Alle innlegg Sukkerforum

Lei av ekkel post

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym jente sø. 3 juni 2007 00:25

Nå er jeg fryktelig lei av ekkel post i innboksen. Folk som spør om man er interessert i å få en rekke erotiske handlinger utført eller som forteller deg at du er heldig nok til å bli kontaktet for mange andre har nemlig nytt godt av den 25 cm lange manndommen. Eller som har spurt hvor mye man er villig til å selge kroppen sin for. Hva får enkelte til å oppføre seg på den måten?
Jeg har også blitt skjelt ut for å svare pent at jeg ikke er interessert. Noen ganger er det enklere å ikke svare på meldinger.

Skjult ID sø. 3 juni 2007 06:04

Hei

Jeg sier det samme.Det er veldig lite greit!
Jeg melder fra når dette skjer meg- og regner med at det blir notert
Det er et signal om hvordan verden kan være der ute
Det er ikke uten grunn at vi blir oppfordret til å være anonyme.

Hilsen medsøster

Skjult ID med pseudonym Sukker.no sø. 3 juni 2007 10:47

Hei jente
Vi oppfordrer deg (og andre) som har problemer med brukere som sender ekkel eller trakkaserende post. Meld fra ved å sende en mail til support@sukker.no, vi tar tak i alle sånne saker. Legg ved brukernavnet til den som sender posten og kopier inn hva han eller hun har sendt. Det er grunn til utestengelse fra Sukker å sende trakkaserende meldinger så det er viktig at det rapporteres inn slik at vi kan få gjort noe med det.

(mann 54 år fra Møre og Romsdal) sø. 3 juni 2007 15:18 Privat melding

Hallo...! igår var jeg inne på en side der en jente hadde et bilde av sin høyre brystvorte, beskrivelsen var slik : "Er de ikke fint!"
så det er ikke bare gutter, men forøvrig mener jeg personlig at, noen inne på chat-dating sider, er såkalte"Proffer"! klart blir det for stygge ting, så skal man sier i fra!

Skjult ID med pseudonym jente28 ti. 5 juni 2007 19:43

Tror man skal være litt lur i valg av hva man legger ut av bilder her jeg da- hvilke signaler vil man sende ut? Jeg har bevisst ikke lagt ut bilder som fokuserer på utringningen og annet som kan trigge de som er mest interessert i å være grisete her inne. Har da sett noen kvinnelige profiler som nesten ber om lite hyggelig oppmerksomhet. Overdreven posing med puppene i fokus og tunga ute oppfordrer nok ikke de seriøse til ta kontakt! Uten at dette trenger å være tilfelle i alle slike saker selvsagt.
Ville uansett lest gjennom profilen min og vurdert bildene om jeg var veldig plaget av slikt. Hos meg kommer utringningen heller som en positiv overraskelse for de som jeg evt vil møte;)
Men for all de: de som ikke oppfører seg MÅ UT.

Skjult ID med pseudonym Super`n on. 6 juni 2007 16:04

Har fått et par gode tilbud fra kvinner her til å ble med på hyttetur i fjellet. Skulle skje både det ene og det andre skrev hun ene.....
Og det gjorde det fordi hun var sulten på koselig nærhet. En nyydelig helg var det
Hurra, mer mer mere, flere !
;-)=

(mann 44 år fra Buskerud) ma. 11 juni 2007 18:11 Privat melding

Hmm hvorfor skjer dette aldri meg tro...????Med mine mandige a kopp burde vel dere jenter smelte og få dere til og hive dere over tastaturet...
Så kansje jeg skulle legge inn noen frekke bilder av den erotisk lubbne kroppen min og sette meg need og bli svømt over av fanbrev...
Nei kast "drittsekkene" ut og la dette være et forum for de seriøse og hyggelige menskene her inne...

(mann 42 år fra Telemark) fr. 27 juli 2007 14:59 Privat melding

@ jente
Vel, tydelig at disse gutta finner likesinnede her inne og da kan en begynne å lure på resultatet... Noen som husker filmen 'Idiocracy'?

Det ødelegger mye for de som enda ikke har gått helt lei av å prøve å skrive en skikkelig melding etter å ha lest igjennom profilen til ei jente med høy match, og så føle at man har snakket til en statue. Heldigvis noen unntak da, fortsatt :-)

(mann 37 år fra Aust-Agder) fr. 27 juli 2007 18:37 Privat melding

Nå er det vel slik at om gutter for slibrige meldinger så får man ikke høre noe om dem, da dette er "litt morsomt" for oss gutter. Så derfor at det er bare "dirty" gutter som får klager sikkert.
Men for all del så gi beskjed til administratorene her inne...