematisk. Om du bare vil se på profiler med bilder så for all del, se bare på profiler med bilder. Koster deg veldig lite å ignorere profiler som ikke har bilder..

Og en annen ting, jeg har sett flere bilder som lyver. Det er nesten bedre å se en profil uten bilde enn å se et bilde som er fjernt fra virkeligheten.

Jeg dro på en date en gang og trodde faktisk jeg skulle møte en slank, utrolig pen jente - men møtte noe helt helt annet. Åpenbart ble jeg skuffa da forventningene var langt høyere. Bildene løy kraftig.

Har dere sett skrekkeksempelet på "bildejukset" noen gang? Om bildet er tatt skrått ovenfra, med strukket hals og blikket fokuserer opp på kameraet - vil folk som regel virke mye slankere og øynene rynkefrie og fine. Google for "Kents nettdating-profilbilde skole", så står tipsene der samt link til "skrekkeksempelet".

Moralen er: La folk som ikke vil ha bilde få lov til å la være, og ta de bildene du ser her med en klype salt. I hvert fall de som kun har ett bilde, som er nettopp profilbildet.

OG, aldri lyv på bilder!! Det blir å skyte seg selv i foten når man drar på første date og den potensielle partneren blir skuffa! Det skaper initielle negative følelser rundt daten, noe som vil senke deres sjanser betraktelig til å lykkes på daten. Vil nesten si det er lurere å legge ut bilder hvor man er mindre pen enn man er i virkeligheten, så folk blir positivt overrasket.