Alle innlegg Sukkerforum

Eg e gal!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym 20åring ti. 5 juni 2012 15:20

Hei

Etter nesten et års medlemskap på sukker, og ja uten dame så er eg på nye veier nå. Jeg prøver å skrive i brevene alt det positive og gode som eg har. eg er 20år, har egen bil og leilighet og ordna økonomi så eg har det ganske bra.

Men når det er slikk at norske jenter ikke liker meg, veldig trist men eg har prøvd og prøvd siden ungdomsskolen å få kjæreste men klarer det ikke . så gir eg derfor opp norske jenter. vil helst aldri ligge med noen av samme nasjonalitet igjen. eg tenkte på Russland, Ukraina eller Hviterussland, Tjekkia og Slovakia. vi snakker her om Kvinner. de er fantastiske. eg var i Ukraina for en tid tilbake. på byn så var det ikke mannfolk som skjekket opp, det var kvinnene.

Eg har tenkt å reise tilbake til Ukraina for å finne ei dame som setter pris på meg og et rikt land som Norge er.

Det finnes milioner av damer, og norske damer er desidert ikke av de beste kvinnene.

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 ti. 5 juni 2012 15:24

Lukter litt frustrasjon, du jo bare 20, ro deg ned. Selv om du er singel nå så betyr ikke det at du kommer til å være det resten av livet.
Men jeg skal ikke stoppe deg i å ta med deg hjem lit bagasje fra ferien, bare sørg for at du går litt forsiktig frem :)

Skjult ID med pseudonym -Bene- ti. 5 juni 2012 15:26

God tur :)

Forøvrig har du vel hatt noe flaks siden du skriver at du ikke skal ligge med noen av samme nasjonalitet IGJEN :)

Skjult ID med pseudonym lnx ti. 5 juni 2012 15:28

Let frem tråden "Russiske damer", den inneholder sikkert noe nyttig info for deg. Best of luck. =)

Skjult ID med pseudonym Nref ti. 5 juni 2012 15:29

Reagerte også på den setninga, Bene ("igjen"?)... Ta et russisk-kurs før du drar, TS, litt artig (og "givende", ikke minst) å kunne kommunsiere muntlig med partner en gang iblant, i hvert fall (og engelskundervisninga i Øst-Europeiske land er ofte så som så)...

Skjult ID med pseudonym Tyfus ti. 5 juni 2012 15:39

Du vet hvorfor damene sjekker deg opp i østblokk-land? Det handler ikke om deg, men om landet du kommer fra og pengene du antagelig har :) Sorry om jeg drepte livsgleden din nå.

(mann 47 år fra Oslo) ti. 5 juni 2012 15:39 Privat melding

Begynner å bli folksomt i Kiev etterhvert, ser det ut til.

Skjult ID med pseudonym sta ti. 5 juni 2012 15:46

@Tyfus
Er vel samme hvorfor de liker deg så lenge de liker deg for noe? Man skal da vise frem det som er det beste ved en, er det lommeboka så er det jo greit at dama liker det da!

(mann 25 år fra Rogaland) ti. 5 juni 2012 15:46 Privat melding

takk for tipset.
Det så ut som veldig god informasjon på den tråden.

Russisk og slavisk kultur og språk er heldigvis noe som interesserer meg.
Under regjeringstiden til Josef Stalin så ble store deler av den mannelige befolkningen myrdet eller bortført=myrdet. så den kvinnelgie andelen i Russland og ukraina er i majoritet. så kommunisme har sine fordeler.
Eg har lært meg å synge den russiske og sovjetiske nasjonalsangen med nesten perfekt uttale, eg kan ikke snakke russisk enda men har veldig lyst å lære det.
Russiske kvinner får ofte sjokk av nordmenn kor naive og tafatte det folkeslaget er så at vi menn må lære noen ære - kodekser for disse kulturene er jo nesten påbudt.
Feminisme er en ideologi som har ikke har så mye støtte i øst europa som i vesten. i dne russiske dumaen så er mannfolk i 60 - 70% majoritet og det på tross av at kvinner er i nasjonalt flertall.

Skjult ID med pseudonym Snehvit ti. 5 juni 2012 15:53

" og norske damer er desidert ikke av de beste kvinnene.".. kanskje ikke..men undrer meg på om mennene er så mye bedre her, da. Hvor er de flotte mennene siden alle nordmenn er ubrukelige? Vi er jo en hel nasjon med ubrukelige menensker, Årh, det er tragisk. ( brb, skal bare gråte litt)....
.......Det er noe galt med alt og alle, siden kjærestene ikek står i kø på døra vår hver dag. Ja det burde det jo gjøre!! Jeg burde hatt 400 frierbrev, men har bare 200.....stakars meg...

Skjult ID med pseudonym sta ti. 5 juni 2012 15:59

Høres unektelig trist ut at man har dette inntrykket av norske jenter i så ung alder.
Men for all del, om du blir lykkelig av det er det jo bare å sette i gang :)

Tror jeg har det verre Snehvit, har ingen frierbrev, men burde hatt ett! Elsker prosentregning ;)

Skjult ID med pseudonym Sima ti. 5 juni 2012 18:00

Regner med du er ute etter noen skikkelig (bestemors-)cougars da, hvis du satser på å utnytte den skeive kjønnsfordelingen- er vel bare i eldre generasjoner det er slik.

Forøvrig er det en veldig lett utvei å skylde på alle andre når du ikke har suksess. Hva med å se på din egen profil? Og sånne meldinger som du sier du sender ut, hvor du skriver alt som er bra om deg, at du har bil, leilighet og god økonomi, har vel aldri vært de som slår best an for noen. Virker litt tafatt spør du meg, jeg blir ikke imponert av det. Ta heller tak i noe i profilen til den du skriver til, formuler deg litt morsomt, vis at du har humor og at du har lest profilen. Sånt responderer hvertfall jeg mer på.

Men uansett, lykke til- enten her eller i Øst-Eurpoa. Sikkert mange flotte jenter der også, og så lenge man behandler hverandre ser jeg ingen problemer med det.:-)

Skjult ID med pseudonym Onsing ti. 5 juni 2012 18:09

Ikke verst av en 20 åring å tenke så langt mener jeg :)

Når jeg var 20 så visste jeg knapt nok hva kjæreste var, hadde barn, hus og bil jeg og. Men det var party, party og pule rundt som var greia, ville vel ikke ha kjæreste da ;) Men jeg var/er kanskje eksepsjonelt umoden :D

Skjult ID med pseudonym Snehvit ti. 5 juni 2012 18:11

STA!!! HØR nå her!!!
jeg har sendt deg minst 50 brev..men hver eneste gang fikk jeg dem i retur med følgende tekst: mottakerens postkasse er full, vennligst prøv igjen senere... akk, ja...

Skjult ID med pseudonym 303 ti. 5 juni 2012 18:36

Lykke til TS, håper du finner deg drømmedama der nede :)

Skjult ID med pseudonym sta ti. 5 juni 2012 18:50

FAEN I HELV..... dette er krise, dersom mailboksen er full er det bare spam i den.... hmmm
Ikke rart det støver på skjermen her...

Skjult ID ti. 5 juni 2012 18:54

Kan man få full postkasse her på sukker? Hva er det for noe tull?

Skjult ID med pseudonym Nref ti. 5 juni 2012 19:20

Sima har et VELDIG godt poeng; Stalin døde i 1953(!), så det blir GGMILF-er på TS hvis det er det med "den tapte mannlige generasjon" sine kvinnelige etterlatte som er hans "hovedmål" med reisen...
Etter den tid regner jeg da vitterlig med at det er sånn ca. 50/50 kjønnsfordeling i barnekullene; Men hey, Tsjernobyl ligger jo i Ukraina, så det KAN jo ha skjedd noe lignende på et rent genetisk plan (leste en gang at det ble født stadig flere ikke-forplantningsdyktige isbjørnhanner pga utslipp av miljøgifter i Arktis, så teoretisk sett er det vel mulig) etter 1986 igjen..?

(mann 69 år fra Vest-Agder) ti. 5 juni 2012 20:00 Privat melding

Hi,
just had to reply to this, i have not seen your profile but the things you wrote about in your inset here are purely materialistic, except the age and that is not important anyway. In my opinion saying these kinds of things as the main thrust of your text simply will not cut it., there are too many too choose from if a woman is just looking for the material side of a man, you need to go much DEEPER, dig down and come up with thoughts and ideas about who you are deep down, what you stand for in this life, what you expect of and the standards you set yourself. The point is WHO are you, and what do you have to offer that comes from within.

Skjult ID med pseudonym Elregn ti. 5 juni 2012 21:30

Du får ha god tur da.

(kvinne 48 år fra Oslo) ti. 5 juni 2012 22:47 Privat melding

Hyyyyl! @HerrFekt! Nå klarte du det igjen! Du kommer med noen ord helt perfekt kombinert og får meg til å gapskratte!! Tusen masse tahahahahahakkk :D vræhæhæhæhæl!!

(mann 47 år fra Oslo) ti. 5 juni 2012 22:52 Privat melding

Hæ? Og jeg som bare gjorde en seriøs og dypsindig antropologisk betraktning her. Makan.

(kvinne 48 år fra Oslo) ti. 5 juni 2012 23:02 Privat melding

Hahahahaha ja twists and turns of life, effektene blir ikke alltid som forventet, men keep up the good work unge mann :-))))) Hehehe humre humre kniiiis ;-))