Alle innlegg Sukkerforum

ny sukker-nettleser som "henger"?!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym bolla ma. 4 juni 2012 19:36

Er det bare meg eller er det flere som har opplevd de siste ukene at nettsiden til Sukker "fryser" eller "henger"? Jeg tror det begynte når de la inn den "flotte" dingsen nede på høyre side som skal si ifra når det dukker opp meldinger osv. på siden din, den er helt uten verdi spør du meg. Det var vel omtrent samtidig at de skrev at de hadde oppdatert antallet servere så det skulle bli mer kapasitet til å ta unna trafikken på kveldstid.. det ble bare dårligere. Men altså, utrolig irriterende å at sukker-siden fryser med en gang jeg begynner å bevege "slider" på høyre siden..

Skjult ID med pseudonym Medium ma. 4 juni 2012 21:26

Jepp, min henger også hele tiden og den nye dingsen nede til høyre er bare irriterende. Kommer man så vidt bort i den ruller den seg ut og blir hengende i veien.

Skjult ID med pseudonym McDuck81 ma. 4 juni 2012 21:28

ingen problemer her, jeg bruker Google Chrome (nettleser)

Skjult ID med pseudonym poppy ma. 4 juni 2012 21:32

Jeg har firefox og ikke noe problemer her. Så kanskje du bare må oppdatere nettleseren din. Men jeg er grønn på data, så ikke ta råd fra meg :-))

(mann 34 år fra Buskerud) ma. 4 juni 2012 21:36 Privat melding

Har ikke hatt problemer med henging bortsett fra bittelitt for et par dager siden. Bortsett fra det har den vært stabil hele veien.

Og de slo også av det at den nede til høyre popper ut når du tar musen over den.

Som poppy sier, oppdater nettleseren. Eller bytt til Chrome

Skjult ID med pseudonym lusa ma. 4 juni 2012 21:44

Null stress på pc, men mobilversjonen har vært skikkelig crap i det siste.

Skjult ID med pseudonym ruggen ti. 5 juni 2012 01:41

I Chrome funker sida fint,
men som @lusa sier er mobilversjonen ubrukelig for tida:
1. Back-knappen gjør at man logges ut! Og den funker ikke hvis man er i bildevisning.
2. Sida krever at man logger inn på nytt hver gang telefonen har skiftet fra wifi til mobilnett eller omvendt...dette kan typisk skje annenhvert minutt der jeg bor, har litt ustabilt nett. Litt irriterende? Jepp.
3. Bilder er umulig å få lukket, ettersom menyknappen blir dekket av bildet. Og back-knappen virker altså ikke. Så da blir man stuck og må gå inn i nettleserens "History" for å finne en sukkeradresse man kan reloade. Hvis man gidder ;)
4. Når man laster inn forsida endres alle dimensjonene og knappene helt plutselig. Så hvis man prøver å trykke på en av knappene før forsida er helt lastet inn, risikerer man å plutselig treffe en annen knapp enn den man ønsket å trykke på.
-> Et typisk eksempel er altså at man logger inn og prøver å treffe "Innboks" men istedet treffer "Sist besøkende" ettersom knappene plutselig blir krympet. Når man innser feilen prøver man å trykke "Back" og blir dermed automagisk utlogget... Jippi! Så gir man opp? ;)

(mann 39 år fra Vestfold) ti. 5 juni 2012 02:05 Privat melding

Kjører fint i både opera og firefox (nyeste versjoner). Men så har jeg også slått av varslingen i den dingsen nede til høyre.

Skjult ID med pseudonym Loff ti. 5 juni 2012 09:40

Har ingen problemer med hverken mobil- eller pcversjonen.

Skjult ID med pseudonym Nref ti. 5 juni 2012 10:54

Bruker helt "vanlig" Explorer og har ikke merket noe fra eller til... Og den "dingsen" til høyre ble jo MYE bedre etter at Sukker ordnet det slik at man måtte trykke "aktivt" på den for å få den opp i stedet for at den kom sprettende bare man var i nærheten med pila (DET var irriterende ved scrolling, det)... Så aner ikke hva som er gærent hos TS, nei...