Alle innlegg Sukkerforum

Festivalmatching- så bra!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Jzfestival ma. 4 juni 2012 23:46

Festivalmatching
Denne helgen fyrer vi opp vår nye festivalmatching der man kan matche seg mot andre fra Sukker som er på samme festival.

I helgen er det Musikkfest Oslo eller Musikkens dag, som noen husker den som. Er du i Oslo sentrum kan du aktivere denne mobilfunksjonen via Sukkers mobilsider, og dermed finne de andre fra Sukker som er i datemodus på festivalen. Dere bruker Sukkers meldingssystem som normalt for å avtale hvor eksakt dere kan møtes. Du kan lese mer om tjenesten her http://sukker.no/festivalmatch.html

Vi begynner i Oslo, men alle større festivaler vil bli dekket i tiden som kommer. For å være med må du gå inn på siden når man har ankommet de enkelte festivalene. Listen over de forskjellige festivalene finner du under Festivalmatching på Sukkers mobilside ( http://mobil.sukker.no ). Den nye funskjonen krever at du har en smarttelefon, Android eller Iphone.

God festivalsommer fra oss i Sukker.no :-)

Håper det blir på alle festivaler. Supert om det blir på Jazzfestivalen i Molde, Vinjerock, Raumarock, Fjellfestivalen, Romsdalsvinter:)

(mann 35 år fra Oslo) ma. 4 juni 2012 23:49 Privat melding

Vinjerock <3 <4 <5